Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I To trzeba mieć szczęście, a ja nigdy nic nie wygrałem/am
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To jest bardzo ciekawe społecznie zachowanie. Mnie nie przestaje zadziwiać moja rodzina. Wszyscy narzekają jak bardzo nie mają pieniędzy, proponowałam konkursy, zero zainteresowania, zero nawet zapytań typu Jak Ci idzie, Co fajnego wygrałaś. O zapytaniu czy mi coś kupić nawet nie wspomnę. Ostatnia rozmowa z moim szwagrem mnie powaliła na łopatki. Akurat dowiedział się, że wygrałam coś większego więc miał przebłysk zainteresowania. Wyglądało to mniej więcej tak:
On: Jest teraz jakiś ciekawy konkurs?
Ja: No jest, np. trzeba kupić mrożonki Hortex, można wygrać bony 1500 i 500 zł
On: Nie, mrożonek to my nie jemy, a coś innego?
Ja: No jest loteria mleka łowickiego, trzeba do jednego zgłoszenia kupić 6 kartonów.
On: Nie, no nie będę robił magazynu mleka, coś jeszcze?
Ja: Ale co Cię konkretnie interesuje?
On: No tak, żeby się dało dużo wygrać, żeby nie trzeba było kupować czegoś czego nie jemy, najlepiej żeby dało się wysyłać koło północy i żeby nie trzeba było pisać, bo mi się nie chce wymyślać...
Ja:
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
http://www.youtub...t=PL45B3C39ADD4BA88C
Tutaj masz cała playlistę, same hiciory
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wrzuć sobie w google imprezowe kawałki, imprezowe hity, mnóstwo wyskakuje. Ja niestety słucham mocno nieimprezowej muzyki, ale włączyłam kilka z nich i można się świetnie bawić. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Assal, proponuję poczytać wątek Tesco gdy toczyła się sprawa piłek, zobaczyć, ile osób i gdzie pisało rekalmacje. Sama pytałam wtedy czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł co z tym można zrobić. Sama też pomagałam innym pisać reklamacje w przypadku innych ich konkursów. Od dawna różni ludzie próbują coś zrobić z agencją MC, a Sławek jako prawnik śmieje się ludziom w twarz i jest bezkarny, co więcej - coraz więcej firm zatrudnia go do przeprowadzania konkursów, pomimo jasnych sygnałów co to za jegomość. Nagle Ty mówisz, że wiesz co trzeba robić i jak się rozprawić z taką agencją. Gdzie byłaś wtedy, gdy było to potrzebne, no wkurza mnie to i nic na to nie poradzę... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Assal, to ja czekam aż nas nauczysz pisać reklamacje, bo my widocznie nie potrafimy
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A skąd, firma do której nas odesłali jako dostawcę piłek pewnie w ogóle nie istnieje, bo nikomu nie odpisali. Wszystko to jedna wielka ściema, nawet Unilever olał sprawę, dlatego ja trzymam się z daleka od MC. A Sławek jest bezkarny. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie mam kopii paragonu bo to wysyłała moja siostra, mam dowód nadania i to im musi wystarczyć - w końcu to oni zgubili. I nie ma co przesądzać, myślę, że staną na wysokości zadania
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dagmara,a le musisz mieć wesoło w domu. Pamiętam czasy, gdy moja babcia musiała chować przed gromadką wnucząt gorące pączki, drożdżówki itd., bo tłumaczenie, że gorące może nam zaszkodzić jakoś do nas nie przemawiało, a polewę do ciasta do przestygnięcia chowała w bardzo dziwnych miejscach, żeby mogła trafić na ciasto... Łezka w oku się kręci jak sobie przypominam tamte chwile, szkoda, że babci już nie ma... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jestem za, zwłaszcza, że to pierwszy konkurs w Rossnecie, w którym grałam po długiej poolimpiadowej przerwie
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No nie wyobrażam sobie innej opcji niż ta, że oddadzą pieniądze. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No mają szukać, ale ja już mam dość. Przy wcześniejszych telefonach mnie zbywali, bo jeszcze wysyłają, tak to może wcześniej zaczęliby szukać. Nigdy więcej takiego konkursu, 5 razy więcej pracy i stresu niż nagroda. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No to poczekamy obie:)
A już zrobienie regulaminu do promocji i konkursu w jednym to czeski film. Nie wiem czy zauważyliście, ze w pierwszej części raz jest mowa o promocji a raz o konkursie, a cały czas dotyczy to zwrotu pieniędzy za dezodorant. Może konkurs polega na tym, kto będzie najbliżej zużycia regulaminowych 30% dezodorantu... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja jeszcze nie dostałam przelewu, jutro będę dzwonić. Wyświetl w wątku >>
asantesana