Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5481500 Napisano: 30.11.2012 11:11:05 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

emotka dotyczy smsów reklamowych - co zrobić, aby je zablokować emotka

http://metromsn.g...tm_campaign=FB_Metro

Urząd Komunikacji Elektronicznej
http://www.uke.go...st.do?execution=e1s1

Ziółko, jesteś nieoceniona!
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5481388 Napisano: 30.11.2012 10:26:15 w Wkurza mnie...
Ziółko, ale to nie tylko Luna, cała plejada wróżek i tarocistek, które wiedzą wszystko o moim życiu, kto mnie zdradzi, kogo spotkam, co mnie spotka... Chyba zacznę pisać tak jak radzisz. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5481288 Napisano: 30.11.2012 09:54:27 w Wkurza mnie...
Jak mnie wkur... codzienne smsy od wróżek na wszystkie telefony... I mam wrażenie, że taki wysyp zaczął się od ostatniego konkursu biedronkowego z gazetki Smaki Życia - wcześniej były pojedyncze, teraz codziennie na każdy telefon. I boje się, że gdy je zablokuję, to zablokuję sobie smsy przychodzące z numerów premium, czyli też konkursów. No wkurza mnie to... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5477522 Napisano: 28.11.2012 07:27:13 w Wkurza mnie...
O, ciekawa jestem, co komuś daje pisanie miłych wiadomości na pw. Gratuluję Ashley, calkiem zgrabne hasło.
W temacie - niech mnie ktoś dzisiaj dobije, proszę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5474028 Napisano: 27.11.2012 10:49:33 w Wkurza mnie...
leoniu napisał(a):

Reni napisał(a):

Wkurzyli mnie nowi sąsiedzi emotka Chyba mieli parapetówkę tej nocy i do 4 godziny nad ranem grali na gitarze i śpiewali jakieś kolonijno-religijne pioseneczki emotka emotka
Pomijając fakt, że takie imprezy robi się w weekendy a nie w tygodniu to przynajmniej mogliby mieć lepszy gust muzyczny... emotka emotka emotka
Jestem niewyspana i gryzę!! emotka

Się policję wzywa równo po 22-giej. Zwykle wystarcza.

Nie wystarcza emotka Ja walczę z grupką chłopaków urządzających imprezy na klatce schodowej i uwierz mi, walka nie jest równa, bo im wolno prawie wszystko. Na zmianę przyjeżdża policja i straż miejska i pomaga na tydzień. A tekst pana z SM gdyby wyszli to proszę do nas zadzwonić bo mamy ograniczone fundusze na paliwo, żeby jechać do upomnienia mnie rozwalił. A sąsiedzi milczą, bo się boją chłopaków (kibiców). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5472020 Napisano: 26.11.2012 01:14:17 w Biedronka
Ja widzę jeszcze jeden problem. pakuje do koszyka produkty, okazuje się, ze nie ma produktu nr 25. i co, mam roznieść wszystko na półki czy zostawić koszyk na środku sklepu i iść robić bałagan do innej Biedry? I rozumiem Joan, bo tez nienawidzę marnowania jedzenia (kto kiedykolwiek nie miał co jeść to zrozumie). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5471973 Napisano: 26.11.2012 12:57:53 w Biedronka
chochliczka napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

Może jestem trochę cenzura, ale myślałam, że każdy kupi, co mu pasuje -> w końcu i tak zejdzie wszystko, bo jeden kupi więcej tego, a inny - owego. Jeśli ktoś nie może jeść jaj + mleka + sera, musi to kupić? Żeby wyrzucić? Taka polityka pijarowa, że towary mają w koszu lądować? emotka

Na to wygląda... bardzo nie super jak mawia moja siostrzenica. W ten sposób mogą nikomu nie wypłacić, bo co to jest np. papryka ostra - przyprawa, świeża, czy co?

przyprawa w proszku -kupcie gazetke a zycie stanie sie prostsze emotka

Mam gazetkę na kolanach i wcale prościej nie jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5471957 Napisano: 26.11.2012 12:53:47 w Biedronka
joan napisał(a):

Może jestem trochę cenzura, ale myślałam, że każdy kupi, co mu pasuje -> w końcu i tak zejdzie wszystko, bo jeden kupi więcej tego, a inny - owego. Jeśli ktoś nie może jeść jaj + mleka + sera, musi to kupić? Żeby wyrzucić? Taka polityka pijarowa, że towary mają w koszu lądować? emotka

Na to wygląda... bardzo nie super jak mawia moja siostrzenica. W ten sposób mogą nikomu nie wypłacić, bo co to jest np. papryka ostra - przyprawa, świeża, czy co? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5471934 Napisano: 26.11.2012 12:49:13 w Biedronka
kalisto1986 napisał(a):

joan napisał(a):

I tak do nich napiszę. Regulamin nie przewiduje tego, żeby trzeba było kupić WSZYSTKIE produkty z listy. Co więcej, esemesa wysłałam i gazetki mam kupione. Jeśli koniecznie chcą, żebym kupiła kurczaki, a potem je na oczach wszystkich klientów, przebywających w markecie, wyp* do kosza, to nie ma problemu -> mogę to robić powoooli, niech mnie ktoś nagra komórką i puści filmik na YT, jakie to świetne kurczaki sprzedają w Biedronce emotka Się zirytowałam.

