Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To na pewno jest SN (Syndrom Niedopieszczenie), bo pod to można podciągnąć wszystkie objawy
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wysyłasz jeden paragon. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
U mnie identycznie, za najlepsze hasła dostawałam polary
Choć przyznam, że raz udało mi się wygrać główną zupełnie "niesmolarowym" hasłem, chyba pani od konkursów była na urlopie
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Podbijam, dostał ktoś eska? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Czy dzwonił ktoś do Smolara w tej sprawie, żeby nie dzwoniło 10 osób? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Kurcze, nie widzialam tego, choc od poczatku grałam w Graspie. Wydaje mi się, że już to nie funkcjonuje patrzac co/kto/czym wygrywa. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A masz ten stary regulamin, bo ja nigdy w życiu nie zauważyłam u nich w regulaminie podziału procentowego na smsy i formularz, to były gdybania konkursowiczów... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja bym chyba była bardziej wkurzona... i napisałabym koleżance rzeczowo, czy wie co to są prawa autorskie i że takowych jej nie udzielam. Nawet gdyby to miał być koniec znajomości. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Absolutnie nie odbieram tego jako atak - lubię rzeczowe dyskusje i jeśli ktoś ma większą wiedzę ode mnie na dany temat to ja chętnie z niej czerpię.
Dostałam smsy z kodów 31 i 32, ale u licha, to są wygrane czy potencjalni, czy może zbierają dane, bo się już wkurzyłam jak przeczytałam nijaką treść. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No właśnie tego nie rozumiem. I widzę ogromne różnice w traktowaniu nas przez agencje - do jednej zadzwonisz w istotnej sprawie (nigdy nie dzwonię z pierdołami), to z uśmiechem ci pomogą, wyjaśnią, rozmowa to czysta przyjemność, w drugiej pani odburknie coś z podtekstem "spadaj kobieto, nie mam dla ciebie czasu".
Z drugiej strony jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, może pora zastanowić się nad dzwonieniem z pierdołami, pytaniami kiedy będą wyniki 5 dni przed terminem, pretensjami do agencji itd... Bo robi się coraz mniej miło.
Czarny kocie - to po co sobie biorą takie wrzody na cenzura? Przecież organizacja konkursów to ich wybór - nie opłaca sie, nie biorę zlecenia. Nie do konca się z Tobą zgadzam (ale po części tak). Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Swoją drogą coraz bardziej przeraża mnie brak szacunku człowieka do człowieka - tu agencji do konkursowiczów, konkursowiczów do agencji. Źle to wygląda... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To zależy, bo nasza wiedza kończy się na 12-100 (Mława), ale opowieści science-fiction (z naciskiem na drugi człon) głoszone przez agencję sugerują jakoby kolejne miasta sukcesywnie były obdzwaniane. Być może do listy miast dołączyli Zasiedmiogórogród, Ankh-Morpork i Wilkowyje... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10