Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5547355 Napisano: 10.01.2013 12:37:12 w Wkurza mnie...
Próbuję sobie wyobrazić uzależnienie ilości śmieci od wody i za cholerę nie potrafię. Bo co - jak się więcej kąpię to więcej wrzucę do kosza? Czy jak ktoś podlewa ogródek to śmieci mu spływają do kosza? Ja np. zużywam sporo wody, ale wyrzucam bardzo mało śmieci (mało gotuję, słoiki zbieram dla rodziny, która robi przetwory, papiery i plastik segreguję i wyrzucam do osobnych pojemników).
Odnośnie podlewania ogródków - mój wujek budując dom wkopał pod ziemię zbiornik, do którego zbiera się deszczówka i tą wodą podlewa ogródek. Bardzo sprytny pomysł, tylko słyszałam, że to też mają jakoś opodatkować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5547208 Napisano: 10.01.2013 11:11:00 w Konkursy ABC
Dzięki Joan, Zubi, mgrzel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5547144 Napisano: 10.01.2013 10:25:55 w Konkursy ABC
Czy ten konkurs z Magią Świąt był już rozwiązany (do wygrania były laptopy i miksery)? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5547056 Napisano: 10.01.2013 09:26:22 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę wejść na żadną stronę internetową... Mam dwie otwarte /poczta gmail i e-konki/ i na nich mogę śmigać... Innych nie da się otworzyć...
Czy ktoś też tak ma ???
emotka

A tak masz na jednej przeglądarce czy sprawdzałaś na innej, bo może się przeglądarka posypała?
Zacznij od resetu komputera i internetu (jeśli masz router) i sprawdź inną przeglądarkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5546528 Napisano: 09.01.2013 07:42:06 w Biedronka
mikki85 napisał(a):

edith napisał(a):

Byłam kupiłam zwyciężylam!!! emotka Ale nie bylo łatwo 3 panie mnie obslugiwaly ,dzwoniły,kręcily glowami i rzucaly tekst:dlaczego takie rzeczy dzieją sie zawsze na mojej zmianie emotka emotka

nie umiałaś obrócić tego w żart, że oto spotkał Panią zaszczyt niesłychany, a słyszałaś, że pracownicy obsługujący posiadaczy bonów sami mają być takimi bonami obdarowani...

podobno efekt piorunujący

Masz może jeszcze jakieś dobre rady w stylu rozebrać się, zatańczyć nago przed kierownikiem, żeby umilić mu trud przyjęcia naszych bonów itd.? Przepraszam, ale nie mogłam się potrzymać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5546445 Napisano: 09.01.2013 06:49:38 w Wkurza mnie...
kupie wygrany nr na skrable i paragon
To żart, czy ludzie zwariowali (wątek paragony)?
W temacie nie wiem czy mnie to wkurza czy bardziej zadziwia. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5546432 Napisano: 09.01.2013 06:41:03 w Biedronka
ashley878 napisał(a):

stracone 1,5 godziny w biedronce a zakupów brak! Konkurs okropny ;/ Nic nie działa, nic nie wiedza. Pani kasjerka patrzy się na mnie jak na nienormalną, bo przecież Biedronka nie wystawia bonów i jak już wreszcie przekonuje ją że jednak tak jest to bon nie wchodzi, na 3 kasach!! Cała ta akcja to po prostu żenada ;/
i napisze wam jeszcze coś lepszego, na każdej kasie na której kasowane były moje zakupy wyskakiwała inna kwota! Pani twierdzi że wagi są inaczej ustawione i na jednej 110,15gr a na inne 110,60! na kolejnej 109.10! nawet 1 zł różnicy!

