Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5733432 Napisano: 09.09.2013 16:51:39 w Carrefour konkursy
Jednak nie zaczną dzisiaj zmywarek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5733113 Napisano: 09.09.2013 11:00:39 w Carrefour konkursy
arya napisał(a):

Czy można gdzieś pobrać wzór oświadczenia z konkursu nestle 5 posiłków?

Nie, pani przysyła na maila. Jeśli nie dostałas, to może podalas niepoprawny mail (albo ona źle zapisala), zadzwon i poproś o ponowną wysyłkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5733008 Napisano: 08.09.2013 22:17:11 w Mam problem...
teodozja napisał(a):

Jedno co mnie uderzyło to to że goście, szczególnie z zagranicy, czytaj z Niemiec przyszli ubrani jak na zakupy, getry, klapki emotka W moim odczuciu to wesele to szczególna uroczystość i z samego szacunku dla państwa młodych należy ubrać coś klasycznego i eleganckiego.Drugi dzień czyli poprawiny to już przeżyłam szok. Panie w klapkach japonkach i leginsach w ogromne wzory, włosy zwichrowane po przespanej nocy w koku, normalnie szok!

To nie jest ich zła wola, oni po prostu mają inne zwyczaje, inne podejście do wesela (jak i komunii czy chrzcin). W Niemczech wesele trwa kilka godzin, o 22 już nikogo nie ma. To raczej siedzenie przy stolach (i to wcale nie suto zastawionych), żadnych tańcow i zabaw. Trochę znam ten klimat. Ostatnio nawet znajomi byli na weselu w Niemczech, wiekszośc gości to Niemcy, trochę Polaków. Polacy tak rozkręcili imprezę, że kelnerzy z niedowierzaniem kręcili głowami mowiąc, ze jeszcze czegoś takiego nie widzieli i nie widzieli zeby ktos tyle tańczyl na weselu. Impreza skonczyła sie o 6 rano emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5732433 Napisano: 06.09.2013 23:54:09 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Idź Ty do niego pozyczyć mięso , bo masz ochotę na gulasz tylko mięsa nie masz w lodówce emotka

No to właśnie jest coś w tym stylu - robienie sałatki z porów bez porów emotka
A jak bym przyszła po mięso to by mnie wyśmiał, bo on jest "biedny student" (słyszę to ciągle), a mamusia go utrzymuje, podsyła torby jedzenia, a on jeszcze dorabia.
Wlasnie mi się przypomniało jak przez miesiąc przychodził pożyczać odkurzacz. W koncu się wkurzyłam, bo worki to ja musiałam kupować i zapytałam, czy nie może myc podłogi mopem skoro nie ma dywanów. Zdziwił się bardzo, ze tak się da emotka W efekcie wydębił stary odkurzacz od mojej siostry - jest nie do zdarcia... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5732416 Napisano: 06.09.2013 23:22:47 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

asante napisał(a):

Jesli kasę, to wspołczuję...
Troche cie rozumiem, bo ja mam dwa pietra wyżej kuzyna (zaznaczam mieszka z dziewczyną, to nie samotny kawaler), regularnie od dwoch lat przychodzi: "pożycz jajko, bo robię kotlety i nie wiedziałem ze nie mam jajka, pożycz szklane soli, pożycz trochę bułki tartej, pożycz herbatę bo nie mam na jutro na śniadanie". A jak ostatnio przyszedł "pożycz por bo robię sałatke" to zapytalam, który mu dac, mały, duży, średni, bo ja mam pęczki porów w lodówce codziennie. I od dwoch lat jeszcze niczego nie udało mu się oddać. Pal licho to jajko czy sól, ale niech powie daj a nie pożycz...

- Asante, daj jajko.
- Daj to chiński sprzedawca jaj. Idź sobie kup emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5732410 Napisano: 06.09.2013 23:10:26 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

sasiadka mnie wkur.,pozycza i nie oddaje kur..co za ludzie emotka

Jesli kasę, to wspołczuję...
Troche cie rozumiem, bo ja mam dwa pietra wyżej kuzyna (zaznaczam mieszka z dziewczyną, to nie samotny kawaler), regularnie od dwoch lat przychodzi: "pożycz jajko, bo robię kotlety i nie wiedziałem ze nie mam jajka, pożycz szklane soli, pożycz trochę bułki tartej, pożycz herbatę bo nie mam na jutro na śniadanie". A jak ostatnio przyszedł "pożycz por bo robię sałatke" to zapytalam, który mu dac, mały, duży, średni, bo ja mam pęczki porów w lodówce codziennie. I od dwoch lat jeszcze niczego nie udało mu się oddać. Pal licho to jajko czy sól, ale niech powie daj a nie pożycz... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5732296 Napisano: 06.09.2013 19:21:23 w Intermarche
olciak napisał(a):

karlsbad podał wzór paragonów emotka
http://www.karlsb...hp?mid=1&fid=156

Bardzo zabawni są, w przykładzie w regulaminie podają nr 6-cyfrowy wskazujący na ten obok daty, raz piszą nr transakcji raz nr paragonu, a na przykladowym paragonie pokazują 4-cyfrowy nr transakcji i systemowy.Uff... przynajmniej jest jasność... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731947 Napisano: 06.09.2013 11:36:57 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Tylko od zmywarek z krakowskich sklepów (no, chociaż z jednego)proszę się odczepić, nie dam! Już sobie wizualizuję telefon od Karlsbada... emotka

