Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5575273 Napisano: 05.02.2013 05:22:46 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

Współczuję.
Sama chodzę do leczenia z dolną siódemką.Ząb praktycznie na wykończeniu swego żywota,ale pani stomatolog chce go uratować.
I tak mi go rozwierca,żeby łyknął powietrza, po czym po kilku dniach zakłada opatrunek.
Oczywiście po zaklejeniu boli...
emotka

No to znów go rozwierca,żeby tlenu nabrał i się wyciszył...wtedy jest lepiej.

A ja mam dosyć...
Myśleć nie mogę, pracować nie mogę,spać nie mogę...

asante sana łącze się w bólu. emotka

Pierwszy raz słyszę, żeby ząb musiał łyknąć powietrza emotka
Ja miałam cudowną dentystkę, niestety teraz nie mogę do niej pójść. I tak strasznie mnie to wszystko wkurza... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5575253 Napisano: 05.02.2013 05:08:09 w Wkurza mnie...
sanitas napisał(a):

asante napisał(a):

mia napisał(a):

Po prostu mam wszystkiego dość... emotka
Co dzień, to coraz to nowe problemy. Szkoda słów.

Mam podobnie, łącznie z tym, że boli mnie ząb, który kilka dni temu leczyłam. Co ciekawe, przed wizytą u dentysty nie bolał, a po nie mogę pić nic gorącego ani zimnego, bo gwiazdy widzę, ewidentnie jest źle zaplombowany. Wiem, że trzeba złożyć reklamację, ale to kolejny ból i zmarnowany czas. Jakiego ja mam pecha...

Polecam ketonal:)

Jestem uczulona na ketonal, poza tym nie o to chodzi w leczeniu zębów żeby później zażywać środki przeciwbólowe (zwłaszcza tych, które wcześniej nie bolały). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5575244 Napisano: 05.02.2013 04:59:52 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Po prostu mam wszystkiego dość... emotka
Co dzień, to coraz to nowe problemy. Szkoda słów.

Mam podobnie, łącznie z tym, że boli mnie ząb, który kilka dni temu leczyłam. Co ciekawe, przed wizytą u dentysty nie bolał, a po nie mogę pić nic gorącego ani zimnego, bo gwiazdy widzę, ewidentnie jest źle zaplombowany. Wiem, że trzeba złożyć reklamację, ale to kolejny ból i zmarnowany czas. Jakiego ja mam pecha... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5574869 Napisano: 05.02.2013 11:59:20 w Wkurza mnie...
Jej, jak mnie dzisiaj wszystko wkurza i mam dość ludzi. Każdy coś ode mnie chce - temu napisać pismo, temu coś kupić, temu poradzić, temu znaleźć w internecie bo nie potrafi, rany, a potem gdy ja czegoś potrzebuję to brak chętnych... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5574540 Napisano: 04.02.2013 11:09:52 w TESCO konkursy
awe napisał(a):

mikki85 napisał(a):

asante napisał(a):

Czytam regulamin konkursu Wygraj romantyczne wakacje” i widnieje tam coś takiego:
- 2 nagrody główne w postaci vouchera podróżnego
a dalej:
- Spośród wszystkich prawidłowo zarejestrowanych zgłoszeń... zostanie wytypowany: 1 uczestnika, który zdaniem Komisji został autorem najlepszego zdania konkursowego – osobie tej zostanie przyznana nagroda główna;

Pomijając błędy, to rozumiem, że drugą wycieczkę Sławek już przyznał sobie?

czytasz z pełnym zrozumieniem emotka

to fajnie- niech zrobi teraz casting na towarzyszkę podróży
emotka emotka emotka

Awe, chciałabys pojechać na wycieczkę z kimś takim emotka No chyba, że wybierasz się na casting do serialu Magia kłamstwa i chcesz poćwiczyć rozpoznawanie kłamstw na Sławku emotka Muszę Cię rozczarować, nie będziesz miała punktu odniesienia, bo on nigdy nie mówi prawdy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5574161 Napisano: 04.02.2013 05:49:49 w Biedronka
U mnie brak przelewu i brak przekazu. Grunt to trzymać się regulaminu... z obu stron... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5573045 Napisano: 03.02.2013 04:53:44 w TESCO konkursy
Czytam regulamin konkursu Wygraj romantyczne wakacje” i widnieje tam coś takiego:
- 2 nagrody główne w postaci vouchera podróżnego
a dalej:
- Spośród wszystkich prawidłowo zarejestrowanych zgłoszeń... zostanie wytypowany: 1 uczestnika, który zdaniem Komisji został autorem najlepszego zdania konkursowego – osobie tej zostanie przyznana nagroda główna;

