Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5633152 Napisano: 11.04.2013 22:48:33 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Ja podczas swoich zeszłorocznych dni kryzysowych chodziłam jeszcze pod prysznic na basen.

U mnie taki kryzys to nowość. Co prawda przez kilka miesięcy nie mieliśmy ogrzewania ani ciepłej wody, ale to inna historia. Kule, wszystko mnie zaczyna swędzieć, chyba z nerwów emotka

Wiem o czym, mówisz, ja mam ciągle taki problem z odpływem i po 1000 prób raz udało mi się wkręcić spiralę, nie wiem kto to projektował... Ale jesli nawet jest zatkany kanał, to woda spłynie tylko bardzo wolno (ja odrobinę uchylam korek, żeby nie zalać łazienki, trwa to długo, ale w końcu spływa). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5633080 Napisano: 11.04.2013 21:00:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dochaaa napisał(a):

mahuska napisał(a):

dolly napisał(a):

podobno obdzwonili włącznie z 8-ym emotka

no to klops emotka

i to do potęgi 3 emotka

Straszny klops, zadziwia mnie taki mały odzew na forum... Na początku tyle osob wygrało od nas, a teraz pojedyncze informacje... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5632605 Napisano: 11.04.2013 13:25:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mistrzostwo świata w wynikach Bielendy:

Uwielbiam bielende bo jest dobra i tania

Dobrze, że nie biorę udziału... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5631908 Napisano: 10.04.2013 14:48:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

ania1234 napisał(a):

A jak Grzegorze? Zaczęli dzwonić z tamtego tygodnia?

Wczoraj bartula chwaliła się wygraną, ale nie wiem z jakiego dnia...

To jeszcze z wcześniejszego tygodnia.

Czyli na jakiej dacie stanęło z powiadamianiem, bo chyba się pogubiłam...? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5631302 Napisano: 09.04.2013 17:31:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awen6 napisał(a):

NIE WIEM JA CZEKAM CZY TO MÓJ MĄŻ CZY NIE,BO WCZORAJ GRALIŚMY

No ale ja pisałam, że to nie jest Twój mąż, bo ten Rafał P. nie ma żony, szkoda czekania emotka Maile już poszły do wylosowanych osób. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5631087 Napisano: 09.04.2013 14:42:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awen6 napisał(a):

jak hols sie kontaktuje ze zwycięzcami jest nazwisko rafał p. a grałam na męża może to on?

Z tego co wiem, ta osoba z listy nie jest Twoim mężem emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5630975 Napisano: 09.04.2013 13:23:17 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

W takich kwestiach nie ściemniam emotka
2 x 200 zł

Gratuluję bonowego duetu emotka

U mnie nic, popaprany ten rok - wygrywam, gdzie nie mam szans; nie wygrywam, gdzie poszły całkiem fajne zgłoszenia... emotka Czuję się tak, jakbym dopiero zaczynała przygodę z konkami. Albo może to już "wcześniejsza emerytura"? emotka

emotka Nie martw się, ja tak miałam 2-3 miesiące, czułam się jak w Matrixie, kompletnie żadna moja teoria się nie sprawdzała, nie wygrywałam choć wydawało mi się, że lepszego tekstu to już nie potrafię napisać itd. Już zastanawiałam się poważnie nad rezygnacja z konkursów. Dopiero w kwietniu zaczyna się coś układać (tfu tfu!). Grunt to się nie dać pokonać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5630960 Napisano: 09.04.2013 13:13:15 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Tesco Hortex emotka

Ściemka, czy gratulować? emotka

W takich kwestiach nie ściemniam emotka
2 x 200 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5630940 Napisano: 09.04.2013 13:01:42 w TESCO konkursy
0 0

asantesana

#5630601 Napisano: 08.04.2013 20:50:41 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

jeny jak mnie wkurza fakt,że nie wiadomo co jest z kolanem mojego synka emotka Ubłagałam przez telefon kobiecinkę o szybszy termin rezonansu magnetycznego mam na piątek,a normalnie listopad by nas zastał.Co tydzień do lekarza na kontrolę w czwartek pobieranie krwi będzie tragedia, a potem oczekiwanie na wynik.Lekarz nie wie co może być przyczyną ,3 tygodnie temu rozbolało go kolano ,tak zwyczajnie nigdzie się nie uderzył,ani nic.Spuchło i tak do dnia dzisiejszego ,fakt opuchlizna troszkę zmalała ,ale przyczyna nadal nie znana.Zdjęcia rentgenowskie i opis radiologa prejaśnienie struktury kostnej w przynasadzie bliższej prawej kości piszczelowej do weryfikacji w badaniu mr.A tam na nfz kolejki takie , że szok jedynie prywatnie można się dostać.Kurde boję się,aby to nie było nic złego emotka

Kaki, sprawdź to pod kątem boreliozy. Moja siostrzenica tak miała - dokładnie na wiosnę zaczęła skakać na jednej nodze bo kolano ja bolało, okazało się, ze borelioza umieściła się własnie w stawie kolanowym (nawet nie wiadomo kiedy i gdzie miała kleszcza). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5630378 Napisano: 08.04.2013 16:04:42 w TESCO konkursy
Ależ mnie stresujecie, myślałam, że już po wynikach wchodząc tu, u mnie pusto, a tu wyników brak (na szczęście) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5629874 Napisano: 07.04.2013 23:35:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

kiedyś na pewnym losowaniu w Almie byłam świadkiem jak przedstawicielka organizatora wrzuciła do kosza plik kuponów, które wysypano z urny do losowania

do kuponów podpięte były kartki z odręcznie napisanymi hasłami - strasznie duże litery

okazało się, że autorka haseł była niedowidząca, nie była w stanie wypełnić maleńkiego kuponu i chciała w ten sposób sobie poradzić

jednak organizatorka była niewzruszona i stwierdziła, że skoro to loteria, to nikt nie ma prawa wrzucić niczego więcej poza standardowymi kuponami

i tak bywa

I prawidłowo emotka
Co znaczy, że sobie nie mogła poradzić - a jak sobie poradziła z odczytaniem zasad konkursu z maleńkiego kuponu czy regulaminu? Jeśli ktoś jej w tym pomógł to ten sam ktoś mógł napisać hasła. Zasady muszą być takie same dla wszystkich, w przeciwnym razie konkursy nie maja sensu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5628837 Napisano: 05.04.2013 17:59:55 w Wkurza mnie...
Mia, ja ciągle uczę się "nie nastawiać", wtedy jest o wiele łatwiej... I jakie przyjemne zaskoczenie gdy nagle telefon zadzwoni...

Co do Allegro - zmieńcie sobie adres serwerów, tak jak pisałam wczoraj u mnie pomogło i działa do tej pory. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5628718 Napisano: 05.04.2013 15:34:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

asante napisał(a):

Ludzie, o czym Wy w ogóle piszecie, napisze jeszcze raz:

Zdobycie jednego rodzaju nagrody za daną Rymowankę nie wyklucza zdobycia innego rodzaju nagrody za tą samą Rymowankę, co oznacza, że za 1 (jedną) Rymowankę można zdobyć tylko 1 (jedną) nagrodę danego rodzaju, czyli maksymalnie 3 (trzy) nagrody w Konkursie.

Czyli (jeśli rozumiem język polski) - organizator wybierze nagrody tygodniowe i główne albo spośród osób, które wygrały piłki albo poza nimi (może robić dowolne kombinacje).
Co z tego, że ma się 14 dni na odesłanie paragonu, jeśli nagrody główne wybierane są z całości po zakończeniu konkursu i nie będą zapewne brać pod uwagę zgłoszeń, które wygrały piłkę a nie odesłały paragonu. Mailem czy skanem - jaka to różnica (jedynie finansowa). Zatem moje pytanie brzmi - po co wysyłać zgłoszenie skoro nie zamierza się odesłać paragonu, bo nie kumam logiki emotka

