Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5783970 Napisano: 02.12.2013 14:51:10 w Gratulacje! Dla wygranych!
Mariolka, wieeelkie gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5783916 Napisano: 02.12.2013 14:22:55 w Kaufland konkursy
avatea napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

mam pytania:Jak oceniacie te ręczniki z promocji może ktoś kupił warte są kupna?
I może ktoś już kupił te noże lub patelnie czy też warte są kupna?

Właśnie - chodzi mi o patelnie. Ostatnio z tefala spadła mi i zrobiła się owalna (wok) Jak się sprawują te ceramiczne? Przywiera do nich? Warto to kupić?

Co do ręczników - miękkie, dobrze chłoną wodę - za tą cenę ja jestem zadowolona emotka

Nie wiem jakiej jakości sa w Kauflandzie, ale ja 3 lata temu przywiozlam z Włoch patelnie ceramiczne (u nas były jeszcze bardzo drogie) dla siebie i mamy i obie twierdzimy, ze to najlepsze patelnie jakie miałyśmy. Potrzebują mało tłuszczu, nie przywiera, po 3 latach nadal wyglądają bardzo dobrze, łątwo się je myje. Trzeba tylko uważać na porysowanie, czyli używać drewnianych/silikonowych przyrządów. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5783636 Napisano: 01.12.2013 23:53:32 w Kaufland konkursy
Rany, skończyłam... Mozg mi sie wylał uszami... Solennie sobie przyrzekam, nigdy przenigdy nie zostawię już konkursu na ostatnią chwilę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5782115 Napisano: 28.11.2013 21:54:19 w PLAGIATY
edzia21 napisał(a):

asante napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A coś wiadomo z tymi kangurami i żyrafami?

Pisałam wyżej, że ostatnie zdanie (o palmie) jest z laysowego hasła. Reszty nie znalazłam.

Dzięki, nie zauważyłam. emotka

To oczywiście nie świadczy o plagiacie, byc moze tu i tam to ta sama osoba, która wykorzystała ten sam pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5782076 Napisano: 28.11.2013 20:53:51 w PLAGIATY
edzia21 napisał(a):

A coś wiadomo z tymi kangurami i żyrafami?

Pisałam wyżej, że ostatnie zdanie (o palmie) jest z laysowego hasła. Reszty nie znalazłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5781978 Napisano: 28.11.2013 19:00:21 w WC - rozmowy o wszystkim
anialistopad napisał(a):

z jakiego dnia tetley informowalo? Czytalam wpis w mdw i nie wiem czy to rezerwa czy ostatni tydzien?

Pytałam o to w innym watku, ale nie dostalam odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5781971 Napisano: 28.11.2013 18:48:55 w Kaufland konkursy
radosna napisał(a):

chochliczka napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

podobno 4 Frame dawało dziś czadu

obdzwaniali ludzi o podobnych nazwiskach nawet z różnych miejscowości i kazali sobie skany dowodów przysyłać

ale teraz będą mieli danych na wynos emotka emotka emotka

wow niezle emotka emotka

No właśnie, jak myślicie, dlaczego oni wyrywkowo dzwonili i kazali sobie przesłać skan dowodu osobistego? Nie znam odpowiedzi na to moje pytanie, nie mam podejrzeń - bo mój paragon jest w porządku i jest z mojego miasta.

Być może wygrał ktos z takim samym nazwiskiem jak Ty i sprawdzają czy różnią się adresy na dowodzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5781881 Napisano: 28.11.2013 16:01:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie do którego dnia Tetley obdzwonil laureatów? Jakaś cisza nastała od dłuższego czasu... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5781579 Napisano: 28.11.2013 10:28:23 w PLAGIATY
marta85 napisał(a):

ja dla odmiany mam wrazenie ze hasło z 19.10 juz gdzies widziałam, ale nie wiem gdzie i bron boze nie chce nikogo oskarzac bo moze mi sie tylko wydaje emotka

