Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5640925 Napisano: 23.04.2013 23:59:59 w Konkursy ABC
mia napisał(a):

asante napisał(a):

Fajnie, że jest tyle chętnych osób do zrobienia zakupów, tylko gdzie znaleźć info na temat nowych konkursów? Nie ma na forum, nie ma na stronie abc...

W dodatku w nieodpowiednim topie! emotka

Jak chodzi o konkursy, to w nowej gazetce są zapowiedzi:
http://www.sklepy...dopobrania/abc08.pdf
Pepsi czasówka, Carlsberg bilety na Depeche Mode i inne koncerty...

Dzięki emotka
A już się ucieszyłam, że coś dla mnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5640911 Napisano: 23.04.2013 23:33:37 w Konkursy ABC
Fajnie, że jest tyle chętnych osób do zrobienia zakupów, tylko gdzie znaleźć info na temat nowych konkursów? Nie ma na forum, nie ma na stronie abc... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5640892 Napisano: 23.04.2013 23:02:09 w Hochland
bethan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Witaj w klubie! U mnie do tej pory skuteczność 100% a od 18.04 spadło do 0%. Niemożliwe emotka

Haha, dokładnie, dokładnie emotka Dobre sobie emotka

Mam tak samo, jaja jak berety. Wygrał ktoś w ogóle w weekend? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5640529 Napisano: 23.04.2013 15:32:25 w Hochland
masza napisał(a):

z 21 to chyba jeszcze @ nie było emotka ....myle się ? miał ktoś?

Komuś odpisano, że ten tydzień został już rozesłany, ale czy im wierzyć... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5640511 Napisano: 23.04.2013 15:11:44 w Hochland
mia napisał(a):

malenka89 napisał(a):

dokładnie tak zrobię emotka poślę raz jeszcze emotka

Słusznie prawisz, kobieto! emotka

I jak tak zrobię - to jakieś jaja są. emotka
W zeszłym tygodniu dwa zgłoszenia cycuś (na torbę szykowane) - za jedno z 16.04 owszem jest chrzaniona piłka i tyle emotka , za drugie z 18.04 - nic, cisza głucha zaległa emotka emotka

Dobry pomysł i ja tak uczynię - wysiliłam się okrutnie, spłodziłam zajefajne rymowanki i z 15.04 mam piłkę (po torbie ani śladu), a z 21.04 nawet piłki... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5640057 Napisano: 23.04.2013 00:11:48 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

asante napisał(a):

Też mnie to wkurza, nie tylko nie ma w czym wybierać, ale nawet nie ma na czym oka zawiesić. A jak się już coś pojawi to jest tyle osób biorących udział, że trudno cokolwiek wygrać...

musiałam 2 razy przeczytać, co by do mnie dotarło, ze to nie o faceta chodzi emotka emotka

Dolly emotka Głodnemu chleb na myśli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5640046 Napisano: 22.04.2013 23:31:20 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

A mnie wkurza to, że mało jest fajnych konkursów. Pamiętam lata 2011/ 2012- człowiek nie wiedział za co się zabierać w pierwszej kolejności... a teraz? Nie ma nawet w czym wybierać emotka

Też mnie to wkurza, nie tylko nie ma w czym wybierać, ale nawet nie ma na czym oka zawiesić. A jak się już coś pojawi to jest tyle osób biorących udział, że trudno cokolwiek wygrać... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5639888 Napisano: 22.04.2013 19:58:42 w Hochland
Nic już nie kumam... Czy z 15.04 były już torby? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5639201 Napisano: 21.04.2013 21:35:04 w Hochland
infernalia napisał(a):

ja dostałam takiego maila od organizatora:
Szanowna Pani,
za tydzień od 15 do 21 losowane nagrody II stopnia będą w poniedziałek 22.04

No wszystko świetnie, tylko co oznacza słowo "losowane" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5637855 Napisano: 18.04.2013 21:57:45 w Wkurza mnie...
eciepecie napisał(a):

asante napisał(a):

....rozmawiałam dzisiaj z moim (niezłym) aparatem i prosiłam, żeby kręcił filmy, ale zamknął się w sobie i za nic nie chce puścić w ruch tych zdjęć. Mam aparat, nie mam kamery, rozumiesz to? Zatem dla mnie konkursy fotograficzne to nie filmowe, kamerzysta to nie ruchomy fotograf etc.

