Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja mam od wczoraj taką depresję konkursowa, że jak nie zadzwonią za chwilę z lodowką albo wycieczką to rzucam te konkursy i jade myć szklanki do Stanów... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jak najbardziej wszystko to prawda. Dla mnie dodatkowo kuriozalne jest nagrodzenie 4 niemal identycznych haseł (różniących sie jednym słowem, w dodatku synonimem), z czego jedno zasluguje na samochód a trzy na książki. Jakim trzeba być debilem, zeby w taki sposób wybrać zwycięskie hasła. Z drugiej strony jakie byłyby jaja, gdyby pierwszemu dali samochód a trzem następnym wycieczki...
Ja proponuje w przyszłym roku:
samochód: Pascal - dodaj do ulubionych
wycieczka 1: Przewodniki Pascala - dodaj do ulubionych
wycieczla 2: Podróż z Pascalem - dodaj do ulubionych
wycieczka 3: Wycieczka z Pascalem - dodaj do ulubionych Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No to mnie załamałaś... Bo ja tez sobie zapisalam, że do 5.09 - bo tak jest w regulaminie, a pewnie chodziło im o finał
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Kurde, ja tez czytam regulaminy w dniu, w którym zabieram się za konkurs i wypisuję najważniejsze daty itp., nie będę czytać przed kazdym wyslaniem hasla, bo nóz widelec coś mogło się zmienić. Moim zdaniem prawo nie działa wstecz i skoro wysłałam zgłoszenie 20.08, to nie mogłam przewidzieć, ze zmieni się regulamin i na takich prawach mam być rozpatrywana. Ale co z poxniejszymi, bo nie wiadomo, kiedy regulamin się zmienił. I pytanie, czy maja do tego prawo. Ale mnie wkurzyli... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Super, w takim razie w przypadku wygranej zgłoszę się po pełny regulamin. To są jakieś jawne żarty, potem się dziwić, że ktos bierze kredyty na obce osoby, takie dane nie są im absolutnie do niczego potrzebne... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Serio nie ma tych danych? Musze zacząć zapisywac regulaminy, bo takich danych na pewno im nie podam... W dodatku nie wiem, czy widzieliście, ale administratorem danych jest Unilever, do którego za grosz nie mam zaufania...
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A ekspres do kawy to jest tak dużo? Przecież samochód wygra jedna osoba.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jest napisane "w sieci sklepow Tesco" więc chyba tak, ale głowy nie daję...
A odnośnie Tchibo - nikt sie nie pochwali wygraną, tak kompletnie nikt?
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Pyta chyba o wszystko, łącznie z tym, czy pamieta się nr paragonu - jasne, bo ja nie mam co robić tylko pamiętac numery paragonów
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja często dostaję tekst (np. wystawiając przedmiot za 100 zł)- "Dam 50 zł" (oczywiście bez witam, podpisu). Odpisuję zawsze "Chętnie wezmę". Nie wiem dlaczego, ale potem ta osoba już się nie odzywa
W temacie już mnie nic nie wkurza, bo skończył się sierpień, dla mnie najpaskudniejszy miesiąc tego roku i to pod wieloma względami. Czekam zatem na cudowny wrzesień... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A... dzięki! Bardzo zmęczona jestem dzisiaj... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Smolar będzie to ręcznie rozdzielac? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No to super, będę dzieckiem przez kilka dni
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
o widzisz, o NesVicie zapomniałam, ja kupiłam jeszcze budynie (99 gr) i galaretki, zawsze do ciasta się przydadzą jak głodne słodyczy dzieci przyjadą do cioci...
A co się kryje pod pojeciem płatki śniadaniowe Nestle - to te Fitness np. też? Bo lubię jogurtowe. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Bylam kiedyś na ich koncercie, było super, chlopaki dali czadu
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jest prefix więc ja piszę samo dokończenie. Wyświetl w wątku >>