Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
2 jest mój, więc 1 Ci zostaje
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Spróbuję wysłać dłuższy
Chyba mam jakiś problem z wyszukiwarką, bo któryś raz mi nie wyszukało konkursu i jak głupia go dodałam, żeby zobaczyć komunikat, że już jest w bazie... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
http://www.zaskoc...konkurs/konkurs.html
Już go dodaje do bazy, była dyskusja w watku biedronkowym i w zapowiedziach, a tu zonk, nie ma w bazie... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tak, ale przy którymś konkursie była dyskusja,że to jest tylko informacja, że jeden sms liczy 160 znakow (tak zresztą tłumaczył organizator), zobacz, że poniżej jest informacja, że w przypadku przekroczenia liczby 160 znaków naliczona zostanie kolejna opłata za każdą następna rozpoczętą wiadomość SMS. To oznaczałoby, że możesz pisać, tylko wiecej zapłacisz. Pamietam kłótnię na ten temat na forum. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Bo ja nie wiem, czy w poniższym zapisie inforumją mnie że sms może mieć 160 znaków, czy że mam napisać do 160 znaków, bo ja już wysiadam przy tych regulaminach...
Ilość znaków w wiadomości SMS nie może przekraczać 160 znaków wraz ze spacjami i znakami interpunkcyjnymi. SMS o treści: <ZASKOCZ.ułożona rymowanka> lub <ZAKOCZ.ułożona
rymowanka> należy przesłać na numer 7168. Koszt przesłania SMS wynosi 1,00 zł netto (1,23 zł z VAT)niezależnie od operatora. Opłata w wysokości 1,23 zł brutto zostanie pobrana niezależnie od tego czy zgłoszenie udziału w Konkursie będzie prawidłowe. W przypadku przekroczenia liczby 160 znaków naliczona zostanie kolejna opłata za każdą następna rozpoczętą wiadomość SMS.
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A ja nie wiem i też mnie nie zachwyca.
Może zachwyca tych co trochę wiedzą trochę nie wiedzą
Ja też czekam na łaskę komisji... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Przyciągnęłaś go
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No wypraszam sobie! Centusie jak już coś
Mia, okładaj liśćmi kapusty jeśli jest stłuczona lub spuchnieta (tylko najpierw je rozbij np. tłuczkiem do mięsa). Bardzo dobrze "wyciąga" ból i szybciej się goi. I zażywaj arnikę. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja nawet jestem od kilku dni na Śląsku, to widocznie mi się udzieliło. Bo u nas w Krakowie...
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No to mnie teraz dobiłaś, zapisałam dokładnie tak samo, do 14.07 i siedzę zadowolona, że mam jeszcze czas... I nawet do tego Krakowa nie musiałabym jechać
Iwek, ja zapisywałam z regulaminu, nie z bazy i tez mam do 14.07... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Zawsze sprawdzam to w regulaminie i tak samo zinterpretowałam zapis. Widocznie coś napisałam nie tak, choć na kilka zgłoszeń (moim zdaniem zupełnie ok) nie wygrałam nawet szklanek. Nie, żeby mi na nich zależało, tylko nadziwić się nie mogę... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Chyba ktoś się mocno upalił, gdy wymyślał to dzwonienie do rezerwy...
Lepiej dzisiaj nie wysyłajcie zgłoszeń, szkoda paragonów, bo to jest mój dzień
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I co z Henkel Leclerc? Nadal cisza, czy nikt się nie przyznał do nagrody? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
3? To ja nie mówię ile ja napisałam, a wygrałam raz i to jednym ze słabszych swoich haseł
szakal, a kto mówi, że mam być do rymu - ma być kreatywne, inne, wpadające w ucho, ciekawe, ladne, zaskakujące lub COKOLWIEK, a wszystkie od wielu dni sa takie same, najlepiej, żeby zawierało 5000 lub angielską wstawkę... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana