Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ziółko, jesteś nieoceniona!
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W temacie - niech mnie ktoś dzisiaj dobije, proszę... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie wystarcza
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mam gazetkę na kolanach i wcale prościej nie jest
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Na to wygląda... bardzo nie super jak mawia moja siostrzenica. W ten sposób mogą nikomu nie wypłacić, bo co to jest np. papryka ostra - przyprawa, świeża, czy co? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No tak, regulamin jest wiążący, ale w reg. jest napisane, że ma być zgodnie z listą ze str. 50. A na stronie jest lista i przy każdym produkcie zielona fajeczka, czyli tutaj nie ma co podważać regulaminu moim zdaniem. Dziwne trochę, bo ja np. mam świetne wiejskie jajka a nie jakieś podróbki z Biedronki, mogłabym za to kupić inne produkty. Nie podoba mi się to... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Właśnie nad tym samym się zastanawiam. Czytam i czytam i chyba nie mogę kupić np. 2 kasz zamiast jajek, tylko dokładnie produkty z wymienionej listy... dziwne to bardzo. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No jest to trudna sytuacja, ja nienawidzę wymagania przez ludzi rewanżu. Mam ochotę,chcę to pomagam, ale bezinteresownie. Życzę umiejętności bycia asertywną w tym przypadku
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jeśli masz zaznaczone wibracje a nie wibruje, to niestety czeka Cię serwis
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mariolka, Ustawienia>Dźwięki>i zaznacz opcję: Sygnalizacja Wibracjami wybierając TAK.
Jeśli nie działa, możliwe, że coś padło, bo ta funkcja akurat w tym modelu lubi się psuć (znalazłam takie info w necie) Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
http://www.fakt.p...rtykulu,50458,1.html
W temacie wkurza mnie, że nie mam w życiu pod górkę, ale zawsze w poprzek... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Poznałam kiedyś osobę, która napisała pracę magisterską o wykrzykniku
Cóż, pewnie skrzywiony ciut jesteś, ja się tylko zastanawiam co trzeba mieć w głowie, żeby pasjonować się kropką i uznać ją za doskonałą towarzyszkę podróży pociągiem... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Edith, a gdzie to można kupić?
U mnie nie były to larwy tylko takie małe czarne cuś przypominające wszy, pierwszy raz takie coś widziałam, ale sprawdziłam w necie i niestety taki rodzaj badziewia też istnieje. Ponoć pomagają tez listki laurowe wkładane do szafek, ale te plastry to ciekawa sprawa, napisz coś więcej.
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To dwa różne konkursy