Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5579584 Napisano: 09.02.2013 10:34:44 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

asante sana - zapomniałaś o tekście pt. Nie mam na to czasu! emotka

I To trzeba mieć szczęście, a ja nigdy nic nie wygrałem/am emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5579561 Napisano: 09.02.2013 10:09:41 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

pola731 - gdybyś miała zbyt wiele pomysłów na hasełka, wal prosto do mnie emotka

A tak na poważnie: z moich krewnych telefony w sprawie konkursów odbiera tylko tata. Sam wysyła eski konkursowe. Gorzej, że miesiące i lata mijają, a moi rodzice kompletnie niereformowalni są w kwestii Gdy jestem w markecie, dzwonię do córki, bo może jest jakiś konkurs - zawsze zapomnieliśmy emotka Dziś się dowiedziałam, że wczoraj byli w Leclercu; ręce opadają; ani prośby, ani groźby, cały czas to samo, wtf?! emotka

To jest bardzo ciekawe społecznie zachowanie. Mnie nie przestaje zadziwiać moja rodzina. Wszyscy narzekają jak bardzo nie mają pieniędzy, proponowałam konkursy, zero zainteresowania, zero nawet zapytań typu Jak Ci idzie, Co fajnego wygrałaś. O zapytaniu czy mi coś kupić nawet nie wspomnę. Ostatnia rozmowa z moim szwagrem mnie powaliła na łopatki. Akurat dowiedział się, że wygrałam coś większego więc miał przebłysk zainteresowania. Wyglądało to mniej więcej tak:
On: Jest teraz jakiś ciekawy konkurs?
Ja: No jest, np. trzeba kupić mrożonki Hortex, można wygrać bony 1500 i 500 zł
On: Nie, mrożonek to my nie jemy, a coś innego?
Ja: No jest loteria mleka łowickiego, trzeba do jednego zgłoszenia kupić 6 kartonów.
On: Nie, no nie będę robił magazynu mleka, coś jeszcze?
Ja: Ale co Cię konkretnie interesuje?
On: No tak, żeby się dało dużo wygrać, żeby nie trzeba było kupować czegoś czego nie jemy, najlepiej żeby dało się wysyłać koło północy i żeby nie trzeba było pisać, bo mi się nie chce wymyślać...
Ja:
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5578980 Napisano: 08.02.2013 11:08:07 w Pomocy!!!!
A gdzie nieśmiertelne Bamboleo (Garcia) emotka

http://www.youtub...t=PL45B3C39ADD4BA88C
Tutaj masz cała playlistę, same hiciory emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5578977 Napisano: 08.02.2013 11:00:24 w Pomocy!!!!
kluseczka napisał(a):

joan - fantastyczne emotka dziękuję emotka naprawdę rewelacja emotka

Wrzuć sobie w google imprezowe kawałki, imprezowe hity, mnóstwo wyskakuje. Ja niestety słucham mocno nieimprezowej muzyki, ale włączyłam kilka z nich i można się świetnie bawić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5578401 Napisano: 08.02.2013 01:41:56 w TESCO konkursy
assal napisał(a):

Mi się wydaje, że wiele osób pisze nie tam, gdzie trzeba emotka
Dużo osób jęczy na fb na konkursy, a profile fb prowadzą z reguły firmy zewnętrzne.
To tak jakby zadzwonić do urzędu do dowodów osobistych i dziwić się, że pani nie wie, czy już dowód rejestracyjny na nas czeka emotka
Jedna firma to często wiele oddziałów w całej Polsce, plus dochodzą pracownicy na zlecenie. Za konkursy odpowiada ktoś tam, za reklamę ktoś inny, za pr w sieci jeszcze ktoś inny.
Trzeba pisać reklamację pisemną, podając swoje dane i adres, wysłać ją poleconym na adres organizatora z regulaminu - mają obowiązek odpisać emotka
Anonimy trafiają w kosz emotka
Z tego co wiem, wiele osób podaje fikcyjne dane, by firmie nie podpaść emotka

