Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5504927 Napisano: 10.12.2012 04:29:18 w Carrefour konkursy
kaki76 napisał(a):

vilemo napisał(a):

a always już skończyło dzwonić?

o to samo pytałam chyba tak , skoro nikt sie juz nie chwali

Do mnie dzwonili, ale dużo wcześniej, koło 14.00 chyba. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5504146 Napisano: 10.12.2012 11:22:53 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

czy było w E ograniczenie co do gospodarstwa,
czy też można wygrać innym członkom domostwa (oczywiście dla ich własnego użytku)!

No tak, ponoć każdy swoje brudy musi prać emotka

Jeden Uczestnik identyfikowany jako jedna osoba fizyczna, może uzyskać tylko
jedną Nagrodę w Konkursie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5504131 Napisano: 10.12.2012 11:16:07 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Ja uwielbiam: powinnam to wygrać, bo jeszcze nigdy nic nie wygrałam/em emotka

... i dlatego - zgodnie z wieloletnią tradycją - nie wygra Pani i tym razem emotka Tak trzeba komentować emotka

Bo braknie Pani następnym razem argumentu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5504117 Napisano: 10.12.2012 11:08:40 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

Wkurza mnie zjawisko, które nasila się na pomniejszych kreatywnych na facebooku - jęczenie, proszenie w komentarzach typu:
a może mnie wybierzecie...
tak bardzo się starałam...
wisiałam połową ciała przez balkon (zimą), bo nie mogłam złapać internetu, a tak bardzo chciałam wygrać dla synka...

I wiecie co, coraz częściej widzę, że autorki takiego lobbowania wygrywają. I wkurza mnie to, że zaczynam się zastanawiać, czy wygrywają, bo piszą najlepiej, czy najlepiej/najskuteczniej jęczą i proszą.

I może powinnam brać z nich przykład, ale jakoś nie mogę się przełamać.

Ja uwielbiam: powinnam to wygrać, bo jeszcze nigdy nic nie wygrałam/em emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5498965 Napisano: 07.12.2012 02:51:31 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

I do mnie Mikołaj jednak zawitał!!! emotka emotka emotka
Pani z Wosebą 10 minut temu dzwoniła! emotka emotka

Ciśnie się na język a widzisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5498094 Napisano: 07.12.2012 09:22:22 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

asante napisał(a):

Dzwoni Woseba z 4.12 emotka

Widzę, że na wszystkich działa top Dziś nie wygrałem... z wyjątkiem mnie emotka

Gratuluję! emotka

Do mnie się po prostu Mikołaj spóźnił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5498063 Napisano: 07.12.2012 09:10:51 w Inne mniejsze markety
Dzwoni Woseba z 4.12 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5496984 Napisano: 06.12.2012 05:16:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asante napisał(a):

Szukałam prezentu pod poduszką, ale nie znalazłam, telefony też milczą, smski mnie omijają, Mikołaju, zapomniałeś o mnie? emotka

Nawet z 2000 nagród w MK Cafe nie dostała mi się jedna. Szukam i szukam siebie w wynikach i własnym oczom nie wierze, że mnie tam nie ma. emotka
Chyba pora zająć się szydełkowaniem, za dużo porażek w ostatnim czasie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5496453 Napisano: 06.12.2012 01:26:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Szukałam prezentu pod poduszką, ale nie znalazłam, telefony też milczą, smski mnie omijają, Mikołaju, zapomniałeś o mnie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5493509 Napisano: 05.12.2012 09:22:21 w TESCO konkursy
trebor1 napisał(a):

w SMAKOŁYKU mozna słac smsy dłuższe niż 160 znaków? bo regulamin akurat chyba tego nie porusza
i jak to jest z tymiu polskimi znakami , dotychczas myslałem że jak się je wysle na numer premium to zamiast polskich znaków są krzaczki, a tu wyraźnie to dopuszczają,
czy cos się technologicznie zmieniło w tym temacie?
proszę o oświecenie

Jeśli nie ma zastrzeżenia, że nie może być polskich znaków, to sms przechodzi normalnie, nie jako krzaczki, ale cały sms zapisywany jest w innym formacie i np. z jednego robi Ci 3 smsy. Czyli jeśli jest ograniczenie do jednego smsa, to jest to bez sensu. Natomiast jeśli nie ma ograniczenia do jednego smsa to pamiętaj, że pisząc np. 300 znaków zamiast zapłacić za 2 smsy zapłacisz np. za 5. Ja zawsze piszę bez polskich znaków. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5482597 Napisano: 30.11.2012 05:39:12 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

przytulcie tak po prostu...