Pomijając błędy, to rozumiem, że drugą wycieczkę Sławek już przyznał sobie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5572023 Napisano: 02.02.2013 01:57:53 w Wkurza mnie...
Ja kiedyś znalazłam portfel z paroma stówkami w środku, kartami kredytowymi i spisanymi na kartce wszystkimi nr pin do nich (łącznie z podpisem który pin do jakiej karty), paragony po 500-600 zł ze sklepów z ubraniami, wystarczyło pójść do bankomatu i sobie wypłacić cały dostępny limit (a sadząc po zawartości portfela sporo tego było). Nie było dokumentów poza jakąś kartą do lekarza i kilkoma nr telefonu. Natrudziłam się bardzo, żeby odszukać tę osobę. Kobieta nawet nie wiedziała, ze zgubiła portfel (więc kasę z bankomatu można było wypłacić nawet kilka razy). Umówiłam się z nią na odbiór i w zamian dostałam... czekoladę. Głupio mi się bardzo zrobiło, ja bym inaczej potraktowała taką osobę, zwłaszcza mając sporo pieniędzy. Ale z drugiej strony nie przyszło mi do głowy nawet sugerowanie znaleźnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5571885 Napisano: 02.02.2013 11:47:03 w TESCO konkursy
mundek2004 napisał(a):

agamaty napisał(a):

mia napisał(a):

A dużo osób wybiera się jutro do Tesco? emotka

jedź, ale zostaw mi poniedziałek emotka

ja też zaczynam od poniedziałku emotka

a że Tassimo już w domu mam, będzie łatwiej emotka

Mój Ci on emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5571159 Napisano: 01.02.2013 02:33:47 w Biedronka
Dzwoniłam w sprawie brakujących przelewów, nadal wszystkie nie wyszły. Czekajcie cierpliwie do poniedziałku-wtorku, dopiero wtedy jest sens dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5570492 Napisano: 31.01.2013 08:52:41 w Biedronka
Czy dostał ktoś dzisiaj przelew, które to ponoć mieli wysyłać 31.01? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5570420 Napisano: 31.01.2013 08:06:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Krakowskie wykształciuchy, nibyście tacy mądrzy, a zdania z sensem sklecić nie potraficie emotka (żart oczywiście, taki czarny humor)

Bo wiesz, nie chodzi o sens tylko o skutek. Wygrywamy, wygrywamy, a resztą niech sie inni zajmą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5570393 Napisano: 31.01.2013 07:50:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Jak dobrze, że nie grałam, bo przegrałabym w Krakowie z Kolor to Monnari i Świeżość, młodość...

Mnie również zdziwiło, że Kraków taki słabiutki. Te wyniki w znacznym stopniu obrażają inteligencję uczestników. A jak świadczą o organizatorze, to już w ogóle nie zasługuje na komentarz. Widocznie tak im się wylosowało...

Mnie samej wstyd za wyniki krakowskie, bo mam wrażenie, ze to miasto składa się z ćwierćinteligentów skoro takie wyniki były tymi najlepszymi. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5570166 Napisano: 31.01.2013 04:58:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
arta napisał(a):

asante napisał(a):

Kto to organizował, bo nie pamiętam?

tez chętnie się dowiem, kto takie kwiatki wybierał.

A co do Magnolii to jestem na 100% pewna, ponieważ specjalnie udałam się do innego sklepu oglądać te ciuchy, w efekcie rezygnując z konkursu.

Babeczka w CH Magnolia wyraźnie powiedziała, że Monari już nie ma i nie będzie.

Organizatorem konkursu Monnari pod nazwą „Moda na kolory!” (dalej: Konkurs) jest Albedo Marketing.
i wszystko jasne... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5570152 Napisano: 31.01.2013 04:46:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak dobrze, że nie grałam, bo przegrałabym w Krakowie z Kolor to Monnari i Świeżość, młodość...
Kto to organizował, bo nie pamiętam?
Arta, to mocno zastanawiające... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5569978 Napisano: 31.01.2013 02:34:06 w Konkursy ABC
malenka89 napisał(a):

U mnie toster emotka
Jakby ktoś chciał zamienić na czajnik to pw emotka

Pani powiedziała, że jeszcze dzisiaj będzie dzwonić emotka

Z jakiego dnia dzwonili? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana