Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja też. Jeszcze się okaże, że o przedostatnim zapomnieli.... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Może dlatego, że wpisują sie tu ludzie z tekstami typu - "dzisiaj nic nie wygrałam", "od dwóch dni nic nie wygrałam" i wątek się wkurzył. Pomyślał - "jak ci źle ze nie wygrałas cały jeden dzien to teraz sobie poczekasz trzy tygodnie na wygraną. Ot co!
Postuluję o zmianę nazwy wątku na "Dawno nic nie wygrałem", może moc wróci.
Ps. Nie dziwię się wątkowi że się wkurzył, bo mnie takie wpisy też wkurzają... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja bym zaczęła od poproszenia o bezzwłoczne przeslanie skanow paragonów, w przeciwnym wypadku zgłosisz sprawe do rozpatrzenia do własciwych organów, w tym do Izby Celnej, która wydała pozwolenie. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Izba Celna, w tym przypadku w Warszawie:
Loteria jest prowadzona na podstawie ustawy z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych (Dz.U.
Nr 201, poz. 1540, z późn. zm.) oraz zezwolenia wydanego przez Dyrektora Izby Celnej w Warszawie Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I chciałem oddać ten tablet na cele charytatywne, ale niestety zawodowi gracze zabrali temu biednemu dziecku, które by go dostało... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Poproś o skany tych paragonów. Jesli rzeczywiście nie ma tego znaku, to nie zostaw tak tej sprawy. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W grupie raźniej, to i ja posprawdzam czy wątek działa
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To ja po kredki biegnę, może nieco przegnę, lecz odjadę tym samochodem (tak cicho, mimochodem). Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie czekam, nie czekam
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Był. Nawet oba. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A kto powiedział, że wszyscy mają chcieć tego samego
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I tępić olewających organizatorów! Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ostatnio było głośno o jednym plagiacie zdjęcia w konkursie radia Zet(kilka stron wczesniej znajdziesz wpisy na ten temat). Autor zdjęcia napisał, że zgłasza sprawę "wyżej". Może on Ci coś doradzi. I trzymam kciuki. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie rozumiem ludzi, którzy potrafią tak bezczelnie, na oczach wszystkich wyciągać ręce po cudze... I mam ochotę im te ręce poobcinać, jak w średniowieczu. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja myślę, że losują pulę i z tego wybierają. Po pierwsze na podstawie swoich tekstów widzę, że wybierają te lepsze (bardziej oryginalne), po drugie często wygrywałam tekstami puszczonymi drugi raz (gdy mi sie jakiś podobał, nie dawałam za wygraną, czyli wczesniej musieli go nie czytać), po trzecie nie byliby w stanie przeczytać wszystkich tekstów, więc losowali "próbkę". Takie jest moje spostrzeżenie po kilku edycjach Hochlanda. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
U mnie też nowe eski, a potwierdzeń brak. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Konek Biedronki powiadasz,
Ja też czuje jakąś pustkę, konkursową, życiową, zdrowotną i w ogóle... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Obawiam się, ze nie, bo nie było jeszcze potwierdzeń przyjęcia danych, a ostatnio wyniki były dzień po potwierdzeniach. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Oczywiście że nie od 6 miesięcy, to akurat było dla mnie oczywiste (choć można różnie zinterpretować to co napisałam), chodziło mi o to, że ja np. mam paszport, ale ważny jeszcze 5 miesięcy. W przypadku wygranej miałabym taki sam problem jak Iva (sprawdziłam, aby wyjechać do Brazylii trzeba miec paszport ważny minimum 180 dni od daty powrotu z tego kraju). Czyli organizator nie zaznaczając tego w regulaminie (czyli że nie będzie czasu na ewentualne wyrobienie paszportu)naraził sporą grupę osób (tych nieposiadających i posiadajacych kończący się paszport) na utratę nagrody. Wyświetl w wątku >>