Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5834751 Napisano: 07.03.2014 12:28:19 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

Dziękuję za radę może na prawdę wszystkim nam to pomoże,pójdę dziś poszukać takiej poradni...Kiedyś gdzieś czytałam o syndromie DDA.
W sumie zabrzmi to trochę głupio ,ale cieszę się ,że jest ktoś kto mnie rozumie ,kto przeżył bądź przeżywa to samo co ja ,bo wszyscy moi znajomi pochodzą z "normalnych" domów i choć się starają nie są w stanie zrozumieć moich problemów emotka

Trzymam kciuki, zrób to - DLA SIEBIE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5834711 Napisano: 07.03.2014 11:42:06 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

Poczekam jeszcze dwa dni ,po weekendzie pójdę na policję ...
Najbardziej chyba boli to ,ze w ciagu dwóch dni z normalnego człowieka zmienia sie w kloszarda i to jest świadomy wybór ,bo przecież biorąc pierwszy kieliszek do ust jeszcze myśli .Potem wraca do normalności teraz nie pił rok i ...poszedł na całość. emotka czasem mam takie nerwy ,ze myśle a niech juz nie wraca emotka człowiek od dziecka opiekuje sie ojcem i wstydzi ojca...teraz co ,patrzą na to moje córki .? emotka

Oh, Maria, wiem co czujesz... Polecam terapię dla osób współuzależnionych (bo taką jesteś), uczy radzenia sobie z alkoholikiem - pomoże Tobie i Twoim dzieciom. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5834123 Napisano: 05.03.2014 21:34:46 w Pomocy!!!!
zezowaty_kot napisał(a):

Ciasteczka wykasowane, nadal widzę siebie. Zaraz wykasuję całą historię. Ale skoro większość widzi zdjęcie kota, to jest ok, nic mi się samo nie zmienia a problem widocznie leży w historii przeglądania. Chciałam jedynie wykluczyć możliwość ingerencji osób trzecich (poznanie mojego hasła). Dziękuję emotka

Naciśnij F5 i zobaczysz kota (jak i każdy inny, kto naciśnie ten magiczny przycisk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5834040 Napisano: 05.03.2014 19:28:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jola29k napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Dzień dobry. Nazywam się Anna i jestem anonimowym niewygrywaczem.

Dzień dobry . Nazywam się Jolanta i też jestem anonimowym niewygrywaczem emotka

Cześć, jestem Asante i od dwóch miesięcy nie wygrywam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5833813 Napisano: 05.03.2014 13:21:22 w TESCO konkursy
mahuska napisał(a):

myslę że może jeszcze ktoś zadzwonić albo napisać emotka

zgłoszenie wcale nie takie tanie więc wolałabym słać w miarę na temat;-)

22 382 47 24

Nie odbierają, jak się komus uda dodzwonić to niech da znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5833797 Napisano: 05.03.2014 13:05:17 w TESCO konkursy
bethan napisał(a):

mahuska napisał(a):

więc zadzwoniłam do jet

i pani powiedziała po debatach telefonicznych z inna panią że należy patrzeć na ich regulamin a nie tesco bo to oni są organizatorem.
Ale szczerze to moje dziecko jest bardziej przekonujące mówiąc że nic nie zrobiło emotka

"Idealne danie..." już było. Chyba nie zmienili tego swojego regulaminu.

Ostatnio jest jakaś masakra z tymi konkursami, same nieścisłości. "Warzywa Hortex są"... też już były. Ale bardziej prawdopodobne, ze JET nie zmienił początku po ostatnim konkursie. W dodatku malo kto patrzy na regulamin organizatora, zwykle szuka się na stronie Tesco. I bądź tu konkursowiczu mądry... (a może zaraz zmienią regulamin emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5833568 Napisano: 04.03.2014 22:50:48 w TESCO konkursy
mahuska napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

co piszecie na amino? Bo na ulotce jest "napisz coś trzy po trzy, byle o zupie" a w reg. "stworzeniu hasła reklamującego
produkty marki Amino lub/oraz Nudle Knorr"

ja pisałam 3po3 próbując wymyślić hasło reklamowe hehehe

A jak z Hortexm, jakie tam mam być to hasło?? z plakatu czy regulaminu czy jak??

Ja tez pisałam trzy po trzy byle hasło emotka
Podobny dylemat miałam przed chwilą co z tym Hortexem i chyba trzeba zadzwonic jutro zeby się określili... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5833192 Napisano: 04.03.2014 11:26:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

Chyba dzisiaj Leclerc powinien się odezwać w sprawie Piekna

Wyniki 2.03 + 5 dni na powiadomienie, czyli mają jeszcze czas, ale nagród jest tak malo, że możemy się nie dowiedziec o wynikach... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5831063 Napisano: 27.02.2014 19:47:39 w TESCO konkursy
izak1000 napisał(a):

frodo napisał(a):

Co z tym konkursem Hortex jest? W regulaminie uzupełnić hasło: idealne danie..." a w gazetce "Warzywa Hortex są..." emotka

w regulaminie jest:HORTEX.TESCO.numer paragonu.Warzywa Hortex są . emotka

A gdzie to widzisz, bo ja mam w regulaminie idealne danie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5830763 Napisano: 27.02.2014 09:33:41 w TESCO konkursy
frodo napisał(a):

Co z tym konkursem Hortex jest? W regulaminie uzupełnić hasło: idealne danie..." a w gazetce "Warzywa Hortex są..." emotka

Mam wrażenie, że jest coraz gorzej. Nie pamietam już kiedy był konkurs, w którym regulamin był na czas, klarowny i nie budził żadnych wątpliwości...
Tutaj różnica jest istotna, ostatnio w Tesco było idealne danie. Przypusczam, że nie zmienili tego w regulaminie przez niedopatrzenie i ma być jak na plakacie, ale trzeba zapytać organizatora.

Memos:
https://www.e-kon...co.html#.Uw74ZmJ5M5U Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5828798 Napisano: 23.02.2014 11:49:12 w TESCO konkursy
Próbowalam dodać ten konkurs do bazy, zebyśmy nie dostali karniaków. Wyskoczyło mi, że taki konkurs jest w bazie. Sprawdzam po różnych tagach, linkach i nie ma. Czy to znaczy, ze jest w poczekalni, czy ja nie umiem szukac? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5827184 Napisano: 20.02.2014 09:42:08 w Wkurza mnie...
anetka2a napisał(a):

maria1980 napisał(a):

A mnie wkurza moj tato emotka znowu zaczął pić emotka przez rok wytrzymał i znowu się zaczęło. Aż chce mi się wyć.Moja najmłodsza wskoczylaby w ogień za nim ,a teraz pewnie zanim dziadek wróci na tory minie kawał czasu emotka
Znowu zapomni jak wygląda... emotka emotka

Współczuję, ale trzymam kciuki, żeby Twój Tato znów wytrzymał w postanowieniu - już na zawsze emotka

W temacie wkurza mnie moje niezdecydowanie, poszukiwanie pracy... Mam dużą szansę na dobrą pracę, ale będę w niej odpowiedzialna za ogromne pieniądze, a o pomyłkę nie trudno... Ponosiłabym pełną odpowiedzialność finansową... Z tego co wiem często zdarzaj się pomyłki nawet rzędu kilku czy kilkunastu tys... I się boję, że narobię sobie długów, albo jak się pomylę będę pracować kilka lat za darmo. Czasem jestem tak roztargniona, że w sklepie reszty zapominam emotka Czekam na odpowiedź pracodawcy... Wszyscy wokół odradzają mi tę pracę, straszą, przez co ja mam tylko czarne myśli... emotka Na początku tak się cieszyłam, że przechodzę kolejne etapy rozmów do tej pracy a teraz zaczynam się zastanawiać dlaczego w ogole aplikowałam, wszyscy dookoła też najpierw się cieszyli, sami mnie do tego popychali, a teraz jak jeden mąż odradzają... Z pracą jest ciężko, szczególnie tu gdzie mieszkam więc powinnam się tylko cieszyć gdybym w końcu ją miała...

Maria, trzymam za Was mocno, bo wiem co to znaczy...
anetka, z własnego doświadczenia wiem, ze lepiej pracować w mniej płatnej pracy i mieć święty spokój, niż mieć ogromną odpowiedzialność i nie spać po nocach. Życie jest za krótkie, żeby wypalać się w pracy. Przyszła mi też do głowy opcja ubezpieczenia od pomyłek w pracy, wiem, że takie są (np. w przypadku lekarzy i prawników często wykorzystywane), zorientuj się, czy mogłabys sie tak ubezpieczyć i będziesz spokojniejsza emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5826580 Napisano: 19.02.2014 14:02:22 w TESCO konkursy
serene napisał(a):

UOKiK musi im wreszcie nosa utrzeć!
Właśnie przeszukuję jakieś info dot MC i znalazłam ciekawy artykuł:)
http://www.naszaw...osowymi_i_zakladami/

Jaja sobie robią w tej Agencji emotka

Taką karę to oni sobie odbijają w jednym malutkim konkursiku emotka . I to było w 2011 roku, jakoś nikt im do tej pory nie zaszkodził... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5821697 Napisano: 10.02.2014 21:30:39 w Kaufland konkursy
koza.k90 napisał(a):

asante napisał(a):

O rany, dzisiaj eski?? U mnie pogrom jak nigdy... Czy jest na forum ktoś, kto grał w sklepie Kraków Kombatantów? Bardzo prosze o kontakt na pw. emotka

o co biega ?

pw koza, pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5821673 Napisano: 10.02.2014 21:00:37 w Kaufland konkursy
O rany, dzisiaj eski?? U mnie pogrom jak nigdy... Czy jest na forum ktoś, kto grał w sklepie Kraków Kombatantów? Bardzo prosze o kontakt na pw. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5818323 Napisano: 05.02.2014 14:06:01 w Reklamacje wyników konkursów
joan napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Co za czasy emotka Niedługo ludzie będą reklamacje składać, bo załączoną laurkę znaleźli w koszu na śmieci w siedzibie organizatora jeszcze przed ogłoszeniem wyników emotka

emotka emotka emotka

Jakoś nie mam ochoty wspierać tych "bardziej kreatywnych", stoję po drugiej stronie barykady emotka

Ja czekam, aż konkursowicze zaczną paczkom z laurkami zakładać potajemnie GPS-y, chipy itd. Pełna kontrola. Natychmiast po wrzuceniu przez organizatora paczki do śmietnika można będzie nasłać Policję Konkursową (tak tak, taka będzie wtedy istnieć), organ ten natychmiast przyjedzie do agencji i wsadzi w dyby nielojalnego organizatora za przestępstwo przeciwko kreatywności... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5815009 Napisano: 30.01.2014 11:43:59 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
gracet napisał(a):

a mrozonych malinek ktoś nie widział?

Widziałam, są u mnie w zamrażarce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5813552 Napisano: 27.01.2014 23:06:07 w Kaufland konkursy
Dzięki dziewczyny, już doszła zwrotka. Widocznie zimno jest i na grzane wino zatrzymała się po drodze... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5813406 Napisano: 27.01.2014 19:44:43 w Kaufland konkursy
A czy dzisiaj przychodzą Wam zwrotki? Ja mam od kilku godzin sms oczekujący... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5810925 Napisano: 23.01.2014 00:53:39 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

trebor - emotka emotka padłam emotka

ale wyjaśniłeś sprawę tego krzyku "trebor"? emotka

emotka Śmiem sądzić, że to było na zasadzie powtarzanego w kółko masła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0