Ja czytając wczoraj te hasła też miałam wrażenie że to (albo fragmenty) gdzieś już widziałam). Trochę Lays'owo brzmi.
Ps. No i pamieć mnie nie myli, końcówka jest przepisana z Lays'ów zgłoszenie 17.06 nr 10. Pewnie poprzednie zdania są z innych tekstów i tu mamy do czynienia z kolażem... Chyba, że to ten sam autor. Ale już nie mam siły przeszukiwać dalej. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5781322 Napisano: 27.11.2013 20:16:40 w PLAGIATY
radosna napisał(a):

Cały czas myślę o tych osobach z plagiatem w konkursie Złotej Rybki. Sprawa Sylwii Ch. z Warszawy się wyjaśniła - ukradła tekst z konkursu Lay'sów. Tekst Tomasza F. z Warszawy też jest z Lay'sów. A może oni działali wspólnie, pogrzebali w tekstach konkursowych Lay's i myśleli, że nikt tego nie odkryje???

A czy ktos poinformowal Ferrero (lub zamierza), że zachodzi podejrzenie, że tekst Tomasz F. jest plagiatem? To bardzo istotne, zeby ten pan również obszedł się smakiem, zwłaszcza, jeśli te osoby się znają. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5781264 Napisano: 27.11.2013 18:50:10 w PLAGIATY
babariba napisał(a):

Malenka - w pełni się z tobą zgadzam
Plagiaty będą się mnożyć - bo taki, co plagiatuje wychodzi z założenia, że albo się uda, albo nie.
A co to za kara - zabranie ukradzionego? Po prostu w Polsce nikt jeszcze do sprawy kradzieży intelektualnej nie podchodzi poważanie - ani sądy, ani plagiatorzy, ani jak widać agencje/firmy, które zostały okradzione. Bo to przecież one wydały kasę na organizację konkursu, wybranie zwycięzców, itp. I do nich najczęściej jak mówi regulamin należą hasła. Tylko po odkryciu plagiatu - czyli najczęściej zgłoszeniu przez nas - im szkoda energii i nic z tym nie robią.

Dokładnie tak, na 10 kradzieży 9 razy sie uda, jedną nagrodę zabiorą, a co tam... I tak złodziej jest do przodu i to ile! Ja też uważam, że gdyby chociaz dla przykładu pociągnac pare osób do sądu, wlepic jakąś karę 10 tys. zł to następnym razem chyba by się mocno zastanowił... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5781129 Napisano: 27.11.2013 16:15:35 w PLAGIATY
infernalia napisał(a):

no dobra powiem co ustaliłam lub co nie ustaliłam - Ferrero umywa ręce, odsyłają mnie do organizatora czyli Brand Place sp. z o.o. W-wa... mam już przygotowane pisemko reklamacyjne - tylko wysłać.. macie jakieś rady co tam jeszcze wpisać? pogrozić, poprosić, żądać??

Ale rozumiem, że wyślesz mailem - bo zakupy są już za 3 dni...
Chyba wystarczy opisac sytuację z wklejonym linkiem do wynikow Lays i napisaniem, że domagasz się odebrania laureatowi nagrody, w przeciwnym wypadku wstąpisz na drogę sądową - ja bym tak napisała. I jeszcze bym do nich jutro zadzwoniła, żeby złodziej nie zdążył sobie zrobić zakupów.
Dla Ferrero gratulacje za budowanie marki!
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5781090 Napisano: 27.11.2013 15:39:37 w PLAGIATY
mgrzel napisał(a):

depakinka napisał(a):

asante napisał(a):

Odnośnie plagiatów w Ferrero - nie rozumiem tego. Z regulaminu wynikało, ze hasła będą publikowane. I co, ludzie tak sie nie boją i kradną? Nie pojmuję...

najwidoczniej osobie która splagiatowała hasło infernalii wydawało się, że ze względu na to samo imię może pozostać niezauważona, a nóż autorka nie będzie sprawdzała wyników...

Pewnie tak było, bo na poczatku na forum tak myśleliśmy. Dopiero kiedy infernalia się dołączyła do dyskusji okazało się, że ktoś na bezczela wygrał jej hasłem...