Assal, proponuję poczytać wątek Tesco gdy toczyła się sprawa piłek, zobaczyć, ile osób i gdzie pisało rekalmacje. Sama pytałam wtedy czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł co z tym można zrobić. Sama też pomagałam innym pisać reklamacje w przypadku innych ich konkursów. Od dawna różni ludzie próbują coś zrobić z agencją MC, a Sławek jako prawnik śmieje się ludziom w twarz i jest bezkarny, co więcej - coraz więcej firm zatrudnia go do przeprowadzania konkursów, pomimo jasnych sygnałów co to za jegomość. Nagle Ty mówisz, że wiesz co trzeba robić i jak się rozprawić z taką agencją. Gdzie byłaś wtedy, gdy było to potrzebne, no wkurza mnie to i nic na to nie poradzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5578370 Napisano: 08.02.2013 01:27:48 w TESCO konkursy
barszcz napisał(a):

assal napisał(a):

Tesco nie napisało, że nie ma nic wspólnego z konkursami, tylko że nie biorą odpowiedzialności za konkursy, których nie są organizatorami emotka
To różnica.
Dlatego przy każdym konkursie na fb musi być obowiązkowo zapis, że facebook nie jest organizatorem tych konkursów, bo ludzie mieli pretensje do nich emotka
Nie rozumiem, czemu tyle osób pisze swoje pretensje tutaj, zamiast wysłać oficjalną pisemną reklamację, na którą firma musi odpowiedzieć.
I z taką odpowiedzią idzie się dalej emotka
To działa emotka
Tylko musi się znaleźć jedna osoba, która zamiast gadać, zgłosi lipnego organizatora do urzędu emotka

Ja piszę te pretensje tutaj,bo nie mam już ochoty szarpać się z nieuczciwymi firmami.Szkoda mojego zdrowia.A tak do Twojej wiadomości,to pisałam oficjalną reklamacje i to kilka razy,ale nikt nie raczył odpowiedzieć!( do organizatora i sponsora)
W życiu niestety firmy nic nie muszą
emotka

Assal, to ja czekam aż nas nauczysz pisać reklamacje, bo my widocznie nie potrafimy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5578003 Napisano: 08.02.2013 07:59:30 w TESCO konkursy
barszcz napisał(a):

mia napisał(a):

barszcz napisał(a):

A tak z innej beczki.Skoro Tesco twierdzi,że nie ma nic wspólnego z konkursami w ich markecie,to pracownicy mogą juz brać udział,prawda?Pytam tak z ciekawości,bo wkurza mnie ,że się tak wzbraniają przed odpowiedzialnością(do dziś nie moge im darować repliki piłki Tango12)!

A w końcu tych piłek Wam nie wymienili? emotka

Uff... Jacobs mnie dzisiaj wypompowała, jak zwykle wyścig z czasem + zacinający się telefon emotka

A gdzie tam!Tesco się wyparło,a organizator zamilkł na wieki.Przynajmniej u mnie!

A skąd, firma do której nas odesłali jako dostawcę piłek pewnie w ogóle nie istnieje, bo nikomu nie odpisali. Wszystko to jedna wielka ściema, nawet Unilever olał sprawę, dlatego ja trzymam się z daleka od MC. A Sławek jest bezkarny. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5577623 Napisano: 07.02.2013 06:25:50 w Biedronka
mikki85 napisał(a):

asante napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

ciekawe jak rozwiążą sprawę jeśli się nie znajdzie.

No nie wyobrażam sobie innej opcji niż ta, że oddadzą pieniądze.

może masz ksero lub skan paragonu ?

wyślij im reklamację wraz z kopią nadania poleconego i kopią paragonu

na gębę nic nie wskórasz

Nie mam kopii paragonu bo to wysyłała moja siostra, mam dowód nadania i to im musi wystarczyć - w końcu to oni zgubili. I nie ma co przesądzać, myślę, że staną na wysokości zadania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5577619 Napisano: 07.02.2013 06:23:00 w WC - rozmowy o wszystkim
U mnie równiez stanęło na 2 pączkach i więcej bym nie zjadła. To ostatnie moje podrygi, bo przez cały post nie zamierzam jeść słodyczy.
Dagmara,a le musisz mieć wesoło w domu. Pamiętam czasy, gdy moja babcia musiała chować przed gromadką wnucząt gorące pączki, drożdżówki itd., bo tłumaczenie, że gorące może nam zaszkodzić jakoś do nas nie przemawiało, a polewę do ciasta do przestygnięcia chowała w bardzo dziwnych miejscach, żeby mogła trafić na ciasto... Łezka w oku się kręci jak sobie przypominam tamte chwile, szkoda, że babci już nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5577606 Napisano: 07.02.2013 06:07:21 w Rossmann
zosiekcbr600 napisał(a):

o ile się nie mylę to odbiór fiata jest w Niepołomicach czyli obstawiam... że wygra któs z Krakowa lub okolic emotka

