Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5561229 Napisano: 23.01.2013 06:40:05 w Wkurza mnie...
sanitas napisał(a):

Cytat: Słodki jakiś ten sos. I jakoś tak zwykle ładniej mi podajesz. Nawaliłaś mi na talerz jak świni do koryta.

Takim to trzeba śpiewać: Facet to świnia.... emotka

http://www.tojedo...Facet_to_swinia.html Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5561032 Napisano: 23.01.2013 04:18:04 w Wkurza mnie...
Widzieliście nową Pocztę Polską emotka
Ale mnie to wkurzyło, podnieśli ceny po to, żeby zmienić logo na jakiś dziwny bohomaz w chińskich kolorach (Poczta Polska made in China), zrobić nową stronę i zmieniać wystrój placówek. Niech wreszcie ktoś uruchomi jakąś konkurencję do ch... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5560806 Napisano: 23.01.2013 01:18:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

asante napisał(a):

pola731 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

79magda napisał(a):

Widzę, że ludność tubylcza w Koninie z zamiłowania do górnolotnej poezji słynie...
emotka

A ja myślę, że to raczej komisja w Koninie z tego właśnie słynie emotka

pewnikiem wybierali po winie
emotka

Dlatego w Koninie kino Helios nigdy nie zginie emotka

no chyba, że się Multikino nawinie emotka
Dzięki ludności w Koninie Multikino szybko się zwinie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5560798 Napisano: 23.01.2013 01:16:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

79magda napisał(a):

Widzę, że ludność tubylcza w Koninie z zamiłowania do górnolotnej poezji słynie...
emotka

A ja myślę, że to raczej komisja w Koninie z tego właśnie słynie emotka

pewnikiem wybierali po winie
emotka
Dlatego w Koninie kino Helios nigdy nie zginie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5560791 Napisano: 23.01.2013 01:13:15 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

Wkurzają mnie moje kostki u dłoni- od mrozu i wiatru tak strasznie popękały, a skóra na nich wyschła do tego stopnia, że krew mi z nich leci i pieką potwornie emotka emotka

Nacieraj dłonie oliwą z oliwek kilka razy dziennie, wieczorem możesz ją odrobinkę podgrzać, natrzeć ręce i włożyć jakieś bawełniane rękawiczki. Skóra stanie się bardziej elastyczna. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5560153 Napisano: 22.01.2013 10:04:17 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

a mnie dobija tekst teściów zładować Ci?-czytaj. zrobić/podać Ci.... emotka

gdyby ktos tak do mnie sie zwrocil pomyslalabym, ze mi grozi emotka emotka

Dobre, nie słyszałam tego emotka
Ja bym uciekała, żeby mi ktoś nie zładował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5559388 Napisano: 22.01.2013 01:11:08 w Inne mniejsze markety
Ja sobie poradziłam z wypłatą z karty Woseba bez prowizji dzięki platformie Plus500, ale to mega skomplikowane emotka
Jeśli ktoś ma tam konto, mogę doradzić jak to zrobić.
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5559320 Napisano: 22.01.2013 12:16:54 w Wkurza mnie...
lukasz04 napisał(a):

A mnie wkurza że nagle wszyscy stali się j... stylistami i mistrzami ortografii. Formą przekazu jest słowo, a nie ortografia. Każdy język miał ułatwiać komunikację językową, nie ją utrudniać. Zauważyłem, że na różnych forach, mimo że ktoś napisze coś z sensem, a zrobi głupi błąd często wynikający z pośpiechu (niech będzie i z niewiedzy) jest z góry traktowany jak idiota. Trzeba mu ten błąd oczywiście wytknąć i ośmieszyć go, a że napisał coś godnego uwagi i z sensem? No cóż, to już mniej ważne...

Otóż to - czyli jeśli każdy będzie mówił jak mu się podoba, to w którymś momencie się nie zrozumiemy. Ja już mam kłopot ze zrozumieniem mojej 14-letniej siostrzenicy, która mówi młodzieżowym językiem. Rodzimy język jest po to, żeby go szanować i za niego zginęło wielu ludzi. My tu sobie żartujemy, niektórzy się uczą czegoś nowego, nikogo nie wyzywamy od idiotów i proszę, pozwól nam się dobrze bawić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5559223 Napisano: 22.01.2013 11:18:42 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

jeszcze spolegliwy jako uległy (chociaż to znaczenie już jest podobno uznawane za poprawne)
usyna jako zasypia
rok dwutysięczny trzynasty zamiast dwa tysiące trzynasty
22 styczeń zamiast 22 stycznia
plajsterki
I moje ulubione pretensjonalny jako kłótliwy

A największą wysypkę mam jak słyszę perfuma, torta, ubrać buty i tą książkę /piłkę /nagrodę zamiast tę książkę...

