Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5627791 Napisano: 04.04.2013 16:07:59 w Kaufland konkursy
pawel1615 napisał(a):

asante napisał(a):

Do mnie też zapukały, uff...

teraz?

Nie, chwilę wcześniej, ale teraz dopiero mogłam napisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5627783 Napisano: 04.04.2013 16:05:18 w Kaufland konkursy
Do mnie też zapukały, uff... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5627398 Napisano: 04.04.2013 11:59:19 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Wczoraj przerzuciłam łopatą tak z 50 kg śniegu emotka Potem w ręce nawet kubka z herbatą nie mogłam utrzymać, do teraz mnie wszystko boli. Ale już wysmarowałam stosowne pismo do guanozjadów, co za to odpowiadają, faken prywatnej firmy emotka

Joan, w wielu miejscach jest tak, że "akcja zima" kończy się 31.03 i do tej daty miasto płaci danej firmie, która zajmuje się odśnieżaniem. Po tym czasie miasto musi zlecić przedłużenie akcji i oczywiście za to zapłacić. Moze tego nie zrobiło, to dlaczego firma ma odśnieżać. Może tu jest problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5627266 Napisano: 04.04.2013 10:24:12 w Kupony Payback
Również dziękuję za kupon emotka
U mnie punkty już na koncie i to nawet za alkohol emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5627117 Napisano: 03.04.2013 22:47:39 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

Zastanawiam się jaki jest sens wrzucania linków do wątku "Konkursy na Facebooku", skoro mamy dla tych konkursów osobną kategorię na stronie. Tam są ładnie opisane i posegregowane, można je posortować wg daty itd.

Co sądzicie o usunięciu tego wątku? Nie byłoby regularnych próśb o kliki w niewłaściwym wątku i niepotrzebnych karniaków, nie byłoby pytań co to za konkurs, skąd to czy tamto, w bazie nie było..

Jestem jak najbardziej za. Podobna sytuacja jest z konkursami fotograficznymi - niepotrzebny wątek skoro jest wyszczególniona grupa konkursów fotograficznych. Sugerowałabym także wyrzucenie wątku konkursy kulinarne i zrobieniu osobnej grupy takich konkursów poprzez analogię (trudno odszukać konkursy kulinarne wśród aktualnych, fotograficznych, promocyjnych i na facebooku, a sporo osób bierze w nich udział). To taka moja drobna sugestia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5626683 Napisano: 03.04.2013 14:33:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O, gratulacje! Rozumiem, że 18-24 tworzy czarną dziurę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5626652 Napisano: 03.04.2013 14:19:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

Jaka cisza? Przed chwilą wpis w MDW z II tygodnia. emotka

Cisza to z Grześkami i Sante. emotka

Ja się zastanawiam co z tymi Grześkami emotka Może tak genialne hasła, że nie wiedzą co wybrać emotka

Wg moich obliczeń mają 10 dni opóźnienia. To jest o tyle dziwne, że pierwsze 2 tygodnie obdzwaniali zgodnie z regulaminem. Jakaś bomba tam wybuchła? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5626502 Napisano: 03.04.2013 12:18:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Grześki zgłupiały czy o co chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5626469 Napisano: 03.04.2013 11:37:06 w Kaufland konkursy
awen6 napisał(a):

ale też myślę,żę do dziś bo 7 dni roboczych to dziś wypada

Jakaś wyższa matematyka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5626449 Napisano: 03.04.2013 11:21:56 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

sprawdzam czy czuwacie hehe, myślę że 4.03 to idealna data a godz 11.20 tym bardziej:-)

Idealna data, przy tej pogodzie bon byłby cudownym promykiem słońca przekradającym się przez szarość tego dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5626026 Napisano: 02.04.2013 17:44:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia napisał(a):

Co jest z tymi Grześkami? emotka
Wróciłam dopiero do domu i nic w MDW nie widzę. Przecież niemożliwe, żeby takie opóźnienie zrobili.

Bardzo proszę o informację na PW, jeśli powiadamiali już z 18-25.03, a ktoś się nie chce chwalić "publicznie". emotka

Wydaje mi się, że nie informowali, skoro nikt się nie pochwalił. Ale również przyłączam się do prośby o info emotka

Chyba ktokolwiek by się pochwalił... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5625834 Napisano: 02.04.2013 13:59:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z jakiego dnia mamy ostatnie wieści na temat Grześków? Dobrze pamiętam, że był to 16.03? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5624735 Napisano: 30.03.2013 13:36:03 w Wkurza mnie...
Dzięki Wam wszystkim, spróbuje wykorzystać wszystkie możliwe sposoby, bo jestem kłębkiem nerwów we własnym mieszkaniu, a dzisiaj funkcjonuję na tabletkach przeciwbólowych, bo głowa mi pęka po nieprzespanej nocy, a tu na imprezę rodzinna trzeba iść wieczorem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5624665 Napisano: 30.03.2013 09:49:14 w Wkurza mnie...
Privatedo, problem polega na tym, ze ja wynajmuję mieszkanie i ja nie mogę zgłosić tego do spółdzielni tylko właściciel - moja właścicielka tego nie zrobi, już z nią rozmawiałam, bo "niech inni to zgłoszą".

