Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5726139 Napisano: 27.08.2013 20:40:46 w TESCO konkursy
staszek napisał(a):

agamaty napisał(a):

serene napisał(a):

mallina napisał(a):

Do czekających na wieści od Tchibo: laureat wczorajszego dnia z Tchibo został już powiadomiony

no to pozamiatane emotka

buuu....

to wniosek z tego taki, że 5 ekspresów ma już właścicieli. Ale, żeby żaden nie wpadł na forum?

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5726093 Napisano: 27.08.2013 18:55:04 w Biedronka
skarb888 napisał(a):

Ależ skąd? Przecież oczywiste jest, że to dorośli mają WAKACJE, a dzieci biorą urlop w pracy. Ręce opadają, gdy czyta się takie posty dorosłych, którzy na siłę chcą się wykazać w konkursach dla dzieci.

Z góry mówię, ze nie biorę i nigdy nie miałam zamiaru brac udziału w tym konkursie, ale zanim kogoś będziesz obrażać, zaznajom się z tematem. Dla przykładu konkurs "Szczęśliwego Powrotu do Szkoły z Almą (jest w bazie).
Pytanie: Jaki przedmiot lubisz w szkole najbardziej i dlaczego
Par. 6 regulaminu: W Konkursie mogą brać udział wyłącznie pełnoletnie osoby fizyczne będące konsumentami w rozumieniu art. 221 kodeksu cywilnego
Chyba nie zagram, bo nie będę zabierać biednemu maturzyście nagrody... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5725769 Napisano: 27.08.2013 11:01:05 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Załącznik jest dokumentem uniwersalnym stosowanym przy różnych konkursach w tym wypadku powinien być podpisany przez rodzica lub ustawowego opiekuna, uczestnikiem w tym konkursie może być osoba niepełnoletnia..

Pozdrawiamy
Agencja Kiora

Ależ Ci pracownicy Kiory sa głupi. Przeciez byle prawnik by ich zmiażdżył, może nie oznacza musi...
Z drugiej strony nie pojmuję Waszych dylematów, napisali w mailu, że tylko nieletni to nieletni, po kiego grzyba tracić czas, produkowac pracę, ktora oni wrzucą do kosza? Niepojęta dla mnie logika, ja wolałabym obejrzeć dobry film...
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5725441 Napisano: 26.08.2013 18:13:44 w TESCO konkursy
mallina napisał(a):

Jak ktoś mi zdradzi na PW, to ja wspomnę na forum, że już nie ma na co czekać emotka

No dooobra to moze być na pw., byle coś było wiadomo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5725439 Napisano: 26.08.2013 18:08:06 w TESCO konkursy
mallina napisał(a):

serene napisał(a):

qrcze....cisza z Tchibo..grałam w pierwszego dnia i w sobotę........czekam na telefon-ale pewnie jak zwykle się nie doczekam emotka emotka

Czy ktoś kto ewentualnie wygrał mógłby zdradzić ten fakt chociażby na PW? Tak, żeby pozostali nie robili już sobie nadziei...

To jak Ci dadzą znać na pw. to inni i tak sobie będą robić nadzieję emotka
Ja gralam w piątek, póki co cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5725412 Napisano: 26.08.2013 17:19:30 w Carrefour konkursy
Dzięki agamaty i eciepecie. Tak głupio nie chcieć wygrać... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5725387 Napisano: 26.08.2013 16:41:06 w Carrefour konkursy
Mam pytanie - czy ktoś ma doświadczenie z Karlsbadem odnośnie paragonów? To znaczy zaginął mi paragon na Fairy, a już zgłoszenie posłałam i teraz boję się, że wygram emotka
Mam potwierdzenie platności kartą, tam jest data i nr kasy, z wysłanego smsa mam nr paragonu. Czy BOK moze mi wydać jakiś duplikat paragonu albo coś takiego? I czy Karlsbad to respektuje? Kurde blade, akurat na ten sklep wysłałam pierwsze i najlepsze zgłoszenie, nie mam pojęcia co mogło stac się z tym paragonem... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5725044 Napisano: 25.08.2013 23:16:58 w Biedronka
aerdna napisał(a):

Czy ma ktoś w swojej biedronce inne paragony niż ten z wzoru w Lechu ? Tzn. ten z wzoru jest mały i szeroki, a ja mam wąski i długi i nie ma na dole "numeru systemowego". Co w takiej sytuacji ?