A kto mi powie jak się mówi podarować babci kwiatek, czy kwiatka?

bo w reklamie na minimini mówią kwiatka a tak strasznie mnie to razi

Podarowałem kwiatek.
Nie podarowałem kwiatka. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5559159 Napisano: 22.01.2013 10:50:47 w Wkurza mnie...
No to dorzucam moje ulubione Ubieram buty, ubierz kurtkę. Ludzie, ubrać można choinkę... Ale walczę z rodziną i jak grochem o ścianę...
A! Jeszcze naopkoło (w mowie) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5559119 Napisano: 22.01.2013 10:33:43 w Wkurza mnie...
Ziołko, wnoszę postulat zrobienia jednego wątku z Wkurza mnie i Rozmów o wszystkim, bo jakoś nie możemy się tam przenieść, a większość Rozmów o wszystkim wynika z czyjegoś Wkurza mnie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5559101 Napisano: 22.01.2013 10:26:58 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Ok, przypomniała mi się piosenka Ewy Bem: wysyłam sms, literka po literce, lalala emotka

emotka
Wysyłam kogo/co - Anię, Zosię, Piotra, ale sms emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5559085 Napisano: 22.01.2013 10:19:55 w Inne mniejsze markety
apoccalipsa napisał(a):

bethan napisał(a):

W bankomacie płaci się 5 zeta za wybranie kasy.

w bankomacie wbk też?

W przypadku tej karty też. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5559058 Napisano: 22.01.2013 10:11:15 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

o tak! i perfum to też mój faworyt, podobnie jak torta emotka jadłam torta, kupiłam torta, upiekłam torta itp. emotka

A to jest ciekawy temat, bo ja np. nie mogę wyplenić u siebie wysłałam smsa. Zawsze łapię się na błędzie jak już słowo wyleci mi z ust. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5559046 Napisano: 22.01.2013 10:07:33 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

To, że w Zakopanem, to wiem, tylko argumentacja mnie zastanowiła. Zakopane jako skrócenie zakopane miasto, co odmieniało by się w zakopanym mieście. Sekretem jest tu fakt, że to nazwa miejscowa: http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=995
emotka

Tu chyba masz rację, późno było emotka Podobnie jest w przypadku nazwisk, ostatnio oglądałam Miodka i tam był rozwiązywany problem nazwiska Ksiądz. No bo przecież nie powiesz do kogoś proszę Księdza tylko Ksiądza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5558773 Napisano: 21.01.2013 10:03:16 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Jak pisałam wyżej, kupuję tę markę w Zakopanem i to na Krupówkach, po sezonie mają świetne wyprzedaże emotka
Zapomniałam jeszcze o Karrimorze - sprzęt i odzież nie do zdarcia. Mam np. plecak z dożywotnią gwarancją (nie wiem czy dożywotnią moją czy jego emotka

W Zakopanym bywam rzadko, ostatni raz we wrześniu. Dożywotnia gwarancja, świetnie brzmi emotka

Co do plecaków, to oszalałam za wygranym Deuterem, producent powinien mi słono płacić za marketing szeptany -> niech mi nikt nie wmawia, że my, konkursowicze nie jesteśmy lojalni wobec marki i nie opłaca się nam nagród dawać, bo się nimi nie zachwycamy. Ja się zachwycam, ile wlezie, aż Mój zaczyna oczami przewracać emotka

Nic mnie nie wkurza, dobranoc wszystkim, może niech mnie tylko przedramię przestanie boleć, bo nie wiem, o co chodzi (znowu starość?!)

Nie znam Deutera, ale pewnie wypróbuję emotka
I w Zakopanem a nie w Zakopanym (bo jest Zakopane a nie Zakopany). Przepraszam, rzadko poprawiam, ale nie mogłam się powstrzymać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5558755 Napisano: 21.01.2013 09:45:34 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Dorzucam jeszcze moje ukochane Chiruca i The North face. Śliczne i niezawodne, a ja butów nie oszczędzam, wykorzystuję je całą zimę i nawet w lecie w górach.

The North Face - oł je, kiedyś strasznie mi się spodobały ich kozaczki, ale cena nieco mnie zniechęciła; nie poddałam się jednak zupełnie, czyli czekam na odpowiedni konkurs emotka

Jak pisałam wyżej, kupuję tę markę w Zakopanem i to na Krupówkach, po sezonie mają świetne wyprzedaże emotka
Zapomniałam jeszcze o Karrimorze - sprzęt i odzież nie do zdarcia. Mam np. plecak z dożywotnią gwarancją (nie wiem czy dożywotnią moją czy jego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5558747 Napisano: 21.01.2013 09:41:53 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

gdzie North face dostajesz w Krakowie ?

North Face kupuję akurat w Zakopanem (duży,dwupiętrowy sklep sportowy na Krupówkach):)
Pozostałe w Krakowie przy ul. Siennej (Polarsport), najlepszy sklep sportowy z najbardziej fachową obsługą jaką znam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5558707 Napisano: 21.01.2013 09:10:12 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Wymieniłam tylko te, które OSOBIŚCIE sprawdziliśmy. Jest wiele innych marek, których nie wypróbowałam. Jeszcze polecam Meindla, ale to już droższa opcja i nie każdemu potrzebna; za to Salomony i Jack Wolfskiny są naprawdę super, towarzyszą nam od wielu lat emotka

Dorzucam jeszcze moje ukochane Chiruca i The North face. Śliczne i niezawodne, a ja butów nie oszczędzam, wykorzystuję je całą zimę i nawet w lecie w górach.
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5558608 Napisano: 21.01.2013 08:12:24 w Wkurza mnie...
http://wiadomosci...toreportaz-duzy.html
Oto jak jest w Krakowie. Dzisiaj droga z bloku do samochodu (ok 30 m) zajęła mi chyba 15 minut, żeby nie wybić zębów. A szpitale pękają w szwach od nadmiaru połamańców. Wyświetl w wątku >>
0 0