Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5850432 Napisano: 15.04.2014 12:01:53 w Intermarche
Ale bzdury opowiadacie emotka
Ja rano miałam telefon na najwyższy numer jaki mają sieci komórkowe i ze środkowego dnia. Nie ma co tworzyć teorii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5850376 Napisano: 15.04.2014 10:57:10 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

asante napisał(a):

mia napisał(a):

Czy zabawa się już dziś rozpoczęła, czy jeszcze czekamy? emotka

Oni się dobrze bawią emotka

Też tak zakładam. Szczególnie, jak czytają to forum. emotka

Dokładnie, strajk włoski już im sie znudził, bo przestał budzić takie emocje na forum, teraz obmyślają jak zaserwować nam rollercoaster emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5850371 Napisano: 15.04.2014 10:47:27 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

Czy zabawa się już dziś rozpoczęła, czy jeszcze czekamy? emotka

Oni się dobrze bawią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5850356 Napisano: 15.04.2014 10:19:15 w Intermarche
mightyb napisał(a):

asante napisał(a):

Na nowe nr też dzwonią emotka

Możesz napisać z jakiego numeru dzwonią?

Tak jak wczoraj z zastrzeżonego. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5850351 Napisano: 15.04.2014 10:10:05 w Intermarche
aurorcia napisał(a):

myślicie, że już same bony zostały?

Nie, główne są jeszcze nierozdane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5850348 Napisano: 15.04.2014 10:08:24 w Intermarche
Na nowe nr też dzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5849576 Napisano: 14.04.2014 11:18:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A mój faworyt nie dostał nawet walizek, widocznie mam kiepsk gust emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5848865 Napisano: 11.04.2014 13:18:27 w Kaufland konkursy
Zmęczyli się wpisywaniem numerów? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5848816 Napisano: 11.04.2014 12:35:49 w Kaufland konkursy
O rany, po co ja weszłam do tego wątku, znowu zaczynam się denerwować... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5848573 Napisano: 10.04.2014 21:09:56 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

przepraszam, ale dla mnie to troche smieszne, jak mozna dorobic na konkursach? szczegolnie jak ktos nie ma pracy i slaba kondycje finansowa, wiadomo czasem sie poszczesci, czasem nawet kilka razy mozna wygrac cos fajnego, ale na tym nie da sie dorobic, a juz tym bardziej na konkursach w groszku emotka grajacych jest masa, a tam liczy sie glownie szczescie. Poza tym wyliczajac koszta zwiazane z wysylaniem smsow(wiadomo mozna jednego, ale szansa mniejsza), do tego w przypadku konkursow promocyjnych takich jak groszek trzeba kupowac produkty konkursowe. Szczerze mowiac ciekawa jestem jak wyglada bilans zyskow i strat na przelomie kilku lat takiego konkursowicza emotka

wybaczcie za moje wywody, po rachunkowosci, zostaje jakies zboczenie emotka

Ty tak poważnie? A czym jest konkursowanie jak nie dorobieniem sobie lub zarobieniem - zwłaszcza przy słabej kondycji finansowej. I wcale nie mówię tu o wielkich nagrodach, które można sprzedać i z jedenj wygranej mieć normalną miesięczną pensję, ale też o drobiazgach jak wygranie zestawu past do zebów, szamponow czy płynow do podłogi. Przecież środki czystości, kosmetyki codziennego użytku kosztują bardzo dużo, a można je wygrać np. w konkursie na fb nie ponosząc kosztów. Czyli nie musisz wyciągnąć tych pieniędzy z portfela, zatem sobie w ten sposób dorabiasz.
A tak, zapomniałam, konkursy dla wszystkich są tylko i wyłącznie świetną zabawą, nikomu by nie przyszło do głowy, że to jest praca lub dodatek do pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5848448 Napisano: 10.04.2014 16:46:31 w Intermarche
Dzięki dziewczyny, w żadnym z tych konkursów nie brałam udziału, dlatego nie kojarzyłam agencji. Ja też zostawilam opakowania po czekoladach, bo wiadomo jakie ITM ma paragony i jest to walka z wiatrakami... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5848411 Napisano: 10.04.2014 16:03:57 w Intermarche
zaczytana-pola napisał(a):

Ostatnio podobno dość długo dzwonili.

A co ta agencja wcześniej organizowała? Jakoś jest mi zupełnie obca... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5848262 Napisano: 10.04.2014 12:17:52 w Wkurza mnie...
dotti25 napisał(a):

A skoro wyrzucam z siebie, to denerwuje mnie też fskt, że Stieg Larsson napisał tylko trzy powieści, a Pratchett choruje na Alzheimera przez co ominie mnie w zyciu tyle cudownie zabawnych powieści do przeczytania - że egoistycznie ponarzekam.

