Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Odnośnie podlewania ogródków - mój wujek budując dom wkopał pod ziemię zbiornik, do którego zbiera się deszczówka i tą wodą podlewa ogródek. Bardzo sprytny pomysł, tylko słyszałam, że to też mają jakoś opodatkować
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A tak masz na jednej przeglądarce czy sprawdzałaś na innej, bo może się przeglądarka posypała?
Zacznij od resetu komputera i internetu (jeśli masz router) i sprawdź inną przeglądarkę. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Masz może jeszcze jakieś dobre rady w stylu rozebrać się, zatańczyć nago przed kierownikiem, żeby umilić mu trud przyjęcia naszych bonów itd.? Przepraszam, ale nie mogłam się potrzymać. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To żart, czy ludzie zwariowali (wątek paragony)?
W temacie nie wiem czy mnie to wkurza czy bardziej zadziwia. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Rewelacja
Ja po wczorajszych zakupach stwierdziłam, że osiwieję jeśli ileś razy będę musiała tam jeszcze pójść. I wpadłam na pomysł, że dogadam się ze znajomymi palaczami (ceny papierosów wszędzie takie same więc im wsio ryba) i szybko będzie po sprawie, bo papierosy są drogie, lekkie i mało wymagające. Dobrze, że nie widzieliście mojej miny, gdy w trzech Biedronkach mieli po 2 paczki potrzebnych mi papierosów... Chyba dogadam się z żulami i wykupię całe tanie wino... Mam dość... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Pola! Ale płacz jest bardzo bardzo dobry, oczyszcza duszę. Gromadzenie w sobie emocji skutkuje różnymi chorobami, nawet rakiem. Płacz ile wlezie jeżeli tego potrzebujesz, a jutro wstań uśmiechnięta
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No własnie, mnie się wczoraj przy kasie zdążyły rozmrozić ryby i zamiast kiedy chcę, musiałam je zjeść wczoraj. Mega wkurzające.
Fakt, konkurs był przeprowadzony bardzo fajnie. Na temat realizacji nagród można napisać tragikomedię. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wszystko ok, ale nie puszczę np. mojej mamy samej do sklepu, bo jeśli będą problemy to sobie sama nie poradzi. A dla mnie jest to pół dnia straty - jazda tam i z powrotem + zakupy. Jedną kierowniczkę musiałam prawie reanimować bo tak jęczała i wzdychała, że ona o niczym nie wie, musiałam zapewniać, że jej pomogę. Już widze w tej roli moją mamę lub ojca. Jeszcze usłyszałam to sobie pani sklep wybrała, nie mogła pani pójść do innego. Uważasz, ze to jest normalna realizacja nagrody
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Pola, bardzo Ci współczuję. Ja mam sporo bonów i ich realizacja też mnie wykańcza. Jeżdżenie po sklepach z rodziną, dziwne spojrzenia jakbym ukradła bony, komunikaty o błędach przy kasach, wzdychania kierowników. Czasami się zastanawiam czy to nagroda czy kara. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Pola, miałam dzisiaj ten sam problem, taki sam komunikat. Ale kierownik wcześniej przyjmował bon, zadzwonił do informatyków, ci oczywiście nie wiedzieli o co chodzi. Razem doszliśmy do tego, że skoro przyjęło wcześniej, to teraz też musi i spróbował na tej samej kasie i tam przyjęło! Wcześniej jeszcze poszedł na zaplecze i zrobił coś, ale nie pamiętam co (zapuścił coś w systemie). Powiedziałam, że nie wyjdę ze sklepu dopóki się nie uda i się udało. Może u Ciebie tez się da tylko na jednej kasie
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mam podobnie, jutro jadę do mamy przez całe miasto tylko po to, żeby zrobić z nią zakupy, bo przecież kobiecina zejdzie tam jak będzie musiała przejść te szalone spojrzenia, strach kierownika, teksty, ze bonami absolutnie nie da się płacić, pytania czy ukradła bony itd... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Kaki, nie zdarzyło mi się dostać takiego pw., ale gdybym dostała, publicznie pokazałabym taką wiadomość razem z nickiem tej osoby (wiem, że ludzie specjalnie zakładają inne konta, ale to jest też do sprawdzenia). Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja własnie tego też nie pojmuję. Mnie raz MC wystawiło z piłką Tango i dostali ode mnie bana na wszystkie konkursy organizowane przez siebie. Nie zamierzam być kozłem ofiarnym. Są jak widać nie do ruszenia, po tylu aferach Tesco zleca im przeprowadzenie jeszcze większej liczby konkursów. Ludzie, serio tak lubicie być oszukiwani, że nadal gracie u nich? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Super, bardzo dziękuję, jutro tam pojadę. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja też czekam, więc łudzę się, że nie było:) Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
O! A w której Biedronce, bo pewnie jest kilka? Mysłowice mi bardzo pasują. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No własnie u mnie też była 1 sztuka i zniknęła. Jeśli nie znajdę u siebie, to wyślę kolegę do Chorzowa, na szczęście mieszka blisko. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10