Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5544061 Napisano: 07.01.2013 11:08:16 w Biedronka
joan napisał(a):

Nie puszczę bliskich samych do Biedry, choć mają bony imienne na siebie, bo się boję, że ze zdenerwowania dostaliby zawału emotka

Mam podobnie, jutro jadę do mamy przez całe miasto tylko po to, żeby zrobić z nią zakupy, bo przecież kobiecina zejdzie tam jak będzie musiała przejść te szalone spojrzenia, strach kierownika, teksty, ze bonami absolutnie nie da się płacić, pytania czy ukradła bony itd... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543398 Napisano: 07.01.2013 04:05:24 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

Wkurzyłam się na pw ,jakie dostalam. Ludzie są podli i zazdrośni,wygrałam błyszczyk,a dostało mi síę tak jakbym conajmniej 6 w totka trafiła. emotka

Kaki, nie zdarzyło mi się dostać takiego pw., ale gdybym dostała, publicznie pokazałabym taką wiadomość razem z nickiem tej osoby (wiem, że ludzie specjalnie zakładają inne konta, ale to jest też do sprawdzenia). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543357 Napisano: 07.01.2013 03:43:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

Jeśli chodzi o MC, jak widzę na forum, to od kilku dobrych lat ciągle jest to samo. Nagród nie dają, a nawet jeśli, to o dużo mniejszej wartości i po wielkiej wojnie.

I pewnie nie zmienią swojego nastawienia, bo zawsze są chętni by u nich zagrać. emotka
Może czas przestać się odgrażać, tylko po prostu olać konkursy organizowane przez tę „agencje”. emotka

Ja własnie tego też nie pojmuję. Mnie raz MC wystawiło z piłką Tango i dostali ode mnie bana na wszystkie konkursy organizowane przez siebie. Nie zamierzam być kozłem ofiarnym. Są jak widać nie do ruszenia, po tylu aferach Tesco zleca im przeprowadzenie jeszcze większej liczby konkursów. Ludzie, serio tak lubicie być oszukiwani, że nadal gracie u nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543215 Napisano: 07.01.2013 02:27:07 w Biedronka
malenka89 napisał(a):

asante napisał(a):

malenka89 napisał(a):

u mnie kilka dni temu w Mysłowicach było kilka tych maszynek emotka

O! A w której Biedronce, bo pewnie jest kilka? Mysłowice mi bardzo pasują.

Nie wiem czy skojarzysz, ale kilka sztuk było na Słupnej (chyba to ul. Oświęcimska), a w drugiej na ul. Wielka Skotnica widziałam, ale tylko jedną sztukę.

Super, bardzo dziękuję, jutro tam pojadę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543202 Napisano: 07.01.2013 02:18:59 w TESCO konkursy
kluseczka napisał(a):

były już wyniki z Żywca z Tesco emotka - proszę chociaż o info na prv, żebym nie czekała już niepotrzebnie emotka emotka

Ja też czekam, więc łudzę się, że nie było:) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543196 Napisano: 07.01.2013 02:15:28 w Biedronka
malenka89 napisał(a):

u mnie kilka dni temu w Mysłowicach było kilka tych maszynek emotka

O! A w której Biedronce, bo pewnie jest kilka? Mysłowice mi bardzo pasują. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543164 Napisano: 07.01.2013 01:59:10 w Biedronka
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Czy spotkał się ktoś może z maszynką do mielenia Zelmer w Biedronce w Krakowie lub na Śląsku? Pilnie jej poszukuję, a niestety telefony do Biedronek są zastrzeżone do kontaktów wewnętrznych emotka

U mnie była kilka dni temu, ale tylko 1 szt., więc nie mam pojęcia, czy jeszcze można ją kupić...

