Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5684825 Napisano: 27.06.2013 13:11:38 w Biedronka
Coraz bardziej przerażają mnie wyniki Lay's... Zwłasza te nagrodzone teksty z ortografami... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5683981 Napisano: 26.06.2013 11:41:49 w Biedronka
baxter napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

kosz i u mnie - z niedzieli

A z wczoraj tez juzbyly smsy?

A z poniedziałku też ktoś ma wygraną? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5683001 Napisano: 25.06.2013 00:06:59 w Hochland
Czy były wyniki z 21.06 dzisiaj? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5682714 Napisano: 24.06.2013 17:02:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cytriss19 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

mahuska napisał(a):

Czy Cif posłał dzisiaj jakąś rezerwę ??

Przed chwilą dostałem sms z rozdrabniaczem - to chyba rezerwa emotka

u mnie też zdaje się rezerwa bo w smsie mowa o rozdrabniaczu

I ja dostałam sms z rezerwa z rozdrabniaczem emotka
I co, mam im wysłać wszystkie paragony do tamtego losowania czy do tej pory z tego numeru? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5682674 Napisano: 24.06.2013 16:34:40 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

asante napisał(a):

Cif - na 14 zgłoszeń w całej loterii (głównie w tygodniach z blenderami) - 0 wygranych. Widocznie za bardzo mi zależało na blenderze. Gdyby ktoś chciał sprzedać po otrzymaniu chętnie kupię.
I ogólnie pech konkurowy mnie wkurza - nie, już nie wkurza, powoli załamuje i tracę wiarę w siebie...

Graj o mikser emotka

Ja nie mam żadnego miksera, za to trzy blendery (a czwarty własny w domu) - chętnie się wymienię! emotka

Nie kupię już ani pół cifa... emotka
Chyba, że mi do wieczora przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5682612 Napisano: 24.06.2013 15:40:52 w Wkurza mnie...
Cif - na 14 zgłoszeń w całej loterii (głównie w tygodniach z blenderami) - 0 wygranych. Widocznie za bardzo mi zależało na blenderze. Gdyby ktoś chciał sprzedać po otrzymaniu chętnie kupię.
I ogólnie pech konkurowy mnie wkurza - nie, już nie wkurza, powoli załamuje i tracę wiarę w siebie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5682345 Napisano: 24.06.2013 11:08:48 w PLAGIATY
No luuuudzie, bez przesady... Ja też posłałam hasło z zakończeniem basta, po prostu ten rym bardzo pasował, a piosenki nigdy nie słyszalam. W dodatku jakie użycie trzech rymów, skoro "miasta" było narzucone... Wątpię, żeby Luko akurat kierował się tą piosenką, myślę, że to szukanie dziury w całym... Aż strach wygrywać, żeby przypadkiem nie opublikowali hasła... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5682158 Napisano: 23.06.2013 23:03:48 w Biedronka
ace napisał(a):

barti jak Ci sie to udaje? Na jakiej przegladarce? Ile znaków? Nie wiem co jeszcze moze miec znaczenie? Mi za kazdym razem wyskakuje: Warning: sprintf() : Too few arguments in /home/lukaszp/dolaczdogry.pl/class/db.class.php on line 50
Query was empty

Tak sie cieszylam z tego konka a poki co nosem mi wychodzi emotka

Mam podobnie, udało mi się napisać 2 zgłoszenia, przy trzecim warning - na każdej przeglądarce, zakładając nowe konta, ani rusz... Wkurza mnie to, bo zmarnuję paragony... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5681269 Napisano: 21.06.2013 17:54:41 w Biedronka
zdolnabestia napisał(a):

(źle się czuje po rozdziewiczeniu emotka ),

Zdolna, ale po zaszyciu to już nie to samo.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5681197 Napisano: 21.06.2013 16:00:01 w Biedronka
O, ja też dostałam karniaka, czuję się... dziwnie... już nie jestem dziewicą... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5680983 Napisano: 21.06.2013 11:39:57 w Gratulacje! Dla wygranych!
ktosiu napisał(a):

Również gratuluję! I nie wiem czego bardziej: nagrody czy talentu emotka Świetne!

Dla mnie to praca, o której mogę powiedzieć - z taką nie smutno jest przegrać, a zdarza się to ostatnio baaardzo rzadko. I sto lat dla dziadków. Gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5680403 Napisano: 20.06.2013 14:34:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ashley878 napisał(a):

Podbijam ten smutny wątek emotka Tyle pracy a efekty znikome emotka

Podpisuję się, czerwiec to dla mnie najgorszy miesiąc od początku grania przy największym wkładzie pracy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5680261 Napisano: 20.06.2013 12:50:35 w Biedronka
ktosiu napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

luko922 napisał(a):

Do nikogo więcej z forum nie zadzwonili ze skuterem Frugo?

dziś dzwonią z 17.06, ale o dziwo razem z rezerwą emotka

Niestety to prawda z tą rezerwą. Dzwonią do laureata i do rezerwy, nie wiem po co... Chyba żeby powiedzieć, że skuter był blisko ale właśnie odjechał sprzed nosa emotka To najgłupszy pomysł organizatora o jakim słyszałam.