W Krakowie nie grałam. Ale zdajesz sobie sprawę, że i tak mamy łokropicną konkurencję w naszych sklepach? emotka

Ja się konkurencji nie boję, jak trzeba to im wp... pogratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731935 Napisano: 06.09.2013 11:26:41 w Carrefour konkursy
Tylko od zmywarek z krakowskich sklepów (no, chociaż z jednego)proszę się odczepić, nie dam! Już sobie wizualizuję telefon od Karlsbada... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731929 Napisano: 06.09.2013 11:23:25 w Rossmann
joan napisał(a):

asante napisał(a):

I nie można dowiedzieć się co trzeba kupić żeby móc zagrać emotka

Bo to nie konki dla konkursowiczów, którzy debatują nad koniem i zastanawiają się, czy w ogóle robić zakupy. To konki dla mugoli na zasadzie niespodzianki - kupują coś i nagle się dowiadują, że mogą wziąć udział w konkursie. Eureka i jaba daba doo! Aczkolwiek mam wrażenie, że po prostu przybędzie grających kasjerek; nie wierzę, żeby np. mój teść po otrzymaniu kwitka z kodem postanowił zarejestrować się na Rossnet, powypełniał wszystkie pola, wklepał paragon+kod+kwotę, przejrzał regulamin konka, wymyślił odpowiedź i posłał ją. Noł łej.

No własnie! Może 0,5% mugoli zainteresuje się konkursem, a z mojego punktu widzenia blokują sobie zwiększoną sprzedaż - bo przecież mugol i tak kupi (niezaleznie czy jest konkurs czy go nie ma), a konkursowiczów chca odstrzelić, czyli mamy nie kupować, bo zgrabnie tuszuja informacje co kupić. No kurde, nadal ich nie rozumiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731913 Napisano: 06.09.2013 11:12:05 w Rossmann
ciasssteczko napisał(a):

lazaj007 napisał(a):

jokan napisał(a):

ale kicha z rossnetem emotka , a myslalam, ze w lepszym kierunku pojda...

jak dla mnie nie kicha tylko duzy +++, wreszcie nie bedzie grania z wielu kont, zwlaszcza przez osoby, ktore czesto rossmana nawet na oczy od srodka nie widzialy
jeszcze raz +++++

a przeczytałeś chociaż, dlaczego dziewczyny piszą, że kicha? emotka nikt nie protestuje przeciwko zawężeniu pola kombinowania, tylko wkurza nas na przykład taki drobny szczegół, że nie można przeczytać regulaminu konkursu, zanim kupi się produkty... no ale może Ty tak lubisz emotka

I nie można dowiedzieć się co trzeba kupić żeby móc zagrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731771 Napisano: 06.09.2013 00:27:28 w Intermarche
fragles napisał(a):

W sumie wcześniej do konkursu Fairy i teraz nie precyzowali, który to numer paragonu. Ten w prawy górnym rogu przyjmuje się "potocznie", ale kierownicy sklepów za nr paragonu uważają własnie systemowy lub transakcji...
A co do Karlsbadu dobrze, że zaczęli częściowo określać wymagania, nie będą potem dowolnie interpretować tego co uważają za nr paragonu. Ale wypadałoby dopracować szczegóły.

Numer paragonu znajduje się w jego górnej części, w tym samym wierszu, co data wystawienia paragonu, po
prawej stronie nad słowami „Paragon fiskalny”

To cytat z regulaminu Fairy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731766 Napisano: 06.09.2013 00:03:58 w Intermarche
fragles napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Na moich paragonach z ITM jest numer transakcji na dole.