No własnie u mnie też była 1 sztuka i zniknęła. Jeśli nie znajdę u siebie, to wyślę kolegę do Chorzowa, na szczęście mieszka blisko. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543154 Napisano: 07.01.2013 01:54:20 w Biedronka
Czy spotkał się ktoś może z maszynką do mielenia Zelmer w Biedronce w Krakowie lub na Śląsku? Pilnie jej poszukuję, a niestety telefony do Biedronek są zastrzeżone do kontaktów wewnętrznych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5543063 Napisano: 07.01.2013 01:16:05 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Wkurza mnie dyskusja prowadzona na FP perfumerii Douglas odnośnie zdjęć z konkursu świątecznego i słowa dziewczyny, która zgłosiła plagiat jako swoje zdjęcie pisząc:bo wykorzystanie czegoś co powrzechnie jest dostepne to nie to samo co sygnowanie czegos prywatnego z czyjejs prywatnej kolekcji swoim nazwiskiem...

litości emotka

Poczytałam trochę i nóż w kieszeni się otwiera jaki tok rozumowania niektórzy potrafią mieć... Ciekawe czy płytki chodnikowe też sobie może zabrać do domu, bo przecież chodnik jest ogólnodostępny a nie na czyjejś posesji... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5542253 Napisano: 06.01.2013 07:59:19 w Carrefour konkursy
ilonar2301 napisał(a):

Czyli albo już poinformowali albo będą dzwonili jutro?

Nawet tak nie żartuj, że poinformowali, co prawda czekam na Tesco nie carrefour, ale termin jest ten sam i chce się jeszcze trochę połudzić emotka
Ponawiam pytanie,czy ktoś dostał już bransoletkę Lilou z konkursu Always? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5541976 Napisano: 06.01.2013 05:14:35 w Carrefour konkursy
Czy dostał już ktoś bransoletkę Lilou z konkursu Always? Regulaminowo powinni wysłać do 4.01. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5541303 Napisano: 05.01.2013 09:40:34 w Kaufland konkursy
dolly napisał(a):

asante napisał(a):

Starsza Pani przyprowadziła bony pod właściwy adres, tym razem skończy się na upomnieniu kuriera, następnym razem tak miło nie będzie. Uff...

Starsza Pani wróciła do siebie, czy zaginęła? emotka

U niej wszystko w porządku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5541257 Napisano: 05.01.2013 09:06:26 w Kaufland konkursy
petunija1 napisał(a):

asante napisał(a):

mahuska napisał(a):

asante napisał(a):

Właśnie udało mi się zdobyć numer do kuriera, dzwonie z pytaniem co z moja przesyłką. Kurier najpierw tata odebrał, co jest fizycznie niemożliwe, noga mojego taty nigdy w tym mieszkaniu nie stanęła, w końcu sobie przypomniała że dała jakiejś sąsiadce starszej pani, nie mam pojęcia gdzie, bo nie wie kto się podpisał. O ile owa pani nie przyniesie to zrobię taką rozróbę, że kurierowi odniechce się zostawiania moich bonów starszym paniom, a starsza pani będzie miała zakupy do emerytury. Ale mi to ciśnienie podniosło.

yhmm ja bym i tak grzecznie w siedzibie zwróciła uwagę. ciężko jej było zadzwonic czy może zostawic i gdzie to zostawia... przecież nie my mamy szukac swoich paczek ;-(

Zobaczę jak się rozwinie sytuacja, jeśli paczka się nie znajdzie i tak będzie miała kłopoty, jeśli się znajdzie, zwrócę najpierw uwagę jej.

asante sana, trudno -Starsza Pani musi zniknąć. emotka emotka

A poważnie.Mam nadzieję,że otrzymam bony bez problemów. emotka

Starsza Pani przyprowadziła bony pod właściwy adres, tym razem skończy się na upomnieniu kuriera, następnym razem tak miło nie będzie. Uff... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5539801 Napisano: 04.01.2013 05:33:18 w Kaufland konkursy
petunija1 napisał(a):

No to mnie rozbawiłaś, ale żeby Starsza Pani mogła zniknąć to muszę zatrudnić Malanowskiego, żeby ją znalazł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5539793 Napisano: 04.01.2013 05:25:22 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

asante napisał(a):

