Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No to chyba mamy małą rozbieżność, bo mnie chodzi o wygrane z 11.07, czyli info o wygranej 12.07 - czy były potwierdzenia danych sms? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
po kazdej FRUGO szklance,uplynnia sie ruch na Zakopiance!
9.07 Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A dostałaś potwierdzenie danych wcześniej czy po prostu przyszedł bon? Do mnie przyszedł z 10.07, a z 11.07 ani bonu ani potwierdzenia.
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mnie się tylko czkawką odbiło drugie miejsce (a było zjeść ten paragon zwycięzcy...) Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Bo juz wcześniej wygrałam skuter, ale kto wie co bym zrobiła w innym wypadku...
Ilonar, tego nie przewidziałam
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No to teraz musisz znaleźć pierwszego do wygranej i zjeść mu paragon
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Moim zdaniem tak właśnie jest, bo hasło jest całkiem całkiem, tylko bardzo brakuje tego Zakopanego (bo nie każdy musi wiedzieć, gdzie jest Śpiący Rycerz). Myślę, że to wina organizatora
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Chyba nie, bo jeszcze nie było potwierdzeń danych, a zawsze są wcześniej. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tak też może być... Siedzę dzisiaj i czytam wszystko na ten temat. Oby poszło w dobrą stronę. Autoagresja jest bardzo możliwa, zwłaszcza przy kumulowanym przez moją mamę stresie... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Też już robiła, nie wiem czy akurat na te pasożyty, dowiem się
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
U dermatologów też była, nic nie pomogli, dlatego szukam alergologa porządnego. Ale zacznę od zaprowadzenia jej na testy prywatnie. Zobaczymy co wyjdzie i może nas to ukierunkuje. Dzięki za pomoc. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
mia - znam ten portal, niestety często opinie tam wystawiają ludzie zatrudnieni specjalnie do słodzenia lekarzom...
ziółko - jeśli to tylko koszt 120 zł, wezmę ją sama na testy prywatnie, szkoda użerania się z lekarzem. Wychodzi jej uczulenie na rękach, nogach, wyglada jak pogryziona przez wściekłe komary, wystarczy, że zje cokolwiek innego niż normalnie (czyli kozie serki, chleb, gotowane warzywa - praktycznie tyle je). Ale byc może przyczyna nie tkwi w jedzeniu, a nikt nie chce jej pomóc. Przez to, że tak mało je wygląda już jak kościotrup. Tarczycę badała, jest ok. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ale jakbyś widziała jej zatroskaną minkę, ja umarłam ze śmiechu
Cudaczku, oczywiście, że musisz sobie wybrać opcję gratis do Play (jest kilka rodzajów kart) lub płacić 30 zł miesięcznie (co też masz do wykorzystania do innych sieci). Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Moja 2,5 letnia siostrzenica pomagała mi dzisiaj wieszać pranie i mówi: "ciociu, jakie masz ładne kolorowe majtusie, o niebieskie i te też są kolorowe". Po czym wyciaga z pralki moje stringi, bierze za jeden sznureczek, drugi i pyta: "a co to jest?". Ja na to: "no też majtusie". Popatrzyła na mnie, na nie, rozciągnęła je w rękach i pełna konsternacji mówi: "ale... ale... tu czegoś... brakuje..."