Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5845393 Napisano: 03.04.2014 19:24:05 w Hochland
mrking napisał(a):

assal napisał(a):

1 jak pleśniowy, 2 jak topione emotka

Na stronie tesco wyraźnie jest mowa o dwóch pleśniowych:
http://www.tesco....chland/regulamin.pdf

http://www.innakanapka.pl/
Tutaj jest jeden produkt, a liczy się regulamin organizatora. Ilość błędów w tych konkursach jest powalająca, czy tak trudno zrobić sobie tabelkę z wpisaniem konkursów, prefixów, liczby produktów itd. Mój siostrzeniec w gimnazjum zrobiłby to lepiej... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5844853 Napisano: 02.04.2014 17:53:03 w Hochland
anialistopad napisał(a):

mahuska,ale zawswze przecież było tak,że te główne nagrody dostawali Ci co wygrali bony

Ale zawsze nagród głównych było mało w stosunku do dziennych. Tym razem połowa ludzi z bonami musiałaby dostać grille, dziwne by to było. I też mam nadzieję, ze jednak będą je przyznawać osobno, jeszcze moja nadzieja nie umarła... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5844800 Napisano: 02.04.2014 17:09:07 w Hochland
Mam wrażenie od wczoraj, że jestem w ukrytej kamerze... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5844789 Napisano: 02.04.2014 17:02:09 w Hochland
Żartujecie, ja chyba zwariuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5844734 Napisano: 02.04.2014 15:25:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

asantesana

#5844703 Napisano: 02.04.2014 14:27:27 w Inne mniejsze markety
Z Almy dzwonią dniami czy jak im się zachce? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5844532 Napisano: 02.04.2014 10:31:07 w Hochland
arya napisał(a):

W Piotrze i Pawle wystarczy chyba kuoić 1 ser pleśniowy. Jak się mylę, to mnie poprawcie, ale regulamin mówi o jednym.

Tak, wystarczy 1, poprawili regulamin. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5844521 Napisano: 02.04.2014 10:23:41 w Hochland
koza.k90 napisał(a):

przypominam:

1) http://www.fajnakanapka.pl/
Piotr i Paweł - Brie i Camembert x 2,
do 8.04.2014
6HOCHAND

2) http://www.pysznyser.pl/
Tesco - serki topione x 2,
do 9.04.2014
3HOCHLAND

3) http://www.konkurshochland.pl/
Leclerc - serki topione x 2,
do 22.04.2014
1HOCHLAND

4) i podobno od jutra Tesco - Brie i Camembert
ktoś już podawał link, ale nie mogę znaleźć

http://www.innakanapka.pl/
Jest już w bazie
7HOCHLAND Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5844336 Napisano: 01.04.2014 22:18:10 w Biedronka
mia napisał(a):

asante napisał(a):

U mnie nic i po co ja się tak napracowałam przy tekstach emotka

emotka Pewnie po to samo po co ja, tyle że ja akurat najwięcej namęczyłam się z "kopiuj-wklej" przy moich starych tekstach o podróżach. emotka

A ja chciałam napisać coś "świeżego". No cóż, sama sobie zrobię Meksyk (albo komuś) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5844304 Napisano: 01.04.2014 21:42:36 w Biedronka
U mnie nic i po co ja się tak napracowałam przy tekstach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5844229 Napisano: 01.04.2014 20:11:41 w Biedronka
No dobra Judytkak, teraz napisz czy ten Meksyk to prawda czy żart i jeśli prawda to jest to wycieczka z edenu czy co?
Chyba mnie dzisiaj pokręci.... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5843911 Napisano: 01.04.2014 11:11:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

deva napisał(a):

dzis bedzie sporo wygranych w mdw emotka

Wygląda na to, że będzie... Zastanawiam się czy tylko ja uważam takie żarty za mało śmieszne emotka