Rewelacja emotka
Ja po wczorajszych zakupach stwierdziłam, że osiwieję jeśli ileś razy będę musiała tam jeszcze pójść. I wpadłam na pomysł, że dogadam się ze znajomymi palaczami (ceny papierosów wszędzie takie same więc im wsio ryba) i szybko będzie po sprawie, bo papierosy są drogie, lekkie i mało wymagające. Dobrze, że nie widzieliście mojej miny, gdy w trzech Biedronkach mieli po 2 paczki potrzebnych mi papierosów... Chyba dogadam się z żulami i wykupię całe tanie wino... Mam dość... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5546202 Napisano: 09.01.2013 03:39:35 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

wiecie co ? dziś mi się przelało - emocje, nerwy , stres - właśnie siedzę i płaczę - kurna - baba 40 lat i się mazgai , strasznie mnie wkurza, że nie daję sobie rady z emocjami

Pola! Ale płacz jest bardzo bardzo dobry, oczyszcza duszę. Gromadzenie w sobie emocji skutkuje różnymi chorobami, nawet rakiem. Płacz ile wlezie jeżeli tego potrzebujesz, a jutro wstań uśmiechnięta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5546026 Napisano: 09.01.2013 01:48:27 w Biedronka
pola731 napisał(a):

w efekcie przy kasie stałam ponad godzinę

No własnie, mnie się wczoraj przy kasie zdążyły rozmrozić ryby i zamiast kiedy chcę, musiałam je zjeść wczoraj. Mega wkurzające.
Fakt, konkurs był przeprowadzony bardzo fajnie. Na temat realizacji nagród można napisać tragikomedię. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5545994 Napisano: 09.01.2013 01:29:34 w Biedronka
mikki85 napisał(a):

nie jest tak źle

informuję wystraszoną kasjerkę i pana z kluczykiem, że najpierw mają skasować towar a dopiero na samym końcu kod kreskowy z bonu

nie dowierzają, ale PO oddychają z ulgą

dopłacam resztę - cała transakcja minutę dłużej niż przy samej płatności gotówką

trzeba tylko nie dopuścić do kombinowania i nabijania bonu jako bonu

Wszystko ok, ale nie puszczę np. mojej mamy samej do sklepu, bo jeśli będą problemy to sobie sama nie poradzi. A dla mnie jest to pół dnia straty - jazda tam i z powrotem + zakupy. Jedną kierowniczkę musiałam prawie reanimować bo tak jęczała i wzdychała, że ona o niczym nie wie, musiałam zapewniać, że jej pomogę. Już widze w tej roli moją mamę lub ojca. Jeszcze usłyszałam to sobie pani sklep wybrała, nie mogła pani pójść do innego. Uważasz, ze to jest normalna realizacja nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5545952 Napisano: 09.01.2013 01:02:41 w Biedronka
pola731 napisał(a):

sprawdziłyśmy 3 różne kasy - nie poszło

Pola, bardzo Ci współczuję. Ja mam sporo bonów i ich realizacja też mnie wykańcza. Jeżdżenie po sklepach z rodziną, dziwne spojrzenia jakbym ukradła bony, komunikaty o błędach przy kasach, wzdychania kierowników. Czasami się zastanawiam czy to nagroda czy kara. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5545506 Napisano: 08.01.2013 10:31:33 w Biedronka
pola731 napisał(a):

mówcie co chcecie - mieszkam w Polsce Z (już nie B czy C) - w 3 Biedronkach bony nie weszły , straciłam 3 godziny, wszędzie jest ten sam problem - komunikacja z serwerem i d**a , informatycy rozkładają ręce , kierowniczki to samo

mam dość - jest mi dziś przykro i źle

Pola, miałam dzisiaj ten sam problem, taki sam komunikat. Ale kierownik wcześniej przyjmował bon, zadzwonił do informatyków, ci oczywiście nie wiedzieli o co chodzi. Razem doszliśmy do tego, że skoro przyjęło wcześniej, to teraz też musi i spróbował na tej samej kasie i tam przyjęło! Wcześniej jeszcze poszedł na zaplecze i zrobił coś, ale nie pamiętam co (zapuścił coś w systemie). Powiedziałam, że nie wyjdę ze sklepu dopóki się nie uda i się udało. Może u Ciebie tez się da tylko na jednej kasie

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5544061 Napisano: 07.01.2013 11:08:16 w Biedronka
joan napisał(a):

