Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5749574 Napisano: 04.10.2013 21:59:23 w TESCO konkursy
size napisał(a):

asante napisał(a):

Matko, dede błagam Cię... Może ludzie chcą patelnie dla mamy, babci, siostry, ciotki, a może żeby walnąć męża jak wkurzy... Nie pojmuję tej cechy Polaków - mówić innym co mają robić, jak mają robić i ile patelni wygrać... (tylko nie myśl, że wygrałam ich już 30). Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać emotka

Sorry, ja też nie potrafię się powstrzymać emotka
Rozważając jedynie kwestię uczestniczenia w zabawie/konkursie - nikt nie powinien kwestionować ochoty zdobycia jak największej liczby nagród. I basta. Jego najświętsze prawo jeśli czyni to zgodnie z literą regulaminu.
Ale sięgasz nagle do kieszeni i wyciągasz "wybrane" cechy naszego narodu, zapominając też o innych, o których pewnie pojęcie zdobyłaś czytając niejednokrotnie to i owo w felietonach e-konkursowych. Nie muszę pisać. Taka socjotechnika masowa z wizualizacją "patelka na głowie niegrzecznego męża" też jest swoje warta. Z mojej strony tyle.

Size, wyciągam wybrane cechy, adekwatne do sytuacji. Przecież tematem nie są "cechy narodowe Polaków". I niestety nie mam pojęcia, o których cechach zapomniałam, a byłoby trafnie je tu przytoczyć. Co do patelni na głowie męża - jeśli to Cię uraziło, to mogę tylko przeprosić, choć mam nadzieję, że jesteś jedyną osobą, która mogła to odebrać inaczej niż w formie żartu. Uff.. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5749528 Napisano: 04.10.2013 20:26:23 w TESCO konkursy
dede napisał(a):

Zastanawiałam się co do tego jak wygląda weryfikacja już od początku konka Tak samo było z loterią Halls Dopiero na koniec ktoś napisał na forum Jak jest coś na rzeczy to nikt nie zauważa takich pytań To widać po wpisach emotka Rozumiem że MC to zakręcona agencja ale nawet jeśli to po co komu niezliczona ilość patelni? I tak pełno ich będzie na Allego a jak duża podaż to mały popyt i kokosów na tych patelkach i tak nikt nie zbije Ja już swoją mam i jako że swoich wygranych nie sprzedaję to jedna mi wystarczy Powodzenia dla tych którzy jeszcze nie mają żadnej sztuki emotka

Matko, dede błagam Cię... Może ludzie chcą patelnie dla mamy, babci, siostry, ciotki, a może żeby walnąć męża jak wkurzy... Nie pojmuję tej cechy Polaków - mówić innym co mają robić, jak mają robić i ile patelni wygrać... (tylko nie myśl, że wygrałam ich już 30). Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5749277 Napisano: 04.10.2013 14:10:40 w Intermarche
To ja też stąd idę i wcale na nic nie liczę, nic a nic, ani ciut emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5749239 Napisano: 04.10.2013 13:34:59 w Informują
Fajny pomysł, taki "przegląd dnia" i Pawel1615 ma rację, 1-2 wpisy, a nie 20 osob - będzie klarownie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5748684 Napisano: 03.10.2013 14:30:37 w Intermarche
szprotka napisał(a):

deva napisał(a):

asante napisał(a):

A gdzie jest mowa o 2 smsach? Czytam i czytam regulamin i chyba na wzrok mi padło...

w reg. nie ma takiego zapisu

Właśnie że jest:
5. SMS Premium: Konkurs prowadzony jest z wykorzystaniem wiadomości tekstowych SMS wysyłanych na tzw. numer Premium. Koszt wysłania jednej wiadomości tekstowej SMS pod numer Premium wynosi dla abonenta końcowego 0,50 zł + VAT, tj. 0,62 zł brutto. Dla wygrania nagrody niezbędne jest wysłanie co najmniej dwóch wiadomości tekstowych SMS na numer Premium. emotka

W takim razie ja mam chyba nowszą wersje regulaminu, bo tutaj czegos takiego nie widzę :

http://promocjesm...urs_SMS-03102013.pdf

Nawet data w linku wskazuje na dzisiejszy regulamin - czyli jest poprawiony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5748656 Napisano: 03.10.2013 14:00:06 w Intermarche
A gdzie jest mowa o 2 smsach? Czytam i czytam regulamin i chyba na wzrok mi padło... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5748507 Napisano: 03.10.2013 11:55:43 w Wkurza mnie...
Joan - ja jestem zorganizowana tylko w kwestiach ogólnie pojętej pracy (czyli w pracy i w konkursach), w domu i w życiu prywatnym ni hu hu... emotka

