Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tak, rób mi nadzieję
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Już 20
Czyli po zawodach. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Z 1.05 były. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
U mnie są Hortexy nie Freshe, ale wszystko to są napoje - nie ma soków. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No ok, ale skoro zabrali Ci nawet 26 pkt. za zakupy to nie jest to kwestia akcji dotyczącej 5000 pkt. tylko czegoś innego. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Padłam i wstać nie mogę, ja bym babie nie darowała, nie dla pieniędzy, tylko żeby sobie do końca życia zapamiętała, że cudzych przesyłek się nie otwiera. Moja mama tylko raz otworzyla moją przesyłkę wiele lat temu i tak "delikatnie" jej wytłumaczyłam, że już jej się to nigdy nie zdarzyło. Teraz dzwoni do mnie, że przyszła jakaś korespondecja lub paczka i otwiera tylko na moją prośbę, żeby sprawdzić co jest w srodku. W głowie mi się nie miesci jak można coś wyjąć z czyjejś skrzynki, otworzyć i jeszcze poleciec na zakupy... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Oldrac, napisz coś więcej, jakie punkty Ci zabrali i co znaczy, że po zarejestrowaniu karty? Może sprawdzili przy rejestracji, ze coś jest nie tak? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ale naliczyli Ci dwa razy punkty na to samo konto?
Jeśli masz dwie karty do jednego konta, to punkty przyznają Ci tylko raz. Dwie karty służą tylko do tego, że mogą dwie osoby zbierać punkty na jedno konto (np. mąż i żona). Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Zawsze liczy się konto, nie karta. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tak...to mnie się coś strasznie pokiełbasiło... Już nic nie wiem...
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Yyyy... ale ja mowię o 29.04, czyli piątku. Z wczoraj ja też dostałam, ale z weekendu nikt się znowu nie przyznał do piłki - czyli powtórka z ubiegłego tygodnia. Wtedy tez zagineło moje zgłoszenie, po ponownym wysłaniu wygrałam piłke i torbę. Teraz podobnie - z 1.05 mam piłkę, z 29.04 brak maila i z tego co wiem, nikt nie wygrał od piątku do niedzieli. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A kiedy dostałas maila, dzisiaj czy wcześniej?
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A były juz maile o piłkach z 29.04? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
U JETa nigdy nie ma ograniczenia. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dzięki dzięki, odpisał na pw
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Gorzej jak wycieczki wetnie
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
- że niektóre nagrody warte wg organizatora majątek wyglądają jak z chińskiego bazaru
- wątek paragony (więcej oferujących niż nagród)
- brak wygranej konsoli w Leclercu pomimo wielkich starań
- brak Hortexu w mojej Biedronce
- ból głowy
- życie
Wyświetl w wątku >>