Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5583387 Napisano: 13.02.2013 16:14:31 w Czas na zmiany...
kalisto1986 napisał(a):

moja propozycja jest taka,żeby zostawić licznik postów, a rangi przyznać za dodane konkursy
i tak np ( to tylko propozycja)
0 - na tapczanie siedzi leń
1-25 - rozwija skrzydła
26-50 - zadowalająca prędkość
51- 75 - rodzi nam się geniusz
76 - 100 przykład godny naśladowania
100 - mistrz nad mistrzami

Ale w jakim przedziale czasowym? Miesięcznie, kwartalnie? Fajne pomysły na nazwy. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5583299 Napisano: 13.02.2013 15:14:33 w Czas na zmiany...
l0ginka napisał(a):

asante napisał(a):

Czy są już jasno określone zasady przyznawania koniczynek?

Czytałam wcześniej, że jest propozycja, że trzeba się "zasłużyć" dodając konkursy...owszem dobry pomysł, ale może trzeba też wziąć pod uwagę inne zasługi, np jakieś przydatne porady, pomoc innym, śmieszne żarty, udane wymiany...

To chyba zbyt skomplikowane, bo kto by takie rzeczy sprawdzał. Chodzi o konkretną punktację, żeby każdy miał jasność dlaczego ma tyle koniczynek. Czyli ile punktów za posty, ile za dodane konkursy. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5583279 Napisano: 13.02.2013 14:59:36 w Czas na zmiany...
Czy są już jasno określone zasady przyznawania koniczynek? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5582575 Napisano: 12.02.2013 23:33:14 w Wkurza mnie...
A możecie mi jeszcze wytłumaczyć na czym polegają te podziękowania? Bo w swoim profilu mogę dodać podziękowania, ale to będzie widoczne tylko gdy ktoś wejdzie na mój profil i zobaczy podziękowania? W takiej wersji nie widzę sensu, co innego gdyby przy każdej osobie widać było, że ktoś mu za coś podziękował... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5582562 Napisano: 12.02.2013 23:24:01 w Czas na zmiany...
pawel1615 napisał(a):

asante napisał(a):

radosna napisał(a):

A ja się cieszę, że dzisiaj zobaczyłam małego uroczego Pionaska emotka Cudo!
Mam już ikonkę edytuj. Hura! emotka
Teraz czekam tylko na taką usuń i będę szczęśliwa emotka
PS. Oprócz błękitnego nieba nic mi dzisiaj nie potrzeba!

A jak Ci się udało zdobyć edytuj, ja nie mam ani emotek ani edytuj

u mnie emotki sie pokazały, ale nie mam edycji nadal emotka

......

jednak uz mam edycje emotka tylko nie ma usun

Wiesz co, to chyba działa tak, ze jak napiszesz, ze nie masz, to się pojawia, bo u mnie się też własnie pojawiło emotka . Ale usuń też nie mam, więc może po tym wpisie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5582550 Napisano: 12.02.2013 23:11:25 w Czas na zmiany...
radosna napisał(a):

A ja się cieszę, że dzisiaj zobaczyłam małego uroczego Pionaska emotka Cudo!
Mam już ikonkę edytuj. Hura! emotka
Teraz czekam tylko na taką usuń i będę szczęśliwa emotka
PS. Oprócz błękitnego nieba nic mi dzisiaj nie potrzeba!

A jak Ci się udało zdobyć edytuj, ja nie mam ani emotek ani edytuj Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5582441 Napisano: 12.02.2013 22:10:20 w Czas na zmiany...
Proszę o pogrubienie nicków cytowanych osób, wtedy jest przejrzyście, na pierwszy rzut oka widać kogo się cytuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5582266 Napisano: 12.02.2013 20:34:11 w Wkurza mnie...
luko922 napisał(a):

Pierwsze, co mi przeszkadza... To kalendarz... Po co komu ten kalendarz ? Jest tam wepchany tak jakoś na siłę, zamiast niego lepszy by był w tym miejscu ten kwadracik z profilem, a kalendarz jak już MUSI BYĆ to może gdzieś na sam dół ?...

Jak klikniesz na dzisiejszą datę, to zobaczysz po co jest kalendarz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5582217 Napisano: 12.02.2013 19:53:19 w Czas na zmiany...
I w dziale opinie mam Dyskusje o innych konkursach, kogel-mogel Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5582209 Napisano: 12.02.2013 19:49:27 w Czas na zmiany...
ela napisał(a):

asante napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

gracet napisał(a):

agniecha napisał(a):

Chciałabym, żeby po kliknięciu na kończące się nie mieszały się konkursy internetowe z lokalnymi, foto czy smsowymi - na koniec miesiąca będzie się można załamać przerzucając kilkadziesiąt stron z takimi wymiksowanymi konkami

dokładnie tak, jestem za!!!

Gdzie można znaleźć kończące się? Szukam, szukam i... nie mogę znaleźć. Gdybym wiedziała gdzie są emotki, to wrzuciłabym emotka emotka

Klikasz na kalendarz na dzisiejszy dzień, pojawia się okienko z kończącymi się konkursami emotka

ale nie dziąła.....

