Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5767893 Napisano: 06.11.2013 17:55:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

Mam mieszane uczucia, a mój luby chce zrezygnować bo nie ma tyle kasy by pokryć ewentualnie koszty odstąpienia od nagrody przez nie dotrzymanie terminów..

A czy w regulaminie była mowa o pokrywaniu kosztów, przeciez to do licha Twoja nagroda i jak chcesz to możesz sobie nią pupe podetrzeć, możesz przed wyjazdem złamać noge, zajść w ciążę itp. itd., jakim prawem oni chca od Ciebie pokrywania kosztów - przeciez nie ma obowiązku jechania, jak chcesz mozesz leżeć w lóżku i nigdzie nie jechać. Ja bym chyba to gdzies opisała, jak słowo daję...

Ps. przy wjeździe do wielu krajach pozaeuropejskich trzeba mieć paszport ważny min. 6 miesięcy, prawdopodobnie tak jest też z Brazylią - czy w regulaminie było to zaznaczone? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5767768 Napisano: 06.11.2013 15:02:57 w Wkurza mnie...
arabela79 napisał(a):

Wukrza mnie moja półka "ze szkłem".
Do kompletu jeszcze brakuje flaszki z Jim Beamem emotka
http://www.fotosi...035b4a816547db1.html
Co mam się zabrać za jej wysprzątanie, to się zastanawiam : a może znów do mnie zadzwonią z rezerwy?
Paragony mam ładnie spakowane w koperty, a te opakowania się walają, aż wstyd.
A jak u Was to wygląda? emotka

Pudełko, a w nim 3 koperty:
1. paragony na bieżące konkursy (gdy napiszę na jakiś konkurs, przekładam do koperty nr 2, dzieki temu unikam pomyłek w nr paragonów itp.)
2. paragony aktualne (czyli wszystkie przełożone z koperty 1, a dotyczące bieżących i nierozwiązanych konkursów)
3. Paragony archiwalne (trzymam 6 miesięcy, sprzątam raz na czas)
+ worek z opakowaniami (tego na szczęście nie mam dużo)
Bez problemu w ciągu minuty odnajduję właściwe paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5767445 Napisano: 06.11.2013 09:24:07 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

ziolko napisał(a):

asante napisał(a):

A czy ktoś dostal patelnie z okolic 10.10? Trzeba się martwić czy jeszcze nie rozsyłali?

mój list odebrany 14.10 i też nie mam emotka

W piątek ponoć będzie wysyłana kolejna partia, więc do poniedziałku-wtorku powinny być.

Dzięki dziewczyny, pilnie ją potrzebuję, bo to będzie prezent. Może zdąży dojść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5767279 Napisano: 05.11.2013 21:17:17 w TESCO konkursy
A czy ktoś dostal patelnie z okolic 10.10? Trzeba się martwić czy jeszcze nie rozsyłali? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5765756 Napisano: 03.11.2013 21:43:24 w Kaufland konkursy
agamaty napisał(a):

ło matko... a ja dziś zanabyłam dwa paragony a weny jeszcze nie mam... piszecie? wysyłacie? w kupie jakoś raźniej emotka

Pisał ktoś, pisał, własnie skończył i strasznie się męczył przy tym temacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5765701 Napisano: 03.11.2013 20:32:20 w Biedronka
radosna napisał(a):

lazaj007 napisał(a):

Podpowiedzcie mi prosze bo chce sie upewnic. W formularzu E pole "miejscowosc" dotyczy miejscowosci w ktorej znajduje sie sklep z paragonu tak? Czy chodzi jednak o moja miejscowosc? Bo mam gotowy wierszyk a nie chce gafy strzelic emotka
z gory dzieki

Ja pisałam miejscowość, w której jest sklep. Z tym, że akurat pokrywa się z nazwą mojej miejscowości emotka

Nad formularzem jest przykładowy paragon z dokładnym opisem co to adres, nr paragonu itd., wystarczy na niego zerknąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5765478 Napisano: 03.11.2013 09:43:46 w Biedronka
mixik napisał(a):

Jasminum napisał(a):

mixik napisał(a):

a w ogóle czy zakup w I etapie produktów promocyjnych E zmusza do wzięcia udziału w I etapie konkursu? czy można w II (pytam, bo nic nie mogę wymyślić ciekawego)

hmm... na pewno rejestracja zgłoszenia musi być późniejsza niż data z paragonu.

tak, ale zapis:

3.5. Data zakupu Produktu wskazana na paragonie umożliwiającym udział w Konkursie, musi być wcześniejsza od daty przesłania zgłoszenia i mieścić się w terminie trwania poszczególnych Etapów Konkursu.

daje do myślenia...

