Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5689682 Napisano: 03.07.2013 21:49:11 w Biedronka
szakal007 napisał(a):

Ja czekam na rozstrzygnięcie z 1 i 2 lipca, skoro dziś był 30 czerwiec, to pewnie jutro wybiorą kolejny dzień.. ahh marzenia emotka

2 jest mój, więc 1 Ci zostaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5689500 Napisano: 03.07.2013 17:43:57 w Biedronka
mia napisał(a):

Asante - u góry jest wyraźnie, że ma być do 160 znaków.
A u dołu po prostu Cie informują, że możesz i 1000 wysłać, opłatę Ci policzą, a sms nie będzie uznany. Pewnie przyjmie tylko 160 pierwszych znaków z prefiksem.
Przynajmniej tak to rozumiem. emotka

Ale jak chcesz to spróbuj wysłać więcej - jak będzie tylko jedna zwrotka i dobra, to znaczy, że zaliczyło. Jak przyjdą dwie: dobra i zła, to znaczy, że obcięło. emotka

Spróbuję wysłać dłuższy emotka Bo pamiętam święte oburzenie niektórych forumowiczów, że organizator miał prawo nagrodzić dłuższe teksty, a zapis w regulaminie był identyczny. Do tamtego momentu rozumiałam zapis tak jak Ty.
Chyba mam jakiś problem z wyszukiwarką, bo któryś raz mi nie wyszukało konkursu i jak głupia go dodałam, żeby zobaczyć komunikat, że już jest w bazie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5689477 Napisano: 03.07.2013 17:32:21 w Biedronka
tato999 napisał(a):

co to za konk z muffinkami?

http://www.zaskoc...konkurs/konkurs.html
Już go dodaje do bazy, była dyskusja w watku biedronkowym i w zapowiedziach, a tu zonk, nie ma w bazie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5689463 Napisano: 03.07.2013 17:17:50 w Biedronka
mia napisał(a):

asante napisał(a):

Czy w Muffinkach jest ograniczenie znaków do 160?
Bo ja nie wiem, czy w poniższym zapisie inforumją mnie że sms może mieć 160 znaków, czy że mam napisać do 160 znaków, bo ja już wysiadam przy tych regulaminach...

Ilość znaków w wiadomości SMS nie może przekraczać 160 znaków wraz ze spacjami i znakami interpunkcyjnymi. SMS o treści: <ZASKOCZ.ułożona rymowanka> lub <ZAKOCZ.ułożona
rymowanka> należy przesłać na numer 7168. Koszt przesłania SMS wynosi 1,00 zł netto (1,23 zł z VAT)niezależnie od operatora. Opłata w wysokości 1,23 zł brutto zostanie pobrana niezależnie od tego czy zgłoszenie udziału w Konkursie będzie prawidłowe. W przypadku przekroczenia liczby 160 znaków naliczona zostanie kolejna opłata za każdą następna rozpoczętą wiadomość SMS.

Jest ograniczenie.

Tak, ale przy którymś konkursie była dyskusja,że to jest tylko informacja, że jeden sms liczy 160 znakow (tak zresztą tłumaczył organizator), zobacz, że poniżej jest informacja, że w przypadku przekroczenia liczby 160 znaków naliczona zostanie kolejna opłata za każdą następna rozpoczętą wiadomość SMS. To oznaczałoby, że możesz pisać, tylko wiecej zapłacisz. Pamietam kłótnię na ten temat na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5689419 Napisano: 03.07.2013 16:34:18 w Biedronka
Czy w Muffinkach jest ograniczenie znaków do 160?
Bo ja nie wiem, czy w poniższym zapisie inforumją mnie że sms może mieć 160 znaków, czy że mam napisać do 160 znaków, bo ja już wysiadam przy tych regulaminach...