Mam takie paragony (pozostałości po konku Frugo) i sprawdzilam, z rożnych sklepow - na każdym jest nr sys. pod numerem kasjera na środku paragonu 4-cyfrowy. Zobacz jeszcze raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5725024 Napisano: 25.08.2013 22:39:34 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

asante napisał(a):

Oj, jak mnie dzisiaj wkurzyło, że najadałam się strasznego wstydu. Przyniosłam na imprezę karton muffinek (z ostatniego etapu), specjalnie ich nie ruszałam z przeznaczeniem na dzisiaj. Data wazności do 1.09. Goście otwieraja, a tu prawie wszystkie spleśniałe, no normalnie kwiatki zdążyly zakwitnąć... Ale mi było wstyd, w dodatku nie bylo ciasta zastępczego, bo przeciez mialy być muffinki... jutro zrobię zdjecia i napiszę do Zaskocz, że bardzo mnie zaskoczyli...

ja miałam z pleśnią jak kupiłam na konkurs. Szwagier powymyślał ładne rymowanki, było tam m. in. słowo "świeże". Potem wziął się za jedzenie. No i przychodzi do mnie ze spleśniałą muffinką i mówi: "Wykreśl słowo świeże" emotka
ale z imprezą akcji i z muffinkami współczuję...

No strasznie mi bylo głupio, co prawda nikt nie miał do mnie pretensji, ale moglam je sprawdzić i zdążyłabym cos jeszcze kupić w cukierni. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5725004 Napisano: 25.08.2013 21:55:47 w Wkurza mnie...
Oj, jak mnie dzisiaj wkurzyło, że najadałam się strasznego wstydu. Przyniosłam na imprezę karton muffinek (z ostatniego etapu), specjalnie ich nie ruszałam z przeznaczeniem na dzisiaj. Data wazności do 1.09. Goście otwieraja, a tu prawie wszystkie spleśniałe, no normalnie kwiatki zdążyly zakwitnąć... Ale mi było wstyd, w dodatku nie bylo ciasta zastępczego, bo przeciez mialy być muffinki... jutro zrobię zdjecia i napiszę do Zaskocz, że bardzo mnie zaskoczyli... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5724046 Napisano: 23.08.2013 11:08:29 w Intermarche
antylopia napisał(a):

asante napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Szkoda tylko, że vouchery do Spa jednoosobowe emotka

O , jednoosobowe - gdzieś mi to umkneło, to mało fajnie. A może to są po prostu wejściówki na zabiegi (bez noclegu itd.)?

ale o wartości 1500zł?

No przeciez byle zabieg kosztuje w takim SPA 200-300 zł. A z reguły nikomu nie opłaca się pokój jednoosobowy w hotelu, stąd moje przypuszczenie. A moze to być voucher tylko do salonu SPA, jakoś nie podoba mi sie ten zapis, tym bardziej, ze nie jest podane gdzie. Gdybym np. miała jechać sama na drugi koniec Polski na 2 dni do SPA to chyba by mi się to nie uśmiechało... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5724014 Napisano: 23.08.2013 10:25:08 w Intermarche
ktosiu napisał(a):

Szkoda tylko, że vouchery do Spa jednoosobowe emotka

O , jednoosobowe - gdzieś mi to umkneło, to mało fajnie. A może to są po prostu wejściówki na zabiegi (bez noclegu itd.)? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5723721 Napisano: 22.08.2013 16:14:29 w Biedronka
Zwycięzcą konkursu
z dnia 14.08.2013 r.jest
Beata L.za zdanie:
Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do Szczawnicy , bo...
Flisacy przełom mają,łodzie na SQTRy zamieniają

Pomysł fajny, tylko od kiedy Flisacy pływają łodziami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5723076 Napisano: 21.08.2013 14:57:54 w Carrefour konkursy
ania1234 napisał(a):

olunka napisał(a):

mam 100 zł z fa z 19.08 emotka

Gratki emotka O której mail?

U mnie o 14.30 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5722666 Napisano: 20.08.2013 21:06:53 w Biedronka
dzasmina napisał(a):

asante napisał(a):

dolly napisał(a):

[
250 znaków ( z polskimi lub bez)

Własnie szukałam czy jest ograniczenie - skąd wiadomo, że 250? Nie ma ani w regulaminie ani na stronie takiego zapisu, liczyłaś przy wpisywaniu?

jak je przekroczysz, to pojawi się info

A, dzięki! Mogliby to gdzieś napisać... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5722664 Napisano: 20.08.2013 21:02:58 w Biedronka
dolly napisał(a):

[
250 znaków ( z polskimi lub bez)

Własnie szukałam czy jest ograniczenie - skąd wiadomo, że 250? Nie ma ani w regulaminie ani na stronie takiego zapisu, liczyłaś przy wpisywaniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5722558 Napisano: 20.08.2013 17:41:08 w MC - Agencja inna niż wszystkie
jkkp napisał(a):

pisz w kontaktach na ich stronie zadzałali szybko, Pani z MC przed chwilą dzwoniła się żaląc że ja skargę do Sponsora napisałam i miała jeszcze jedne dane pewnej Pani, że też skaraga była od niej na Nich emotka

emotka
To chyba teraz pani się we własnych łzach utopi gdy wszyscy zaczną pisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5722218 Napisano: 20.08.2013 11:09:58 w MC - Agencja inna niż wszystkie
jackk76 napisał(a):

