Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6786935 Napisano: 09.06.2021 13:39:43 w SZUKAM....
Szukam osoby, która "pożyczy" mi zdjęcie tego koła do pływania z syrenim ogonem z konkursu Fa z zeszłego roku. Chcę komuś pokazać, a ogon zostawiłam u rodziców. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6786544 Napisano: 08.06.2021 10:33:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie odnośnie kosza ogrodowego, mam przy tym kokonie tylko taki łańcuszek jak na zdjeciu, gdzie jest jego druga część? Czy mam wybrakowany, czy gdzieś jest ukryta druga część (przy tej długiej rurze nic nie ma)? Help  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6786436 Napisano: 07.06.2021 19:31:03 w SZUKAM....
nikos napisał(a):

Inaczej wycenia mi furgonetka i sendit. Opcji dostarczenia tego nieporęcznego klocka do punktu wogóle nie brałam pod uwagę. Karton mojego roweru miał 140 cm, stąd ta niska kwota za wysłanie. 

Sprawdzałam i sensdit i furgonetkę. Widocznie te 5 cm robi różnicę emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6786430 Napisano: 07.06.2021 19:11:59 w SZUKAM....
nikos napisał(a):

asantesana napisał(a):

domika napisał(a):

nikos napisał(a):

Szukam osób, które niedawno wysyłały rower. Czym najtaniej wysłać zapakowany w karton?

pocztexem - wyszło mnie 15 zł (paczka do 15 kg nie przekraczajaca długości 150 cm)

Można wiedzieć w jaki sposób zamawiałaś kuriera? Przez jaką stronę?

Ostatecznie wysłałam przez furgonetke. Karton idealnie mieścił się wymiarowo w najniższej kwocie i za wysyłkę z l pobraniem zapłaciłam niecałe 28 zl. Kurier odebrał ode mnie rower emotka

Sprawdziłam, koszt pocztexu to 56 zł, ok, ale musiałabym zanieść do punktu... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

asantesana

#6786428 Napisano: 07.06.2021 19:05:26 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

asantesana napisał(a):

domika napisał(a):

nikos napisał(a):

Szukam osób, które niedawno wysyłały rower. Czym najtaniej wysłać zapakowany w karton?

pocztexem - wyszło mnie 15 zł (paczka do 15 kg nie przekraczajaca długości 150 cm)

Można wiedzieć w jaki sposób zamawiałaś kuriera? Przez jaką stronę?

Też Pocztexem tanio udało mi się wysłać przez Sendit, ale rower był w „kawałkach”

Przez sendit przyjmuje mi paczkę tylko fedex za 102 zł, więc nie o to mi chodzi. Rower jest częściowo poskładany, ale i tak karton ma długość 145 cm. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

asantesana

#6786424 Napisano: 07.06.2021 18:57:19 w SZUKAM....
domika napisał(a):

nikos napisał(a):

Można wiedzieć w jaki sposób zamawiałaś kuriera? Przez jaką stronę? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6785997 Napisano: 05.06.2021 14:24:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

asantesana napisał(a):

rettib napisał(a):

asantesana napisał(a):

Help! Wypełniam formularz z Kinder i nie jestem w stanie wpisać nazwy osiedla. Moje osiedle ma w nazwie numer, ale widze, ze tez nie da się wpisać żadnej nazwy dwuczłonowej. Jest ktoś, kto sobie poradził z taką niespodzianką? Brawo dla programisty.

też kombinowałam jak to zrobić i w końcu skopiowałam nazwę ulicy  z google i udało mi się ją wkleić emotka   

Tak! Kopiowane działa, dzięki! Co za kreatywny konkurs... Tyle że już wcześniej posłałam niepełny adres i drugi raz mi nie przyjmie, no to najwyżej czekolada nie dojdzie, cóż... 

Może napisz do nich? emotka  A nuż z tej czekolady zrobi się tygodniowa, więc niech mają pełne dane  emotka   

Napisałam, nawet nie dla czekolady, tylko żeby mieli świadomość cudowności swojego formularza. Swoją drogą tyle już trwa konkurs i jeszcze nikt do nich nie napisał, dziwne... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6785992 Napisano: 05.06.2021 13:56:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

asantesana napisał(a):

Help! Wypełniam formularz z Kinder i nie jestem w stanie wpisać nazwy osiedla. Moje osiedle ma w nazwie numer, ale widze, ze tez nie da się wpisać żadnej nazwy dwuczłonowej. Jest ktoś, kto sobie poradził z taką niespodzianką? Brawo dla programisty.