Ilość znaków w wiadomości SMS nie może przekraczać 160 znaków wraz ze spacjami i znakami interpunkcyjnymi. SMS o treści: <ZASKOCZ.ułożona rymowanka> lub <ZAKOCZ.ułożona
rymowanka> należy przesłać na numer 7168. Koszt przesłania SMS wynosi 1,00 zł netto (1,23 zł z VAT)niezależnie od operatora. Opłata w wysokości 1,23 zł brutto zostanie pobrana niezależnie od tego czy zgłoszenie udziału w Konkursie będzie prawidłowe. W przypadku przekroczenia liczby 160 znaków naliczona zostanie kolejna opłata za każdą następna rozpoczętą wiadomość SMS.

Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5689402 Napisano: 03.07.2013 16:16:16 w Biedronka
joan napisał(a):

Niy wiycie, co to je moplik? emotka Mnie zwycięskie hasło nie zachwyca właśnie dlatego, że wiem. Ale komisji się spodobało; oby i moje jej kiedyś przypadło do gustu.

A ja nie wiem i też mnie nie zachwyca.
Może zachwyca tych co trochę wiedzą trochę nie wiedzą emotka
Ja też czekam na łaskę komisji... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5688803 Napisano: 03.07.2013 11:11:47 w Kamis
No kurcze, wkurzyłam się. Po jakiego grzyba pisze się w oświadzceniu adres zameldowania i adres wysyłki skoro oni wysyłają na adres zameldowania??? A tam nie mam jak odebrać... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5688755 Napisano: 03.07.2013 10:41:54 w Biedronka
mia napisał(a):

Właśnie mój ulubiony kurier przywiózł kosz z Hortexu!
Czerwony, tak jak chciałam! emotka Cudny! emotka

Przyciągnęłaś go emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5688598 Napisano: 02.07.2013 22:57:11 w Wkurza mnie...
iwek napisał(a):

asante napisał(a):

Ja nawet jestem od kilku dni na Śląsku, to widocznie mi się udzieliło. Bo u nas w Krakowie... emotka

...nie ma pijondzów, som tylko cyntusie. emotka

No wypraszam sobie! Centusie jak już coś emotka
Mia, okładaj liśćmi kapusty jeśli jest stłuczona lub spuchnieta (tylko najpierw je rozbij np. tłuczkiem do mięsa). Bardzo dobrze "wyciąga" ból i szybciej się goi. I zażywaj arnikę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5688590 Napisano: 02.07.2013 22:48:30 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asante napisał(a):

No to mnie teraz dobiłaś, zapisałam dokładnie tak samo, do 14.07 i siedzę zadowolona, że mam jeszcze czas... I nawet do tego Krakowa nie musiałabym jechać emotka emotka emotka
Iwek, ja zapisywałam z regulaminu, nie z bazy i tez mam do 14.07...

Jak to się mówi na Śląsku: jesteśmy po jednych pijondzach emotka

Ja nawet jestem od kilku dni na Śląsku, to widocznie mi się udzieliło. Bo u nas w Krakowie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5688581 Napisano: 02.07.2013 22:41:31 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Niefajny dziś konkursowo dzień.

A przed chwilą doczytałam, że zakupy na Almę trzeba było zrobić do 26.06. (zapisałam sobie błędnie, że do 14.07. i już nawet planowałam wycieczkę). Do pupy; myślałam, że się spotkamy na nieformalnym zlocie konkursowiczów w Krakowie i będziemy z wypiekami na twarzy czekać na ogłoszenie wyników. Że będą piski, podskoki i gratulacje. Nie mam po co jechać, eh emotka

No to mnie teraz dobiłaś, zapisałam dokładnie tak samo, do 14.07 i siedzę zadowolona, że mam jeszcze czas... I nawet do tego Krakowa nie musiałabym jechać emotka emotka emotka
Iwek, ja zapisywałam z regulaminu, nie z bazy i tez mam do 14.07... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5688316 Napisano: 02.07.2013 15:51:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eciepecie napisał(a):

asante napisał(a):

Czy w Nalewce Babuni było ograniczenie znaków? Szukam przyczyny swojej totalnej porażki...

