Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5677920 Napisano: 17.06.2013 12:28:56 w Biedronka
Czy ja dobrze widze, że we Frugo nie zmienia się hasło? emotka
Toż to kurka rurka przy 60 znakach 60 dni to będzie nudne jak flaki z olejem... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5677896 Napisano: 17.06.2013 11:54:25 w Kamis
mariolakal napisał(a):

Czy paragon z wydrukiem "kamis" x 3 bez żadnego opisu przejdzie weryfikację ? Dostałam go w prezencie od koleżanki z innego miasta i nie chcę zawracać Jej głowy opisem i pieczątką... Zagrać czy raczej nie ??? emotka

Graj, w razie wygranej kupisz 3 przyprawy kamis (czy co tam było w zależności od kwoty) i dołączysz opakowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5677726 Napisano: 17.06.2013 00:14:27 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

agamaty napisał(a):

aaa... dobija mnie te 60 znaków w konkursie Frugo...

dla mnie im mniej tym gorzej... super - 500, idealnie - 300, 160 - jakoś daję radę, 60 - jak tu coś zrymowac?

marnie widzę swoje szanse w tym konkursie...

Nie zawsze trzeba rymować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5677717 Napisano: 16.06.2013 23:57:27 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Monika11 napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że miałam chyba jakieś zaćmienie umysłu... Właśnie sprawdziłam paragony z Amino, kupiłam 4x po 3 zupy emotka nie wiem, jak mogłam takie bzdury sobie wbić do głowy emotka emotka a zgłoszenia posłane emotka

o boże ja ma xx paragonów po 3 zupy na każdym -nie zmienili przypadkiem regulaminu-dała bym rękę sobie uciąć że były 3 na paragonie emotka

mnie też sie wydaje że wcześniej był zapis o 3 zupach, dobrze, że dziś przed zakupem spojrzałam.

Wkurza mnie, że coraz częściej zapominam o konkursach w których powinnam wziąć udział emotka

Niestety od początku były 4 produkty amino, w pierwszym dniu zapisałam najważniejsze info i mam 4 produkty...
W temacie mój ojciec (nawet na odległość). Może ja jednak nie jestem jego córką... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5677003 Napisano: 15.06.2013 01:41:27 w Inne mniejsze markety
mariolakal napisał(a):

A ja w ogóle nie kumam, o co biega... jak zwykle... Ale na wszelki wypadek podaję moje rozmiary: XL, chilliii 42/44, buty 36, cycki XL /ponad stówa/, dooopa płaska, ręce i giry chude i ogólna nieproporcjonalność... emotka

Mariolka, to jak Ty się nie przewracasz na tych 36? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5677002 Napisano: 15.06.2013 01:18:06 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

Dzięki asante! Przebiłam i dzisiaj cały dzień "suszyłam" pęcherze. Ból zniknął i mogę ubrać normalne buty! emotka emotka

No i pamiętaj, że mnie trzeba słuchać emotka
Teraz przed samym weselem plasterki, żeby buty nie zdarły wyschniętej skóry i nie porobiły ran i baw się do samego rana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5676766 Napisano: 14.06.2013 18:34:14 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

wkurza mnie potworny ból gardła, nie mogę się nawet napić bo boli emotka moja temperatura 38,5
temperatura za oknem 31

ledwo żyję emotka

U mnie panują anginy i jakieś wirusowe zapalenie gardła - ja miałam to i to jednocześnie, nie mogę się wykaraskać z tego od 2 tygodni, po tygodniu wreszcie wzięłam antybiotyk, bez tego tylko się pogarszało, aż przestałam mówić, ból okropny, głowa pękała, więc radzę Ci wcześniej iść do lekarza niż ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5676749 Napisano: 14.06.2013 18:12:08 w Biedronka
roger111 napisał(a):

Ja najlepsze powtarzam i wysyłam następnego dnia o różnych godzinach.

A z jakim skutkiem? Coś to daje? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5676664 Napisano: 14.06.2013 16:21:31 w Biedronka
Wiecie co, zwykle daleka jestem od komentowania wybranych tekstów, ale skoro Lay's nie ma ochoty czytać haseł, to niech chociaż tego nie publikują... Z dwóch dni może 2-3 hasła mają pomysł (Jack 76, bardzo fajny tekst!), reszta to wałkowanie tego samego. Już nie mówię o swoich tekstach, bo wydawało mi się, że posłałam dwa, które mają dużą szansę, ale widziałam kilka tekstów koleżanki, rewelacyjne, z pomysłem i polotem. Żadne nie wygrało... Aż mi się płakać ostatnio chce, tak konkursowo... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5676500 Napisano: 14.06.2013 13:08:48 w TESCO konkursy
0 0

asantesana

#5676194 Napisano: 13.06.2013 22:58:15 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

asante napisał(a):

merkana napisał(a):

Wiecie co, ja to mam pecha normalnie. Ledwo co zagoiły mi się zdarte od nowych butów pięty, to dzisiaj, na 2 dni przed weselem zrobiły mi się na stopach takie odciski-bąble. Wypełnione płynem, stanąć nie mogę. Nie wiem jak ja pójdę na to wesele:( przykleiłam plastry, ale to guzik dało:(
Taka jestem wściekła, nie pobawię się chyba i pójdę w kubotach.

