Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5514172 Napisano: 14.12.2012 06:00:23 w Wkurza mnie...
Nie, nie wkurza mnie, mnie się chce płakać z wściekłości, bo mój laptop rzęzi i zachowuje się jakby miał wydać ostatnie tchnienie, a bez laptopa leżę i kwiczę... Nawet oddanie do naprawy nie wchodzi w grę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5513517 Napisano: 14.12.2012 12:30:59 w TESCO konkursy
trebor1 napisał(a):

asante napisał(a):

asante napisał(a):

Przychodzą już zwrotki z Żywca?

Sama sobie odpowiem - przychodzą emotka

wprawdzie forum chyba nie jest najlepszym miejscem dla prowadzenia dialogów wewnętrzych ,
ale z drugiej strony w końcu mamy jakąś kulturalną wymianę zdań:)

Ja mam bardzo bogate życie wewnętrzne i kultura to tam jest co najwyżej bakterii...
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5513428 Napisano: 14.12.2012 11:52:05 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

Do pupy, to znaczy, że moje zgłoszenia zaginęły w czasoprzestrzeni emotka Słałam wczoraj z Plusa i Heyah, oba eski przeszły bez echa emotka

Heyah korzysta (przynajmniej tak było) z nadajników byłej Ery, a teraz kombinują coś z nadajnikami, Plus jak czytam na forum też ma jakieś problemy, ale żeby dwa to dziwne. Ja bym jeszcze poczekała 1-2 dni i wysłała drugi raz te same hasła, w razie czego masz wytłumaczenie, że zwrotki nie przyszły. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5513391 Napisano: 14.12.2012 11:36:43 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

asante napisał(a):

Sama sobie odpowiem - przychodzą emotka

Hmm, a co z wczorajszymi zgłoszeniami? Bo zaległych zwrotek jak nie było, tak nie ma emotka

A możesz napisać, co mniej więcej przyszło?

Dziękujemy za zakup produktów Żywiec i wzięcie udziału w konkursie. Zachowaj dowód zakupu. zwycięzcy zostaną powiadomieni o wygranej SMSem

Wczoraj też wysłałam zgłoszenie i bez problemu dostałam zwrotkę, sprawdziłam. Oba z Play. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5513375 Napisano: 14.12.2012 11:28:48 w TESCO konkursy
asante napisał(a):

Sama sobie odpowiem - przychodzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5513364 Napisano: 14.12.2012 11:19:49 w TESCO konkursy
Przychodzą już zwrotki z Żywca? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5513178 Napisano: 14.12.2012 09:54:51 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

trebor1 napisał(a):

ale ja ta książke mogę na serio puścić w kółeczko, tylko niech do mnie kiedys wróci,
a nie tak jak książka dialogi na cztery nogi dostała nóg i poszła!

Jestem ZA, również na serio. Tylko zasady trzeba jakieś ustalić, np. zakazuje się palenia papierosów + spożywania posiłków podczas czytania w/w książki. Rysunki i podkreślenia być może również powinny być wykluczone, choć mogłyby stanowić ciekawą pamiątkę. Tutaj zdecydować powinien zatem właściciel - mnie podobałby się bardziej egzemplarz, który wróciłby do mnie w postaci nieco scrappowanej, ale znam takich, co książki na wycieczki w teczki i folie pakują, żeby zawsze wyglądały na funkiel nówki emotka

mundek2004 - u mnie to samo (również wczoraj), nie wiem, co myśleć, prefiksu żadnego nie wstawiałam emotka

Ja też jestem za i to bardzo na serio, a nawet mam nadzieję, że widnieję na pierwszym miejscu na liście. Obiecuję nie palić, nie pluć, nie wylewać żadnego świństwa, nie kopać etc. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5513141 Napisano: 14.12.2012 09:34:03 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

Ale tu jest emotka
http://witmir.pl/...ak-robic-swie/75120/

Szkoda, że taka droga...
Może jakiegoś e-booka poszukam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5513112 Napisano: 14.12.2012 09:21:43 w TESCO konkursy
trebor1 napisał(a):

ja już od siebie wyślę w wersji okrojonej...
jak kroić wzduż czy w poprzek?
i bądzie pewni, tak mówiąc między nami,
że wykreśle też to co jest między wierszami:)

Lubię to emotka
Wyślij każdemu po jednej kartce, konkursowicz sobie poradzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5513103 Napisano: 14.12.2012 09:17:55 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

asante napisał(a):

trebor1 napisał(a):

ja gdzieś ją u siebie mam,
i kto wie może założę biblotekę wysyłkową emotka

To proszę mnie wpisać na listę emotka

...a potem zrobimy bookcrossing emotka

Dobra, to ja Cię wpisuję u siebie na listę ekspedycyjną, ale najpierw wyrwę kluczowe kartki emotka

