Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
http://www.tojedo...Facet_to_swinia.html Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ale mnie to wkurzyło, podnieśli ceny po to, żeby zmienić logo na jakiś dziwny bohomaz w chińskich kolorach (Poczta Polska made in China), zrobić nową stronę i zmieniać wystrój placówek. Niech wreszcie ktoś uruchomi jakąś konkurencję do ch... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
no chyba, że się Multikino nawinie
Dzięki ludności w Koninie Multikino szybko się zwinie
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
pewnikiem wybierali po winie
Dlatego w Koninie kino Helios nigdy nie zginie
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nacieraj dłonie oliwą z oliwek kilka razy dziennie, wieczorem możesz ją odrobinkę podgrzać, natrzeć ręce i włożyć jakieś bawełniane rękawiczki. Skóra stanie się bardziej elastyczna. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dobre, nie słyszałam tego
Ja bym uciekała, żeby mi ktoś nie zładował
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jeśli ktoś ma tam konto, mogę doradzić jak to zrobić.
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Otóż to - czyli jeśli każdy będzie mówił jak mu się podoba, to w którymś momencie się nie zrozumiemy. Ja już mam kłopot ze zrozumieniem mojej 14-letniej siostrzenicy, która mówi młodzieżowym językiem. Rodzimy język jest po to, żeby go szanować i za niego zginęło wielu ludzi. My tu sobie żartujemy, niektórzy się uczą czegoś nowego, nikogo nie wyzywamy od idiotów i proszę, pozwól nam się dobrze bawić
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Podarowałem kwiatek.
Nie podarowałem kwiatka. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A! Jeszcze naopkoło (w mowie) Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wysyłam kogo/co - Anię, Zosię, Piotra, ale sms
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W przypadku tej karty też. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A to jest ciekawy temat, bo ja np. nie mogę wyplenić u siebie wysłałam smsa. Zawsze łapię się na błędzie jak już słowo wyleci mi z ust. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tu chyba masz rację, późno było
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie znam Deutera, ale pewnie wypróbuję
I w Zakopanem a nie w Zakopanym (bo jest Zakopane a nie Zakopany). Przepraszam, rzadko poprawiam, ale nie mogłam się powstrzymać
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jak pisałam wyżej, kupuję tę markę w Zakopanem i to na Krupówkach, po sezonie mają świetne wyprzedaże
Zapomniałam jeszcze o Karrimorze - sprzęt i odzież nie do zdarcia. Mam np. plecak z dożywotnią gwarancją (nie wiem czy dożywotnią moją czy jego
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
North Face kupuję akurat w Zakopanem (duży,dwupiętrowy sklep sportowy na Krupówkach):)
Pozostałe w Krakowie przy ul. Siennej (Polarsport), najlepszy sklep sportowy z najbardziej fachową obsługą jaką znam. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dorzucam jeszcze moje ukochane Chiruca i The North face. Śliczne i niezawodne, a ja butów nie oszczędzam, wykorzystuję je całą zimę i nawet w lecie w górach.
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Oto jak jest w Krakowie. Dzisiaj droga z bloku do samochodu (ok 30 m) zajęła mi chyba 15 minut, żeby nie wybić zębów. A szpitale pękają w szwach od nadmiaru połamańców. Wyświetl w wątku >>