Pratchett choruje już od dawna, a mimo to wciąż wydaje książki, chyba średnio jedną rocznie. Głowa do góry, jeszcze trochę poczytasz (i ja tez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5847865 Napisano: 09.04.2014 16:03:43 w Hochland
mahuska napisał(a):

poślą , nie poślą, poślą , nie poślą, nie wiem czy iść na drzemke:D

Iść na drzemkę z telefonami, będziesz miała miła pobudkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5847863 Napisano: 09.04.2014 16:01:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

joan napisał(a):

assal - mogli umieścić odpowiednie info w regulaminie, się wysilili i opisali swoje wymagania - cóż, niedokładnie jednak; laureat nie musi gdybać "co by się jeszcze mogło przydać" emotka

Ale jakby umieścili taki zapis to wtedy pozostała by niewielka grupka grających, straciliby sporo na doładowaniach, sms z hasłami a tak to furtke mieli otwartą. Ciekawa jestem czy pozostali zwycięzcy (np p. Jacek)są z forum-jeśli tak to proszę o kontakt.
Cały przejazd wygląda tak, że najpierw jest szkolenie co i jak(może to na spokojnie przetłumaczyć tłumacz) dopiero potem wsiada się do pojazdu. Na stronie Toru Wys. wszystko jest opisane i nawet tam nie widziałam zapisu o znajomości języka. No chyba, że mój kiepski angielski mnie w błąd wprowadza.
Ale już nie zawracam Wam głowy, idę się odstresować-dziękuję za wsparcie i wiadomości na pw

Prawda jest taka, że Polak po angielsku w Londynie dogada się..... z Polakiem emotka z Anglikiem bez użycia rąk trochę ciężko emotka
Nie odpuszczajcie , nie mogą stawiać WAS pod murem i żądać biegłej znajomości języka. Zabierz ze sobą Translator lub jakieś urządzenie posiadające tłumacza i dacie radę emotka

Dokładnie magnus. W dodatku trochę dla mnie jest śmieszne wymaganie biegłego angielskiego, bo nie wiem czy ktokolwiek z moich znajomych mówiących płynnie po angielsku zrozumiałby polecenia i szkolenie dotyczące jazdy bolidem. Przeciez to jest specjalistyczne słownictwo. Nie wystarczy wiedziec jak jest koło, hamulec i kierownica. Ja już przy sprzęgle wysiadam, a co dopiero reszta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5847707 Napisano: 09.04.2014 12:32:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

A ja właśnie przeprowadziłam ciekawą rozmowę z Groszkowym panem od marketingu i powiedział mi coś ciekawego - że w konkursach ich system wyłapuje numery, które już zostały kiedyś u nich nagrodzone, żeby zwycięzcy się nie powtarzali w kilku akcjach. emotka

Ale ci ludzie w agencjach sa głupi... Wystarczy popatrzeć na listy "groszkowe" i zwycięzcy się powtarzają. Trzeba być tak błyskotliwym, żeby zorientować się, że eliminacja numerów nic nie da, bo ludzie mają wiele numerów? I jeszcze głoszą "swój sposób" widząc, że to nic nie daje? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5847173 Napisano: 08.04.2014 13:27:50 w TESCO konkursy
Ja JETa nie jestem w stanie rozgryźć. Kiedyś wygrywałam za kazdym razem, a potem jakbym dostala bana i od wielu konkursów nie moge wygrać. Żaden "sposób" nie pomaga.
Jack76, może wygrałeś u nich jakis karnet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5847126 Napisano: 08.04.2014 12:43:03 w TESCO konkursy
To i tamto opada przy tym JET-cie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5846826 Napisano: 07.04.2014 18:51:27 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

O ile się nie mylę, był to konkurs kreatywny, co oznacza mniej więcej tyle, iż niektóre klany zawojowały dżuri bogactwem słownictwa na ten przykład... emotka

Wkurzają mnie wieczni narzekacze emotka każdy nie-wygrywa-częściej-lub-rzadziej. Po co te stękania, szukania winnych i zarzucanie pazerności?! Gdybym wiedziała, że każda moja odpowiedź odpowiednio kogoś gdzieś urzeknie, wysłałabym se 100 na 100 bonów, by pazernie mieć zapas pięknej bielizny na bardzo, bardzo długo emotka

Bo to jest tak - jak inni wygrywają, to są pazerni, jak ja wygrywam to jestem mistrz kreatywności. Ot, koło Kalego to stało i niestety się nie zmieni... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5846650 Napisano: 07.04.2014 15:38:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawa jestem, ile przypadkowych osób zobaczyłoby ulotkę w sklepie informująca o konkursie, kupiło ten produkt i posłało zgłoszenie. Czy aby tędy droga Smolarze? Czy topiąc "zawodowych konkursowiczów" samemu nie idzie się na dno? Przeciez konkursowicze to woda na młyn agencji! Wyświetl w wątku >>
0 0