Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5731132 Napisano: 05.09.2013 11:22:33 w Biedronka
marlena083 napisał(a):

teodozja napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

do mnie też nie chcą zadzwonić a tak ładnie napisałam emotka emotka emotka

u mnie też nic emotka

i u mnie znowu porażka emotka chyba wpadnę w konkursową depresję emotka

Ja mam od wczoraj taką depresję konkursowa, że jak nie zadzwonią za chwilę z lodowką albo wycieczką to rzucam te konkursy i jade myć szklanki do Stanów... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5730886 Napisano: 04.09.2013 23:39:41 w Carrefour konkursy
Czy ktos coś wie na temat konkursu Playboy w C4? Byłam dzisiaj, są plakaty na bramkach przy wejściu, ale zero informacji. Nie ma daty początkowej tylko koncowa w październiku, a najlepszy tekst był na dole, prawie się położylam, żeby zobaczyć, a tam: szczegołowe informacje na stronie www. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5730752 Napisano: 04.09.2013 20:22:24 w Intermarche
W sumie to nie wiem czy się cieszyć czy płakać, bo z jednej strony nie wygrałam, porażka na całej linii i to przykre z tylu nagród niczego nie wygrać. Z drugiej strony, skoro piszecie, że wygrywaly takie słabe hasla, to powinnam się cieszyć, ze przynajmniej tak źle nie piszę emotka I bądź człowieku mądry... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5730463 Napisano: 04.09.2013 16:02:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
ashley878 napisał(a):

Oczywiście że jest prawdopodobieństwo że wysłała to inna osoba i oczywiście w komisji mogły siedzieć inne osoby ale czy nagrodzenie plagiatu jakoś usprawiedliwiają wyżej wymienione informacje? Mi osobiście bardzo podoba się hasło " Dodaj do ulubionych" ale gdybym wygrała nim auto np w Pepsi na Orlenie zostałabym zlinczowana na forum razem z organizatorem. Jeśli jest to konkurs na slogan w gestii organizatora leży sprawdzenie nagradzanych haseł, szczególnie jeśli miał na to ogrom czasu a nagrody są tak bardzo wartościowe. Jakiekolwiek usprawiedliwianie organizatora powoduje u mnie odruch wymiotny... Bo nagrodzenia plagiatu tego samego hasła co w poprzednim roku w 4 różnych wydaniach, opieszałość w komentarzach na fb oraz zablokowanie drogi reklamacji jest dla mnie obrzydliwą zagrywką organizatora.

Jak najbardziej wszystko to prawda. Dla mnie dodatkowo kuriozalne jest nagrodzenie 4 niemal identycznych haseł (różniących sie jednym słowem, w dodatku synonimem), z czego jedno zasluguje na samochód a trzy na książki. Jakim trzeba być debilem, zeby w taki sposób wybrać zwycięskie hasła. Z drugiej strony jakie byłyby jaja, gdyby pierwszemu dali samochód a trzem następnym wycieczki...
Ja proponuje w przyszłym roku:
samochód: Pascal - dodaj do ulubionych
wycieczka 1: Przewodniki Pascala - dodaj do ulubionych
wycieczla 2: Podróż z Pascalem - dodaj do ulubionych
wycieczka 3: Wycieczka z Pascalem - dodaj do ulubionych Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5730112 Napisano: 04.09.2013 09:14:50 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

maribog ja bede plakac emotka ,a wkurzam sie,bo przegapilam termin zakonczenia konkursu lecha w itm,bykam pewna,ze do 4 trwa, a tu du..

No to mnie załamałaś... Bo ja tez sobie zapisalam, że do 5.09 - bo tak jest w regulaminie, a pewnie chodziło im o finał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5729981 Napisano: 03.09.2013 20:50:07 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

Pytanie teraz- co zrobić? Ja czytałam Regulamin w dniu pobrania, później nie miałam takiej potrzeby i nie chcę podawać tak szczegółowych danych tym bardziej, że nie są one nikomu do niczego potrzebne...

Kurde, ja tez czytam regulaminy w dniu, w którym zabieram się za konkurs i wypisuję najważniejsze daty itp., nie będę czytać przed kazdym wyslaniem hasla, bo nóz widelec coś mogło się zmienić. Moim zdaniem prawo nie działa wstecz i skoro wysłałam zgłoszenie 20.08, to nie mogłam przewidzieć, ze zmieni się regulamin i na takich prawach mam być rozpatrywana. Ale co z poxniejszymi, bo nie wiadomo, kiedy regulamin się zmienił. I pytanie, czy maja do tego prawo. Ale mnie wkurzyli... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5729974 Napisano: 03.09.2013 20:37:41 w Biedronka

Oczywiście, że nie ma. Służę regulaminem jeśli ktoś chce.

Super, w takim razie w przypadku wygranej zgłoszę się po pełny regulamin. To są jakieś jawne żarty, potem się dziwić, że ktos bierze kredyty na obce osoby, takie dane nie są im absolutnie do niczego potrzebne... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5729958 Napisano: 03.09.2013 20:19:06 w Biedronka

Ja mam regulamin zapisany 21.08 z Biedronki TIMOTEI i tam NIE MA tych danych!!!!

Serio nie ma tych danych? Musze zacząć zapisywac regulaminy, bo takich danych na pewno im nie podam... W dodatku nie wiem, czy widzieliście, ale administratorem danych jest Unilever, do którego za grosz nie mam zaufania... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5729641 Napisano: 03.09.2013 13:00:20 w TESCO konkursy
dolly napisał(a):

asante napisał(a):

Dzięki mia i bethan, ale dlaczego ludzie się tak ukrywają - bo stawką jest samochód? Nie pojmuję tego...

jak zaczniesz za dużo się chwalić, to zrozumiesz emotka

A ekspres do kawy to jest tak dużo? Przecież samochód wygra jedna osoba. emotka Jakoś w innych konkach nie ma tego problemu, dopiero gdy nagroda glówna jest duża, dlatego mnie to dziwi, jakieś sztuczne to... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5729630 Napisano: 03.09.2013 12:52:53 w TESCO konkursy
Dzięki mia i bethan, ale dlaczego ludzie się tak ukrywają - bo stawką jest samochód? Nie pojmuję tego... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5729624 Napisano: 03.09.2013 12:47:08 w TESCO konkursy
merkana napisał(a):

Kochani, nie moge otworzyć regulaminu tesco tchibo. Powiecie mi, czy kawę można kupić w małym tesco? Dzięki z góry za informację! emotka

Jest napisane "w sieci sklepow Tesco" więc chyba tak, ale głowy nie daję...

A odnośnie Tchibo - nikt sie nie pochwali wygraną, tak kompletnie nikt? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5729308 Napisano: 02.09.2013 20:31:33 w Carrefour konkursy
mia napisał(a):

agamaty napisał(a):

dzwonili dwa razy do mnie, jednego telefonu nie odebrałam więc pewnie jutro powtórzą, acha - pani mówiła, że pracuje do 17:00 emotka
Uwaga do tych którzy jeszcze czekają na telefon o wygranej - pani pyta z jakiego numeru zostało wysłane zgłoszenie.

Jak to z jakiego? emotka No chyba z tego, na który dzwoni, nie?
O PESEL też pyta? emotka

A w ogóle - to gratulacje! emotka
Obie nagrody z pierwszego dnia?

Pyta chyba o wszystko, łącznie z tym, czy pamieta się nr paragonu - jasne, bo ja nie mam co robić tylko pamiętac numery paragonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5729189 Napisano: 02.09.2013 17:01:09 w Carrefour konkursy
U mnie też z pierwszego, ponad godzinę temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5728456 Napisano: 01.09.2013 00:55:05 w Wkurza mnie...
aerdna napisał(a):

monikar napisał(a):

antylopia napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie na tablicy. Czemu ludziom tak trudno zrozumieć, że jak się wystawia coś za 200 zł to się chce 200 zł a nie 75zł. Dlaczego ludzie zadają pierwsze pytanie "za ile pójdzie?" a gdzie witam, proszę o odpowiedź, dziękuję, do widzenia? Gdzie ludzka kultura?

ja kiedyś wystawiłam przedmiot wart 350zł i od razu otrzymałam pytanie: "a za 150 pójdzie?" emotka
już chciałam odpisać czy może owy Pan nie wolałby za darmo ale się powstrzymałam...niestety takie oferty otrzymuje praktycznie każdego dnia, rozumiem, że gdyby poprosił np o wysyłkę w cenie to mogłabym sie zastanowić no ale taka "obniżka" to już przesada emotka

Ja na allegro kiedyś dostałam ofertę "15% taniej i biorę" emotka , chciałam odpisać czy frytki do tego ?