Nie tylko Ty...
Ja właśnie przeczytalam o Finishu i mi się smutno bardzo zrobiło, że znowu nic. Zanim się zorientowałam, że to żart (o ile). Generalnie nie lubię tego dnia, pamiętam jak znajomi wkręcili koleżankę, że jej sie meiszkanie pali. Wyszła z tego mega nieprzyjemna historia, ona prawie osiwiała, ludzie nie znają umiaru... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5842335 Napisano: 27.03.2014 12:08:50 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Joan, bo od nienawiści do miłosci i odwrotnie jest jeden krok, lecz od rozumu do serca - lata świetlne. To moje zdanie emotka

Racja, słusznie zauważyłaś, że mój wpis dotyczył spraw sercowych (nienawiść - miłość) emotka

Lata praktyki emotka
A w temacie - przyszedł ręcznik palmolive - wartość nagrody 60 zł. Wściekle zielony, cienki, wielki napis Palmolive, tania reklamówka warta max 10 zł. Wolałabym juz dostać nagrodę niższego rzędu, czyli kosmetyki, bardziej użyteczne. I to mnie wkurza. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5842313 Napisano: 27.03.2014 11:35:29 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

goralecka napisał(a):

Kiedyś wydawało mi się oczywistym,, ze w zyciu bede kierowac sie sercem. A teraz juz sama nie wiem co zrobic rozum mowi jedno, serce drugie. Tylko czy da sie kogos pokochac z czasem? emotka

A ja uważam, że się da - jest wiele par, gdzie ludzie na początku wręcz się nie znosili, ale byli skazani na swoje towarzystwo (np. w pracy), co w końcu zakończyło się szczęśliwym i gorącym związkiem emotka

Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że się nie da i że to tylko strata czasu - obu stron. Ale każdy musi sam przez to przejść, bo może akurat będziesz wyjątkiem emotka
Joan, bo od nienawiści do miłosci i odwrotnie jest jeden krok, lecz od rozumu do serca - lata świetlne. To moje zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5842049 Napisano: 26.03.2014 18:01:01 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

U mnie też do tyłu. Ja dziękuję za kolejne etapy... A mówił mi mąż, żebym nie grała, bo w poprzednim konkursie nic u nich nie wygrałam, to się zawzięłam. I wyszło na jego... Jak zwykle.

Podpisuję się (bez tego męża) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5841583 Napisano: 25.03.2014 17:53:12 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

asante napisał(a):

jkkp napisał(a):

jestem wściekła, choć myślę że to mało powiedziane, jestem rozgoryczona i bezsilna.
Miałam wczoraj wyłączony telefon bo byłam w szpitalu, po powrocie mam połączenie z agencji Ambasada marek, skakałam z radości, że udało mi się wygrać w Black statoil i czekam na dziś od nich na telefon, bo maja dzwonić dzień po dniu. Czekam i czekam i nic, więc myślę zadzwonię, a tam jakiś inny pan odbiera, próbuje mi wmówić, że to pomyłka, że nikt do mnie nie dzwonił, a ten co wczoraj obdzwaniał jest od dziś na urlopie, no co ja jakaś głupia jestem, ten sms z numerem ich agencji na telefonie co mi przyszedł to że niby wymyśliłam, czy co, albo zwidy mam jakieś emotka

Miałam kiedyś bardzo podobną sytuację. Dzwoni pani, że wygrałam aparat fotograficzny, ale cos nam zakłócało rozmowe, w końcu rozłaczyłam się. Odzwaniam, a pani jakas inna mowi, że mój numer nie wygrał i to niemożliwe, zeby do mnie dzwonili. Tlumacze jak chlopu na miedzy, ze rozmawiałam, ale były zakłócenia, dzwonię na ten sam numer... Nic z tego. Rozłączyłam sie,zaczęłam się podejrzewać o początki choroby psychicznej, ale cóż zrobić. Na drugi dzień pani w skowronkach zadzwoniła do mnie i gratulowała aparatu fotograficznego... Zgłupialam...
Morał: może jeszcze nic straconego i pan po powrocie z nart jednak zadzwoni...