Prawdziwy geniusz konkurencji... siem nie boji emotka

No wiesz, w marketing wpisana jest eliminacja konkurencji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5513084 Napisano: 14.12.2012 09:06:39 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

trebor1 napisał(a):

To proszę mnie wpisać na listę emotka

...a potem zrobimy bookcrossing emotka

Dobra, to ja Cię wpisuję u siebie na listę ekspedycyjną, ale najpierw wyrwę kluczowe kartki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5513076 Napisano: 14.12.2012 09:02:03 w TESCO konkursy
trebor1 napisał(a):

Lepsze jedno mądre zdanie,
niż o niczym wciąż paplanie.

Trebor, no kurka, teraz szukam książki, a wszędzie jest już niedostępna... emotka

To proszę mnie wpisać na listę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5513068 Napisano: 14.12.2012 08:54:45 w TESCO konkursy
trebor1 napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

najbardziej denerwują mnie jak wygrywają hasełka jednozdaniowe :/ tak jak było w tym konku co były samsungi galaxy tab, note i jakiś tam do wygrania, napisałam się jak głupia a taki badziew wygrał
Siedzi człowiek wymyśla żeby ładnie składnie kreatywnie a zdanko z podstawówki nagrody zgarnia emotka

jeżeli to nają być stricte hasła rekalmowe, to wg. wszystkich prawideł, nie powinny nawet jednozdaniowe. dwa, trzy, cztery słowa...
i kiedyś byłem takim purystą hasłowym, (i też takimi czasem wygrywałem) dopóki się nie zorientowałem, że nikt na to w konkach nie patrzy, bo tu nie hasło chodzi,
tylko o to by trafić do serca jury, używając tylnego wejścia... do którego kluczem jest rymowanka, lekko trącona wazeliną emotka
a co do kreatywności i pisania haseł, to polecam świetną, zabawna książkę:
Zgnieć Pan to, Panie Whipple, czyli jak Robić Świetne Reklamy, Sullivan Luke

Lepsze jedno mądre zdanie,
niż o niczym wciąż paplanie.

Trebor, no kurka, teraz szukam książki, a wszędzie jest już niedostępna... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5512365 Napisano: 13.12.2012 08:15:47 w Biedronka
ktosiu napisał(a):

Spójrzcie mi prosto w oczy emotka i powiedzcie, że to już koniec z pralkami, żebym mogła spokojnie zająć się przedświątecznymi porządkami emotka

Nie! Nie! Nie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5511516 Napisano: 13.12.2012 01:01:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

dede napisał(a):

A swoją drogą czy dzwonili już do kogoś z listopadowej tury MK Cafe bo czekam i cisza jak dotąd emotka

Tak, wczoraj. emotka

Mia, ale mówiłaś, że Cię nie ma na liście - pomimo tego zadzwonili? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5509674 Napisano: 12.12.2012 05:11:31 w Biedronka
A do mnie to nie łaska zadzwonić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5509546 Napisano: 12.12.2012 04:24:29 w TESCO konkursy
melissa napisał(a):

asante napisał(a):

melissa napisał(a):

Musi być kopia? Czy może być oryginał? Po raz pierwszy grałam w tej agencji,dziwny wymóg emotka

Eno, chyba bez jaj, ja już zapakowałam oryginał, nie będę biegać i szukać ksera.

Też wysyłam oryginał - swoją drogą dziwaczny ten nacisk na kopię emotka

Ludziska, a jak wysyłaliście w poprzednich konkursach tej agencji? Puk puk, bo chcę iść na pocztę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5509532 Napisano: 12.12.2012 04:20:02 w TESCO konkursy
melissa napisał(a):

Musi być kopia? Czy może być oryginał? Po raz pierwszy grałam w tej agencji,dziwny wymóg emotka

Eno, chyba bez jaj, ja już zapakowałam oryginał, nie będę biegać i szukać ksera. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5509261 Napisano: 12.12.2012 02:23:52 w TESCO konkursy
Jaką datę wpisujecie jako datę otrzymania nagrody w oświadczeniu emotka
Pierwszy raz spotykam się z takim oświadczeniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5509001 Napisano: 12.12.2012 12:36:40 w TESCO konkursy
Zadziwia mnie ta agencja... W Realu na dużo zgłoszeń gdzie było mniej uczestników zero wygranych, w Tesco na 2 zgłoszenia wygrany bon. Nie rozgryzę ich. Wyświetl w wątku >>
0 0