Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5678159 Napisano: 17.06.2013 16:28:35 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

myślałem że to zdanie do dokończenia frugo, będzie się z każdym dniem zmieniało, a tu dziś znowu to samo, jak dla mnie średnio zakręcone i inspirujące jak na markę z taką przeszłością reklamową

Właśnie o tym pisałam wyżej. No to Frugo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5678083 Napisano: 17.06.2013 15:25:46 w Wkurza mnie...
eciepecie napisał(a):

asante napisał(a):

(Wkurza mnie) ....mój ojciec (nawet na odległość). Może ja jednak nie jestem jego córką... emotka

Gdyby nie tragizm sytuacji, uznałbym, że ten wpis nadaje się bardziej do "popraw sobie humor"... emotka

Wiesz, czasami sama już nie wiem czy się śmiać czy płakać. I tak od urodzenia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5677936 Napisano: 17.06.2013 12:48:10 w Biedronka
ciasssteczko napisał(a):

asante napisał(a):

Czy ja dobrze widze, że we Frugo nie zmienia się hasło? emotka
Toż to kurka rurka przy 60 znakach 60 dni to będzie nudne jak flaki z olejem...

wczoraj na fanpage'u podali, że hasła będą podobne, dziś już piszą, że identyczne emotka

Moim zdaniem zabawa przestaje mieć sens, a im znudzi się czytanie po 3 dniach... Ile można wymyślić dokończeń przez 60 dni, zwłaszcza, że początek mocno ogranicza pole do popisu... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5677920 Napisano: 17.06.2013 12:28:56 w Biedronka
Czy ja dobrze widze, że we Frugo nie zmienia się hasło? emotka
Toż to kurka rurka przy 60 znakach 60 dni to będzie nudne jak flaki z olejem... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5677896 Napisano: 17.06.2013 11:54:25 w Kamis
mariolakal napisał(a):

Czy paragon z wydrukiem "kamis" x 3 bez żadnego opisu przejdzie weryfikację ? Dostałam go w prezencie od koleżanki z innego miasta i nie chcę zawracać Jej głowy opisem i pieczątką... Zagrać czy raczej nie ??? emotka

Graj, w razie wygranej kupisz 3 przyprawy kamis (czy co tam było w zależności od kwoty) i dołączysz opakowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5677726 Napisano: 17.06.2013 00:14:27 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

agamaty napisał(a):

aaa... dobija mnie te 60 znaków w konkursie Frugo...

dla mnie im mniej tym gorzej... super - 500, idealnie - 300, 160 - jakoś daję radę, 60 - jak tu coś zrymowac?

marnie widzę swoje szanse w tym konkursie...

Nie zawsze trzeba rymować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5677717 Napisano: 16.06.2013 23:57:27 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Monika11 napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że miałam chyba jakieś zaćmienie umysłu... Właśnie sprawdziłam paragony z Amino, kupiłam 4x po 3 zupy emotka nie wiem, jak mogłam takie bzdury sobie wbić do głowy emotka emotka a zgłoszenia posłane emotka

o boże ja ma xx paragonów po 3 zupy na każdym -nie zmienili przypadkiem regulaminu-dała bym rękę sobie uciąć że były 3 na paragonie emotka

mnie też sie wydaje że wcześniej był zapis o 3 zupach, dobrze, że dziś przed zakupem spojrzałam.

Wkurza mnie, że coraz częściej zapominam o konkursach w których powinnam wziąć udział emotka

Niestety od początku były 4 produkty amino, w pierwszym dniu zapisałam najważniejsze info i mam 4 produkty...
W temacie mój ojciec (nawet na odległość). Może ja jednak nie jestem jego córką... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5677003 Napisano: 15.06.2013 01:41:27 w Inne mniejsze markety
mariolakal napisał(a):

A ja w ogóle nie kumam, o co biega... jak zwykle... Ale na wszelki wypadek podaję moje rozmiary: XL, chilliii 42/44, buty 36, cycki XL /ponad stówa/, dooopa płaska, ręce i giry chude i ogólna nieproporcjonalność... emotka

Mariolka, to jak Ty się nie przewracasz na tych 36? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5677002 Napisano: 15.06.2013 01:18:06 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

Dzięki asante! Przebiłam i dzisiaj cały dzień "suszyłam" pęcherze. Ból zniknął i mogę ubrać normalne buty! emotka emotka

No i pamiętaj, że mnie trzeba słuchać emotka
Teraz przed samym weselem plasterki, żeby buty nie zdarły wyschniętej skóry i nie porobiły ran i baw się do samego rana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5676766 Napisano: 14.06.2013 18:34:14 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

wkurza mnie potworny ból gardła, nie mogę się nawet napić bo boli emotka moja temperatura 38,5
temperatura za oknem 31

ledwo żyję emotka

U mnie panują anginy i jakieś wirusowe zapalenie gardła - ja miałam to i to jednocześnie, nie mogę się wykaraskać z tego od 2 tygodni, po tygodniu wreszcie wzięłam antybiotyk, bez tego tylko się pogarszało, aż przestałam mówić, ból okropny, głowa pękała, więc radzę Ci wcześniej iść do lekarza niż ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5676749 Napisano: 14.06.2013 18:12:08 w Biedronka
roger111 napisał(a):

Ja najlepsze powtarzam i wysyłam następnego dnia o różnych godzinach.

