Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja rano miałam telefon na najwyższy numer jaki mają sieci komórkowe i ze środkowego dnia. Nie ma co tworzyć teorii
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dokładnie, strajk włoski już im sie znudził, bo przestał budzić takie emocje na forum, teraz obmyślają jak zaserwować nam rollercoaster
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Oni się dobrze bawią
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tak jak wczoraj z zastrzeżonego. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie, główne są jeszcze nierozdane
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ty tak poważnie? A czym jest konkursowanie jak nie dorobieniem sobie lub zarobieniem - zwłaszcza przy słabej kondycji finansowej. I wcale nie mówię tu o wielkich nagrodach, które można sprzedać i z jedenj wygranej mieć normalną miesięczną pensję, ale też o drobiazgach jak wygranie zestawu past do zebów, szamponow czy płynow do podłogi. Przecież środki czystości, kosmetyki codziennego użytku kosztują bardzo dużo, a można je wygrać np. w konkursie na fb nie ponosząc kosztów. Czyli nie musisz wyciągnąć tych pieniędzy z portfela, zatem sobie w ten sposób dorabiasz.
A tak, zapomniałam, konkursy dla wszystkich są tylko i wyłącznie świetną zabawą, nikomu by nie przyszło do głowy, że to jest praca lub dodatek do pracy
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A co ta agencja wcześniej organizowała? Jakoś jest mi zupełnie obca... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Pratchett choruje już od dawna, a mimo to wciąż wydaje książki, chyba średnio jedną rocznie. Głowa do góry, jeszcze trochę poczytasz (i ja tez
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Iść na drzemkę z telefonami, będziesz miała miła pobudkę
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dokładnie magnus. W dodatku trochę dla mnie jest śmieszne wymaganie biegłego angielskiego, bo nie wiem czy ktokolwiek z moich znajomych mówiących płynnie po angielsku zrozumiałby polecenia i szkolenie dotyczące jazdy bolidem. Przeciez to jest specjalistyczne słownictwo. Nie wystarczy wiedziec jak jest koło, hamulec i kierownica. Ja już przy sprzęgle wysiadam, a co dopiero reszta
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ale ci ludzie w agencjach sa głupi... Wystarczy popatrzeć na listy "groszkowe" i zwycięzcy się powtarzają. Trzeba być tak błyskotliwym, żeby zorientować się, że eliminacja numerów nic nie da, bo ludzie mają wiele numerów? I jeszcze głoszą "swój sposób" widząc, że to nic nie daje? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jack76, może wygrałeś u nich jakis karnet
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Bo to jest tak - jak inni wygrywają, to są pazerni, jak ja wygrywam to jestem mistrz kreatywności. Ot, koło Kalego to stało i niestety się nie zmieni... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10