No to masz poważny problem z rozumieniem i do tego wykazujesz wyraźną złośliwość.
emotka

Cytując Ciebie: "Żałosna, typowa postawa kogoś, kto nie ma nic do powiedzenia".
W dodatku nie bardzo rozumiem zakładania nowych kont, bo choć jestem tu od niedawna, to na kilometr zalatujesz mi pewną osobą, która się z nami pożegnała jakiś czas temu (nie, nie wściekły), a teraz syn marnotrawny powrócił w innej skórze... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5637841 Napisano: 18.04.2013 21:43:55 w Wkurza mnie...
eciepecie napisał(a):

A w kwestii filmów to zupełnie Cię nie rozumiem emotka Kiedyś już była na ten temat wymiana zdań na starym forum i Pionas jasno określił, że filmowe, to to samo, co fotograficzne, bo to też fotografie, tylko ruchome. Uważasz, że gdzie najbardziej pasują fotograficzne? Do SMS-owych? Do promocyjnych? Do tych z gwarantowaną nagrodą? Wybacz, podejrzewam w Twoim wpisie jakiś żarcik emotka

Eciepecie, weź Stoperan i zatrzymaj wreszcie tę sraczkę słowną, bo chyba wszyscy mają już dość emotka
Super, że film to zdjęcia ruchome, rozmawiałam dzisiaj z moim (niezłym) aparatem i prosiłam, żeby kręcił filmy, ale zamknął się w sobie i za nic nie chce puścić w ruch tych zdjęć. Mam aparat, nie mam kamery, rozumiesz to? Zatem dla mnie konkursy fotograficzne to nie filmowe, kamerzysta to nie ruchomy fotograf etc. i nadal będę dodawać konkursy filmowe do aktualnych (chyba, że dział zostanie nazwany "konkursy foto-video" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5637421 Napisano: 18.04.2013 11:12:05 w WC - rozmowy o wszystkim
goralecka napisał(a):

A ja chcialam podpytac o jakis zestaw fajnych cwiczen emotka jak zwykle sie obudzilam o dobre kilka tygodni za pozno... emotka nie chce schudnac bo moja waga jest ok ale chcialabym zeby moj brzuszek, tylek, uda i lydki byly ladniejsze...co by sie mozna bylo na plazy pokazac jak juz upaly beda...moze ktoras z Was mogla polecic jakies cwiczenia...filmik z yt czy cos w tym stylu emotka jest tego tyle, ze moja ochota do cwiczen z kazda minuta przegladania robi sie coraz mniejsza emotka ale cos z soba zrobic musze...

Polecam "Skalpel" Ewy Chodakowskiej, bez problemu znajdziesz na You Tubie. Idealnie pasuje do Twoich potrzeb, wzmacnia i ujedrnia całe ciało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5636541 Napisano: 17.04.2013 00:47:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
merkana napisał(a):

asante napisał(a):

Czy przechodzą Wam dane i paragon przez stronę do Hochlanda? Mnie cały czas wyskakuje błąd i to na róznych przegladarkach.

mam to samo emotka

Wyślij z innej przegladarki (najlepiej IE), jesli to nie pomoże, usuń też z linku słowo 'kliknij" na końcu. U mnie pomogło i poszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5636443 Napisano: 16.04.2013 21:31:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki dziewczyny, ja mialam jakiś bląd w linku, kolega informatyk się tym zajął i poszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5636300 Napisano: 16.04.2013 19:46:45 w Wkurza mnie...
eciepecie napisał(a):

asante napisał(a):

A jeśli konkurs jest fotograficzny, ale trzeba kupić wcześniej jakis produkt, a do tego dotyczy jakiegoś regionu to gdzie powienien być taki konkurs? emotka
Spróbuj sam pododawac trochę, a zobaczysz, że wcale nie jest to takie hop-siup. A że tracisz czas na przeglądanie konkursów... no zawsze możesz korzystać z własnej bazy, nie z takiej, gdzie konkursy dodają nieudolni konkursowicze...

W moim (subiektywnym, a jakże) odczuciu, opisany przykład należy dodać do kategorii PROMOCYJNE, bowiem ZAKUP jest warunkiem podstawowym, by w ogóle wziąć udział w konkursie. Cała reszta, czyli forma zadania konkursowego, jest sprawą WTÓRNĄ. Podobnie jak konkursy, w których trzeba coś kupić i wysłać SMSa. To oczywiste, że NAJPIERW trzeba spełnić warunek wcześniejszy (zakup), a później dopiero kolejny, czyli wysłać zgłoszenie SMSem.