O matko, ktoś już w duchu szaleje z radości, gdy odbiera telefon od Frugo, a oni mu mówią że to rezerwa... Załamać się można...
Z jakiego dnia dzisiaj były smsy z Hortex? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5679674 Napisano: 19.06.2013 16:03:27 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

Uwaga emotka

zadzwoniłam do TQ

i pani powiedziała że eski już były.... ale bedzie rezerwa...bo ludzie nie odpowiadaja:/

powiedziałam pani że może nie doszły na co pani powiedziała że ma raporty że doszły

wiec przyznać sie ..... kto wygrał emotka

No wstrętni konkursowicze, nie odpisują pani na smsy, nieładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5679540 Napisano: 19.06.2013 13:15:46 w Biedronka
koper napisał(a):

Właśnie dostałam kosz z 22 maja, ale czad, ja myślałam, że to taki szmaciany kosz ze stelażem, na zakupy. A to to jest zamykany na zamek, duży kosz termiczny, przyda się na pikniki, czy dłuższe wyjazdy. Super jest, bardzo mi się podoba, szczególnie to, że można go złożyć i schować w szafie (zajmuje mało miejsca)
Kolorek jasno-zielony (limetka), miałam nadzieję, że będzie ciemno-zielony, ale i tak jestem bardzo zadowolona emotka
Bardzo lubię wygrywać nagrody, które naprawdę mi się przydadzą.

Tak, jest super, polecam do niego dokupić (albo meić) taki wkład do lodówki do zamrażania, jedzenie jest dłuuugo świeże, idealny na dłuższą podróż samochodem, czy wypad za miasto.
Luko, serio czy sobie hece robisz? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5679067 Napisano: 18.06.2013 18:56:17 w Biedronka
petunija1 napisał(a):

monikar napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie że "jakość" wypowiedzi w konkursie Lay's spada na łeb na szyję z tygodnia na tydzień.... emotka

Nie... emotka emotka

Mnie dawno żaden konkurs tak nie wkurzał jak ten. Po dzisiejszych wynikach ostatecznie z nim kończę, to nie na moje nerwy i szkoda czasu na wymyślanie coraz to nowszych pomysłów skoro i tak przepadają bez śladu, moge przegrywać z lepszymi hasłami (nawet chyląc czoła), ale bez jaj... Mam tylko nadzieję, że przydadzą się do innych konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5678294 Napisano: 17.06.2013 20:24:11 w Biedronka
petunija1 napisał(a):

Jakie jest pytanie w tym Frugo? emotka

Dobra duszyczka mi wyśle,ale muszę wiedzieć na jaki temat pisać. emotka emotka

Dzisiaj Frugo wędruje do Twojego miasta, bo...
Masz 60 znaków Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5678159 Napisano: 17.06.2013 16:28:35 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

myślałem że to zdanie do dokończenia frugo, będzie się z każdym dniem zmieniało, a tu dziś znowu to samo, jak dla mnie średnio zakręcone i inspirujące jak na markę z taką przeszłością reklamową

Właśnie o tym pisałam wyżej. No to Frugo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5678083 Napisano: 17.06.2013 15:25:46 w Wkurza mnie...
eciepecie napisał(a):

asante napisał(a):

(Wkurza mnie) ....mój ojciec (nawet na odległość). Może ja jednak nie jestem jego córką... emotka

Gdyby nie tragizm sytuacji, uznałbym, że ten wpis nadaje się bardziej do "popraw sobie humor"... emotka

Wiesz, czasami sama już nie wiem czy się śmiać czy płakać. I tak od urodzenia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5677936 Napisano: 17.06.2013 12:48:10 w Biedronka
ciasssteczko napisał(a):

asante napisał(a):

Czy ja dobrze widze, że we Frugo nie zmienia się hasło? emotka
Toż to kurka rurka przy 60 znakach 60 dni to będzie nudne jak flaki z olejem...

wczoraj na fanpage'u podali, że hasła będą podobne, dziś już piszą, że identyczne emotka

Moim zdaniem zabawa przestaje mieć sens, a im znudzi się czytanie po 3 dniach... Ile można wymyślić dokończeń przez 60 dni, zwłaszcza, że początek mocno ogranicza pole do popisu... Wyświetl w wątku >>
0 0