Sarsaparilla - jak wyżej, to nie jest moje mieszkanie, ale skontaktuje się z jakimś policjantem i zwyczajnie z nim pogadam co ja mogę zrobić jako nie-właściciel mieszkania.

Joan, właśnie wczoraj w nocy pomyślałam o napisaniu mu listu (póki co miłego) i włożeniu w drzwi. Ale bylam tam drugi raz, dzwoniłam dzwoniłam, debil ucichł, ale nie otworzył. Gdy wróciłam do siebie, puścił na ful "Straszny Dwór". Napisze ten list, ale już w takim stylu o jakim piszesz. To jest straszne płacić za mieszkanie i nie móc normalnie funkcjonować...
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5624594 Napisano: 29.03.2013 23:31:10 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

nie masz jakiegoś znajomego mundurowego, który przyszedłby raz i nastraszył gościa mandatami itp?

Właśnie o tym myślałam, ale teraz nie mam. Kiedyś mialam dużo i w Policji i w Straży Miejskiej. Pytanie czy on by otworzył drzwi... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5624586 Napisano: 29.03.2013 23:09:37 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

Rammstein, (zresztą mój ulubiony), na ful głośniki przy kaloryferze, żeby niosło się do niego. Idealnie byłoby gdyby on w ciągu dnia był w domu. Wtedy Ty masz na to wyje...ane i sąsiedzi też, bo akurat ich nie ma w domu, a śpiewak jest i co najwyżej może sobie zaśpiewać "du hast" lub "du riechts so gut" emotka

Tylko że wtedy ucierpią wszyscy, nie tylko on. Poza tym ok - musi ćwiczyć, niech robi to do 22, ale chcę coś zrobić żeby kończył o 22.00. Byłam teraz u niego drugi raz, nie otworzył mi, za to puścił na ful jakąś operę...
A... a głośniki mam zamontowane na ścianie, nie ma jak ich dać przy kaloryferze. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5624579 Napisano: 29.03.2013 22:57:28 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie tak strasznie i płakać mi się chce z bezsilności. Mam sąsiada, który jest (chyba) śpiewakiem operowym. Ćwiczy ciągle, paskudnie śpiewa (nie wiem gdzie go ktoś zatrudnił). jako, ze mieszka pode mną, jestem w najgorszej sytuacji, głos niesie się po rurach i kominem. Czasami ćwiczy w łazience, muszę zamykać wszystkie drzwi bo jest takie echo. Ok, nic mu nie mogę zrobić w ciągu dnia, ale on ciągle ćwiczy po 22.00. Teraz kupił sobie gitarę i codziennie śpiewa i gra refren tej samej piosenki od miesiąca. Oczywiście nijak się to ma do oryginału, bo on miauczy a nie śpiewa. Wczoraj śpiewał do 2 w nocy, nie mogłam spać, dzisiaj wyje znowu. Byłam u niego - pukałam, dzwoniłam, przestał śpiewać ale nie otworzył mi drzwi. I miauczy nadal, nic sobie z tego nie zrobił. Kiedyś u niego byłam, powiedział mi, że "on musi ćwiczyć". Innym razem dzwoniłam do Straży Miejskiej, powiedziano mi, że szkoda im paliwa na upomnienie bo tylko tyle mogą zrobić. Budzą się we mnie najgorsze instynkty, mam go ochotę autentycznie zabić. Proszę, podpowiedzcie mi co ja mogę z tym zrobić? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5624360 Napisano: 29.03.2013 16:28:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

asante napisał(a):

mia napisał(a):

Kiedy można spodziewać się telefonów z Grześków z tamtego tygodnia? A może już były?

Według mnie trochę przegięli... w świetle regulaminu patrząc emotka
No chyba, że poinformowali, a nikt nie raczył się pochwalić...

Mnie się wydaje, że były, raczej mało prawdopodobne, żeby tak przekroczyli termin i zostawili dzwonienie po Świętach...

Z bólem serca, ale muszę się z Tobą zgodzić - tym bardziej, że do tej pory byli raczej terminowi.
No cóż, trzeba zacząć tworzyć od nowa. emotka

Może świąteczne przysmaki pobudzą wyobraźnię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5624350 Napisano: 29.03.2013 16:18:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

Kiedy można spodziewać się telefonów z Grześków z tamtego tygodnia? A może już były?

Według mnie trochę przegięli... w świetle regulaminu patrząc emotka
No chyba, że poinformowali, a nikt nie raczył się pochwalić...

Mnie się wydaje, że były, raczej mało prawdopodobne, żeby tak przekroczyli termin i zostawili dzwonienie po Świętach... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5623589 Napisano: 28.03.2013 14:17:20 w Inne mniejsze markety
beata21 napisał(a):

a Grześki już dzwoniły ?

No właśnie - nie dzwoniły czy nikt się nie chwalił? Wyświetl w wątku >>
0 0