Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Size, wyciągam wybrane cechy, adekwatne do sytuacji. Przecież tematem nie są "cechy narodowe Polaków". I niestety nie mam pojęcia, o których cechach zapomniałam, a byłoby trafnie je tu przytoczyć. Co do patelni na głowie męża - jeśli to Cię uraziło, to mogę tylko przeprosić, choć mam nadzieję, że jesteś jedyną osobą, która mogła to odebrać inaczej niż w formie żartu. Uff.. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Matko, dede błagam Cię... Może ludzie chcą patelnie dla mamy, babci, siostry, ciotki, a może żeby walnąć męża jak wkurzy... Nie pojmuję tej cechy Polaków - mówić innym co mają robić, jak mają robić i ile patelni wygrać... (tylko nie myśl, że wygrałam ich już 30). Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W takim razie ja mam chyba nowszą wersje regulaminu, bo tutaj czegos takiego nie widzę :
http://promocjesm...urs_SMS-03102013.pdf
Nawet data w linku wskazuje na dzisiejszy regulamin - czyli jest poprawiony
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nice - po to ma się siostrę, aby móc ją poprosić o przysługę, nie jest to żadne zawracanie głowy - ja pomagam jej (np. na budowie), ona czasem pomoże mnie - ot, ludzka rzecz i wolałabym pojechac z nia na ten koncert DM niż żeby mi miał przepaść
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nice i nadal konkursy moga być przyjemnością, jeśli tylko umiejętnie dostosujesz się zmieniających się warunków. To ma takie piękne określenie jak REZYLIENCJA - poczytaj sobie na ten temat. A uwierz mi, zorganizowanie sobie warsztatu jest bardzo bardzo pomocne, oszczędzające czas i przede wszystkim nerwy. I nadal można się dobrze bawić. Przykładowo - wyjeżdżałam teraz na 2 tygodnie i przekazałam siostrze mugolce telefony, paragony itp. na wypadek gdyby cos trzeba było odesłać lub ktos zadzwonil z nagrodą, wszystko ładnie posegregowane, opisane. Gdyby nie to, przepadłyby mi 2 fajne nagrody, bo skąd ona miałaby wiedzieć co odesłac, skoro nawet ja mialabym z tym problem?
Życzę Ci dobrej zabawy z konkursowania
Ps. w przypadku CIFa sama mialam problemy z dopasowaniem paragonow do zgłoszeń, ale uf udało się, bo jestem na liście. Takich organizatorów nie chcemy! Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Sprostuję - nie chodziło mi o to, że nie rozumiem jak tego można nie robić i że można nie być zorganizowanym - bo takich ludzi znam wielu
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja Cię zupełnie nie rozumiem... Dla mnie zapisywanie ilości zgłoszeń, dat i w przypadku konkursów z numerami paragonów owych numerów, to podstawa... I przeciez to nie ich problem i zadanie tylko konkursowicza, a jak się komuś nie chce to taki jest finał... A jeśli piszesz o mugolach - oni zwykle wysyłaja po jednym zgłoszeniu i nie mają problemów z nadmiarem paragonów z różnych konkursów
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To jestem w zacnym towarzystwie
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ale też z Żywca?? Mówimy o kodzie pocztowym 34-300?
To liczymy:
asante sana 1
maria 1980 4
mahuska 1
mkrzysiek 2
asiaasia 2
Dopiszcie się. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To już 10, ale jaja
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I ja... to chyba coś się komuś pomyliło... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No chyba nie całą
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Podbijam, nie mam ani gwarancji ani nawet protokołu przekazania nagrody (moja mama odebrała podczas mojej nieobecności i mówi że kurier niczego nie zostawił), czy ktoś coś wie na ten temat? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mam podobnie
eciepecie, czy to oznacza, że muszą być spełnione wszystkie 4 warunki?
Z drugiej strony gdzieś czytałam, że organizator nie ma prawa wydać nagrody, jeśli nie zostanie zapłacony podatek - czyli to on ma się martwić, czy podatek należy zapłacić czy też nie... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A ja patrzę przez okno, a tu 31 stopni, błękitne niebo i cudowne morze
asantesana