Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Konkretnie chodzi mi o Bricomarche, to jedna grupa. Mogłabyś sprawdzić, bo do mnie jeszcze nie dotarły. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A czy ktoś mógłby sprawdzić czy te bony są ważne tylko do Intermarche czy może jeszcze gdzieś (kiedyś były do kilku sklepów). Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Własnie z tym samym wrociłam wczoraj od lekarza, to prawdopodobnie rwa kulszowa, niestety bardzo bolesna. Póki co weź tabletki przeciwbólowe i koniecznie idź do lekarza po środki przeciwzapalne.Jeśli piszesz, że zasuwalaś przy kalafiorach, to znaczy, ze nadwyrężyłaś tą okolice kręgosłupa a teraz ciach, objawiło się. Powodzenia, wiem co to za ból, 3 dni nie spałam. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I wiecie co jest najgorsze? Że tego wszystkiego by nie było, gdyby ludzie zostali uprzedzeni o fakcie wprowadzenia zmian. Bo to normalne, że człowiek buntuje się gdy nagle wyciąga sie go z ciepłych pieleszy i stawia pod ścianą. Gdyby był czas - tydzień, dwa, każdy by sobie na spokojnie dodał konkursy, przemyślał, dyskusja byłaby mniej burzliwa.
Przykre to bardzo, oj bardzo...
A teraz bardzo Was proszę - zaakceptujcie zmianę bo dyskusje niczego nie wnoszą i nie zmienią, wszystko zostało już napisane i sprawcie, by to forum znowu było fajne. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Czyli to "rezerwa" a nie rezerwa
A ja się na siebie wkurzałam, ze mój tekst z tego dnia nie wygrał na tyle nagród, a tak sie postarałam. A tu się okazuje, ze nie ma co się wkurzac na siebie, bo agencja sobie mały cyrk zrobiła... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Czyli taka blokada nie zda egzaminu skoro to łatwe w obie strony
Moze więc warto pomyśleć o innej blokadzie (posty, staż), bo to, ze coś trzeba zrobić jest bezdyskusyjne... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Cała akcja jest moze ok, bo faktycznie źle zaczęło sie dziać. Niezrozumiały jest natomiast dla mnie brak informacji i jasnych reguł. Można było oficjalnie ogłosić, że np. od 1.12 zmieniają się zasady, aby każdy miał szansę dodać te 3 konkursy (ja mam wystarczająca liczbę, ale wiem jak mogą czuć się inni). Tego mi tu zabrakło i czuję... niesmak... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A wiesz, że coś w tym jest? U mnie też rezerwa z 26.09. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Też sie nad tym dzisiaj zastanawiałam, nikt się nie chwalił, a czas mają do jutra. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dzięki. Pytam, bo coś dużo tej rezerwy, przeciez to był konkurs z numerem paragonu... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie masz patelni, bo nie mają listu, ja też jestem na liście laureatów, ale nie mają mojego listu. Pękam ze śmiechu - pani się dziwiła, że nikt się nie upomniał... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ta pani co rusz to się wkopuje coraz bardziej. A ja się pytam co znaczy, że zgubiła - to znaczy, że nasze dane personalne fruwają sobie gdzieś i ona nie wie gdzie? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Na to wyglada. Ludzie z ostatniego etapu już dostali, ja miałam z przedostatniego etapu. Gdyby mieli wysyłać, to kazaliby mi czekac cierpliwie a nie sprawdzaliby czemu patelnia nie dotarła i obiecywali dosłać po podaniu nr nadania. To jest MC, pamietajmy
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To nie czekaj, mnie pani powiedziala ze dosyła tym, którzy sie upomną. Czyli nie planują już wysyłki. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
http://www.media-.../colgate/kontakt.htm
Tu masz nr, ciekawe ile listów zgubili, bo ja wiem już o 5. Sprawdźcie sobie przed dzwonieniem nr nadania i czy dotarła przesyłka. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dzwońcie, bo stosują różne wymówki (najczęściej, że nie mają takiego listu). Ja sprawdziłam, mój list dotarł, pani miała odzwonić za chwilę. Pojęcie chwili jest bardzo względne... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Znajdź alternatywne zastosowanie
asantesana