Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5773357 Napisano: 15.11.2013 13:41:43 w TESCO konkursy
margo466 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

gocha542 napisał(a):

masza napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy wszyscy już dostali patelnie, bo u mnie wciąz brak z przedostatniego etapu?

czeakm z przedostatniego:) Ktoś pisał, ze w piątek miały być wysłane , niestety cisza....

ja też czekam na przedostatni etap...

ja też i jakoś nie widać i nie słychać emotka

też czekam na przedostatni etap

Ja też. Jeszcze się okaże, że o przedostatnim zapomnieli.... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5773186 Napisano: 15.11.2013 10:25:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Musze Was rozczarować - ten watek stracił moc!!!
Może dlatego, że wpisują sie tu ludzie z tekstami typu - "dzisiaj nic nie wygrałam", "od dwóch dni nic nie wygrałam" i wątek się wkurzył. Pomyślał - "jak ci źle ze nie wygrałas cały jeden dzien to teraz sobie poczekasz trzy tygodnie na wygraną. Ot co!
Postuluję o zmianę nazwy wątku na "Dawno nic nie wygrałem", może moc wróci.
Ps. Nie dziwię się wątkowi że się wkurzył, bo mnie takie wpisy też wkurzają... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5772928 Napisano: 14.11.2013 19:54:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

dzięki...co mam dalej zrobic? pisac jeszcze raz reklamacje do IQ Marketing czy od razu do Dyrektora Izby Celnej w Warszawie, czy tu i tu?

Ja bym zaczęła od poproszenia o bezzwłoczne przeslanie skanow paragonów, w przeciwnym wypadku zgłosisz sprawe do rozpatrzenia do własciwych organów, w tym do Izby Celnej, która wydała pozwolenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5772919 Napisano: 14.11.2013 19:50:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asante napisał(a):

ale się wkurzyłam na loterię cif - najpierw przez telefon mówią mi, że wpisałam rok 2014, a teraz że wpisałam numer paragonu 181848, a na paragonie jest #181848 Przedstawieciel organizatora informuje, ze znak # jest integralną częścią numeru dowodu dokanania zakupu........

tak samo niby w trzech pozostałych zgłoszeniach, chodzi im o znak #

CZY ONI SĄ NORMALNI??????????

mam ochotę im wysmarować taką reklamację, że ........nie chodzi o nagrody, choc zabrali mi 4, ale o to ze robią ludzi w balona!!!!!!!!!!!

wiem w 100 % ze takiego znaku tam nie ma, bo kupuję w małym lokalnym sklepie i numer jest zwykły!

Poproś o skany tych paragonów. Jesli rzeczywiście nie ma tego znaku, to nie zostaw tak tej sprawy.

napiszę, napiszę....
a jak nazywa się ta osoba, instytucja, która kontroluje loterię?

Izba Celna, w tym przypadku w Warszawie:
Loteria jest prowadzona na podstawie ustawy z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych (Dz.U.
Nr 201, poz. 1540, z późn. zm.) oraz zezwolenia wydanego przez Dyrektora Izby Celnej w Warszawie
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5772913 Napisano: 14.11.2013 19:45:38 w Biedronka
monikar napisał(a):

"Zacytowałbym parę wypowiedzi ale się brzydzę bo ja w przeciwieństwie do niektórych zrobiłem to dla zabawy a nie dla zysku..."

matko jak ja lubię takie teksty... emotka

I chciałem oddać ten tablet na cele charytatywne, ale niestety zawodowi gracze zabrali temu biednemu dziecku, które by go dostało... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5772890 Napisano: 14.11.2013 19:27:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ale się wkurzyłam na loterię cif - najpierw przez telefon mówią mi, że wpisałam rok 2014, a teraz że wpisałam numer paragonu 181848, a na paragonie jest #181848 Przedstawieciel organizatora informuje, ze znak # jest integralną częścią numeru dowodu dokanania zakupu........

tak samo niby w trzech pozostałych zgłoszeniach, chodzi im o znak #

CZY ONI SĄ NORMALNI??????????

mam ochotę im wysmarować taką reklamację, że ........nie chodzi o nagrody, choc zabrali mi 4, ale o to ze robią ludzi w balona!!!!!!!!!!!

wiem w 100 % ze takiego znaku tam nie ma, bo kupuję w małym lokalnym sklepie i numer jest zwykły!

