Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mikki, nie mogę zamówić w aptece, bo nie ma go w hurtowniach. Trzeba znaleźć jakieś starsze zapasy. No własnie, tabletki sa od 4 r.ż., a wcześniej syrop, jednak różni się składem. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jola, a czy w aptece sprzedano Ci tabletki dla dziecka? Bo ponoć tabletki są dla dorosłych, a płyn dla dzieci (mają nieco inny skład). Szukam tego płynu dla dwulatki i żadna apteka nie ma. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To się pośmiałam, bo u mnie jest dokładnie odwrotnie. Jak sobie coś postanowię, to realizuję, a plany zwykle o d... rozbić. I myślę jak mia, nie ma znaczenia co to jest, byle jury się zachwyciło
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Karty ze starszych rzutów nie były blokowane, teraz są na wszystkich blokady z automatu. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Poszperałam w necie, ludzie mieli taki sam problem i jedyne wyjście to było zadzwonić na infolinię, gdzie odblokowywali kartę. Kiepska sieć, to prawda. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No to brak pomysłu...
Pewnie już wyciągałaś kartę i resetowałaś tel...
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Joan, a co byś powiedziała na sąsiada śpiewaka operowego, który ćwiczy wieczorami, a został przez los obdarowany głosem gorszym niż wspomniany kot po amfie? Kiedyś poszłam do niego o 22.30 żeby przestał śpiewać, westchnął ciężko i powiedział, że on musi ćwiczyć. Odparłam, że musi ale przestać ćwiczyć o 22, bo będę wzywać policję. Z reguły kończy o tej godzinie, ale czasami mam nerwy napięte jak struny, a jego ćwiczenia bez tv lub głośnej muzyki nie da się znieść. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jaka sieć?
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Sprawdź ustawienia centrali wiadomości. Nie wiem jaki numer powinien być w Heyah, ale na pewno w necie znajdziesz. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
O, znalazłam testy, to było to:
http://www.se.pl/...a-olowek_214096.html Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Koper - trzymam mocno kciuki za mamę, to prawda, ze wszystkie problemy to pryszcz przy poważnych chorobach.
Co do miodu - oglądałam kiedyś odcinek Wiem co jem, wiem co kupuje, którego tematem był miód. Bardzo lubię ten program. I tam było jasno powiedziane, że naturalny miód musi się skrystalizować do 3-4 miesięcy. I były pokazywane sposoby na sprawdzanie prawdziwości miodu. Jednym z nich było wylanie na talerzyk miodu i włożenie czubka ołówka (ale nie takiego zwykłego ołówka). I w jednym przypadku ten ołówek puszczał kolor do miodu, w drugim nie. Bardzo fajny test, spróbuję go gdzieś znaleźć.
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mariolka dziękuję
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mam podobnie, temat taki nijako-rodzinny zupełnie mi nie podszedł, wymyślam na siłę.
Co do AlaMaKota - rany, ale mi się to nie podoba... Nigdy nie napisałabym takiego smsa, kombinuję tak, żeby zmieściło się w 160 i nawet prawidłowo robię spację po przecinku. Innego smsa moja mózgownica nie przepuści. I jakoś wygrywam, więc tej wersji będę się trzymać
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja do dnia dzisiejszego nie bałam się dentystów, teraz bez znieczulenia nie dam się tknąć... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja byłam dzisiaj. Jak się okazało dentystka-rzeźnik. Szczęka mnie boli tak, że kanapkę kroiłam w centymetrowe kwadraciki, żeby coś zjeść wieczorem. Już tam nie wrócę... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Myślę, że interpretacja może być różna, byle pisać o rodzinie, a nie o sobie wyłącznie. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A przejrzałam Cię, zabierzesz pracę MPO. Będziesz dolną szczęką włóczyć po chodniku i robić za odśnieżarkę. W necie są filmiki z rowerami przerobionymi na pług, ale żeby szczęką... tym się nie najesz... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nota bene podczas pracy nad moją szczęką dentystka z asystentką cały czas dyskutowały na temat afery z żółtą teczka we Wrocławiu. Za ch... nie mogłam zakumać o co im chodziło, dopiero ten wątek rozjaśnił moją czarną niewiedzę. Ponoć sprawa się rozprzestrzenia i już ewakuują ulice od A do J oraz ściągają brygadę antyterrorystyczną z Warszawy. Już leci helikopterem.
Joan, u mnie jako córki byłej pracownicy wytwórni lalek, która szyła m.in. majtki dla lalek leży spory zapas gumki (oczywiście do majtek). Ile metrów potrzebujesz, bo nie wiem jak wielkiego focha chcesz mieć
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Też szukałam jakiegokolwiek zapisu na ten temat i nie znalazłam więc moim zdaniem nie ma ograniczenia. Wyświetl w wątku >>