Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie, pani przysyła na maila. Jeśli nie dostałas, to może podalas niepoprawny mail (albo ona źle zapisala), zadzwon i poproś o ponowną wysyłkę. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To nie jest ich zła wola, oni po prostu mają inne zwyczaje, inne podejście do wesela (jak i komunii czy chrzcin). W Niemczech wesele trwa kilka godzin, o 22 już nikogo nie ma. To raczej siedzenie przy stolach (i to wcale nie suto zastawionych), żadnych tańcow i zabaw. Trochę znam ten klimat. Ostatnio nawet znajomi byli na weselu w Niemczech, wiekszośc gości to Niemcy, trochę Polaków. Polacy tak rozkręcili imprezę, że kelnerzy z niedowierzaniem kręcili głowami mowiąc, ze jeszcze czegoś takiego nie widzieli i nie widzieli zeby ktos tyle tańczyl na weselu. Impreza skonczyła sie o 6 rano
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No to właśnie jest coś w tym stylu - robienie sałatki z porów bez porów
A jak bym przyszła po mięso to by mnie wyśmiał, bo on jest "biedny student" (słyszę to ciągle), a mamusia go utrzymuje, podsyła torby jedzenia, a on jeszcze dorabia.
Wlasnie mi się przypomniało jak przez miesiąc przychodził pożyczać odkurzacz. W koncu się wkurzyłam, bo worki to ja musiałam kupować i zapytałam, czy nie może myc podłogi mopem skoro nie ma dywanów. Zdziwił się bardzo, ze tak się da
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jesli kasę, to wspołczuję...
Troche cie rozumiem, bo ja mam dwa pietra wyżej kuzyna (zaznaczam mieszka z dziewczyną, to nie samotny kawaler), regularnie od dwoch lat przychodzi: "pożycz jajko, bo robię kotlety i nie wiedziałem ze nie mam jajka, pożycz szklane soli, pożycz trochę bułki tartej, pożycz herbatę bo nie mam na jutro na śniadanie". A jak ostatnio przyszedł "pożycz por bo robię sałatke" to zapytalam, który mu dac, mały, duży, średni, bo ja mam pęczki porów w lodówce codziennie. I od dwoch lat jeszcze niczego nie udało mu się oddać. Pal licho to jajko czy sól, ale niech powie daj a nie pożycz... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Bardzo zabawni są, w przykładzie w regulaminie podają nr 6-cyfrowy wskazujący na ten obok daty, raz piszą nr transakcji raz nr paragonu, a na przykladowym paragonie pokazują 4-cyfrowy nr transakcji i systemowy.Uff... przynajmniej jest jasność... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja się konkurencji nie boję, jak trzeba to im wp... pogratuluję
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No własnie! Może 0,5% mugoli zainteresuje się konkursem, a z mojego punktu widzenia blokują sobie zwiększoną sprzedaż - bo przecież mugol i tak kupi (niezaleznie czy jest konkurs czy go nie ma), a konkursowiczów chca odstrzelić, czyli mamy nie kupować, bo zgrabnie tuszuja informacje co kupić. No kurde, nadal ich nie rozumiem... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I nie można dowiedzieć się co trzeba kupić żeby móc zagrać
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Numer paragonu znajduje się w jego górnej części, w tym samym wierszu, co data wystawienia paragonu, po
prawej stronie nad słowami „Paragon fiskalny”
To cytat z regulaminu Fairy
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tylko, że cyferek tam jest dużo...
Czy ktoś pisal do nich co oznacza nr transakcji (czy ten obok daty czy systemowy)? Bo zwykle chcieli ten obok daty. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Super, dzięki
Wlaśnie zerknęlam na linki i np. w nivei trzeba kupic produkt do pielęgnacji twarzy (a nie dowolny). I człowiek ma być duchem świętym bez dostępu do regulaminu i wymyślić, ze oni chcą produkt do pielęgnacji twarzy a nie np. d...y? Jak można coś kupić, skoro nie potrafią napisać co?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Podbijam. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dobre! Mój teren to chyba wessał Trójkąt Bermudzki , bo nawet zapach nie pozostał. A tak serio, to czas zrobić przerwe i się zdystansować... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
2 lata przesiedziałam w ambasadzie składając podania wizowe innym, mam wprawę
Ale wymysliłam właśnie jeszcze opcję Australii - do sparingu z kangurami, może mnie zechcą... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ej! To jest myśl...
Mixkik, nie, wymiotowałabym codziennie. A wizę się załatwi... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.