Nice - po to ma się siostrę, aby móc ją poprosić o przysługę, nie jest to żadne zawracanie głowy - ja pomagam jej (np. na budowie), ona czasem pomoże mnie - ot, ludzka rzecz i wolałabym pojechac z nia na ten koncert DM niż żeby mi miał przepaść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5748439 Napisano: 03.10.2013 10:57:03 w Wkurza mnie...
nice napisał(a):

Dla mnie konkursy od samego początku były rzeczą spontaniczną, zabawą i czymś przyjemnym.
Ale ostatnio muszę przyznać, że stają się udręką. Bo jak wychodzi w praniu nie można już ich tak traktować.
I cięzko mi się przestawić na takie tory.
emotka

Nice i nadal konkursy moga być przyjemnością, jeśli tylko umiejętnie dostosujesz się zmieniających się warunków. To ma takie piękne określenie jak REZYLIENCJA - poczytaj sobie na ten temat. A uwierz mi, zorganizowanie sobie warsztatu jest bardzo bardzo pomocne, oszczędzające czas i przede wszystkim nerwy. I nadal można się dobrze bawić. Przykładowo - wyjeżdżałam teraz na 2 tygodnie i przekazałam siostrze mugolce telefony, paragony itp. na wypadek gdyby cos trzeba było odesłać lub ktos zadzwonil z nagrodą, wszystko ładnie posegregowane, opisane. Gdyby nie to, przepadłyby mi 2 fajne nagrody, bo skąd ona miałaby wiedzieć co odesłac, skoro nawet ja mialabym z tym problem?
Życzę Ci dobrej zabawy z konkursowania emotka

Ps. w przypadku CIFa sama mialam problemy z dopasowaniem paragonow do zgłoszeń, ale uf udało się, bo jestem na liście. Takich organizatorów nie chcemy! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5748281 Napisano: 03.10.2013 00:30:31 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

asante napisał(a):

Ja Cię zupełnie nie rozumiem... Dla mnie zapisywanie ilości zgłoszeń, dat i w przypadku konkursów z numerami paragonów owych numerów, to podstawa... I przeciez to nie ich problem i zadanie tylko konkursowicza, a jak się komuś nie chce to taki jest finał... A jeśli piszesz o mugolach - oni zwykle wysyłaja po jednym zgłoszeniu i nie mają problemów z nadmiarem paragonów z różnych konkursów emotka

Oj, asante... Za to ja doskonale rozumiem. Nieustannie sobie obiecuję, że wszystko będę notować odkładać, ba, nawet w porywie przez tydzień, może dwa, hasła wysyłane w Wordzie zapisywałam, no i na tym się skończyło. emotka
Hasła siedzą w smsach (jak nie wykasowane), paragony chyba w 10 saszetkach (bynajmniej nie dlatego, że jakoś posegregowane) plus w portfelu częściowo, raz na jakiś czas zdarza mi się paragon podpisać, na kogo/co był słany.
W moim przypadku to akurat jest: brak czasu + lenistwo + wrodzona skłonność do bałaganiarstwa + nieprzykładanie znaczącej wagi do konkursów. Efekty są, jakie są. emotka
Ale u każdego pewnie powody są inne.

Sprostuję - nie chodziło mi o to, że nie rozumiem jak tego można nie robić i że można nie być zorganizowanym - bo takich ludzi znam wielu emotka Nie rozumiem, jak można o to miec pretensje. Zawalam = biorę za to odpowiedzialność. Z drugiej strony zorganizowanie sobie warsztatu pracy to oszczędność czasu i brak stresu. Zamiast tracić godzinę na poszukiwanie paragonu po kieszeniach i zakamarkach, można sięgnąć do własciwej koperty/pudełka i wyjąć paragon w ciągu minuty. A włożenie go tam zajmuje 5 sekund. Wystarczy raz w miesiącu zrobic selekcję (czyli odlożyc niepotrzebne paragony np. do innej koperty) i życie staje się prostsze. Dlatego nie można takiego stanu rzeczy tłumaczyc brakiem czasu, tylko kazdy z nas ma inny charakter. Mam nadzieję, ze wyjaśniłam o co mi chodziło i nikogo nie obraziłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5748269 Napisano: 02.10.2013 23:57:26 w Wkurza mnie...
nice napisał(a):

Teraz się wkurzyłam na maksa. Po iluś tam zgłoszonych paragonach z Milki od samego początku trwania konkursu, jakimś cudem w tym losowaniu mnie wylosowali do maskotki. I uprzejmie mnie informują smsem i gratulują oraz chcą bym w ciągu 4 dni roboczych przesłałą im wszystkie zarejestrowane dowody zakupu i oryginalne opakowania. emotka emotka emotka Porąbało ich normalnie. Jak ja mam ogrom przeróżnych paragonów konkursowych razem w jednej szufladzie to skąd mam wiedzieć które to te zgłoszone. Masakra jakaś z tymi konkursami ostatnio. To co ja mam to sobie wszystko zapisywać i notować. Myślą, że nie mam co robić w chacie. emotka Chyba to oni mają bazę zgłoszeń i wiedzą ile i jakie były zgłoszone. Niby jak ja mam to teraz ustalić.

