Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wiem o czym, mówisz, ja mam ciągle taki problem z odpływem i po 1000 prób raz udało mi się wkręcić spiralę, nie wiem kto to projektował... Ale jesli nawet jest zatkany kanał, to woda spłynie tylko bardzo wolno (ja odrobinę uchylam korek, żeby nie zalać łazienki, trwa to długo, ale w końcu spływa). Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Straszny klops, zadziwia mnie taki mały odzew na forum... Na początku tyle osob wygrało od nas, a teraz pojedyncze informacje... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Uwielbiam bielende bo jest dobra i tania
Dobrze, że nie biorę udziału... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Czyli na jakiej dacie stanęło z powiadamianiem, bo chyba się pogubiłam...? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No ale ja pisałam, że to nie jest Twój mąż, bo ten Rafał P. nie ma żony, szkoda czekania
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Z tego co wiem, ta osoba z listy nie jest Twoim mężem
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W takich kwestiach nie ściemniam
2 x 200 zł Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Kaki, sprawdź to pod kątem boreliozy. Moja siostrzenica tak miała - dokładnie na wiosnę zaczęła skakać na jednej nodze bo kolano ja bolało, okazało się, ze borelioza umieściła się własnie w stawie kolanowym (nawet nie wiadomo kiedy i gdzie miała kleszcza). Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I prawidłowo
Co znaczy, że sobie nie mogła poradzić - a jak sobie poradziła z odczytaniem zasad konkursu z maleńkiego kuponu czy regulaminu? Jeśli ktoś jej w tym pomógł to ten sam ktoś mógł napisać hasła. Zasady muszą być takie same dla wszystkich, w przeciwnym razie konkursy nie maja sensu. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Co do Allegro - zmieńcie sobie adres serwerów, tak jak pisałam wczoraj u mnie pomogło i działa do tej pory. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Było już wiele takich konkursów, gdzie nagrody główne nie wygrywały mniejszych, no ja bym po prostu nie ryzykowała
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Zdobycie jednego rodzaju nagrody za daną Rymowankę nie wyklucza zdobycia innego rodzaju nagrody za tą samą Rymowankę, co oznacza, że za 1 (jedną) Rymowankę można zdobyć tylko 1 (jedną) nagrodę danego rodzaju, czyli maksymalnie 3 (trzy) nagrody w Konkursie.
Czyli (jeśli rozumiem język polski) - organizator wybierze nagrody tygodniowe i główne albo spośród osób, które wygrały piłki albo poza nimi (może robić dowolne kombinacje).
Co z tego, że ma się 14 dni na odesłanie paragonu, jeśli nagrody główne wybierane są z całości po zakończeniu konkursu i nie będą zapewne brać pod uwagę zgłoszeń, które wygrały piłkę a nie odesłały paragonu. Mailem czy skanem - jaka to różnica (jedynie finansowa). Zatem moje pytanie brzmi - po co wysyłać zgłoszenie skoro nie zamierza się odesłać paragonu, bo nie kumam logiki
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Też nie do końca, bo mogą wybierać z piłek lub osobno, ale nie wysyłając paragonu na piłkę automatycznie traci się szanse.
Zdobycie jednego rodzaju nagrody za daną Rymowankę nie wyklucza zdobycia innego rodzaju nagrody za tą samą Rymowankę, co oznacza, że za 1 (jedną) Rymowankę można zdobyć tylko 1 (jedną) nagrodę danego rodzaju, czyli maksymalnie 3 (trzy) nagrody w Konkursie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Chyba nie tędy droga
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I druga sprawa - czy na te piłki plażowe również trzeba wysyłać paragon? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja nie mogłam wejść od 3 dni i nic nie wskazywało na to, żeby miało się coś zmienić, dlatego dzisiaj po wielu kombinacjach zmieniłam ręcznie adres serwera i poszło! Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Kaki, a co Ty robisz w moim Kauflandzie?
Tak, mam wygraną z tego sklepu. Wyświetl w wątku >>