Nie puszczę bliskich samych do Biedry, choć mają bony imienne na siebie, bo się boję, że ze zdenerwowania dostaliby zawału emotka

Mam podobnie, jutro jadę do mamy przez całe miasto tylko po to, żeby zrobić z nią zakupy, bo przecież kobiecina zejdzie tam jak będzie musiała przejść te szalone spojrzenia, strach kierownika, teksty, ze bonami absolutnie nie da się płacić, pytania czy ukradła bony itd... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543398 Napisano: 07.01.2013 04:05:24 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

Wkurzyłam się na pw ,jakie dostalam. Ludzie są podli i zazdrośni,wygrałam błyszczyk,a dostało mi síę tak jakbym conajmniej 6 w totka trafiła. emotka

Kaki, nie zdarzyło mi się dostać takiego pw., ale gdybym dostała, publicznie pokazałabym taką wiadomość razem z nickiem tej osoby (wiem, że ludzie specjalnie zakładają inne konta, ale to jest też do sprawdzenia). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543357 Napisano: 07.01.2013 03:43:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

Jeśli chodzi o MC, jak widzę na forum, to od kilku dobrych lat ciągle jest to samo. Nagród nie dają, a nawet jeśli, to o dużo mniejszej wartości i po wielkiej wojnie.

I pewnie nie zmienią swojego nastawienia, bo zawsze są chętni by u nich zagrać. emotka
Może czas przestać się odgrażać, tylko po prostu olać konkursy organizowane przez tę „agencje”. emotka

Ja własnie tego też nie pojmuję. Mnie raz MC wystawiło z piłką Tango i dostali ode mnie bana na wszystkie konkursy organizowane przez siebie. Nie zamierzam być kozłem ofiarnym. Są jak widać nie do ruszenia, po tylu aferach Tesco zleca im przeprowadzenie jeszcze większej liczby konkursów. Ludzie, serio tak lubicie być oszukiwani, że nadal gracie u nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543215 Napisano: 07.01.2013 02:27:07 w Biedronka
malenka89 napisał(a):

asante napisał(a):

malenka89 napisał(a):

u mnie kilka dni temu w Mysłowicach było kilka tych maszynek emotka

O! A w której Biedronce, bo pewnie jest kilka? Mysłowice mi bardzo pasują.

Nie wiem czy skojarzysz, ale kilka sztuk było na Słupnej (chyba to ul. Oświęcimska), a w drugiej na ul. Wielka Skotnica widziałam, ale tylko jedną sztukę.

Super, bardzo dziękuję, jutro tam pojadę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543202 Napisano: 07.01.2013 02:18:59 w TESCO konkursy
kluseczka napisał(a):

były już wyniki z Żywca z Tesco emotka - proszę chociaż o info na prv, żebym nie czekała już niepotrzebnie emotka emotka

Ja też czekam, więc łudzę się, że nie było:) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543196 Napisano: 07.01.2013 02:15:28 w Biedronka
malenka89 napisał(a):

u mnie kilka dni temu w Mysłowicach było kilka tych maszynek emotka

O! A w której Biedronce, bo pewnie jest kilka? Mysłowice mi bardzo pasują. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543164 Napisano: 07.01.2013 01:59:10 w Biedronka
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Czy spotkał się ktoś może z maszynką do mielenia Zelmer w Biedronce w Krakowie lub na Śląsku? Pilnie jej poszukuję, a niestety telefony do Biedronek są zastrzeżone do kontaktów wewnętrznych emotka

U mnie była kilka dni temu, ale tylko 1 szt., więc nie mam pojęcia, czy jeszcze można ją kupić...

No własnie u mnie też była 1 sztuka i zniknęła. Jeśli nie znajdę u siebie, to wyślę kolegę do Chorzowa, na szczęście mieszka blisko. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543154 Napisano: 07.01.2013 01:54:20 w Biedronka
Czy spotkał się ktoś może z maszynką do mielenia Zelmer w Biedronce w Krakowie lub na Śląsku? Pilnie jej poszukuję, a niestety telefony do Biedronek są zastrzeżone do kontaktów wewnętrznych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0