Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No wszystko świetnie, tylko co oznacza słowo "losowane"
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Cytując Ciebie: "Żałosna, typowa postawa kogoś, kto nie ma nic do powiedzenia".
W dodatku nie bardzo rozumiem zakładania nowych kont, bo choć jestem tu od niedawna, to na kilometr zalatujesz mi pewną osobą, która się z nami pożegnała jakiś czas temu (nie, nie wściekły), a teraz syn marnotrawny powrócił w innej skórze... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Eciepecie, weź Stoperan i zatrzymaj wreszcie tę sraczkę słowną, bo chyba wszyscy mają już dość
Super, że film to zdjęcia ruchome, rozmawiałam dzisiaj z moim (niezłym) aparatem i prosiłam, żeby kręcił filmy, ale zamknął się w sobie i za nic nie chce puścić w ruch tych zdjęć. Mam aparat, nie mam kamery, rozumiesz to? Zatem dla mnie konkursy fotograficzne to nie filmowe, kamerzysta to nie ruchomy fotograf etc. i nadal będę dodawać konkursy filmowe do aktualnych (chyba, że dział zostanie nazwany "konkursy foto-video"
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Polecam "Skalpel" Ewy Chodakowskiej, bez problemu znajdziesz na You Tubie. Idealnie pasuje do Twoich potrzeb, wzmacnia i ujedrnia całe ciało
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wyślij z innej przegladarki (najlepiej IE), jesli to nie pomoże, usuń też z linku słowo 'kliknij" na końcu. U mnie pomogło i poszło
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tak tak, ale... mnie (przykład) nie interesują fotograficzne a interesują promocyjne. Zatem gdy znajdę taki konkurs w promocyjnych, to ja się będę wkurzac zamiast Ciebie. Moim zdaniem to nie jest takie jednoznaczne. Poza tym napisałam, że dotyczy jakiegoś regionu (często trzeba być mieszkańcem), zatem dla mnie warunkiem podstawowym jest lokalizacja - czyli konkurs lokalny
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A jeśli konkurs jest fotograficzny, ale trzeba kupić wcześniej jakis produkt, a do tego dotyczy jakiegoś regionu to gdzie powienien być taki konkurs?
Spróbuj sam pododawac trochę, a zobaczysz, że wcale nie jest to takie hop-siup. A że tracisz czas na przeglądanie konkursów... no zawsze możesz korzystać z własnej bazy, nie z takiej, gdzie konkursy dodają nieudolni konkursowicze... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Daje się raczej upominki symboliczne, często religikne, ja w zeszłym roku kupiłam srebrny łancuszek z kluczykiem z cyrkoniami, moje "dziecko" nie rozstaje sie z nim
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A ile brat zgłosił hallsow do dnia wygranej? Ja wysłalam 10 i w mailu kazali mi odesłac 10 więc albo się pomylili albo brat wygrał jednym zgloszeniem. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To był wielkanocny konkurs kulinarny Kamis organizowany przez wp.pl
Może ten link:
http://kuchnia.wp...nkurs/zwyciezcy.html Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
https://www.e-kon...110884/#.UWnVPKJBIbA
Jeśli tak - w jaki sposób powiadamiali? Bardzo bardzo proszę o odpowiedź, może być na pw. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja też
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ale grałaś
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A ja czytając Twoje wypowiedzi (w tym i innym wątku) zastanawiam się o co tak naprawdę Ci chodzi... Rozkminiasz kwestie, które nie mają wpływu na przebieg konkursu/loterii (nazewnictwo, formy prawne itp.), bronisz agencje, piszesz, że nie bierzesz udziału, tylko "się zastanawiasz"... Może jestem przewrażliwiona, ale coś mi nie pasuje...
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Matko, Joan, Twoi mężczyźni mnie rozbrajają
Pieczenie pieczeniem, ale nie wolno wlewac kreta do zimnej wody, ponieważ on ma wlasciwości zbrylające - pod wplywem zimnej wody tworzy się po prostu kamien. Obyście po tym zabiegu nie musieli rozwalac całego kanału. Kiedys mialam ogromne problemy z kanalizacją i sie naczytałam różności w internecie, m.in. wlasnie zakazów hydraulików wlewania kreta do muszli klozettowej czy kanału, bo wówczas trzeba wlac ok. 100 litrów wrzątku (przed zbryleniem oczywiście)
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wyobraź sobie, że większość systemów sensowych agencji właśnie odcina sms po 160 znaków. Czyli wysyłasz smsa mającego 200 znaków, przychodza Ci dwie zwrotki - za pierwszy "dziękujemy...", za drugi "treść wiadomości nie została rozpoznana", bo brakowało prefiksu. Poczytaj sobie jeszcze o słynnej akcji z Albedo (Palette), która nagrodziła dłuższe hasło pomimo zapisu o 160 znakach. Musieli dodatkowo przyznać nagrody, w tym laptopy i samochód. Przeczytalam cały regulamin i pisal go niezły patałach, bo w drugiej części regulaminu nieco sobie zaprzecza. Mimo wszystko nadal będę się upierać przy swoim zdaniu, choć wiem, że w przypadku wytoczenia sprawy, bez problemu agencja wybroni się przy takich zapisach regulaminu i tu masz rację. Z mojego punktu widzenia agencja zrobiła z ludzi kretynów (i nie bralam udzialu, żeby była jasność).
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A czy Ty wszystkie nagrody wygrywasz tylko dla siebie i używasz wyłącznie sam/sama
Czy facet nie moze wygrać kosmetyku dziewczynie/żonie/siostrze? Nie pojmuje takiego stanowiska... Bo ja gram o kosmetyki męskie, ale nie używam ich po kryjomu w męskich bokserkach, za to sprawiam dużo radości bliskim mi panom
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Niestety musze to napisać, bo mnie zaraz
Olenka, a czy rozumiesz zapis:
zgłoszenia udziału w Konkursie poprzez dokończenie zdania:
„Moje ciało kocha bikini, bo ………………..……” (zwane dalej Zdaniem) i wysłanie tekstu jako wiadomość SMS na numer 7155 według następującego wzoru: BIELENDA. Propozycja zdanianp.
Dopuszcza się użycie liter drukowanych oraz polskich znaków. Zgodnie z informacją techniczną od Operatorów GSM na długość jednej wiadomości SMS przypada:
• 60 znaków przy użyciu polskich znaków
• 160 znaków bez użycia polskich znaków
Czyli najprosciej mówiąc, zadanie konkursowe polega na wyslaniu smsa (nie smsów), a sms ma nie przekraczac 160 znaków. Dodatkowo kazda wiadomość sms ma byc poprzedzona prefiksem BIELENDA. Czyli jesli ktoś wysyla 3 smsy, przed każdym następnym powinien dodać BIELENDA. Czy teraz rozumiesz co znaczy, ze zadanie polega na wyslaniu tekstu jako wiadomość sms