Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A czy w regulaminie była mowa o pokrywaniu kosztów, przeciez to do licha Twoja nagroda i jak chcesz to możesz sobie nią pupe podetrzeć, możesz przed wyjazdem złamać noge, zajść w ciążę itp. itd., jakim prawem oni chca od Ciebie pokrywania kosztów - przeciez nie ma obowiązku jechania, jak chcesz mozesz leżeć w lóżku i nigdzie nie jechać. Ja bym chyba to gdzies opisała, jak słowo daję...
Ps. przy wjeździe do wielu krajach pozaeuropejskich trzeba mieć paszport ważny min. 6 miesięcy, prawdopodobnie tak jest też z Brazylią - czy w regulaminie było to zaznaczone? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Pudełko, a w nim 3 koperty:
1. paragony na bieżące konkursy (gdy napiszę na jakiś konkurs, przekładam do koperty nr 2, dzieki temu unikam pomyłek w nr paragonów itp.)
2. paragony aktualne (czyli wszystkie przełożone z koperty 1, a dotyczące bieżących i nierozwiązanych konkursów)
3. Paragony archiwalne (trzymam 6 miesięcy, sprzątam raz na czas)
+ worek z opakowaniami (tego na szczęście nie mam dużo)
Bez problemu w ciągu minuty odnajduję właściwe paragony
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dzięki dziewczyny, pilnie ją potrzebuję, bo to będzie prezent. Może zdąży dojść
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Pisał ktoś, pisał, własnie skończył i strasznie się męczył przy tym temacie
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nad formularzem jest przykładowy paragon z dokładnym opisem co to adres, nr paragonu itd., wystarczy na niego zerknąć
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Sam sobie odpowiedziałeś, zapis jest dla mnie oczywisty, paragony z pierwszego etapu nie wchodzą do drugiego i nie możesz zakupić produktów pomiędzy etapami
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Sprawdź czy nie masz jakiegos znaku typu pytajnik - często to jest przyczyną. Wysyłałam dzisiaj z polskimi znakami, poszło bez problemu. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tak, ja mam smsy z obu tych dni. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja bym jeszcze dodała definicję konkursu:
W powszechnym rozumieniu konkurs to postępowanie mające na celu wyłonienie zwycięzcy bądź kilku zwycięzców spośród grupy najlepszych uczestników spełniających określone kryteria.
Na mój gust - albo bawimy się w konkursy albo w "widzimisię". W 100% popieram joan - szlag by mnie trafił, gdyby w pracy nagrodzili premią kogoś innego, bo co prawda talentu to on nie ma, błędów też trochę narobił, no... w sumie to taki przeciętny jest, ale przecież on nigdy niczego nie wygrał to mu się należy... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Konkursowy tydzień Graspa nie zna dnia ani godziny
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja jeszcze nie dostałam i to na dwa adresy... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Agencje na konsumetów, a sklepy na agencje (taką miałam ostatnio sytuację w ITM, choć konkurs był sieci ITM, nic ich to nie obchodziło, powiedzieli, że pieczątki nie przystawią, bo to informatyk tak wpisuje i najwyzej agencja może sie do nich zwrocic po potwierdzenie). Dramat... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja dzisiaj wysłałam kolegę, żeby podbił mi w ITM wygrany paragon, poniewaz przy żadnym produkcie nie było nazwy marki. Walka zakończyła się fiaskiem. Wykłócał się z dwoma paniami w BOK, kierowniczką, a na końcu dołaczył się ochroniarz. Nie podbiją, bo tak wprowadza informatyk a nie one i koniec. Ręce do d... opadają. Wyślę taki paragon, a jeśli się ktoś przyczepi to nie wytrzymam. Swoją drogą, ponoc nazwa marki i gramatura na paragonie to wymóg UE. Czy zna ktoś jakiś paragraf na to? Bo ja sobie chce coś takiego nosić w torebce i machać paniom w BOK... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja widzę, że jest coraz większa konkurencja... Początki (zwłaszcza, gdy informowali codziennie) były super, wiadomo było jak pisać, ile pisać i kiedy pisać. Teraz trzeba czekać na łut szczęścia - takie jst moje odczucie. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Oby nie było jak z cifem
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja mam za daleko po opisy, zrobię zdjęcie paragonu z produktami. Przeciez to nie moja wina, że na 10 konkursow może przy jednym paragonie mam nazwe produktu. Czy to nie jest wymóg UE, że ma być marka na paragonie? Tak gdzies słyszałam. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tylko, że ja mam ITM daleko... I żadnego produktu nie miałam opisanego prawidłowo.
CC, też mnie ściska, że moje hasło poszło w świat, niedługo go zobaczę w innych konkach, ale będę walczyć wtedy, ze hej. I błagam wszystkich, którzy widzą swoje hasła pod innym nr telefonu - piszcie do organizatora. Plizzz! Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A co robicie z paragonami, na których nie ma nazwy produktu - ja mam np. herbata ziel. mand. (niby Lipton mandarynkowy...). ITM mnie kiedys zabije... Wyświetl w wątku >>