Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5508925 Napisano: 12.12.2012 12:16:59 w TESCO konkursy
ktosiu napisał(a):

asante napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

a ja chyba nigdy jeszcze nie wygrałam w tej agencji, ale czekam emotka

Ja też nie, ale w końcu kiedyś trzeba emotka

Dołączam do klubu, ale tym razem wysłałam hasła, które mi się nie podobały więc mam większą szansę emotka

ja odwrotnie emotka wreszcie napisałam hasła, z których jestem zadowolona. Ale to nic nie znaczy, niestety...

Moja metoda się sprawdziła, jest 500 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5508621 Napisano: 12.12.2012 10:12:25 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

a ja chyba nigdy jeszcze nie wygrałam w tej agencji, ale czekam emotka

Ja też nie, ale w końcu kiedyś trzeba emotka

Dołączam do klubu, ale tym razem wysłałam hasła, które mi się nie podobały więc mam większą szansę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5508052 Napisano: 11.12.2012 09:16:14 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

Może ktoś będzie się orientował. SKończyłąm studia i skończyło mi się ubezpieczenie zdrowotne. Nie zapisałąm się jeszcze do PUPu, ale za tydz. musze iść do lekarza, tyle że od dwóch tyg pracuję na umowe o dzieło (póki co jeszcze nie podpisałam umowy). no i teraz się zastanawiam czy mogę zarejestrować się w PUPie, a po podpisaniu umowy wyrejestrowac? Kurcze bo nie wiem jak rozwiazac ta sprawe emotka Może ktoś miał kiedyś podobny problem? Będę wdzieczna za pomoc emotka

Niestety nie możesz być zatrudniona na umowę o dzieło i być zarejestrowana w UP. Ja miałam kiedyś sytuację, że chciałam podjąć pracę na jeden dzień właśnie na umowę o dzieło. W UP kazano mi się wyrejestrować, podjąć pracę i zarejestrować ponownie nawet w ten sam dzień!!! Oczywiście dałam sobie spokój. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5506828 Napisano: 11.12.2012 01:32:01 w Rossmann
polarniczka,(nie brałam udziału w konkursie więc zazdrości nie możesz mi zarzucić), ale czy jeśli dzieciom w szkole każą na klasówce rozwiązać zadanie 2+2=... to jeśli Jaś zamiast wpisać 4 jak cała klasa namaluje tam 4 drzewka albo kołeczka albo cokolwiek innego, to powinien dostać szóstkę bo był najbardziej kreatywny? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5506772 Napisano: 11.12.2012 01:09:45 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

Na stronce napisano: Kup w Carrefour zgrzewkę (6 x 1,5l) czystej wody gazowanej, niegazowanej lub średniogazowanej, której producentem jest Żywiec Zdrój S.A.

...i tego się trzymajmy emotka

Dzięki, też się tego będę trzymać. Ja prawnikiem nie jestem i regulaminów nie piszę, ale dla mnie oraz i lub posiada drobną różnicę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5506613 Napisano: 11.12.2012 12:11:17 w TESCO konkursy
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć ten zapis w reg. dotyczący konkursu Żywca?
jeden Produkt Promocyjny (tj. 1 zgrzewkę czystej wody gazowanej, niegazowanej oraz średniogazowanej, której producentem jest Żywiec Zdrój S.A., zawierającej 6 butelek o pojemności 1,5 l każda)
Co oznacza oraz, bo ja kupiłam jedną zgrzewkę traktując to jako tę lub te lub tę, a teraz zgłupiałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5506592 Napisano: 11.12.2012 12:03:12 w Biedronka
Ależ czuję się rozczarowana tym konkursem. Nawet nie dlatego, że nie wygrałam, tylko dlatego, że ten konkurs budził takie emocje na forum, dyskusje, zakupy, a na koniec d... blada. Pomijając płyny walające się po domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5506491 Napisano: 11.12.2012 11:19:06 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

a co to za agencja organizowała??

nie brałam udziału, ale strasznie to wszystko dziwne.

EURO RSCG. Jestem w szoku emotka

a ja nie aż tak bardzo,
bo kiedyś tam (z rok temu) był konk (chyba pedeegre) w tesco,
było tam z dwie nagrody główne, i 60szt II-stopnia jakiegoś badziewia,
no i na moje numery nic nie padło, (choć raczej u nich zawsze było grubo),
i wtedy stwierdziłem, że może już im się moje nr obpatrzyły,
i w ramach wyrówania szans, dali nagrody innym
ale to tylko moja teoria, od której na odległość już TNT jedzie:)