To nie klej plastrami, tylko przebij igłą (czystą) i susz bez plastrów, pod plastrami zrobi się tylko gorzej! Ulga natychmiastowa, zakleić możesz dopiero przed samym weselem.

Tylko, że bąble są bardzo grubo pod skórą...:/ a zakażenie?

Zakażenie się nie wda, jeśli przebijesz sterylną igłą - najlepiej taką do strzykawki z apteki. To nie boli, a przyniesie szybko ulgę. Jak nie masz teraz to kup rano w aptece jak najszybciej. Samo nie zniknie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5676183 Napisano: 13.06.2013 22:48:20 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

Wiecie co, ja to mam pecha normalnie. Ledwo co zagoiły mi się zdarte od nowych butów pięty, to dzisiaj, na 2 dni przed weselem zrobiły mi się na stopach takie odciski-bąble. Wypełnione płynem, stanąć nie mogę. Nie wiem jak ja pójdę na to wesele:( przykleiłam plastry, ale to guzik dało:(
Taka jestem wściekła, nie pobawię się chyba i pójdę w kubotach.

To nie klej plastrami, tylko przebij igłą (czystą) i susz bez plastrów, pod plastrami zrobi się tylko gorzej! Ulga natychmiastowa, zakleić możesz dopiero przed samym weselem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5675736 Napisano: 13.06.2013 13:53:51 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Dzwonią dalej?
Jeśli nie wygram nawet zestawu pasty to się już zacznę z siebie śmiać emotka

A ja się będę z siebie śmiała, jeśli wygram - jakiś czas temu stałam się specem od konków z pastami, szczoteczkami, płynami, voucherami do stomatologa itp. emotka Aczkolwiek prawdopodobnie już zakończyli dzwonienie, tak obstawiam.

Jakiś czas temu też byłam specem stomatologicznym, ale widocznie świat poszedł do przodu a ja zostałam w miejscu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5675704 Napisano: 13.06.2013 13:18:21 w TESCO konkursy
Dzwonią dalej?
Jeśli nie wygram nawet zestawu pasty to się już zacznę z siebie śmiać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5675380 Napisano: 12.06.2013 23:54:05 w Biedronka
polec napisał(a):

Napisałam do organizatora, może to jakoś zweryfikuje. Wysłałam mu wszystkie namiary, zobaczymy co to da.

Szkoda, żeby nagroda trafiła, do Kogoś Kto byłby nieuczciwy.

PS. I żeby nie było, że jestem zawistna, nie grałam w tym konkursie aż do dziś.

Tępienie plagiatów nie jest zawiścią tylko walką o sens istnienia na tej konkursowej karuzeli. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5675362 Napisano: 12.06.2013 23:21:03 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

jeśli to hasło w Bounty napisała ta sama osoba z w Lays to moim zdaniem miała prawo je użyć A jeśli to plagiat, to nie powinno wygrać

Chyba, że prawo do hasła zostało zgodnie z regulaminem przekazane Bounty emotka
A czy to hasło "Miliony wrażeń, tysiące marzeń...", to to samo które wygrało samochód bodajże w jakiejś kawie? I czy to również plagiat czy ta sama osoba? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5675192 Napisano: 12.06.2013 19:07:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Niech mnie ktoś uszczypnie, że to nie sen, porażka goni porażkę, a bardziej starać się nie potrafię, może czas wrzucic na luz... czary mary abrakadabra... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5674553 Napisano: 11.06.2013 22:30:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace napisał(a):

Wie ktoś może ile jest czasu na odesłanie paragonu z Valbone? Bo kurcze od wczorajszej burzy nie mma neta (kochana Netia nie umie przetrwać żadnej burzy - czyli od jakiś 2tyg neta mam co 2 dni emotka (zna ktos jakąś porzadna firem od neta w krk? Bo chyba musze zmienic tych dziadów...) No z telefonu mi nie chce zaladować skanu i go wyslac.... I nie wiem czy sie wyrobie Bede wdzieczna za odp emotka

Ja mam UPC - sprawnie i szybko zainstalowali, burza, słońce,a net działa i chyba taniej niż w Netii. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5674207 Napisano: 11.06.2013 14:55:15 w Wkurza mnie...
carissma napisał(a):

asante napisał(a):

Miesiąc porażek - konkursowych, finansowych, zdrowotnych, prywatnych. Proszę o jakieś światełko w tunelu...

już tylko będzie coraz lepiej emotka emotka

Oby oby, dzisiaj dostałam antybiotyk więc może chociaż głowa tak przestanie boleć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5673628 Napisano: 10.06.2013 18:16:29 w Wkurza mnie...
Miesiąc porażek - konkursowych, finansowych, zdrowotnych, prywatnych. Proszę o jakieś światełko w tunelu... Wyświetl w wątku >>
0 0