Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No... jak sie zadziera z Krakusami...
Ja wyjątkowo grałam prawie tylko w Krakowie i jestem zadowolona
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dziękuję bardzo
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To pokrywa się z moimi odczuciami, też wysyłam w ramach testu różne hasła i wcale nie wygrywają te najlepsze, a potrafią też nagrodzić bardzo prymitywne teksty. Natomiast w innych konkursach 4Frame ewidentnie widać wybór najlepszego lub jednego z najlepszych tekstów. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ok, chyle czoła, zapewne pan prokurator jest jednocześnie wybitnym księgowym. Kończę temat
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Od 17.48 nie mineło chyba az tak dużo czasu zeby nie wiedzieć o czym się pisało i co się probowało udowodnić
A na mnie pogoda nie wpływa źle, najwyżej PMS, a w tym przypadku luzik jest wykluczony
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ale z czego się śmiejecie, oni założyli, że każdy szanujący się obywatel ma zmywarkę i tylko od czasu do czasu sobie kapnie płynem, aż się dziwię, że to nie jest 3-letni zapas
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Koza no nie załamuj mnie, przecież Ty sobie zaprzeczasz. Wkleiłas link do artykułu udowadniającego, że nie masz racji, ze okres 6 miesiecy nie ma znaczenia (o ile nie przekraczasz progu podatkowego) i że jest tak jak pisał Trebor i ja
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ponieważ Twoim kosztem uzyskania przychodu jest wartość skutera. Jeśli wartość nagrody wynosi 3500 zł, sprzedaż za 3000, to nie masz dochodu, czyli nie placisz podatku. Podatek zaplacilbyś gdybyś sprzedal skuter za 4000 zl, ale bylby to podatek od 500 zł. Voila! Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Własnie zamierzam sprzedać skuter, dlatego wiele o tym czytałam i sprawdzalam informacje w US. Oczywiście Pani wytrzeszczyła na mnie oczy i powiedziala że chyba zgłupiałam (wczesniej informacje maiłam z netu), zawołała drugą ciut bardziej kompetentną panią, która stwierdzila, ze faktycznie jest taki zapis, ale mam się upewnić na głownej infolinii podatkwoej. Tam Pani odnalazla paragrafy, cytowala mi je i analizowała. Zatem nie wyssalam sobie tych info z palca. A jak wg Ciebie placi się ten podatek? Sprzedaje i leci do urzędu, jaki dokument wypełniasz? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Koza.k90, Trebor o jednym a Ty o drugom. Co ma polecenie z umową do skarbówki do rzeczy. Gość sobie może lecieć w marcu, a Ty masz obowiazek wpisać ten skuter w picie rocznym, czyli do kwietnia następnego roku. A przepisy są jedne regulujące sprzedaz nagrody. Trzeba wykazac to w picie i wszystko jest zgodne z prawem. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mam podobnie, tylko zastanawiam sie za jakie grzechy, bo aż takich to sobie nie przypominam... Tylko że lipiec u mnie był fajny, a w sierpniu wszystko się wali na głowę. Tylko się upić, bo na wyskoczenie z okna nie mam co liczyć, za nisko...
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ups
I wydało się, w końcu agencję mam w Krakowie
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I cieszę się, że od pewnego czasu wygrywają fajne hasła, bo był moment, w którym przestałam wierzyć w "normalność" tego konkursu. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W sumie to dobry pomysł, bo rozdałam komu się da, ale mało osób lubi. A mrożenie mi się wydawało bez sensu, bo sie rozpadną po wyjeciu, ale do zmiksowania z sosem w sumie pomysł ok, dzięki
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A dla mnie to był bardzo dziwny konkurs, taki nieprzewidywalny... Ale na efekt nie narzekam, tylko jak lubiłam sery pleśniowe, tak po otwarciu lodówki teraz mam odruch wymiotny...
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
U mnie na jednych jest, na innych nie. Jeśli wygram pójde po pieczątkę, trudno, ale ponoć to jest wymóg UE, że ma być nazwa firmy... Wyświetl w wątku >>