Wbrew pozorom, myślenie ma przyszłość. emotka

Tak tak, ale... mnie (przykład) nie interesują fotograficzne a interesują promocyjne. Zatem gdy znajdę taki konkurs w promocyjnych, to ja się będę wkurzac zamiast Ciebie. Moim zdaniem to nie jest takie jednoznaczne. Poza tym napisałam, że dotyczy jakiegoś regionu (często trzeba być mieszkańcem), zatem dla mnie warunkiem podstawowym jest lokalizacja - czyli konkurs lokalny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5636299 Napisano: 16.04.2013 19:42:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy przechodzą Wam dane i paragon przez stronę do Hochlanda? Mnie cały czas wyskakuje błąd i to na róznych przegladarkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5636276 Napisano: 16.04.2013 19:21:58 w Wkurza mnie...
eciepecie napisał(a):

Wcurwia mnie niekontrolowany, wiosenny wysyp bezmyślnych idiotów emotka

Do wyboru są dwie opcje - albo ktoś robi to złośliwie, albo nie myśli przy działaniu. Sam nie wiem, co gorsze emotka

Chodzi o dodawanie konkursów do bazy. Jeśli z opisu wynika JASNO i jednoznacznie , że trzeba coś wcześniej kupić, to jest to konkurs PROMOCYJNY. Jeśli trzeba wysłać zdjęcie lub film - konkurs FOTOGRAFICZNY. Jak trzeba zbierać lajki - to niewątpliwie konkurs na Facebooku.
Fajnie. To wszystko jest czytelne dla tych, którzy uruchamiają MÓZG podczas działania.
Niestety - konkursy zgłaszane do bazy są totalnie pomieszane, bez uwzględniania tych kategorii.

Wkurza mnie taka beznadzieja. Ktoś sobie zgłasza pewnie na zasadzie "a niech się inni martwią i niech mają frajdę, że w ogóle komuś się chciało zrobić łaskę i zgłosić do bazy". Smutne. Bo świadczy albo o bezmyślności, albo o beztrosce, albo o pogardzie dla innych i ich czasu (ja na przykład tracę czas przeglądając konkursy zgłaszane w niewłaściwej kategorii, bo na przykład zupełnie mnie nie interesują fotograficzne, facebookowe i promocyjne - a one są w "aktualnych"). Wrrrrrr.... emotka

A jeśli konkurs jest fotograficzny, ale trzeba kupić wcześniej jakis produkt, a do tego dotyczy jakiegoś regionu to gdzie powienien być taki konkurs? emotka
Spróbuj sam pododawac trochę, a zobaczysz, że wcale nie jest to takie hop-siup. A że tracisz czas na przeglądanie konkursów... no zawsze możesz korzystać z własnej bazy, nie z takiej, gdzie konkursy dodają nieudolni konkursowicze... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5635794 Napisano: 16.04.2013 00:19:40 w WC - rozmowy o wszystkim
picola napisał(a):

jola29k napisał(a):

mam takie pytanko czy daje się prezent na bierzmowanie bo dostaliśmy zaproszenie to jest chrześnica męża i nie wiem co robić

mam ten sam problem, daje się coś takiemu "dziecku", a jak tak, to co albo ile

Daje się raczej upominki symboliczne, często religikne, ja w zeszłym roku kupiłam srebrny łancuszek z kluczykiem z cyrkoniami, moje "dziecko" nie rozstaje sie z nim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5635792 Napisano: 16.04.2013 00:13:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sanitas napisał(a):

mam pytanie ad. Halls. Ile przesłać opakowań? Wszystkie, czy tyle, ile w mailu (napisali 1)? Brat wygrał i nie wiemy, co robić (w regulaminie napisali, że wszystkie, a oni w mailu co innego piszą emotka ).

A ile brat zgłosił hallsow do dnia wygranej? Ja wysłalam 10 i w mailu kazali mi odesłac 10 więc albo się pomylili albo brat wygrał jednym zgloszeniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5634564 Napisano: 14.04.2013 10:14:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

asante napisał(a):

Mam pytanie, czy ktoś wygrał w tym konkursie:
https://www.e-kon...110884/#.UWnVPKJBIbA
Jeśli tak - w jaki sposób powiadamiali? Bardzo bardzo proszę o odpowiedź, może być na pw.

zły link

napisz po prostu o jaki konkurs chodzi

To był wielkanocny konkurs kulinarny Kamis organizowany przez wp.pl
Może ten link:
http://kuchnia.wp...nkurs/zwyciezcy.html Wyświetl w wątku >>
0 0