Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5543063 Napisano: 07.01.2013 01:16:05 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Wkurza mnie dyskusja prowadzona na FP perfumerii Douglas odnośnie zdjęć z konkursu świątecznego i słowa dziewczyny, która zgłosiła plagiat jako swoje zdjęcie pisząc:bo wykorzystanie czegoś co powrzechnie jest dostepne to nie to samo co sygnowanie czegos prywatnego z czyjejs prywatnej kolekcji swoim nazwiskiem...

litości emotka

Poczytałam trochę i nóż w kieszeni się otwiera jaki tok rozumowania niektórzy potrafią mieć... Ciekawe czy płytki chodnikowe też sobie może zabrać do domu, bo przecież chodnik jest ogólnodostępny a nie na czyjejś posesji... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5542253 Napisano: 06.01.2013 07:59:19 w Carrefour konkursy
ilonar2301 napisał(a):

Czyli albo już poinformowali albo będą dzwonili jutro?

Nawet tak nie żartuj, że poinformowali, co prawda czekam na Tesco nie carrefour, ale termin jest ten sam i chce się jeszcze trochę połudzić emotka
Ponawiam pytanie,czy ktoś dostał już bransoletkę Lilou z konkursu Always? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5541976 Napisano: 06.01.2013 05:14:35 w Carrefour konkursy
Czy dostał już ktoś bransoletkę Lilou z konkursu Always? Regulaminowo powinni wysłać do 4.01. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5541303 Napisano: 05.01.2013 09:40:34 w Kaufland konkursy
dolly napisał(a):

asante napisał(a):

Starsza Pani przyprowadziła bony pod właściwy adres, tym razem skończy się na upomnieniu kuriera, następnym razem tak miło nie będzie. Uff...

Starsza Pani wróciła do siebie, czy zaginęła? emotka

U niej wszystko w porządku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5541257 Napisano: 05.01.2013 09:06:26 w Kaufland konkursy
petunija1 napisał(a):

asante napisał(a):

mahuska napisał(a):

asante napisał(a):

Właśnie udało mi się zdobyć numer do kuriera, dzwonie z pytaniem co z moja przesyłką. Kurier najpierw tata odebrał, co jest fizycznie niemożliwe, noga mojego taty nigdy w tym mieszkaniu nie stanęła, w końcu sobie przypomniała że dała jakiejś sąsiadce starszej pani, nie mam pojęcia gdzie, bo nie wie kto się podpisał. O ile owa pani nie przyniesie to zrobię taką rozróbę, że kurierowi odniechce się zostawiania moich bonów starszym paniom, a starsza pani będzie miała zakupy do emerytury. Ale mi to ciśnienie podniosło.

yhmm ja bym i tak grzecznie w siedzibie zwróciła uwagę. ciężko jej było zadzwonic czy może zostawic i gdzie to zostawia... przecież nie my mamy szukac swoich paczek ;-(

Zobaczę jak się rozwinie sytuacja, jeśli paczka się nie znajdzie i tak będzie miała kłopoty, jeśli się znajdzie, zwrócę najpierw uwagę jej.

asante sana, trudno -Starsza Pani musi zniknąć. emotka emotka

A poważnie.Mam nadzieję,że otrzymam bony bez problemów. emotka

Starsza Pani przyprowadziła bony pod właściwy adres, tym razem skończy się na upomnieniu kuriera, następnym razem tak miło nie będzie. Uff... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5539801 Napisano: 04.01.2013 05:33:18 w Kaufland konkursy
petunija1 napisał(a):

No to mnie rozbawiłaś, ale żeby Starsza Pani mogła zniknąć to muszę zatrudnić Malanowskiego, żeby ją znalazł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5539793 Napisano: 04.01.2013 05:25:22 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

asante napisał(a):

Właśnie udało mi się zdobyć numer do kuriera, dzwonie z pytaniem co z moja przesyłką. Kurier najpierw tata odebrał, co jest fizycznie niemożliwe, noga mojego taty nigdy w tym mieszkaniu nie stanęła, w końcu sobie przypomniała że dała jakiejś sąsiadce starszej pani, nie mam pojęcia gdzie, bo nie wie kto się podpisał. O ile owa pani nie przyniesie to zrobię taką rozróbę, że kurierowi odniechce się zostawiania moich bonów starszym paniom, a starsza pani będzie miała zakupy do emerytury. Ale mi to ciśnienie podniosło.

yhmm ja bym i tak grzecznie w siedzibie zwróciła uwagę. ciężko jej było zadzwonic czy może zostawic i gdzie to zostawia... przecież nie my mamy szukac swoich paczek ;-(