Poproś o skany tych paragonów. Jesli rzeczywiście nie ma tego znaku, to nie zostaw tak tej sprawy. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5772758 Napisano: 14.11.2013 16:34:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kajeczka napisał(a):

sambolera napisał(a):

ten watek chyba traci swoja magiczna moc emotka

aż sprawdzę ,czy działa emotka ,bo susza emotka

W grupie raźniej, to i ja posprawdzam czy wątek działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5772686 Napisano: 14.11.2013 15:18:10 w Biedronka
ashley878 napisał(a):

normafia napisał(a):

normafia napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Za laurki nagrodzili, w konia forum znów zrobili. Zwykły papier z toalety znów pokonał tekst poety! emotka Zamiast pisać, klej kupimy... Wszyscy Oplem pojeździmy! emotka

Porzućmy te stresy, tu rozdają ople, a nie mercedesy!

Do zobaczenia, idę pisać śmieszne życzenia. Może w drugim etapie ktoś z forum opla złapie?

Wolna od stresu i z humorem idę za normafi wzorem!

To ja po kredki biegnę, może nieco przegnę, lecz odjadę tym samochodem (tak cicho, mimochodem). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5772468 Napisano: 14.11.2013 11:47:06 w Biedronka
Oj, po co ja to przeczytałam i znowu będę czekać...
Nie czekam, nie czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5771252 Napisano: 12.11.2013 15:53:01 w Kaufland konkursy
maria1980 napisał(a):

A ślunsk już był ? emotka

Był. Nawet oba. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5771224 Napisano: 12.11.2013 15:33:34 w Kaufland konkursy
Idą kodami, spokojnie jak ktoś ma z wyższymi numerami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5770286 Napisano: 10.11.2013 20:53:39 w PLAGIATY
tabaza209 napisał(a):

Wiecie co ja mówie tak -jeszcze sie taki nie urodził coby wszystkim dogodził. Jesteście tu na tym forum jak jedna wielka rodzina ( bo ja to nowa )...i same nie wiecie czego chcecie
.Jedne żeby publikować hasła bo wtedy można sprawdzić czy któreś to nie plagiat.
.. drugie że absolutnie -bo niektórzy czytają hasła innych coś przerobią zamienią -albo z 2-3 przeczytanych szybciej stworzą jedno swoje. i już mają gotowe hasło , praktycznie bez wysiłku. .Tak samo zdjęcie jedne że tak drugie że nie.Tylko widzicie jak napisała któras szybciej ---zamieszanie robią sami uczestnicy bo tak szykanują wygrane zdjęcia tak opluwają osoby które wygrały ...że były lepsze zdjęcia , ze Redakcja nie ma gustu itp.itd. A potem same jesteście złe jak Redakcja nie pokazuje zwycięskich prac ..bo i po co .Same zobaczcie byle jaki konkurs z brzegu jaka burza postów i obraźliwych słów pod zwycięzcami jakie żale że to nie ja wygrałam a miałam o wiele lepsze hasło czy zdjęcie. Tak Wam źle i tak -to czego w końcu chcecie ? ..
te wasze tu gatki robią się naprawde żałosne.

A kto powiedział, że wszyscy mają chcieć tego samego emotka Czasy się zmieniły, mamy demokrację. Ja jestem za publikowaneim wyłącznie haseł do głównych nagród,aby można było zweryfikować plagiaty, do reszty absolutnie nie. Hmmm... opcji trzeciej nie przewidziałas/eś
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5770119 Napisano: 10.11.2013 14:12:32 w PLAGIATY
efelinkaaa napisał(a):

Atrium Mosty Kochani zgodnie z regulaminem Uczestnik Konkursu zaświadcza, iż Praca Konkursowa jest jego autorstwa i nie narusza praw osób trzecich.
Jednocześnie pragniemy poinformować, iż Uczestnikom Konkursu przysługuje prawo do zgłoszenia pisemnej reklamacji u Organizatora.

ciassteczko, mam nadzieję, że tego tak nie zostawisz!

Tępić plagiatorów!

