Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5569608 Napisano: 31.01.2013 10:38:05 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

asante napisał(a):

assal napisał(a):

Znów i tak wszyscy zagrają, a potem będzie narzekanie, że agencja byle jaka emotka
Każdy wie, jaka jest emotka

I ciągle tego nie potrafię zrozumieć... Tak się pchać, żeby zostać wydymnym...

No, mnie się zdarzyło tam wygrać emotka

Mnie też, piłkę za 360 zł, która się okazała zwykłą za 50 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5569591 Napisano: 31.01.2013 10:32:20 w Inne mniejsze markety
assal napisał(a):

Znów i tak wszyscy zagrają, a potem będzie narzekanie, że agencja byle jaka emotka
Każdy wie, jaka jest emotka

I ciągle tego nie potrafię zrozumieć... Tak się pchać, żeby zostać wydymnym... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5569475 Napisano: 31.01.2013 09:02:09 w TESCO konkursy
bartula napisał(a):

Czy dobrze widzę że i tym razem Karlsbad (Jacobs) nie wymaga wysyłania zgłoszenia w dniu zakupu?

...po uprzednim dokonaniu zakupu, wyłącznie w dniu dokonania zakupu, Uczestnik
Promocji wysyła pod numer 7055 wiadomość tekstową SMS zawierającą, z
zachowaniem poniższej kolejności następujące treści oddzielone kropkami...
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5569260 Napisano: 30.01.2013 10:12:21 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

asante napisał(a):

Mia, mój ojciec miał na to świetny argument: Ja niczego nie dostałem to dlaczego ja mam dzieciom dawać, nie mam zamiaru. No chyba, ze Wy dostaliście, to trzeba poszukać innego argumentu emotka

My niespecjalnie dostaliśmy, niemniej jednak ani moi rodzice, ani teściowie tak nie dziadowali, bo inaczej tego nie określę. emotka
Życie z debetem non stop na koncie ich nigdy nie dotyczyło i nie dotyczy. No i Bogu dzięki zresztą. emotka

Mój ojciec też nie cierpiał na brak pieniędzy, to był raczej taki czarny humor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5569230 Napisano: 30.01.2013 09:58:09 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Boże, jak tu smutno... emotka

No to ja dołożę - czasy, kiedy były rozstania i wyjazdy już minęły.
Za to mnie wkurza nadchodząca starość i ciągły brak pieniędzy. Należałoby jakąś przyszłość dzieciom zapewnić, a jak tu myśleć o czymkolwiek jak się ledwo wiąże koniec z końcem? emotka

Mia, mój ojciec miał na to świetny argument: Ja niczego nie dostałem to dlaczego ja mam dzieciom dawać, nie mam zamiaru. No chyba, ze Wy dostaliście, to trzeba poszukać innego argumentu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5569155 Napisano: 30.01.2013 08:52:08 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

asante napisał(a):

malenka89, chyba nie zrozumiałaś tego co napisałam. 1500 zł to może nie jest mało, o ile nie płacisz za wynajem mieszkania i nie musisz go wyposażyć, bo nie masz niczego, co pochłania całą tę kwotę. I najpierw piszesz, że to nie jest mało, a potem, że sama masz większe rachunki. Nie rozumiem...
Pola, zazdroszczę Ci związku (ale tak pozytywnie zazdroszczę)

ale przecież to nie było do Ciebie emotka

tylko do emilka1705 emotka

a... no i wszystko jasne Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5569147 Napisano: 30.01.2013 08:46:30 w Wkurza mnie...
malenka89, chyba nie zrozumiałaś tego co napisałam. 1500 zł to może nie jest mało, o ile nie płacisz za wynajem mieszkania i nie musisz go wyposażyć, bo nie masz niczego, co pochłania całą tę kwotę. I najpierw piszesz, że to nie jest mało, a potem, że sama masz większe rachunki. Nie rozumiem...
Pola, zazdroszczę Ci związku (ale tak pozytywnie zazdroszczę) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5569037 Napisano: 30.01.2013 07:17:37 w Wkurza mnie...
emilka1705 napisał(a):