No kiepska teoria, bo moich numerów nie znają, a pralki nie ma. Pisałam tez hasła dla znajomych mugoli i u nich również cisza. Dziwne to wszystko, cóż, dalej będę proszek rozpuszczać w kubku, żeby nie mieć zacieków na ubraniach. Jakoś nie jest mi dane wygrać pralkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5504971 Napisano: 10.12.2012 04:57:05 w Biedronka
Nawet tak nie żartujcie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5504927 Napisano: 10.12.2012 04:29:18 w Carrefour konkursy
kaki76 napisał(a):

vilemo napisał(a):

a always już skończyło dzwonić?

o to samo pytałam chyba tak , skoro nikt sie juz nie chwali

Do mnie dzwonili, ale dużo wcześniej, koło 14.00 chyba. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5504146 Napisano: 10.12.2012 11:22:53 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

czy było w E ograniczenie co do gospodarstwa,
czy też można wygrać innym członkom domostwa (oczywiście dla ich własnego użytku)!

No tak, ponoć każdy swoje brudy musi prać emotka

Jeden Uczestnik identyfikowany jako jedna osoba fizyczna, może uzyskać tylko
jedną Nagrodę w Konkursie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5504131 Napisano: 10.12.2012 11:16:07 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Ja uwielbiam: powinnam to wygrać, bo jeszcze nigdy nic nie wygrałam/em emotka

... i dlatego - zgodnie z wieloletnią tradycją - nie wygra Pani i tym razem emotka Tak trzeba komentować emotka

Bo braknie Pani następnym razem argumentu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5504117 Napisano: 10.12.2012 11:08:40 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

Wkurza mnie zjawisko, które nasila się na pomniejszych kreatywnych na facebooku - jęczenie, proszenie w komentarzach typu:
a może mnie wybierzecie...
tak bardzo się starałam...
wisiałam połową ciała przez balkon (zimą), bo nie mogłam złapać internetu, a tak bardzo chciałam wygrać dla synka...

I wiecie co, coraz częściej widzę, że autorki takiego lobbowania wygrywają. I wkurza mnie to, że zaczynam się zastanawiać, czy wygrywają, bo piszą najlepiej, czy najlepiej/najskuteczniej jęczą i proszą.

I może powinnam brać z nich przykład, ale jakoś nie mogę się przełamać.

Ja uwielbiam: powinnam to wygrać, bo jeszcze nigdy nic nie wygrałam/em emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5498965 Napisano: 07.12.2012 02:51:31 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

I do mnie Mikołaj jednak zawitał!!! emotka emotka emotka
Pani z Wosebą 10 minut temu dzwoniła! emotka emotka

Ciśnie się na język a widzisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5498094 Napisano: 07.12.2012 09:22:22 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

asante napisał(a):

Dzwoni Woseba z 4.12 emotka

Widzę, że na wszystkich działa top Dziś nie wygrałem... z wyjątkiem mnie emotka

Gratuluję! emotka

Do mnie się po prostu Mikołaj spóźnił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5498063 Napisano: 07.12.2012 09:10:51 w Inne mniejsze markety
Dzwoni Woseba z 4.12 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5496984 Napisano: 06.12.2012 05:16:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asante napisał(a):

Szukałam prezentu pod poduszką, ale nie znalazłam, telefony też milczą, smski mnie omijają, Mikołaju, zapomniałeś o mnie? emotka

Nawet z 2000 nagród w MK Cafe nie dostała mi się jedna. Szukam i szukam siebie w wynikach i własnym oczom nie wierze, że mnie tam nie ma. emotka
Chyba pora zająć się szydełkowaniem, za dużo porażek w ostatnim czasie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5496453 Napisano: 06.12.2012 01:26:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Szukałam prezentu pod poduszką, ale nie znalazłam, telefony też milczą, smski mnie omijają, Mikołaju, zapomniałeś o mnie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5493509 Napisano: 05.12.2012 09:22:21 w TESCO konkursy
trebor1 napisał(a):

w SMAKOŁYKU mozna słac smsy dłuższe niż 160 znaków? bo regulamin akurat chyba tego nie porusza
i jak to jest z tymiu polskimi znakami , dotychczas myslałem że jak się je wysle na numer premium to zamiast polskich znaków są krzaczki, a tu wyraźnie to dopuszczają,
czy cos się technologicznie zmieniło w tym temacie?
proszę o oświecenie

Jeśli nie ma zastrzeżenia, że nie może być polskich znaków, to sms przechodzi normalnie, nie jako krzaczki, ale cały sms zapisywany jest w innym formacie i np. z jednego robi Ci 3 smsy. Czyli jeśli jest ograniczenie do jednego smsa, to jest to bez sensu. Natomiast jeśli nie ma ograniczenia do jednego smsa to pamiętaj, że pisząc np. 300 znaków zamiast zapłacić za 2 smsy zapłacisz np. za 5. Ja zawsze piszę bez polskich znaków. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5482597 Napisano: 30.11.2012 05:39:12 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

przytulcie tak po prostu...

Przytulam i już parzę pyszną herbatę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0