A z jakim skutkiem? Coś to daje? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5676664 Napisano: 14.06.2013 16:21:31 w Biedronka
Wiecie co, zwykle daleka jestem od komentowania wybranych tekstów, ale skoro Lay's nie ma ochoty czytać haseł, to niech chociaż tego nie publikują... Z dwóch dni może 2-3 hasła mają pomysł (Jack 76, bardzo fajny tekst!), reszta to wałkowanie tego samego. Już nie mówię o swoich tekstach, bo wydawało mi się, że posłałam dwa, które mają dużą szansę, ale widziałam kilka tekstów koleżanki, rewelacyjne, z pomysłem i polotem. Żadne nie wygrało... Aż mi się płakać ostatnio chce, tak konkursowo... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5676500 Napisano: 14.06.2013 13:08:48 w TESCO konkursy
0 0

asantesana

#5676194 Napisano: 13.06.2013 22:58:15 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

asante napisał(a):

merkana napisał(a):

Wiecie co, ja to mam pecha normalnie. Ledwo co zagoiły mi się zdarte od nowych butów pięty, to dzisiaj, na 2 dni przed weselem zrobiły mi się na stopach takie odciski-bąble. Wypełnione płynem, stanąć nie mogę. Nie wiem jak ja pójdę na to wesele:( przykleiłam plastry, ale to guzik dało:(
Taka jestem wściekła, nie pobawię się chyba i pójdę w kubotach.

To nie klej plastrami, tylko przebij igłą (czystą) i susz bez plastrów, pod plastrami zrobi się tylko gorzej! Ulga natychmiastowa, zakleić możesz dopiero przed samym weselem.

Tylko, że bąble są bardzo grubo pod skórą...:/ a zakażenie?

Zakażenie się nie wda, jeśli przebijesz sterylną igłą - najlepiej taką do strzykawki z apteki. To nie boli, a przyniesie szybko ulgę. Jak nie masz teraz to kup rano w aptece jak najszybciej. Samo nie zniknie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5676183 Napisano: 13.06.2013 22:48:20 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

Wiecie co, ja to mam pecha normalnie. Ledwo co zagoiły mi się zdarte od nowych butów pięty, to dzisiaj, na 2 dni przed weselem zrobiły mi się na stopach takie odciski-bąble. Wypełnione płynem, stanąć nie mogę. Nie wiem jak ja pójdę na to wesele:( przykleiłam plastry, ale to guzik dało:(
Taka jestem wściekła, nie pobawię się chyba i pójdę w kubotach.

To nie klej plastrami, tylko przebij igłą (czystą) i susz bez plastrów, pod plastrami zrobi się tylko gorzej! Ulga natychmiastowa, zakleić możesz dopiero przed samym weselem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5675736 Napisano: 13.06.2013 13:53:51 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Dzwonią dalej?
Jeśli nie wygram nawet zestawu pasty to się już zacznę z siebie śmiać emotka

A ja się będę z siebie śmiała, jeśli wygram - jakiś czas temu stałam się specem od konków z pastami, szczoteczkami, płynami, voucherami do stomatologa itp. emotka Aczkolwiek prawdopodobnie już zakończyli dzwonienie, tak obstawiam.

Jakiś czas temu też byłam specem stomatologicznym, ale widocznie świat poszedł do przodu a ja zostałam w miejscu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5675704 Napisano: 13.06.2013 13:18:21 w TESCO konkursy
Dzwonią dalej?
Jeśli nie wygram nawet zestawu pasty to się już zacznę z siebie śmiać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5675380 Napisano: 12.06.2013 23:54:05 w Biedronka
polec napisał(a):

Napisałam do organizatora, może to jakoś zweryfikuje. Wysłałam mu wszystkie namiary, zobaczymy co to da.

Szkoda, żeby nagroda trafiła, do Kogoś Kto byłby nieuczciwy.

PS. I żeby nie było, że jestem zawistna, nie grałam w tym konkursie aż do dziś.

Tępienie plagiatów nie jest zawiścią tylko walką o sens istnienia na tej konkursowej karuzeli. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5675362 Napisano: 12.06.2013 23:21:03 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

jeśli to hasło w Bounty napisała ta sama osoba z w Lays to moim zdaniem miała prawo je użyć A jeśli to plagiat, to nie powinno wygrać

Chyba, że prawo do hasła zostało zgodnie z regulaminem przekazane Bounty emotka
A czy to hasło "Miliony wrażeń, tysiące marzeń...", to to samo które wygrało samochód bodajże w jakiejś kawie? I czy to również plagiat czy ta sama osoba? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5675192 Napisano: 12.06.2013 19:07:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Niech mnie ktoś uszczypnie, że to nie sen, porażka goni porażkę, a bardziej starać się nie potrafię, może czas wrzucic na luz... czary mary abrakadabra... Wyświetl w wątku >>
0 0