niestety u mnie raczej nie zadzwoni, ponieważ pan twierdzi, że mój numer telefonu nie został nagrodzony, a to ja ich wkręcam z tym połączeniem emotka Sprawę zgłosiłam w Statoil, nie wiem czy coś zrobia czy nie, ale przynajmiej jest mi lepiej, że sie komuś wyżaliłam emotka

Ale u mnie było dokładnie to samo! Pani powiedziała, że mojego numeru nie ma wśród wygranych i oni wcale do mnie nie dzwonili... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5841575 Napisano: 25.03.2014 17:33:13 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

jestem wściekła, choć myślę że to mało powiedziane, jestem rozgoryczona i bezsilna.
Miałam wczoraj wyłączony telefon bo byłam w szpitalu, po powrocie mam połączenie z agencji Ambasada marek, skakałam z radości, że udało mi się wygrać w Black statoil i czekam na dziś od nich na telefon, bo maja dzwonić dzień po dniu. Czekam i czekam i nic, więc myślę zadzwonię, a tam jakiś inny pan odbiera, próbuje mi wmówić, że to pomyłka, że nikt do mnie nie dzwonił, a ten co wczoraj obdzwaniał jest od dziś na urlopie, no co ja jakaś głupia jestem, ten sms z numerem ich agencji na telefonie co mi przyszedł to że niby wymyśliłam, czy co, albo zwidy mam jakieś emotka

Miałam kiedyś bardzo podobną sytuację. Dzwoni pani, że wygrałam aparat fotograficzny, ale cos nam zakłócało rozmowe, w końcu rozłaczyłam się. Odzwaniam, a pani jakas inna mowi, że mój numer nie wygrał i to niemożliwe, zeby do mnie dzwonili. Tlumacze jak chlopu na miedzy, ze rozmawiałam, ale były zakłócenia, dzwonię na ten sam numer... Nic z tego. Rozłączyłam sie,zaczęłam się podejrzewać o początki choroby psychicznej, ale cóż zrobić. Na drugi dzień pani w skowronkach zadzwoniła do mnie i gratulowała aparatu fotograficznego... Zgłupialam...
Morał: może jeszcze nic straconego i pan po powrocie z nart jednak zadzwoni... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5839818 Napisano: 20.03.2014 11:48:31 w Informują
koza.k90 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

podobno Groszek jeszcze dzwoni z kosmetykami

info od znajomej

tymi versace?

wiem tylko, że kosmetyki

były jakieś inne ?

Potwierdzam, dzwonią właśnie z tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5836621 Napisano: 12.03.2014 15:35:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ronja napisał(a):

assal napisał(a):

Raffaello też chce pesel do nagród za 70 zł. Napisali, że taką formę rozliczenia ze skarbówką mają.
Podobnie od każdej, nawet małej nagrody, chce zawsze pełne dane TQG.
Kto nie chce, może danych nie podać i z nagrody zrezygnować
emotka

Taa tak samo Gorący Kubek przekonywał, że płaci podatek od rękawczek za 25 zeta;) Ciekawe tylko jak... skoro obowiązek podatkowy powstaje przy sporo większych kwotach? A dane osobowe wiadomo są w cenie. Ja bym się bała podać bo potem ktoś je może wykorzystać np. do pokwitowania nagrody zamiast mnie w najlepszym wypadku.

To nie jest tak jak myślisz, zwolnienie z podatku obowiązuje poniżej kwoty 760 zł, ale musi zostać spełnione kilka czynników. Poczytaj trochę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5834947 Napisano: 07.03.2014 21:21:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja czegoś nie rozumiem. Ok, osoby, które chciały wygrać walizki nabijając głosy nie musiały się wysilać (choć ustawienie 3 kubków jest przegięciem). Ale moim zdaniem jeden kubek w koronie powinien z automatu zostać wykluczony, bo nie ma nic wspólnego z regulaminem, w którym mowa o budowli, jogobudowaniu etc. Z jednej cegły nie powstanie budowla... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0