Przytulam i już parzę pyszną herbatę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5481500 Napisano: 30.11.2012 11:11:05 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

emotka dotyczy smsów reklamowych - co zrobić, aby je zablokować emotka

http://metromsn.g...tm_campaign=FB_Metro

Urząd Komunikacji Elektronicznej
http://www.uke.go...st.do?execution=e1s1

Ziółko, jesteś nieoceniona!
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5481388 Napisano: 30.11.2012 10:26:15 w Wkurza mnie...
Ziółko, ale to nie tylko Luna, cała plejada wróżek i tarocistek, które wiedzą wszystko o moim życiu, kto mnie zdradzi, kogo spotkam, co mnie spotka... Chyba zacznę pisać tak jak radzisz. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5481288 Napisano: 30.11.2012 09:54:27 w Wkurza mnie...
Jak mnie wkur... codzienne smsy od wróżek na wszystkie telefony... I mam wrażenie, że taki wysyp zaczął się od ostatniego konkursu biedronkowego z gazetki Smaki Życia - wcześniej były pojedyncze, teraz codziennie na każdy telefon. I boje się, że gdy je zablokuję, to zablokuję sobie smsy przychodzące z numerów premium, czyli też konkursów. No wkurza mnie to... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5477522 Napisano: 28.11.2012 07:27:13 w Wkurza mnie...
O, ciekawa jestem, co komuś daje pisanie miłych wiadomości na pw. Gratuluję Ashley, calkiem zgrabne hasło.
W temacie - niech mnie ktoś dzisiaj dobije, proszę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5474028 Napisano: 27.11.2012 10:49:33 w Wkurza mnie...
leoniu napisał(a):

Reni napisał(a):

Wkurzyli mnie nowi sąsiedzi emotka Chyba mieli parapetówkę tej nocy i do 4 godziny nad ranem grali na gitarze i śpiewali jakieś kolonijno-religijne pioseneczki emotka emotka
Pomijając fakt, że takie imprezy robi się w weekendy a nie w tygodniu to przynajmniej mogliby mieć lepszy gust muzyczny... emotka emotka emotka
Jestem niewyspana i gryzę!! emotka

Się policję wzywa równo po 22-giej. Zwykle wystarcza.

Nie wystarcza emotka Ja walczę z grupką chłopaków urządzających imprezy na klatce schodowej i uwierz mi, walka nie jest równa, bo im wolno prawie wszystko. Na zmianę przyjeżdża policja i straż miejska i pomaga na tydzień. A tekst pana z SM gdyby wyszli to proszę do nas zadzwonić bo mamy ograniczone fundusze na paliwo, żeby jechać do upomnienia mnie rozwalił. A sąsiedzi milczą, bo się boją chłopaków (kibiców). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5472020 Napisano: 26.11.2012 01:14:17 w Biedronka
Ja widzę jeszcze jeden problem. pakuje do koszyka produkty, okazuje się, ze nie ma produktu nr 25. i co, mam roznieść wszystko na półki czy zostawić koszyk na środku sklepu i iść robić bałagan do innej Biedry? I rozumiem Joan, bo tez nienawidzę marnowania jedzenia (kto kiedykolwiek nie miał co jeść to zrozumie). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5471973 Napisano: 26.11.2012 12:57:53 w Biedronka
chochliczka napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

Może jestem trochę cenzura, ale myślałam, że każdy kupi, co mu pasuje -> w końcu i tak zejdzie wszystko, bo jeden kupi więcej tego, a inny - owego. Jeśli ktoś nie może jeść jaj + mleka + sera, musi to kupić? Żeby wyrzucić? Taka polityka pijarowa, że towary mają w koszu lądować? emotka

Na to wygląda... bardzo nie super jak mawia moja siostrzenica. W ten sposób mogą nikomu nie wypłacić, bo co to jest np. papryka ostra - przyprawa, świeża, czy co?

przyprawa w proszku -kupcie gazetke a zycie stanie sie prostsze emotka

Mam gazetkę na kolanach i wcale prościej nie jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5471957 Napisano: 26.11.2012 12:53:47 w Biedronka
joan napisał(a):

Może jestem trochę cenzura, ale myślałam, że każdy kupi, co mu pasuje -> w końcu i tak zejdzie wszystko, bo jeden kupi więcej tego, a inny - owego. Jeśli ktoś nie może jeść jaj + mleka + sera, musi to kupić? Żeby wyrzucić? Taka polityka pijarowa, że towary mają w koszu lądować? emotka

Na to wygląda... bardzo nie super jak mawia moja siostrzenica. W ten sposób mogą nikomu nie wypłacić, bo co to jest np. papryka ostra - przyprawa, świeża, czy co? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5471934 Napisano: 26.11.2012 12:49:13 w Biedronka
kalisto1986 napisał(a):

joan napisał(a):

I tak do nich napiszę. Regulamin nie przewiduje tego, żeby trzeba było kupić WSZYSTKIE produkty z listy. Co więcej, esemesa wysłałam i gazetki mam kupione. Jeśli koniecznie chcą, żebym kupiła kurczaki, a potem je na oczach wszystkich klientów, przebywających w markecie, wyp* do kosza, to nie ma problemu -> mogę to robić powoooli, niech mnie ktoś nagra komórką i puści filmik na YT, jakie to świetne kurczaki sprzedają w Biedronce emotka Się zirytowałam.

To samo chodzi mi po głowie, to nie gazetka, a regulamin jest wiążący

No tak, regulamin jest wiążący, ale w reg. jest napisane, że ma być zgodnie z listą ze str. 50. A na stronie jest lista i przy każdym produkcie zielona fajeczka, czyli tutaj nie ma co podważać regulaminu moim zdaniem. Dziwne trochę, bo ja np. mam świetne wiejskie jajka a nie jakieś podróbki z Biedronki, mogłabym za to kupić inne produkty. Nie podoba mi się to... Wyświetl w wątku >>
0 0