http://www.nalewk...l/konkurs/regulamin/
Zgłoszenie musi zawierać rozwiązanie zadania konkursowego oraz dane osobowe Uczestnika; W przypadku wiadomości SMS wyłącznie rozwiązanie zadania konkursowego poprzedzonego hasłem NALEWKA. W treści SMS-a nie powinno używać się polskich znaków wymienionych w nawiasie (ś, ć, ą, ę, ł, ń, ó, ź, ż). Należy zastąpić je odpowiednio znakami (s, c, a, e, l, n, o, z, z). Stosowanie polskich znaków może spowodować wydłużenie treści SMS-a (jedna polska litera kodyfikowana jest jako kilka znaków w kodzie SMS-owym). W rezultacie treść SMS-a może przekroczyć 160 znaków, na skutek czego Operator może naliczyć zwielokrotnienie kwoty za 1 SMS-a;

Przewidzieli poematy dłuższe, niż 160 znaków. Czyli chyba nie było ograniczenia.

Zawsze sprawdzam to w regulaminie i tak samo zinterpretowałam zapis. Widocznie coś napisałam nie tak, choć na kilka zgłoszeń (moim zdaniem zupełnie ok) nie wygrałam nawet szklanek. Nie, żeby mi na nich zależało, tylko nadziwić się nie mogę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5688169 Napisano: 02.07.2013 14:10:04 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

lazaj007 napisał(a):

ja gram prawie od poczatku i ani razu nawet rezerwy, a myslalem ze z 27 to chociaz do rezerwy trafie emotka

lepiej nie mieć rezerwy emotka

Chyba ktoś się mocno upalił, gdy wymyślał to dzwonienie do rezerwy...
Lepiej dzisiaj nie wysyłajcie zgłoszeń, szkoda paragonów, bo to jest mój dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5687828 Napisano: 02.07.2013 10:07:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Nalewce Babuni było ograniczenie znaków? Szukam przyczyny swojej totalnej porażki...
I co z Henkel Leclerc? Nadal cisza, czy nikt się nie przyznał do nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5687543 Napisano: 01.07.2013 19:11:47 w Biedronka
mia napisał(a):

asante napisał(a):

Błagam organizatorów o niepublikowanie haseł, bo te z Lay's powodują, że mam ochotę rzucić się z okna...

Co ja mam powiedzieć? Trzy paragony i zero wygranych.
Fakt, że od gdzieś połowy drugiego tygodnia, po obejrzeniu haseł, odechciało mi się grać... emotka

3? To ja nie mówię ile ja napisałam, a wygrałam raz i to jednym ze słabszych swoich haseł emotka
szakal, a kto mówi, że mam być do rymu - ma być kreatywne, inne, wpadające w ucho, ciekawe, ladne, zaskakujące lub COKOLWIEK, a wszystkie od wielu dni sa takie same, najlepiej, żeby zawierało 5000 lub angielską wstawkę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5687540 Napisano: 01.07.2013 19:05:51 w Biedronka
Błagam organizatorów o niepublikowanie haseł, bo te z Lay's powodują, że mam ochotę rzucić się z okna... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5686778 Napisano: 30.06.2013 18:44:01 w Kamis
Właśnie bez większyc emocji wysłałam jeden sms i wygrałam stolik. Gdyby ktoś chciał wymienić za "coś", oferty proszę na pw. dzisiaj, bo pewnie jutro zadzwonią po dane. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5685019 Napisano: 27.06.2013 16:15:03 w Carrefour konkursy
ciasssteczko napisał(a):

asante napisał(a):

A mógłby ktoś podac linka do konkursu Frugo i dodać do bazy? Nie ma go na stronie carrefoura. Chyba, że jestem ślepa.

już jest w bazie https://www.e-kon...onkursy/show/115526/ emotka

To jednak padło mi na wzrok, dzięki dziewczyny! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5685013 Napisano: 27.06.2013 16:06:51 w Carrefour konkursy
A mógłby ktoś podac linka do konkursu Frugo i dodać do bazy? Nie ma go na stronie carrefoura. Chyba, że jestem ślepa. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5684910 Napisano: 27.06.2013 14:16:33 w Hochland
przejs napisał(a):

Na FB piszą że należy kupić dowolny ser hochlanda, ale czytając regulamin, nieco sie pogubiłam. może być almette, czy nie może?

Nie może. W regulaminie masz szczegółową listę. Wyświetl w wątku >>
0 0