Sam sobie odpowiedziałeś, zapis jest dla mnie oczywisty, paragony z pierwszego etapu nie wchodzą do drugiego i nie możesz zakupić produktów pomiędzy etapami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5765434 Napisano: 02.11.2013 23:14:50 w Biedronka
ladyinred napisał(a):

mam problem emotka próbuje wyslac zyczenia na e-jubileusz

i mimo, ze mam 314 znakow,, wciaz pokazuje, ze bledny format ! ilosc znakow ma byc miedzy 50 a 320. Wywalilam polskie znaki i nnic emotka nie idzie.

Sprawdź czy nie masz jakiegos znaku typu pytajnik - często to jest przyczyną. Wysyłałam dzisiaj z polskimi znakami, poszło bez problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5764739 Napisano: 31.10.2013 17:00:32 w Hochland
mia napisał(a):

U mnie mail albo z 27.10, albo z 29.10 - czort znajet. emotka

A tak z ciekawości, czy ktoś ma maila (lub smsa) z dni 25-26.10? emotka

Tak, ja mam smsy z obu tych dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5764730 Napisano: 31.10.2013 16:51:46 w Hochland
Poszły poszły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5764633 Napisano: 31.10.2013 13:35:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

kammaro napisał(a):

A może dlatego, że konkursy są skierowane do wszystkich konsumentów. Nie tylko do polonistów, poetów i ludzi z szerokim zasobem słów i doskonałą znajomością słownika synonimów ?

No i się zgadzam. Ale mnie irytuje, że się coraz częściej udebilniać trzeba. Skoro mają nagradzać zgłoszenia NAJLEPSZE, to oczekuję, że takie właśnie nagrodzą, nieważne, czy moje, czy nie emotka

Pracownicy agencji chcieliby:
- otrzymywać podwyżki od szefa za bycie najlepszym,
- cieszyć się, że ich dziecko wygrało olimpiadę z biologii za bycie najlepszym,
- zrobić duże zakupy za premię, którą małżonek otrzymał za bycie najlepszym.

A sami LOSUJĄ, nóż sie w kapsi otwiera!

Ja bym jeszcze dodała definicję konkursu:
W powszechnym rozumieniu konkurs to postępowanie mające na celu wyłonienie zwycięzcy bądź kilku zwycięzców spośród grupy najlepszych uczestników spełniających określone kryteria.
Na mój gust - albo bawimy się w konkursy albo w "widzimisię". W 100% popieram joan - szlag by mnie trafił, gdyby w pracy nagrodzili premią kogoś innego, bo co prawda talentu to on nie ma, błędów też trochę narobił, no... w sumie to taki przeciętny jest, ale przecież on nigdy niczego nie wygrał to mu się należy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5764461 Napisano: 31.10.2013 09:56:20 w Hochland
marlena083 napisał(a):

czy konkursowy tydzień wg graspa kończy się dziś czy skończył wczoraj?

Konkursowy tydzień Graspa nie zna dnia ani godziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5764205 Napisano: 30.10.2013 19:23:01 w Kaufland konkursy
ania1234 napisał(a):

Wszyscy dostali już bony?

Ja jeszcze nie dostałam i to na dwa adresy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5763322 Napisano: 29.10.2013 11:21:09 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

ale paragony wszędzie takie same

i Jet nie robi problemu, żeby po pieczątki latać

To Ci się tylko wydaje, że "wszędzie takie same".

A że Jet nie robi problemu, to bardzo fajnie, bo mam po dziurki w nosie agencji, które nie potrafią się dogadać ze sklepami i spychają odpowiedzialność za kwestie zapisów na paragonie na konsumentów. Już dziś 2 reklamacje napisałam, mam dosyć emotka

Agencje na konsumetów, a sklepy na agencje (taką miałam ostatnio sytuację w ITM, choć konkurs był sieci ITM, nic ich to nie obchodziło, powiedzieli, że pieczątki nie przystawią, bo to informatyk tak wpisuje i najwyzej agencja może sie do nich zwrocic po potwierdzenie). Dramat... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5762310 Napisano: 26.10.2013 23:14:23 w Inne mniejsze markety
mariolakal napisał(a):

Co prawda powinnam to napisać w wątku "wkurza mnie", ale dotyczy to innych marketów, więc wyżalę się tutaj... Od jakiegoś czasu "walczę" z kierownikami różnych marketów i już mi wstyd nawet te sklepy odwiedzać... Nadmieniam, że moja walka "z wiatrakami" nie przynosi pożądanych skutków... Nie mam pojęcia jednak, gdzie "uderzyć" aby ta sytuacja uległa zmianie...Wszędzie brak regulaminów, pojęcia nikt z personelu nie ma o trwającym konkursie... Brak produktów promocyjnych itp. itd/ Dotyczy to przede wszystkim:
- POLOmarket /zero kompetencji i zdziwko ogólne szczególnie z zakończonym już konkiem piwa żywiec/,
- Lewiatan: urna z megaloterią stoi sobie otworem, każdy może sobie tam poszperać, a przy kasie zdziwko: o jaki kupon mi chodzi,
- Tesco: zbyt wąskie paski do paragonów... Wybija tylko datę i część numeru paragonu lub numer, ale bez daty w zależności od Pani kasjerki, która zakłada rolkę... Zgłaszałam ten fakt kilkakrotnie Panu Kierownikowi...

emotka
To mówiłem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy... Niech żyje nam Prezes sto lat !!!

Ja dzisiaj wysłałam kolegę, żeby podbił mi w ITM wygrany paragon, poniewaz przy żadnym produkcie nie było nazwy marki. Walka zakończyła się fiaskiem. Wykłócał się z dwoma paniami w BOK, kierowniczką, a na końcu dołaczył się ochroniarz. Nie podbiją, bo tak wprowadza informatyk a nie one i koniec. Ręce do d... opadają. Wyślę taki paragon, a jeśli się ktoś przyczepi to nie wytrzymam. Swoją drogą, ponoc nazwa marki i gramatura na paragonie to wymóg UE. Czy zna ktoś jakiś paragraf na to? Bo ja sobie chce coś takiego nosić w torebce i machać paniom w BOK... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5761899 Napisano: 25.10.2013 20:00:19 w Hochland
magnus napisał(a):

szprotka napisał(a):

To super wygrałam wieeeelkie nic emotka emotka

Nie płacz emotka
Dzisiaj Hochland zrobił jakiś chichot losu emotka

Ja widzę, że jest coraz większa konkurencja... Początki (zwłaszcza, gdy informowali codziennie) były super, wiadomo było jak pisać, ile pisać i kiedy pisać. Teraz trzeba czekać na łut szczęścia - takie jst moje odczucie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5761816 Napisano: 25.10.2013 17:54:37 w Intermarche
masza napisał(a):

asante napisał(a):

masza napisał(a):

.

izak1000 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy macie dokładnie opisane paragony? Przejdą bez nazw?

ja w tej sprawie do nich napisałam, bo herbatę Saga mam jako Herbata Dzika Róża"....

emotka no ja też mam "dziwne " opisy..

Ja mam za daleko po opisy, zrobię zdjęcie paragonu z produktami. Przeciez to nie moja wina, że na 10 konkursow może przy jednym paragonie mam nazwe produktu. Czy to nie jest wymóg UE, że ma być marka na paragonie? Tak gdzies słyszałam.

ja już posłałam paragon....najwyzej beda dzwonić

Oby nie było jak z cifem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5761810 Napisano: 25.10.2013 17:50:04 w Intermarche
masza napisał(a):

.

izak1000 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy macie dokładnie opisane paragony? Przejdą bez nazw?

ja w tej sprawie do nich napisałam, bo herbatę Saga mam jako Herbata Dzika Róża"....

emotka no ja też mam "dziwne " opisy..

Ja mam za daleko po opisy, zrobię zdjęcie paragonu z produktami. Przeciez to nie moja wina, że na 10 konkursow może przy jednym paragonie mam nazwe produktu. Czy to nie jest wymóg UE, że ma być marka na paragonie? Tak gdzies słyszałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5761694 Napisano: 25.10.2013 16:10:29 w Intermarche
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Czyli odsyłamy dane w tym formularzu, nie będzie żadnych esków?
A co robicie z paragonami, na których nie ma nazwy produktu - ja mam np. herbata ziel. mand. (niby Lipton mandarynkowy...). ITM mnie kiedys zabije...

Ja odsyłam takie paragony, jakie mam. Dobrze, że pozostają nam oryginały, można w razie czego iść do POKu. Jeśli chodzi o moje zakupy, to prawidłowo wydrukowana była tylko rama emotka

Tylko, że ja mam ITM daleko... I żadnego produktu nie miałam opisanego prawidłowo.
CC, też mnie ściska, że moje hasło poszło w świat, niedługo go zobaczę w innych konkach, ale będę walczyć wtedy, ze hej. I błagam wszystkich, którzy widzą swoje hasła pod innym nr telefonu - piszcie do organizatora. Plizzz! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5761671 Napisano: 25.10.2013 15:54:33 w Intermarche
Czyli odsyłamy dane w tym formularzu, nie będzie żadnych esków?
A co robicie z paragonami, na których nie ma nazwy produktu - ja mam np. herbata ziel. mand. (niby Lipton mandarynkowy...). ITM mnie kiedys zabije... Wyświetl w wątku >>
0 0