Ja swego czasu zagrałem na Orlenie, konkurs organizowało Dum Dum, ale jak się okazało swoje dane do wysyłki nagrody miałem odesłać do MC. Wyskrobałem reklamację (pomimo wygranej)do Dum Dum i Do Pepsi, że gdybym wiedział, że na jakimkolwiek etapie organizacji konkursu będzie uczestniczyć MC, to nie brałbym udziału (w regulaminie nie było nic o MC). Opisałem sytuację, że w MC cenniejsze nagrody nie trafiają do uczestników. Z Dum Dum miła pani zadzwoniła do mnie (odpowiedzieli oczywiście też pisemnie)z wyjaśnieniami. Próbowałem ją uświadomić, że MC to "inna" agencja. Dowiedziałem się, że wszyscy lubią korzystać z usług MC, bo MC ma najlepszą bazę logistyczną. A korzystając usług takich agencji więcej pieniędzy idzie na same nagrody, a nie na obsługę konkursu. Ot i cała filozofia dlaczego MC wypiera uczciwe agencje. Tylko kiedy wreszcie dotrze to do tych, którzy na organizację i promowanie swoich produktów wydają pieniądze?
Trzeba pisać, pisać, pisać nie odpuszczać.

No matko z córką, to sobie Sławuś znalazł przestrzeń do oszukiwania, nic piękniejszego... ma bazę logistyczną chyba w obrębie Trójkąta Bermudzkiego, bo w niewyjaśnionych okolicznościach nagrody znikają. Ja tez uważam, ze trzeba walczyć jak się da, może krok po kroku inni zaczną przecierać oczy, a Sławuś z juz ukradzionymi nagrodami niech spada na Bahamy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5722128 Napisano: 20.08.2013 09:50:51 w MC - Agencja inna niż wszystkie
asiasia napisał(a):

Czemu do was nie dociera że jedynym sposobem na ukrócenie chorych praktyk tej pseudo agencji jest przestać łakomić się na nagrody i nie grać w konkursach organizowanych przez oszustów? Zobaczcie ile czasu zostało zmarnowane na dochodzenie kto, gdzie, kiedy, ile godzin poświeciliście na pisanie historii o MC. W tym czasie każdy z was wyprodukowałby z 15 haseł na inny konkurs, w którym można mieć pewność że wszystkie nagrody zostaną wydane, nie tylko zestawy kosmetyków za 20 zł.

A już najbardziej wk...ją mnie Ci którzy bezustannie jęczą pod adresem tej agencji, a mimo złych doświadczeń nadal ładują kabze temu cwaniakowi. Wrrrrrr, cieszę się że powstał ten top i mam nadzieje ze info o MC będzie w innych topach pojawiać sie raz na sto lat!

Trochę generalizujesz i chyba nie do konca masz rację, bo ja np. zagrałam u nich raz (pierwszy i ostatni gdy mnie oszukali) i nie zamierzam więcej grać, póki sytuacja się nie zmieni. A piszę w tym watku po to, żeby cos się właśnie zmieniło i żebym mogła grać w konkursach, w których są fajne nagrody, lecz organizuje je MC. Wiesz jak wyglądałaby sytuacja, gdyby forumowicze przestali grać - MC zalałoby rynek konkursowy, bo sponsorzy byliby tak zadowoleni z organizacji, nagrody oczywiście trafiałyby w ręce zachwyconych laureatów (znajomych na papierku). Zobacz, że MC dostaje coraz wiecej konkursów do organizowania. Wszyscy nagle w Polsce nie przestaną grać, a my możemy póki co jeszcze z tym walczyć (gdy my przestaniemy, to będzie bardzo na rekę MC). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5722050 Napisano: 19.08.2013 23:00:41 w MC - Agencja inna niż wszystkie
Moim zdaniem to jest jedna grupa czerpiąca korzyści z oszukiwania - MC, Tesco i Unilever. Inaczej nie da się tego wytłumaczyć. Bo nie wiem czy zauważyliście, ale po największej fali reklamacji (tam była kwestia piłek, książek, belli - jedno po drugim w tym samym okresie) nagle MC dostało wszystkie konkursy w Magazynie Tesco i prawie wszystkie organizowane w Tesco. Unilever odsyła z problemami do organizatora, zamieszcza adnotację, że nie ponosi odpowiedzialności za konkursy, a fanpage Tesco prowadzą ludzie z MC. Helloł ja się pytam kto normalny by tak zrobił? Wyświetl w wątku >>
0 0