A logicznie myśląc, to czy myślisz, że ktoś kto nie wygrał tygodniowej wygra potem główną tym zgłoszeniem???Nie wydaje mi się, chyba że to zwykłe losowanko będzie, a wtedy to już takie rozważania nie mają kompletnego sensu emotka

Było już wiele takich konkursów, gdzie nagrody główne nie wygrywały mniejszych, no ja bym po prostu nie ryzykowała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5628702 Napisano: 05.04.2013 15:26:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ludzie, o czym Wy w ogóle piszecie, napisze jeszcze raz:

Zdobycie jednego rodzaju nagrody za daną Rymowankę nie wyklucza zdobycia innego rodzaju nagrody za tą samą Rymowankę, co oznacza, że za 1 (jedną) Rymowankę można zdobyć tylko 1 (jedną) nagrodę danego rodzaju, czyli maksymalnie 3 (trzy) nagrody w Konkursie.

Czyli (jeśli rozumiem język polski) - organizator wybierze nagrody tygodniowe i główne albo spośród osób, które wygrały piłki albo poza nimi (może robić dowolne kombinacje).
Co z tego, że ma się 14 dni na odesłanie paragonu, jeśli nagrody główne wybierane są z całości po zakończeniu konkursu i nie będą zapewne brać pod uwagę zgłoszeń, które wygrały piłkę a nie odesłały paragonu. Mailem czy skanem - jaka to różnica (jedynie finansowa). Zatem moje pytanie brzmi - po co wysyłać zgłoszenie skoro nie zamierza się odesłać paragonu, bo nie kumam logiki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5628624 Napisano: 05.04.2013 14:25:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

asante ma rację Z tych którzy wyślą paragon na piłkę wybierają torby i wycieczki

Też nie do końca, bo mogą wybierać z piłek lub osobno, ale nie wysyłając paragonu na piłkę automatycznie traci się szanse.

Zdobycie jednego rodzaju nagrody za daną Rymowankę nie wyklucza zdobycia innego rodzaju nagrody za tą samą Rymowankę, co oznacza, że za 1 (jedną) Rymowankę można zdobyć tylko 1 (jedną) nagrodę danego rodzaju, czyli maksymalnie 3 (trzy) nagrody w Konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5628612 Napisano: 05.04.2013 14:18:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

asante napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Hochland do osób, które wygrały - czy jest jakiekolwiek ograniczenie znaków czy można pisać elaboraty przez stronę, bo nie podoba mi się brak jakiegokolwiek zapisu na ten temat...
I druga sprawa - czy na te piłki plażowe również trzeba wysyłać paragon?

Nie ma nic na temat znaków w regulaminie, więc pewnie tyle można pisać ile jest miejsca, ale... kto by czytałtakie elaboraty emotka Na piłkę też trzeba paragon, więc ja sobie odpuszczam, bo szkoda paragonu i lepiej poczekać choćby na nagrodę tygodniową emotka

Chyba nie tędy droga emotka Z piłek mogą wybrać torby i wycieczki, a jeśli nie wyślesz paragonu to tracisz szansę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5628603 Napisano: 05.04.2013 14:10:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie odnośnie konkursu Hochland do osób, które wygrały - czy jest jakiekolwiek ograniczenie znaków czy można pisać elaboraty przez stronę, bo nie podoba mi się brak jakiegokolwiek zapisu na ten temat...
I druga sprawa - czy na te piłki plażowe również trzeba wysyłać paragon? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5628313 Napisano: 05.04.2013 01:28:49 w Wkurza mnie...

Myślałam, że nic mnie nie wkurzy, ale allegro przechodzi samych siebie emotka Chciałam migiem doładowanie i co? Jajco! Zapłacić nie można emotka

Ja nie mogłam wejść od 3 dni i nic nie wskazywało na to, żeby miało się coś zmienić, dlatego dzisiaj po wielu kombinacjach zmieniłam ręcznie adres serwera i poszło! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5628023 Napisano: 04.04.2013 19:00:23 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

a 31-630 ma ktos? W sensie wygranej

Kaki, a co Ty robisz w moim Kauflandzie?
Tak, mam wygraną z tego sklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0