Przed chwilą jeszcze działało, teraz się wysypało... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5582206 Napisano: 12.02.2013 19:47:07 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

79magda napisał(a):

Nienawidzę zmian, nie potrafię się odnaleźć, buu... emotka

mi też się to nie podoba ;/

na razie mam wrażenie, że zmiana to jak nowe szaty króla

Dla mnie zmiana jest duża, szkoda, że nie tego, co istotne... Bo grafiki nikt nie chciał zmieniać, a chyba głównie to jest zmienione... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5582195 Napisano: 12.02.2013 19:39:09 w Czas na zmiany...
zaczytana-pola napisał(a):

gracet napisał(a):

agniecha napisał(a):

Chciałabym, żeby po kliknięciu na kończące się nie mieszały się konkursy internetowe z lokalnymi, foto czy smsowymi - na koniec miesiąca będzie się można załamać przerzucając kilkadziesiąt stron z takimi wymiksowanymi konkami

dokładnie tak, jestem za!!!

Gdzie można znaleźć kończące się? Szukam, szukam i... nie mogę znaleźć. Gdybym wiedziała gdzie są emotki, to wrzuciłabym emotka emotka

Klikasz na kalendarz na dzisiejszy dzień, pojawia się okienko z kończącymi się konkursami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5582130 Napisano: 12.02.2013 18:57:07 w Wkurza mnie...
Już pisałam to w innym wątku, ale może ktoś ma podobne odczucie - nie podoba mi się cytowanie, jest bardzo nieczytelne, białe pole razi po oczach na tle tego zielonego i nie widać kogo się cytuje - wnoszę, aby nick cytowanej osoby był pogrubiony. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5582109 Napisano: 12.02.2013 18:45:39 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

niech mi ktoś wytłumaczy , ale tak powoli i dokładnie jak mam wgrac tego je........avatara bo mnie zaraz coś trafi normalnie

kaki, awatara wgrywasz teraz z dysku. Musisz sobie stworzyć obrazek 125x125 i wgrać go bezpośrednio z dysku, a nie z neta. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5582101 Napisano: 12.02.2013 18:41:53 w Czas na zmiany...
No dobra, można się przyzwyczaić, ale:
- po co takie wielkie koniczynki, aż się zielono w głowie robi, a posty kogoś kto ma dużo koniczynek rozciągają się bez sensu, nawet gdy napisze jedno zdanie (może by je zmniejszyć o połowę)
- dlaczego nie mogę jednym kliknięciem przejść do najnowszych postów...
- nie podobają mi się te białe pola gdy jest ktoś cytowany, bardzo razi w oczy i jest nieczytelnie
- jeśli ktoś jest cytowany, to niech jego nick tak jak wcześniej będzie pogrubiony, bo trzeba się mocno wpatrywać kto i kogo cytuje...
Tyle tak bardzo na świeżo...
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5582029 Napisano: 12.02.2013 17:59:59 w Wkurza mnie...
O rany, myślałam, że mam wkurzający dzień, a tu weszłam na e-konki... i mnie zaatakowały. Wiem, wiem, przyzwyczaję się, ale ta grafika zupełnie mi się nie podoba, atakuje mnie... I błagam Pionasa, żeby dało się wchodzić do najnowszych postów bez zbędnego klikania... I avatara ledwo co dodałam już zniknął... Eh...

Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5580979 Napisano: 11.02.2013 04:53:50 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza choroba, tyle razy jej uciekłam, ale w końcu mnie dogoniła i powaliła na łopatki... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5579846 Napisano: 10.02.2013 12:57:28 w TESCO konkursy
Jadę dzisiaj do Tesco (Kraków), gdyby ktoś był zainteresowany zakupami proszę pw. do 16.00. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5579602 Napisano: 09.02.2013 10:55:27 w WC - rozmowy o wszystkim
size napisał(a):

Gorzej, jak powinni się twórczo zaangażować - i pewnie masz ten problem emotka Podsyłanie nagród to jedno, a zmuszenie do wysiłku - pomimo wskazówek - to inna bajka.

Większość z nas tak ma. Tak myślę.

Raczej u mnie to nie o to chodzi, bardziej o kompletny brak zainteresowania. Wręcz przed moim ojcem ukrywam wygrane, bo on... nie zawaham się użyć tego słowa jest zazdrosny. Pomimo iluś tam wygranych nadal słyszę He he, na pewno cię oszukają i nie przyślą tej nagrody, To jest warte 2000?? Chyba 200 zł, Za tekst Cię nagrodzili, e... pewnie losowali. No, chyba, że nagrodę przyniosę gotową to jest inaczej emotka
Przynajmniej mama paczki odbiera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5579591 Napisano: 09.02.2013 10:41:47 w WC - rozmowy o wszystkim
malutka456 napisał(a):

Jak slysze Ty to masz szczescie... to mnie krew zalewa...wygrywam glownie w opisowkach, ewentualnie w fotograficznych, no ale znajomi nie rozrozniaja tych konkursow, dla nich po prostu mam duzo rzeczy za DARMO emotka

Otóż to, a sami nie chcą zagrać i mieć te rzeczy za darmo. I to jest temat, na który chyba napiszę kiedyś pracę doktorską emotka Wyświetl w wątku >>
0 0