Kochana dopóki nie pożyłam tutaj (przez 2 lata mieszkała z mężem jeszcze bez dzieci w UK)też tak myślałam...Mąż nie miał najniższej krajowej, a było ciężko. Mamy dom, ale co z tego jak jest do remontu. Rachunki jak się poskładało to 800zł i jeszcze 200rata za auto. Nie wspominam już o zimie gdzie na ogrzewanie spokojnie idzie 4 tony węgla, 4metry drzewa w sumie bagatela ponad 3000zł. Grzejemy bez szału 19-20stopni w nocy mniej. 2500-800-200 na życie 1500zł no i jeszcze 150 na dojazd męża do pracy. Oczywiście rodzinne czy inne dodatki nam się nie należą. Komp naddaje się do wymiany,drzwi do garazu (dodam że połączony jest z domem więc ciągnie zimno) jak je otwieram to boję się że wylecą nie wspomną o kuchni co straszy i starych oknach na parterze. Nie pójdę do pracy bo jak wynajmę nianie to nie zostanie mi z wypłaty prawie nic. Do przedszkola córka się nie dostała. Nie mam rodziców czy teściów co dorzucą do remontu, czy zostaną z dziećmi. Jeśli miałabym wykończony dom lub możliwość pójścia do pracy nie decydowałabym się na takie coś. Poza tym mam nadzieję, że już niedługo wyjedziemy całą 4:)

Wiem, wiem, że to nie jest łatwe. I tego Ci życzę, żebyście jak najszybciej byli razem, bo im dłużej, tym trudniej jest wrócić do życia razem, a nie koło siebie. Mówię trochę z własnego doświadczenia. Pamiętam, kiedy pewnej nocy podjęłam decyzję o wyprowadzeniu się z domu. Pomyślałam, że moje zdrowie psychiczne jest najważniejsze. Wynajęłam mieszkanie, które ze wszystkimi opłatami kosztowało mnie 1500 zł (mieszkanie puste, bez mebli, z odpadającymi płytkami pcv na podłodze, bo takie są realia w Krakowie). Moja pensja wynosiła też 1500 zł. Pomyślałam, że z głodu nie umrę, są w razie czego jadłodajnie dla ubogich, albo będę kraść bułki w sklepie, byłam tak zdesperowana. I wiesz co - to była najlepsza decyzja mojego życia i choć czasami było (i jest) bardzo trudno, nigdy tego nie żałowałam. Wiem, że mając dzieci nie jest łatwo, ale człowiek gdy chce, potrafi góry przenosić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5568855 Napisano: 30.01.2013 04:50:39 w Wkurza mnie...
Dziewczyny, wybór jest zawsze, tylko sztuką jest dokonanie właściwego wyboru emotka
Co do związków/małżeństw na odległość - widziałam takich sporo, po kilku latach potrafią już tylko milczeć lub się kłócić. Każdy musi sobie odpowiedzieć, czy chce się na to zgodzić i czy jest gotów na ewentualne konsekwencje, bo nigdy nie jest tak, ze jest tylko jedna droga, wybór jest zawsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5568172 Napisano: 30.01.2013 09:15:04 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Własnie dostałam sms z Kauflandu o wygranym bonie emotka

Cooo? Niniejszym komisyjnie wykluczamy Cię z ekskluzywnego Klubu Nielaureatów emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5567968 Napisano: 29.01.2013 10:17:42 w Kaufland konkursy
fryteczka napisał(a):

asante dobrze,ze napisalas...sprawdzilam starter z play i jest sms emotka
wczoraj sprawdzalam i nic...

dobrze,ze teraz luknelam bo by przepadlo emotka

takze 4 bony sa

Połowa się należy emotka
Czyli z siecią był jakiś problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5567795 Napisano: 29.01.2013 08:10:31 w Kaufland konkursy
mikki85 napisał(a):

asante napisał(a):

mikki85 napisał(a):

asante sana, jaka sieć ?

Play
ekuc, albo na więcej telefonów emotka

a nie masz przypadkiem telefonu na 2 karty ?

Nie, wszystko jest normalne. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5567760 Napisano: 29.01.2013 07:29:21 w Kaufland konkursy
mikki85 napisał(a):

asante sana, jaka sieć ?

Play
ekuc, albo na więcej telefonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5567748 Napisano: 29.01.2013 07:20:57 w Kaufland konkursy
ekuc2 napisał(a):

asante napisał(a):

Telefon mi się zawiesił czy puścili jeszcze smsy emotka

a wygrałaś w tym konkursie z tego numeru?
jakie miasto?