Ja Cię zupełnie nie rozumiem... Dla mnie zapisywanie ilości zgłoszeń, dat i w przypadku konkursów z numerami paragonów owych numerów, to podstawa... I przeciez to nie ich problem i zadanie tylko konkursowicza, a jak się komuś nie chce to taki jest finał... A jeśli piszesz o mugolach - oni zwykle wysyłaja po jednym zgłoszeniu i nie mają problemów z nadmiarem paragonów z różnych konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5748085 Napisano: 02.10.2013 18:53:22 w Kaufland konkursy
ciasssteczko napisał(a):

mia napisał(a):

Zastanawiam się... czy tylko ja jedna nie brałam udziału w rowerach z forum? emotka
Teraz to już mi łyso trochę, że zrezygnowałam...

ja też nie grałam emotka

To jestem w zacnym towarzystwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5747454 Napisano: 01.10.2013 22:38:29 w Kaufland konkursy
maria1980 napisał(a):

4 bony u mnie emotka

Ale też z Żywca?? Mówimy o kodzie pocztowym 34-300?
To liczymy:
asante sana 1
maria 1980 4
mahuska 1
mkrzysiek 2
asiaasia 2

Dopiszcie się. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5747435 Napisano: 01.10.2013 22:29:43 w Kaufland konkursy
asiasia napisał(a):

Ja też mam 2 z Żywca, na 100%

To już 10, ale jaja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5747422 Napisano: 01.10.2013 22:23:21 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

bethan napisał(a):

aineret napisał(a):

kto poszukuje paragonu z Żywca pisać pw ( 3 szt.)

Wiem, że ktoś ma komplet wygranych. Paragony też emotka

yhmm i ja mam 1??

I ja... to chyba coś się komuś pomyliło... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5747399 Napisano: 01.10.2013 22:03:40 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja wiem o jednym z Bielska, ktoś na reszte, bo nie mam jak sprawdzić innych numerów...?

Ktoś ma resztę emotka

No chyba nie całą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5745841 Napisano: 29.09.2013 13:30:27 w Carrefour konkursy
koza.k90 napisał(a):

inka113 napisał(a):

czy konsole z Familijnych mają jakąś gwarancje? własnie dostałam swoją ale niczego takiego nie widzę.

podbijam

Podbijam, nie mam ani gwarancji ani nawet protokołu przekazania nagrody (moja mama odebrała podczas mojej nieobecności i mówi że kurier niczego nie zostawił), czy ktoś coś wie na ten temat? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5745385 Napisano: 27.09.2013 21:41:03 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Ciemność widzę, ciemność emotka Poddaje się, o nic nie będę już pytała emotka

Mam podobnie emotka
eciepecie, czy to oznacza, że muszą być spełnione wszystkie 4 warunki?
Z drugiej strony gdzieś czytałam, że organizator nie ma prawa wydać nagrody, jeśli nie zostanie zapłacony podatek - czyli to on ma się martwić, czy podatek należy zapłacić czy też nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5742679 Napisano: 24.09.2013 17:25:22 w Carrefour konkursy
I u mnie tysiaczek z Nestle na wygrany wcześniej, dostałam telefon, gdy wygrzewałam się na plaży, hurrrrrraaaaa! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5738745 Napisano: 17.09.2013 13:26:46 w Carrefour konkursy
mia napisał(a):

Nudny i paskudny - u mnie normalnie listopad. emotka
Jeszcze mnie coś jakby rozkładać zaczyna, bo i gardło i głowa... emotka

A ja patrzę przez okno, a tu 31 stopni, błękitne niebo i cudowne morze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5736913 Napisano: 13.09.2013 18:57:25 w Intermarche
mixik napisał(a):

no nieeeeee ja się zaraz pochlastam... żonka przy okazji wizyty w "metropolii" kupiła słodycze na konkurs Mondelez... wszystko ładnie pięknie, tekst stworzony...
już chcę wysłać wpisując tylko brakujący nr transakcji...
a tu ZONK... paragon urwany na kancie prawym dolnym, gdzie jest numer systemowy!!! nosz ja pier.........
co prawda jakimś cudem nie wyrzuciłem tego dodatkowego kawałka paragonu z potwierdzeniem transakcji kartą płatniczą i tam się znalazł ten oto naddatek papierka paragonu z tym numerem... co za dziadostwo!
teraz nie wiem, czy jak się jakim cudem uda wygrać to nie będzie problemu, bo się pani kasjerce "krzywo wyrwało"...
a tak przy okazji - który do licha ciężkiego to jest "numer transakcji"? Ten obok daty na górze czy właśnie ten "numer systemowy" z dołu po prawej?
powoli tonę...

Ten na dole 4-cyfrowy. Ktos pokazywał wzór od Karlsbada. Wyświetl w wątku >>
0 0