też kombinowałam jak to zrobić i w końcu skopiowałam nazwę ulicy  z google i udało mi się ją wkleić emotka   

Tak! Kopiowane działa, dzięki! Co za kreatywny konkurs... Tyle że już wcześniej posłałam niepełny adres i drugi raz mi nie przyjmie, no to najwyżej czekolada nie dojdzie, cóż...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6785987 Napisano: 05.06.2021 13:33:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Help! Wypełniam formularz z Kinder i nie jestem w stanie wpisać nazwy osiedla. Moje osiedle ma w nazwie numer, ale widze, ze tez nie da się wpisać żadnej nazwy dwuczłonowej. Jest ktoś, kto sobie poradził z taką niespodzianką? Brawo dla programisty. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6785333 Napisano: 01.06.2021 23:27:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś mógłby napisać jaki to jest model/marka tego fotela ogrodowego z Euro Sklepu? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6784777 Napisano: 30.05.2021 18:53:44 w SZUKAM....
kumulacja napisał(a):

basku napisał(a):

Szukam....

Proszę pomóżcie chciałam kupić rower stacjonarny dla mamy seniorki
czy możecie polecić jakiś model konkretny?
czy kupić w Decathlonie czy w jakimś sklepie internetowym? 
Będę wdzięczna za każdą podpowiedź bo nie mam pojęcia Na co zwracać uwagę

Dla osoby starszej najważniejsza jest łatwość siadania na rowerze stacjonarnym.
Myślę, że powinnaś pojechać z mamą do sklepu i niech sama wybierze sobie rower.
A jeśli nie może pojechać, to Ty sama wczuj się w rolę seniorki i wybierz wygodny rower.

Nauczona doświadczeniem moich rodziców polecam zwrócić m.in uwagę na głośność pracy. Moi rodzice kupili tani rower, tak głośny, że nie ma szans pedałować i np. oglądać TV. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6784507 Napisano: 28.05.2021 15:38:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Smolar dodał zakładkę z wodą z ITM, może ktoś napisać, jeśli wyniki podpięte? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6784472 Napisano: 28.05.2021 13:24:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ponowię tu pytanie - czy ktoś dostał z Astry dzisiaj kosz piknikowy? Muszę wyjść z domu, a widzę wpisy z rowerami, kawą i namiotami. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6784449 Napisano: 28.05.2021 12:21:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy kosze piknikowe też wożą z Astry, czy tylko rowery i namioty? Wyświetl w wątku >>
1 rencia163 0

asantesana

#6782572 Napisano: 20.05.2021 11:18:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Salatino wysłali już wszystkie nagrody? Wieki temu dostałam pozytywną weryfikację (4 etap), a skarpetek ani widu ani słychu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6782346 Napisano: 19.05.2021 12:10:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

asantesana napisał(a):

Co z tym konkursem urodzinowym Auchan Smolara? Jest ktoś "podpięty" w wynikach?

Jak dla mnie to za szybko- konkurs był do niedzieli, a we wtorek by już wyniki podpięli...?

Regulaminowo wyniki miały być 18.05 + 7 dni na powiadomienie, więc nie za szybko i dodali zakładkę w wynikach, stąd pytanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6782315 Napisano: 19.05.2021 10:55:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co z tym konkursem urodzinowym Auchan Smolara? Jest ktoś "podpięty" w wynikach? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6781835 Napisano: 17.05.2021 10:48:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olabas napisał(a):

Czy w Dan Cake liczy się czas dodania suchara czy jego zaakceptowania, jeśli chodzi o zaliczenie do danego etapu?

Dodatki zmieniają się co tydzień, więc jak na mój gust liczy sie data dodania, żeby miało to sens.  Wyświetl w wątku >>
1 olabas 0

asantesana

#6781047 Napisano: 13.05.2021 11:37:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kojarzy ktoś jakiś konkurs piwny (nie loteria), chodzi mi o klasyczne piwa, nie te smakowe? Oprócz Łomży w C4. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6780472 Napisano: 11.05.2021 13:38:18 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Zapraszam do siebie, od grudnia budowa dwóch bloków przed oknami, na wyciagnięcie ręki, codziennie od 6:00 żyję na wielkiej budowie, zero możliwości otwarcia okien, czasami muszę się zamknąć w łazience, żeby pozbierać myśli...

A wiesz, że ja już też myślałam o tym, żeby się zamknąć w łazience? emotka emotka

A jak się jeszcze należy do nadwrażliwców i kocha ciszę, to można sobie żyły podciąć... Wyświetl w wątku >>