Jestem za, zwłaszcza, że to pierwszy konkurs w Rossnecie, w którym grałam po długiej poolimpiadowej przerwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5577311 Napisano: 07.02.2013 01:52:35 w TESCO konkursy
No pogrzało Was z tym 6.02? A ja myślałam, że będę taka sprytna i pojadę w środku tygodnia... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5577305 Napisano: 07.02.2013 01:50:14 w Biedronka
emilka1705 napisał(a):

ciekawe jak rozwiążą sprawę jeśli się nie znajdzie.

No nie wyobrażam sobie innej opcji niż ta, że oddadzą pieniądze. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5577284 Napisano: 07.02.2013 01:29:58 w Biedronka
emilka1705 napisał(a):

ale to przecież oni zgubili list!!! Nic z tym nie zrobią?

No mają szukać, ale ja już mam dość. Przy wcześniejszych telefonach mnie zbywali, bo jeszcze wysyłają, tak to może wcześniej zaczęliby szukać. Nigdy więcej takiego konkursu, 5 razy więcej pracy i stresu niż nagroda. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5577277 Napisano: 07.02.2013 01:23:54 w Biedronka
Wiedziałam, że mogę startować w konkursie na największego pechowca. Mój list z paragonem i kuponem zaginął w przepastnym otworze gębowym biedronki. A poczta dostarczyła. Szukaj wiatru w polu... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5576916 Napisano: 07.02.2013 09:24:01 w TESCO konkursy
mkatarzyna90 napisał(a):

marta85 napisał(a):

Duzo osob poslało wczoraj smski na ekspresowe wygrywanie?

u mnie poszły 2

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5576700 Napisano: 06.02.2013 10:57:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

asante napisał(a):

Czytam ten regulamin Rexony i zastanawiam się o co w tym konkursie chodzi... Jakieś pomieszanie z poplątaniem, trzeba kupić dezodorant, żeby dostać w nagrodę dezodorant, no już by dali jakiś zestaw żeby to miało sens. W dodatku na stronie jest napisane, że trzeba kupić dowolny produkt, a w regulaminie, że z załącznika nr 1, a załącznika brak. To w końcu mam napisać opinię czy historię z życia. No nie wiem czy to na moje nerwy emotka

Na moje na pewno nie, dlatego uznałam, że poczekam aż się coś wyjaśni emotka

No to poczekamy obie:)
A już zrobienie regulaminu do promocji i konkursu w jednym to czeski film. Nie wiem czy zauważyliście, ze w pierwszej części raz jest mowa o promocji a raz o konkursie, a cały czas dotyczy to zwrotu pieniędzy za dezodorant. Może konkurs polega na tym, kto będzie najbliżej zużycia regulaminowych 30% dezodorantu... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5576676 Napisano: 06.02.2013 10:38:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czytam ten regulamin Rexony i zastanawiam się o co w tym konkursie chodzi... Jakieś pomieszanie z poplątaniem, trzeba kupić dezodorant, żeby dostać w nagrodę dezodorant, no już by dali jakiś zestaw żeby to miało sens. W dodatku na stronie jest napisane, że trzeba kupić dowolny produkt, a w regulaminie, że z załącznika nr 1, a załącznika brak. To w końcu mam napisać opinię czy historię z życia. No nie wiem czy to na moje nerwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5576375 Napisano: 06.02.2013 05:23:16 w Biedronka
beciala napisał(a):

Czy wszyscy już dostali przekazy z poprzedniego konkursu? emotka

Ja jeszcze nie dostałam przelewu, jutro będę dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5575648 Napisano: 05.02.2013 10:43:47 w Wkurza mnie...
kluseczka napisał(a):

Łakotki! wpisuję na stronie hasło - ma mniej niż 160 znaków - i ciągle wyskakuje mi info, że podane hasło jest za długie. Kur... już bawię się w tę ciuciubabkę z literkami z 20 minut.

może ktoś mi podpowie o co z tym zgłoszeniem przez stronę chodzi, proszę emotka

Wykasuj wszystkie polskie litery i pójdzie bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5575363 Napisano: 05.02.2013 06:27:55 w Biedronka
Czy ktoś jeszcze czeka na przelew czy tylko ja? Wyświetl w wątku >>
0 0