No nie wygrałam, nie dziwiłabym się tak emotka To znaczy wczoraj nie dostałam smsa, telefon był cały czas włączony, a sms chyba gdzieś fruwał w przestworzach. Miasto było wymienione wczoraj jako wygrane więc nie jest to druga tura. Raczej z siecią jakieś problemy. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5567732 Napisano: 29.01.2013 07:05:48 w Kaufland konkursy
Telefon mi się zawiesił czy puścili jeszcze smsy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5567613 Napisano: 29.01.2013 05:08:02 w Wkurza mnie...
Pola, popłakałam się ze śmiechu. Przypomniałam sobie jak moja ciocia sprzedała Amicę, bo remontowała kuchnię, a szkoda jej było wyrzucać, bo tak dobrze ten piekarnik piecze ciasta. Na drugi dzień kupiec wrócił z kuchenką, oburzony zwyzywał ją od oszustek, bo piekarnik nie działa. Po pytaniu a ustawił pan zegar zaniemówił... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5567287 Napisano: 29.01.2013 12:29:31 w Biedronka
kasiaw1431 napisał(a):

asante napisał(a):

avatea napisał(a):

Reni napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na przelew z Biedronki? emotka

czeka...

Tak, czeka. Ma ktoś nr telefonu do osoby zajmującej się zwrotami, bo chyba czas zacząć się martwić. A może ktoś pytał czy wszystkie przelewy już wyszły?

Przelewy nie wyszły wszystkie pytałam - wyjdą też 31.01

Dzięki za te magiczne słowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5567252 Napisano: 29.01.2013 12:04:24 w Biedronka
avatea napisał(a):

Reni napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na przelew z Biedronki? emotka

czeka...

Tak, czeka. Ma ktoś nr telefonu do osoby zajmującej się zwrotami, bo chyba czas zacząć się martwić. A może ktoś pytał czy wszystkie przelewy już wyszły? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5566481 Napisano: 28.01.2013 05:50:28 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

asante napisał(a):

W temacie - dzisiaj mam taki dzień, ze niech mnie ktoś dobije...

emotka
dobiję Cię pod warunkiem , że Ty też mnie dobijesz ...

Mam dobijającą lekturę na wieczór - właśnie odebrałam pisemko z sądu RP, do zapłaty 380 zeta emotka Mój facet stwierdził, że to chore państwo, bo każą niewinnych ludzi, więc się zdenerwował i musi to odreagować (wyszedł pobiegać). Ja tam się cieszę, bo widzę to tak: zapłacę i będę mogła wrócić do normalnego życia, nie będę się odwoływać, nie moje klimaty, chcę to mieć z głowy raz na zawsze. Ostrzegłam Mojego, że (na wzór Agi) rzucę w niego kubkiem i będziemy mieć dziurę w ścianie, ale wszyscy wiedzą, żem chodzącą łagodnością, eh. Wróciły mi siły; odżyłam, jak król Théoden po wizycie Gandalfa, mogę dobić, kogo chcecie emotka

W temacie: wkurza mnie, że jutro wpadną znajomi i mam im zaserwować zupę + tiramisu, a gdzież kufa mój pomocnik? W pojedynkę nawet palcem nie kiwnę emotka

no ja też mam dziś sądny dzień - dowiedziałam się dziś w spółdzielni, że zamiast na konto czynszowe płaciłam calutki rok na konto za wodę - w efekcie na koncie z wodą mam nadpłatę a z konta czynszowego mam sądowy nakaz zapłaty ... na moje pytanie czemu nawet głupiego wezwania do zapłaty nie dostałam usłyszałam, że pewnie wrzucili mi pracownicy do skrzynki... bo spółdzielnia nie korzysta już z poczty -i że mogę się odwołać , ale wina ewidentnie moja więc psu na buty odwołanie ;

Ale to jest głupi kraj... taki nie dla normalnych ludzi tylko dla bogaczy lub/i cwaniaków. Ostatnio byłam trochę w Niemczech, tam wszystko jest dla ludzi. Nawet gdy ma się spore zaległości finansowe w stosunku do Państwa, wystarczy zacząć z nimi rozmawiać, umówić się na spłatę rat itd., nie robią problemów gdy tylko widzą dobrą wolę człowieka. Podobnie jest ze wszystkim. U nas najchętniej to by Cię wyrzucili za drzwi albo zamknęli w więzieniu i radź se sam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5566325 Napisano: 28.01.2013 04:15:24 w Wkurza mnie...
pawel1615 napisał(a):

apropopo a6w- robicie jakieś przerwy miedzy seriami (nie cyklami)? Bo sa 3 wersje w internecie:
1. max kilkadziesiąt sekund przerwy
2. do godziny przerwy
3. dowolna długość przerw, byle sie wyrobić w ciągu jednego dnia

a tak w ogóle to po raz drugi zaczynam ją od początku (jestem na 5 dniu), wcześniej doszedłem chyba do 20 powtórzeń i przez grypę nie dokończyłem

Moim zdaniem tylko krótka przerwa (1-2 min. max) ma sens, później mięśnie stygną i od nowa trzeba je rozgrzewać zamiast trenować. Wyświetl w wątku >>
0 0