Tak, ale to musiałby być ktoś poza forum, kto nie wie jakie sa realia, jak teraz dokładnie przez nas są sprawdzane wyniki. A jeśli to ktos z forum to nadal nie rozumeim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5781075 Napisano: 27.11.2013 15:16:38 w PLAGIATY
Odnośnie plagiatów w Ferrero - nie rozumiem tego. Z regulaminu wynikało, ze hasła będą publikowane. I co, ludzie tak sie nie boją i kradną? Nie pojmuję... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5781073 Napisano: 27.11.2013 15:15:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przenoszę temat plagiatów w ferrero do wątku "Plagiaty" emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5780866 Napisano: 27.11.2013 12:09:50 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

Muszę się wygadać, moze będzie mi lepiej:

wkurzają mnie problemy zdrowotne członków rodziny - nie wyrabiam już fiannsowo, czasowo i przede wszystkim psychicznie. Mama w poniedziałek idzie do szpitala, synek-obserwacja trzeciego migdała, non stop laryngolog, mąż chore zatoki + protetyk sie kłania (a cena która powiedział zwala z nóg), no i ja - problemy z tarczycą - po ostatnim badaniu jestem pełna obaw, a musze czekać do 12 grudnia na wyniki....

To ponoć taki rok, u mnie wszyscy chorują, mama jest u różnych lekarzy niemal codziennie, ja sama zaczęłam doceniać zdrowie gdy go własnie straciłam, a znajomym przyplątują sie kosmiczne choroby. Ale rok się kończy, głowa do góry i w Sylwestra pomyśl, że 2014 będzie cudowny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5780100 Napisano: 26.11.2013 11:58:32 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że atmosfera na forum, która z wprowadzeniem blokady zgęstniała tak, że nawet maczetą trudno byłoby ją pokroić, zamiast przerzedzać się z każdym dniem robi sie coraz bardziej nie do zniesienia. Ludzie, helloł, forum i konkursy to nie centrum wszechświata, łyknijcie trochę dystansu... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5778843 Napisano: 24.11.2013 15:19:38 w Wkurza mnie...
Ale się wkurzyłam...
Kupiłam starter play 5 zł ważność rok. Chcialam wysłac sms premium, oczywiście zablokowany. Jako, ze odblokowywałam kilka razy w BOK, doładowałam tel. kwotą 5 zł (bo to standardowe pytanie czy sie doładowało) i dzwonię. A tam pan mi mowi, ze jest blokada operatorska i odblokowywuje się automatycznie po doładowaniu 30 zł i innej opcji nie ma. No szlag mnie trafił. Przekopałam książeczkę w starterze, informacje na stronie play, nie ma takiej informacji. Zamierzam zrobić dym, bo dawno nikt mnie tak nie wkurzył... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5778123 Napisano: 22.11.2013 18:44:57 w PLAGIATY
blanca napisał(a):

kamcia napisał(a):

czy to zdjęcie nie jest czasem plagiatem emotka

wygrane w abfoto http://www.abfoto.pl/konkursy-c_64.html

znalezione w necie http://www.wallpa...l-hdr-landscape.html

http://gallery.mobile9.com/f/3221812/

Odpowiedź na facebooku
Abfoto Wątpliwości, które pojawiły się w związku z autorstwem zdjęć konkursowych zostały przez nas zweryfikowane. Wszystkie nagrodzone prace są zgodne z regulaminem i są autorskimi pracami zwycięzców konkursu. Dziękujemy za zainteresowanie się poprawnością przebiegu konkursu.

Przecieram oczy ze zdumienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5777986 Napisano: 22.11.2013 15:09:43 w Intermarche
kammaro napisał(a):

Listek (PP) przyniósł bony ITM z konkursu "Kupujesz,wysyłasz,wygrywasz"(Trip Drop):
- po 100zł
- ważne do 2013-12-31
- z tyłu informacja: "...Niniejszy bon można realizować w sieci sklepów Intermarche i Bricomarche na terenie całego kraju..."

Hura! Wyświetl w wątku >>
0 0