Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5777959 Napisano: 22.11.2013 14:45:47 w Intermarche
ashley878 napisał(a):

wydaje mi się że tylko intemarche...

Konkretnie chodzi mi o Bricomarche, to jedna grupa. Mogłabyś sprawdzić, bo do mnie jeszcze nie dotarły. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5777956 Napisano: 22.11.2013 14:42:23 w Intermarche
izak1000 napisał(a):

joan napisał(a):

masza napisał(a):

bartula napisał(a):

Czy te bony do Inter w MDW (kupujesz wysyłasz wygrywasz) to z tego konkursu Trip Drop? Czyżby zaczęli wysyłać?

tak, PP ważne do końca grudnia 2013 emotka

Dziękuję za info. Na pewno ważne tylko do końca grudnia 2013? Coś krótko. Jakie nominały? emotka

po 100 zł...

A czy ktoś mógłby sprawdzić czy te bony są ważne tylko do Intermarche czy może jeszcze gdzieś (kiedyś były do kilku sklepów). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5777884 Napisano: 22.11.2013 13:18:43 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

A mnie wkurza na maksa to, że mimo 21 lat jakies cholerstwo przyczepiło mi sie do kręgosłupa. Od jakiegoś miesiąca tak co 3 dni łapał mnie ból korzonków, ale wczoraj poskładało mnie na amen. Dosłownie pojawiło się w sekundzie, jk smażyłam frytki w kuchni. Ścięło pode mną nogi i ruszyć sie sama nie mogłam. Leżę w łóżku od wczoraj od 18 i sama nawet do łazienki nie dojdę... :\
Naczytałam sie trochę co to może być- wkurza mnie to, że większość przyczyn takiego bólu to brak ruchu, a ja całe wakacje w kalafiorach zasuwałam, potem w gruszkach, ćwiczę regularnie. Boli potwornie i nie mam pojęcia co to może być, a dzisiaj mnie lekarz rodzinny nie przyjmie emotka

Własnie z tym samym wrociłam wczoraj od lekarza, to prawdopodobnie rwa kulszowa, niestety bardzo bolesna. Póki co weź tabletki przeciwbólowe i koniecznie idź do lekarza po środki przeciwzapalne.Jeśli piszesz, że zasuwalaś przy kalafiorach, to znaczy, ze nadwyrężyłaś tą okolice kręgosłupa a teraz ciach, objawiło się. Powodzenia, wiem co to za ból, 3 dni nie spałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5776363 Napisano: 20.11.2013 11:18:28 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, a raczej bardzo boli to co sie stało na tym forum. Że wypowiedzi wielu osób mnie rozczarowały, że grupa osób traktuje innych jakby byli niższej rangi, że osoby, które dawno się nie odzywały nagle mają najwięcej do powiedzenia, że człowiek człowiekowi wilkiem, ze nie ma dialogu tylko jakas nagonka jednego frontu na drugi...

I wiecie co jest najgorsze? Że tego wszystkiego by nie było, gdyby ludzie zostali uprzedzeni o fakcie wprowadzenia zmian. Bo to normalne, że człowiek buntuje się gdy nagle wyciąga sie go z ciepłych pieleszy i stawia pod ścianą. Gdyby był czas - tydzień, dwa, każdy by sobie na spokojnie dodał konkursy, przemyślał, dyskusja byłaby mniej burzliwa.
Przykre to bardzo, oj bardzo...
A teraz bardzo Was proszę - zaakceptujcie zmianę bo dyskusje niczego nie wnoszą i nie zmienią, wszystko zostało już napisane i sprawcie, by to forum znowu było fajne. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5776290 Napisano: 20.11.2013 10:27:22 w Carrefour konkursy
marlena083 napisał(a):

asante napisał(a):

morela napisał(a):

a może to wygrane ze zgłoszeń 26 września (tak jak moja), których tak mało było na forum? emotka

A wiesz, że coś w tym jest? U mnie też rezerwa z 26.09.

u mnie też rezerwa z 26.09

Czyli to "rezerwa" a nie rezerwa emotka
A ja się na siebie wkurzałam, ze mój tekst z tego dnia nie wygrał na tyle nagród, a tak sie postarałam. A tu się okazuje, ze nie ma co się wkurzac na siebie, bo agencja sobie mały cyrk zrobiła... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5775622 Napisano: 19.11.2013 19:23:01 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

asante napisał(a):

Ja sobie zadaję pytanie, czy ktoś, kto będzie chciał wynosić informacje lub hejtować będzie miał trudności z dodadniem 3 konkursów. Chyba nie. Czy nie lepiej byłoby wstęp do wątku uzależnić od stażu/ilości postów - to już nie tak łatwo poknać, a dodanie 3 konkursów to 5 minut roboty.