I tępić olewających organizatorów! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5769803 Napisano: 09.11.2013 15:15:55 w PLAGIATY
ciasssteczko napisał(a):

Czy jest na forum ktoś, kto ma doświadczenie w powództwie cywilnym w sprawie plagiatu? Jeśli tak bardzo proszę o pw emotka

Ostatnio było głośno o jednym plagiacie zdjęcia w konkursie radia Zet(kilka stron wczesniej znajdziesz wpisy na ten temat). Autor zdjęcia napisał, że zgłasza sprawę "wyżej". Może on Ci coś doradzi. I trzymam kciuki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5769757 Napisano: 09.11.2013 12:39:35 w PLAGIATY
Wiecie co, czytam o tych plagiatach i zauważyłam, ze ten proceder ma tendencję zwyżkową, pomimo coraz większego piętnowania plagiatów. I płakac mi się chce, bo przeciez można przegrywać z własnymi hasłami i o tym nawet nie wiedzieć...
Nie rozumiem ludzi, którzy potrafią tak bezczelnie, na oczach wszystkich wyciągać ręce po cudze... I mam ochotę im te ręce poobcinać, jak w średniowieczu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5769130 Napisano: 08.11.2013 12:05:15 w Hochland
mixik napisał(a):

anialistopad napisał(a):

ja tez nie mam potwierdzen od nich. I mysle,ze czytaja to co piszemy,bo w moim przypadku wybrali naprawde fajne zgloszenia,a pozostale byly takie sobie i na nie,nie wygralam

u mnie 3/6, czytac zapewne czytaja, ale sam obstawialem inne niz nagrodzone, i teraz nie wiem, czy nie do konca potrafie sie wstrzelic w gust jury, czy jednak losuja mala pule i z niej wybieraja

Ja myślę, że losują pulę i z tego wybierają. Po pierwsze na podstawie swoich tekstów widzę, że wybierają te lepsze (bardziej oryginalne), po drugie często wygrywałam tekstami puszczonymi drugi raz (gdy mi sie jakiś podobał, nie dawałam za wygraną, czyli wczesniej musieli go nie czytać), po trzecie nie byliby w stanie przeczytać wszystkich tekstów, więc losowali "próbkę". Takie jest moje spostrzeżenie po kilku edycjach Hochlanda. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5768996 Napisano: 08.11.2013 09:54:47 w Hochland
asiatko napisał(a):

dostaliscie juz potwierdzenia z poprzedniego tygodnia?
ja dostalam wlasnie esa o wygranej z 3 etapu a poprzednich potwierdzen brak

U mnie też nowe eski, a potwierdzeń brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5768321 Napisano: 07.11.2013 12:35:14 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Mam to samo, nuda i znudzenie, jesienna chandra, marazm i nie wiadomo co jeszcze mnie ogarniają. Bo: koniec 2011 = superkonek Kauflanda, koniec 2012 = superkonek Biedronki, koniec 2013 = niccc! emotka

Konek Biedronki powiadasz, emotka rozmarzyłam się...
Ja też czuje jakąś pustkę, konkursową, życiową, zdrowotną i w ogóle... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5768299 Napisano: 07.11.2013 12:19:00 w Hochland
vickichelm napisał(a):

myslicie , że będą dzis wyniki z ostatniego etapu ?

Obawiam się, ze nie, bo nie było jeszcze potwierdzeń przyjęcia danych, a ostatnio wyniki były dzień po potwierdzeniach. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5767940 Napisano: 06.11.2013 18:58:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

asante napisał(a):

Ps. przy wjeździe do wielu krajach pozaeuropejskich trzeba mieć paszport ważny min. 6 miesięcy, prawdopodobnie tak jest też z Brazylią - czy w regulaminie było to zaznaczone?

Ważny jeszcze co najmniej 6 m-cy, a nie ważny co najmniej od 6 m-cy. Wydany teraz będzie ważny jeszcze 10 lat, więc będzie ok emotka

Oczywiście że nie od 6 miesięcy, to akurat było dla mnie oczywiste (choć można różnie zinterpretować to co napisałam), chodziło mi o to, że ja np. mam paszport, ale ważny jeszcze 5 miesięcy. W przypadku wygranej miałabym taki sam problem jak Iva (sprawdziłam, aby wyjechać do Brazylii trzeba miec paszport ważny minimum 180 dni od daty powrotu z tego kraju). Czyli organizator nie zaznaczając tego w regulaminie (czyli że nie będzie czasu na ewentualne wyrobienie paszportu)naraził sporą grupę osób (tych nieposiadających i posiadajacych kończący się paszport) na utratę nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0