Większość ludzi chyba traktuje tablice jako stronę oddamzadarmo.pl. Dlatego nie korzystam z niej w ogóle.

Ja często dostaję tekst (np. wystawiając przedmiot za 100 zł)- "Dam 50 zł" (oczywiście bez witam, podpisu). Odpisuję zawsze "Chętnie wezmę". Nie wiem dlaczego, ale potem ta osoba już się nie odzywa emotka
W temacie już mnie nic nie wkurza, bo skończył się sierpień, dla mnie najpaskudniejszy miesiąc tego roku i to pod wieloma względami. Czekam zatem na cudowny wrzesień... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5727558 Napisano: 29.08.2013 21:55:05 w TESCO konkursy
anialistopad napisał(a):

asante napisał(a):

Czy ja dobrze widzę, że Przejrzyste rabaty C4 i Zakupy pierwsza klasa Tesco maja ten sam prefix? emotka
Smolar będzie to ręcznie rozdzielac?

ten sam prefix,ale inne numery smsów emotka

A... dzięki! Bardzo zmęczona jestem dzisiaj... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5727523 Napisano: 29.08.2013 21:11:08 w TESCO konkursy
Czy ja dobrze widzę, że Przejrzyste rabaty C4 i Zakupy pierwsza klasa Tesco maja ten sam prefix? emotka
Smolar będzie to ręcznie rozdzielac? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5726920 Napisano: 28.08.2013 22:01:58 w Carrefour konkursy
magnus napisał(a):

asante napisał(a):

o widzisz, o NesVicie zapomniałam, ja kupiłam jeszcze budynie (99 gr) i galaretki, zawsze do ciasta się przydadzą jak głodne słodyczy dzieci przyjadą do cioci...
A co się kryje pod pojeciem płatki śniadaniowe Nestle - to te Fitness np. też? Bo lubię jogurtowe.

Płatki śniadaniowe to takie zwykłe kukurydziane Corn Flakes, Nesquik (dla dzieci) i te fitness też emotka

No to super, będę dzieckiem przez kilka dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5726894 Napisano: 28.08.2013 21:17:14 w Carrefour konkursy
magnus napisał(a):

Była mała Nałęczowianka, płatki śniadaniowe NesVita (ok 1,40) NesVita owsianka (1,19), batoniki Nesguik i Nestle zbożowe po 0,99, kawa Nescafe paluszki po 0,80 - to z niedrogich i zjadliwych, nie zjadliwe- Bref i mydło zapas. Najtańszy jest cukier waniliowy Winiary, ale ile go potrzeba w domu ?
Można zrobić zakupy za ok 5 zeta emotka

o widzisz, o NesVicie zapomniałam, ja kupiłam jeszcze budynie (99 gr) i galaretki, zawsze do ciasta się przydadzą jak głodne słodyczy dzieci przyjadą do cioci...
A co się kryje pod pojeciem płatki śniadaniowe Nestle - to te Fitness np. też? Bo lubię jogurtowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5726691 Napisano: 28.08.2013 16:19:45 w Biedronka
Szkoda, że ja nie mogę być na tym koncercie, nie będzie mnie wtedy w Polsce emotka
Bylam kiedyś na ich koncercie, było super, chlopaki dali czadu
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5726173 Napisano: 27.08.2013 21:55:59 w Intermarche
dede napisał(a):

Czy w konku itm palmolive w sms ie piszę tylko moje dokończenie zdania czy muszę zacząć tym ich zdaniem Tylko 160 znakòw a oni takie długie zdanie dokładają

Jest prefix więc ja piszę samo dokończenie. Wyświetl w wątku >>
0 0