Dla konkursowicza dodanie 3 konkursów na miesiąc też nie powinno być problemem.

Czyli taka blokada nie zda egzaminu skoro to łatwe w obie strony emotka
Moze więc warto pomyśleć o innej blokadzie (posty, staż), bo to, ze coś trzeba zrobić jest bezdyskusyjne... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5775604 Napisano: 19.11.2013 19:15:35 w Wkurza mnie...
Ja sobie zadaję pytanie, czy ktoś, kto będzie chciał wynosić informacje lub hejtować będzie miał trudności z dodadniem 3 konkursów. Chyba nie. Czy nie lepiej byłoby wstęp do wątku uzależnić od stażu/ilości postów - to już nie tak łatwo poknać, a dodanie 3 konkursów to 5 minut roboty.

Cała akcja jest moze ok, bo faktycznie źle zaczęło sie dziać. Niezrozumiały jest natomiast dla mnie brak informacji i jasnych reguł. Można było oficjalnie ogłosić, że np. od 1.12 zmieniają się zasady, aby każdy miał szansę dodać te 3 konkursy (ja mam wystarczająca liczbę, ale wiem jak mogą czuć się inni). Tego mi tu zabrakło i czuję... niesmak... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5775469 Napisano: 19.11.2013 17:34:56 w Carrefour konkursy
morela napisał(a):

a może to wygrane ze zgłoszeń 26 września (tak jak moja), których tak mało było na forum? emotka

A wiesz, że coś w tym jest? U mnie też rezerwa z 26.09. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5775398 Napisano: 19.11.2013 16:11:58 w Hochland
tadziowa napisał(a):

Czy główne z Hochland Real już mają właścicieli?

Też sie nad tym dzisiaj zastanawiałam, nikt się nie chwalił, a czas mają do jutra. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5775310 Napisano: 19.11.2013 14:26:52 w Carrefour konkursy
marlena083 napisał(a):

asante napisał(a):

Czy Karlsbad rozsyłał już ekspresy z konkursu Jacobs?

nie, mają czas do 20 grudnia

Dzięki. Pytam, bo coś dużo tej rezerwy, przeciez to był konkurs z numerem paragonu... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5775299 Napisano: 19.11.2013 14:07:45 w Carrefour konkursy
Czy Karlsbad rozsyłał już ekspresy z konkursu Jacobs? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5775149 Napisano: 19.11.2013 10:35:59 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

Dzwonienie teraz nie ma sensu, ponieważ pani jest jeszcze w domu i nie może sprawdzić numeru nadania.
Za to sprawdziła, że jestem na liście laureatów emotka , więc nie wiem, czemu nie mam do tej pory patelni.
Mam zadzwonić koło 14-tej, jak będzie w pracy, żeby podać numer nadania.
Nie wiem po jaki uj, skoro jestem na liście, ale niechta, zadzwonię. emotka

P.S.
Barszcz, pani z mety uprzedziła, że nie oddzwoni, bo od rana ma tyle telefonów, że nie dojdzie kto jest kto. emotka

Nie masz patelni, bo nie mają listu, ja też jestem na liście laureatów, ale nie mają mojego listu. Pękam ze śmiechu - pani się dziwiła, że nikt się nie upomniał... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5775023 Napisano: 18.11.2013 23:02:19 w TESCO konkursy
szprotka napisał(a):

frodo napisał(a):

Ja z przedostatniego etapu też nie mam patelenki. Sprawdziłam - list dotarł 21.10. Jutro do nich dzwonię emotka Lepiej dzwonić do W-wy czy Dąbrowy Górniczej emotka

Ja dzwoniłam w ubiegłym tygodniu - listy dotarły na drugi dzień, a Pani twierdzi że zgubiła listy z przedostatniego etapu i była bardzo zdziwiona że tak mało osób się upomina. emotka Miała wysłać patelnie następnego dnia i nadal ich nie widać, także też do nich dzwonię - gorąca linia jutro będzie emotka ach gorąca emotka

Ta pani co rusz to się wkopuje coraz bardziej. A ja się pytam co znaczy, że zgubiła - to znaczy, że nasze dane personalne fruwają sobie gdzieś i ona nie wie gdzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5774975 Napisano: 18.11.2013 21:56:19 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

asante napisał(a):

margo466 napisał(a):

masza napisał(a):

barszcz napisał(a):

Nie wierzę,że listy nie dotarły,oni po prostu liczą,że ktoś się nie upomni lub wysłał listem ekonomicznym i nie ma potwierdzenia emotka

a mi się wydaje , ze pogubili się z tymi adresami, listy docierają na Podłęknicką w Dąbrowie Górniczej i potem są przesyłane do Warszawy....

też tak uważam,poza tym mają czas na wysłanie patelni
do 30 listopada wg regulaminu.
Czekam na patelnię z przedostatniego etapu emotka

To nie czekaj, mnie pani powiedziala ze dosyła tym, którzy sie upomną. Czyli nie planują już wysyłki.

nie rozumiem, czyli wysyłka już zakończona i tyle osób nie ma patelni? Tyle listów pogubili czy co....

Na to wyglada. Ludzie z ostatniego etapu już dostali, ja miałam z przedostatniego etapu. Gdyby mieli wysyłać, to kazaliby mi czekac cierpliwie a nie sprawdzaliby czemu patelnia nie dotarła i obiecywali dosłać po podaniu nr nadania. To jest MC, pamietajmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5774959 Napisano: 18.11.2013 21:35:30 w TESCO konkursy
margo466 napisał(a):

masza napisał(a):

barszcz napisał(a):

Nie wierzę,że listy nie dotarły,oni po prostu liczą,że ktoś się nie upomni lub wysłał listem ekonomicznym i nie ma potwierdzenia emotka

a mi się wydaje , ze pogubili się z tymi adresami, listy docierają na Podłęknicką w Dąbrowie Górniczej i potem są przesyłane do Warszawy....

też tak uważam,poza tym mają czas na wysłanie patelni
do 30 listopada wg regulaminu.
Czekam na patelnię z przedostatniego etapu emotka

To nie czekaj, mnie pani powiedziala ze dosyła tym, którzy sie upomną. Czyli nie planują już wysyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5774846 Napisano: 18.11.2013 18:29:56 w TESCO konkursy
ladyinred napisał(a):

a moze dac ktos na pw na jaki nr dzwonic?

http://www.media-.../colgate/kontakt.htm
Tu masz nr, ciekawe ile listów zgubili, bo ja wiem już o 5. Sprawdźcie sobie przed dzwonieniem nr nadania i czy dotarła przesyłka. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5774831 Napisano: 18.11.2013 18:08:24 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

barszcz napisał(a):

zubi napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na patelnię z piątego etapu (13-19.09)?

Ja czekam,ale z października emotka

ja na 2 z października

Dzwońcie, bo stosują różne wymówki (najczęściej, że nie mają takiego listu). Ja sprawdziłam, mój list dotarł, pani miała odzwonić za chwilę. Pojęcie chwili jest bardzo względne... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5774724 Napisano: 18.11.2013 15:32:46 w TESCO konkursy
Czy dzwonił ktoś do MC w sprawie niedostarczonych patelni z przedostatniego etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5774281 Napisano: 17.11.2013 20:11:31 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

Tanio sprzedam maaasssęęęę podpasek emotka pw emotka

dodali by jakies produkty emotka

Znajdź alternatywne zastosowanie emotka Możesz np. w zimie upychać do spodni (zdają egzamin przy upadkach na nartach czy desce, tylek nie boli), w kuchni jako ręczniki papierowe, uszyj dziecku strój karnawałowy - może być np. podpaskowym potworem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5773460 Napisano: 15.11.2013 15:23:06 w Wkurza mnie...
Administratorzy, czy ktoś może zająć się tym włoskim imigrantem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0