Właśnie udało mi się zdobyć numer do kuriera, dzwonie z pytaniem co z moja przesyłką. Kurier najpierw tata odebrał, co jest fizycznie niemożliwe, noga mojego taty nigdy w tym mieszkaniu nie stanęła, w końcu sobie przypomniała że dała jakiejś sąsiadce starszej pani, nie mam pojęcia gdzie, bo nie wie kto się podpisał. O ile owa pani nie przyniesie to zrobię taką rozróbę, że kurierowi odniechce się zostawiania moich bonów starszym paniom, a starsza pani będzie miała zakupy do emerytury. Ale mi to ciśnienie podniosło.

yhmm ja bym i tak grzecznie w siedzibie zwróciła uwagę. ciężko jej było zadzwonic czy może zostawic i gdzie to zostawia... przecież nie my mamy szukac swoich paczek ;-(

Zobaczę jak się rozwinie sytuacja, jeśli paczka się nie znajdzie i tak będzie miała kłopoty, jeśli się znajdzie, zwrócę najpierw uwagę jej. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5539749 Napisano: 04.01.2013 04:47:58 w Kaufland konkursy
Właśnie udało mi się zdobyć numer do kuriera, dzwonie z pytaniem co z moja przesyłką. Kurier najpierw tata odebrał, co jest fizycznie niemożliwe, noga mojego taty nigdy w tym mieszkaniu nie stanęła, w końcu sobie przypomniała że dała jakiejś sąsiadce starszej pani, nie mam pojęcia gdzie, bo nie wie kto się podpisał. O ile owa pani nie przyniesie to zrobię taką rozróbę, że kurierowi odniechce się zostawiania moich bonów starszym paniom, a starsza pani będzie miała zakupy do emerytury. Ale mi to ciśnienie podniosło. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5539040 Napisano: 04.01.2013 10:00:34 w Biedronka
joan napisał(a):

petunija1 napisał(a):

joan napisał(a):

Jutro idę do Biedry, bo wczoraj spałaszowaliśmy ostatniego ziemniaka, będzie czaaad emotka

Tak jest ! Pokaż im ! emotka emotka

Obmyślam, co tu powyczyniać, żebym mogła potem tę sensacyjną historię sprzedać Faktowi emotka

Ale najpierw przygotuj torbę z potrzebnymi rzeczami, żeby ten Twój wiedział co Ci do więzienia przynieść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5538097 Napisano: 03.01.2013 03:05:47 w Biedronka
joan napisał(a):

asante napisał(a):

(...) Gdy powiedział, że ma więcej tych bonów kasjerka skwitowała z Pana to chyba jakiś Mickiewicz, bo my pisaliśmy i nie wygraliśmy. (...)

Podsumowując: pracownicy Biedronki dzielą się na 2 grupy. Tych, co w ogóle nie grali i tych, co grali, a nie wygrali emotka

Trzeba ogłosić konkurs na pracownika Biedronki, który wygrał w tym konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5538042 Napisano: 03.01.2013 02:31:21 w Biedronka
O rany, ale macie fajne przygody w tej Biedronce emotka . U mnie pierwszy bon wydany przez kolegę, na którego były bony, wszystko miło i sprawnie. Gdy powiedział, że ma więcej tych bonów kasjerka skwitowała z Pana to chyba jakiś Mickiewicz, bo my pisaliśmy i nie wygraliśmy. A policja mogłaby mnie zgarnąć, wystąpiłabym o odszkodowanie za straty moralne emotka

Ps. Ciesze się , że wracam do konkursów po przerwie świąteczno-noworocznej, bo już mi ich brakowało. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5531590 Napisano: 28.12.2012 03:28:24 w Biedronka
O raju... czytam ten wątek i zgłupiałam, ktoś tam się szaleju najadł? To jeżeli wygrałam bon mamie to musi ona zaiwaniać do Biedry po zakupy, nie może iść ojciec i ich przynieść bez niej, bo bony są imienne, jaki to ma sens emotka I nie mogę nikomu dać bon, bo oni zdecydują co ja mam zrobić ze swoją nagrodą? No załamałam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0