Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Z góry mówię, ze nie biorę i nigdy nie miałam zamiaru brac udziału w tym konkursie, ale zanim kogoś będziesz obrażać, zaznajom się z tematem. Dla przykładu konkurs "Szczęśliwego Powrotu do Szkoły z Almą (jest w bazie).
Pytanie: Jaki przedmiot lubisz w szkole najbardziej i dlaczego
Par. 6 regulaminu: W Konkursie mogą brać udział wyłącznie pełnoletnie osoby fizyczne będące konsumentami w rozumieniu art. 221 kodeksu cywilnego
Chyba nie zagram, bo nie będę zabierać biednemu maturzyście nagrody...
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ależ Ci pracownicy Kiory sa głupi. Przeciez byle prawnik by ich zmiażdżył, może nie oznacza musi...
Z drugiej strony nie pojmuję Waszych dylematów, napisali w mailu, że tylko nieletni to nieletni, po kiego grzyba tracić czas, produkowac pracę, ktora oni wrzucą do kosza? Niepojęta dla mnie logika, ja wolałabym obejrzeć dobry film...
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No dooobra to moze być na pw., byle coś było wiadomo
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To jak Ci dadzą znać na pw. to inni i tak sobie będą robić nadzieję
Ja gralam w piątek, póki co cisza... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mam potwierdzenie platności kartą, tam jest data i nr kasy, z wysłanego smsa mam nr paragonu. Czy BOK moze mi wydać jakiś duplikat paragonu albo coś takiego? I czy Karlsbad to respektuje? Kurde blade, akurat na ten sklep wysłałam pierwsze i najlepsze zgłoszenie, nie mam pojęcia co mogło stac się z tym paragonem... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mam takie paragony (pozostałości po konku Frugo) i sprawdzilam, z rożnych sklepow - na każdym jest nr sys. pod numerem kasjera na środku paragonu 4-cyfrowy. Zobacz jeszcze raz. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No strasznie mi bylo głupio, co prawda nikt nie miał do mnie pretensji, ale moglam je sprawdzić i zdążyłabym cos jeszcze kupić w cukierni. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No przeciez byle zabieg kosztuje w takim SPA 200-300 zł. A z reguły nikomu nie opłaca się pokój jednoosobowy w hotelu, stąd moje przypuszczenie. A moze to być voucher tylko do salonu SPA, jakoś nie podoba mi sie ten zapis, tym bardziej, ze nie jest podane gdzie. Gdybym np. miała jechać sama na drugi koniec Polski na 2 dni do SPA to chyba by mi się to nie uśmiechało... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
O , jednoosobowe - gdzieś mi to umkneło, to mało fajnie. A może to są po prostu wejściówki na zabiegi (bez noclegu itd.)? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
z dnia 14.08.2013 r.jest
Beata L.za zdanie:
Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do Szczawnicy , bo...
Flisacy przełom mają,łodzie na SQTRy zamieniają
Pomysł fajny, tylko od kiedy Flisacy pływają łodziami
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
U mnie o 14.30
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A, dzięki! Mogliby to gdzieś napisać... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Własnie szukałam czy jest ograniczenie - skąd wiadomo, że 250? Nie ma ani w regulaminie ani na stronie takiego zapisu, liczyłaś przy wpisywaniu? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To chyba teraz pani się we własnych łzach utopi gdy wszyscy zaczną pisać
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No matko z córką, to sobie Sławuś znalazł przestrzeń do oszukiwania, nic piękniejszego... ma bazę logistyczną chyba w obrębie Trójkąta Bermudzkiego, bo w niewyjaśnionych okolicznościach nagrody znikają. Ja tez uważam, ze trzeba walczyć jak się da, może krok po kroku inni zaczną przecierać oczy, a Sławuś z juz ukradzionymi nagrodami niech spada na Bahamy... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Trochę generalizujesz i chyba nie do konca masz rację, bo ja np. zagrałam u nich raz (pierwszy i ostatni gdy mnie oszukali) i nie zamierzam więcej grać, póki sytuacja się nie zmieni. A piszę w tym watku po to, żeby cos się właśnie zmieniło i żebym mogła grać w konkursach, w których są fajne nagrody, lecz organizuje je MC. Wiesz jak wyglądałaby sytuacja, gdyby forumowicze przestali grać - MC zalałoby rynek konkursowy, bo sponsorzy byliby tak zadowoleni z organizacji, nagrody oczywiście trafiałyby w ręce zachwyconych laureatów (znajomych na papierku). Zobacz, że MC dostaje coraz wiecej konkursów do organizowania. Wszyscy nagle w Polsce nie przestaną grać, a my możemy póki co jeszcze z tym walczyć (gdy my przestaniemy, to będzie bardzo na rekę MC). Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10