Ja mam z 2 sklepów, w jednym na dole figuruje numer systemowy w drugim numer transakcji. Trzeba jutro się dopytać telefonicznie, a najlepiej mailowo żeby mieć podkładkę.

emotka dokładnie, bo zawsze Karlsbad chcial ten obok daty (nawet w regulaminie fairy to wyszczególnili), to skąd nagle ta zmiana (chyba, ze ITM tak chciało). Tak czy owak, lepiej zapytać i mieć pewność. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731757 Napisano: 05.09.2013 23:31:08 w Intermarche
wall.e napisał(a):

fragles napisał(a):

moniap82 napisał(a):

na konkurs INTERMARCHE - WYGRAJ I SPEŁNIJ SWOJE MARZENIA
podajemy nr transakcji czy nr paragonu?

jak mnie pouczyła Pani w Almie, nie ma czegoś takiego jak nr paragonu emotka
Podajemy numer transakcji

A ode mnie kiedyś żądali numer wydruku innym razem wspominali o numerze systemowym emotka . Ale to nie było w Intermarche ani w Albie , chyba.

Jak zwał tak zwał,jedno jest pewne,trzeba wpisać cyferki emotka

Tylko, że cyferek tam jest dużo...
Czy ktoś pisal do nich co oznacza nr transakcji (czy ten obok daty czy systemowy)? Bo zwykle chcieli ten obok daty. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731731 Napisano: 05.09.2013 22:38:15 w Rossmann
ladyinred napisał(a):

trefl https://www.e-kon...118436/#.UijgJUAkPxQ

palette https://www.e-kon...118435/#.UijgQkAkPxQ

dove https://www.e-kon...118434/#.UijgU0AkPxQ

https://www.e-kon...118433/#.Uijgb0AkPxQ
eveline

wibo https://www.e-kon...118432/#.UijgpUAkPxQ

nivea https://www.e-kon...117993/#.UijgvUAkPxQ

playboy https://www.e-kon...118431/#.Uijg0UAkPxQ

sa na forum juz od jakiegos czasu, jest wypisane zadanie/pytanie, nagrody oraz co kupic

na nivea - produkt do pielegnacji twarzy

Super, dzięki emotka Fajnie, ze konkursowicze sobie dają radę, tylko znam kilka osób, które piszą do rossnetu, ale nie ma ich na forum. Jak mugole mają sobie radzić? W życiu nie pojmę tego systemu...
Wlaśnie zerknęlam na linki i np. w nivei trzeba kupic produkt do pielęgnacji twarzy (a nie dowolny). I człowiek ma być duchem świętym bez dostępu do regulaminu i wymyślić, ze oni chcą produkt do pielęgnacji twarzy a nie np. d...y? Jak można coś kupić, skoro nie potrafią napisać co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731703 Napisano: 05.09.2013 21:36:55 w Rossmann
Kurde, po roku abstynencji od Rossmana postanowiłam powrócic do grania tutaj od dzisiaj. Ale zbieram jeszcze szczękę z podłogi po tym, co zobaczyłam. Co ja mam u licha kupić? Jesli jest konkurs nivei np. to cokolwiek nivei? Ktoś się szaleju najadł, zebym nie wiedziała co kupić, jakie są nagrody i co trzeba zrobić? Przecież tak to nawet w erze nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731560 Napisano: 05.09.2013 17:32:27 w Intermarche
richemaya napisał(a):

Z którego dnia dzwonili z familijnych?

Podbijam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731170 Napisano: 05.09.2013 11:40:25 w Biedronka
magnus napisał(a):

asante napisał(a):

Ja mam od wczoraj taką depresję konkursowa, że jak nie zadzwonią za chwilę z lodowką albo wycieczką to rzucam te konkursy i jade myć szklanki do Stanów...

Ty nie wpadaj w depresję, teraz jest NOWY system nagradzania, trzeba opracować strategię emotka
- 5 sms 1 sek po północy (bądą I)
- 5 sms za pięć 24 (będą ostatnie)
- coś kiela południa ( a nóż strzałka tam padnie)
i kilka poniżej Twoich lotów emotka

Ja też macam teren konkursowy, który mi gdzieś przepadł

emotka

Dobre! Mój teren to chyba wessał Trójkąt Bermudzki , bo nawet zapach nie pozostał. A tak serio, to czas zrobić przerwe i się zdystansować... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731152 Napisano: 05.09.2013 11:31:52 w Biedronka
mixik napisał(a):

może się i załatwi, ale trzeba dać 'wpisowe' emotka

2 lata przesiedziałam w ambasadzie składając podania wizowe innym, mam wprawę emotka
Ale wymysliłam właśnie jeszcze opcję Australii - do sparingu z kangurami, może mnie zechcą... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731140 Napisano: 05.09.2013 11:25:55 w Biedronka
arya napisał(a):

asante napisał(a):

Ja mam od wczoraj taką depresję konkursowa, że jak nie zadzwonią za chwilę z lodowką albo wycieczką to rzucam te konkursy i jade myć szklanki do Stanów...

I zamienisz się w ŁOWCĘ PROMOCJI hihi emotka

Ej! To jest myśl...
Mixkik, nie, wymiotowałabym codziennie. A wizę się załatwi... Wyświetl w wątku >>
0 0