Zobaczę jak się rozwinie sytuacja, jeśli paczka się nie znajdzie i tak będzie miała kłopoty, jeśli się znajdzie, zwrócę najpierw uwagę jej. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5539749 Napisano: 04.01.2013 04:47:58 w Kaufland konkursy
Właśnie udało mi się zdobyć numer do kuriera, dzwonie z pytaniem co z moja przesyłką. Kurier najpierw tata odebrał, co jest fizycznie niemożliwe, noga mojego taty nigdy w tym mieszkaniu nie stanęła, w końcu sobie przypomniała że dała jakiejś sąsiadce starszej pani, nie mam pojęcia gdzie, bo nie wie kto się podpisał. O ile owa pani nie przyniesie to zrobię taką rozróbę, że kurierowi odniechce się zostawiania moich bonów starszym paniom, a starsza pani będzie miała zakupy do emerytury. Ale mi to ciśnienie podniosło. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5539040 Napisano: 04.01.2013 10:00:34 w Biedronka
joan napisał(a):

petunija1 napisał(a):

joan napisał(a):

Jutro idę do Biedry, bo wczoraj spałaszowaliśmy ostatniego ziemniaka, będzie czaaad emotka

Tak jest ! Pokaż im ! emotka emotka

Obmyślam, co tu powyczyniać, żebym mogła potem tę sensacyjną historię sprzedać Faktowi emotka

Ale najpierw przygotuj torbę z potrzebnymi rzeczami, żeby ten Twój wiedział co Ci do więzienia przynieść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5538097 Napisano: 03.01.2013 03:05:47 w Biedronka
joan napisał(a):

asante napisał(a):

(...) Gdy powiedział, że ma więcej tych bonów kasjerka skwitowała z Pana to chyba jakiś Mickiewicz, bo my pisaliśmy i nie wygraliśmy. (...)

Podsumowując: pracownicy Biedronki dzielą się na 2 grupy. Tych, co w ogóle nie grali i tych, co grali, a nie wygrali emotka

Trzeba ogłosić konkurs na pracownika Biedronki, który wygrał w tym konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5538042 Napisano: 03.01.2013 02:31:21 w Biedronka
O rany, ale macie fajne przygody w tej Biedronce emotka . U mnie pierwszy bon wydany przez kolegę, na którego były bony, wszystko miło i sprawnie. Gdy powiedział, że ma więcej tych bonów kasjerka skwitowała z Pana to chyba jakiś Mickiewicz, bo my pisaliśmy i nie wygraliśmy. A policja mogłaby mnie zgarnąć, wystąpiłabym o odszkodowanie za straty moralne emotka

Ps. Ciesze się , że wracam do konkursów po przerwie świąteczno-noworocznej, bo już mi ich brakowało. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5531590 Napisano: 28.12.2012 03:28:24 w Biedronka
O raju... czytam ten wątek i zgłupiałam, ktoś tam się szaleju najadł? To jeżeli wygrałam bon mamie to musi ona zaiwaniać do Biedry po zakupy, nie może iść ojciec i ich przynieść bez niej, bo bony są imienne, jaki to ma sens emotka I nie mogę nikomu dać bon, bo oni zdecydują co ja mam zrobić ze swoją nagrodą? No załamałam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5526003 Napisano: 20.12.2012 08:29:31 w Biedronka
A ja kupiłam dzisiaj wszystko szybko, zajęło mi to ok 15 min. Nie taki diabeł straszny... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5521400 Napisano: 18.12.2012 11:50:21 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurzają mnie osoby na FB, które prawie w du** wchodzą Organizatorom konkursów emotka emotka

emotka emotka

Mnie bardziej wkurza branie organizatorów na litość. Ostatnio widziałam w galerii konkursowej zdjęcie dziewczyny na wózku inwalidzkim, nawet tematycznie średnio pasowało. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5521055 Napisano: 18.12.2012 09:30:31 w Kaufland konkursy
No kurcze... ależ mnie wkurzyli z rana. No to będę jadła chleb z masłem jeśli te bony nie dotrą przed Świętami... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5518810 Napisano: 17.12.2012 09:37:56 w Biedronka
Czyli można dokupić brakującą rzecz w innej Biedronce? To byłoby dobre. No i pozostaje kwestia pomidorów i fasolki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5518332 Napisano: 16.12.2012 09:40:30 w Biedronka
Dopiero wróciłam, czytam wątek, jestem na liście i tak sobie myślę, że strasznie problematyczny ten konkurs i boję się, że kupię rzeczy które niekoniecznie używam (przynajmniej niektóre), a oni mi nie zwrócą pieniędzy bo będzie o jedno ziarenko mniej pieprzu niż powinno być. Jaki był zamysł tego konkursu to nie rozumiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5515850 Napisano: 15.12.2012 05:13:15 w Konkursy Kulinarne

asantesana

#5515847 Napisano: 15.12.2012 05:12:12 w Konkursy Kulinarne
Konkurs na danie z kurczaka Nasz kurczak

https://www.faceb.../app_115462065200508
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5514296 Napisano: 14.12.2012 06:56:35 w Wkurza mnie...
mkrzysiek napisał(a):

asante napisał(a):

Nie, nie wkurza mnie, mnie się chce płakać z wściekłości, bo mój laptop rzęzi i zachowuje się jakby miał wydać ostatnie tchnienie, a bez laptopa leżę i kwiczę... Nawet oddanie do naprawy nie wchodzi w grę...

w Biedronce teraz są w promocji
wkurza mnie mróz

Nie mogę teraz kupić laptopa, nawet w Biedronce... Wyświetl w wątku >>
0 0