To samo chodzi mi po głowie, to nie gazetka, a regulamin jest wiążący

No tak, regulamin jest wiążący, ale w reg. jest napisane, że ma być zgodnie z listą ze str. 50. A na stronie jest lista i przy każdym produkcie zielona fajeczka, czyli tutaj nie ma co podważać regulaminu moim zdaniem. Dziwne trochę, bo ja np. mam świetne wiejskie jajka a nie jakieś podróbki z Biedronki, mogłabym za to kupić inne produkty. Nie podoba mi się to... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5471749 Napisano: 26.11.2012 11:57:56 w Biedronka
masza napisał(a):

Tam trzeba wszystko kupić z tej listy??????????brak jakiegokolwiek produktu z listy uniemozliwi wypłate nagrody

Właśnie nad tym samym się zastanawiam. Czytam i czytam i chyba nie mogę kupić np. 2 kasz zamiast jajek, tylko dokładnie produkty z wymienionej listy... dziwne to bardzo. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5469481 Napisano: 24.11.2012 11:00:41 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

asante napisał(a):

Mariolka, masz jeszcze możliwość zablokowania rozmów przychodzących z danego numeru (od koleżanki)dzwoniąc do operatora. I masz ją całkiem z głowy.

To nie takie proste... Ja Ją znam od ponad 30 lat... Kiedyś Jej pomagałam, gdy była w kryzysie... A gdy ja straciłam pracę, odwdzięczyła mi się finansowo /pomoc bezzwrotna/ ... A teraz zaczęła pić i uważa, że ja mam u Niej niby dług, którego nie mogę spłacić i Ona chce po prostu mojego towarzystwa w ramach rekompensaty... Ja jednak nie mam na Nią ochoty... Wódki nie piję, a piwo sobie zorganizuję sama, jak wyzdrowieję i będę miała ochotę ... Kurde !!! emotka

No jest to trudna sytuacja, ja nienawidzę wymagania przez ludzi rewanżu. Mam ochotę,chcę to pomagam, ale bezinteresownie. Życzę umiejętności bycia asertywną w tym przypadku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5469460 Napisano: 24.11.2012 10:45:03 w Pomocy!!!!
Mariolka, masz jeszcze możliwość zablokowania rozmów przychodzących z danego numeru (od koleżanki)dzwoniąc do operatora. I masz ją całkiem z głowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5469446 Napisano: 24.11.2012 10:39:52 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

asante napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Hej, czy ktoś wie jak w telefonie nokia X2 włączyć tylko wibracje ? Mam tylko opcje: ogólny, bez dźwięku, spotkanie, na zewnątrz, mój styl i samolotowy...
Wczoraj spotkałam długo niewidzianą koleżankę, która zaczęła pić po 10 latach abstynencji i przez całą noc i dzień nęka mnie telefonami, opowiada bzdury przez 15 minut i blokuje mi telefon... Nikt się do mnie dodzwonić nie może... Chciałabym mieć chociaż spokojną noc, a telefonu wyłączyć nie mogę, gdyż zawsze ktoś z rodzinki może coś potrzebować... Już nie wspomnę o konkach /chociaż w promocyjnych raczej nie gram/, ale chcę mieć jakiś zasięg...
PS. Dzisiaj mam od Niej 36 nieodebranych i 25 odebranych... emotka emotka

Mariolka, Ustawienia>Dźwięki>i zaznacz opcję: Sygnalizacja Wibracjami wybierając TAK.
Jeśli nie działa, możliwe, że coś padło, bo ta funkcja akurat w tym modelu lubi się psuć (znalazłam takie info w necie)

Kurde... mam znowu sygnal telefonu chociaż zaznaczyłam wibracje...

Jeśli masz zaznaczone wibracje a nie wibruje, to niestety czeka Cię serwis emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5469350 Napisano: 24.11.2012 09:55:18 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

Hej, czy ktoś wie jak w telefonie nokia X2 włączyć tylko wibracje ? Mam tylko opcje: ogólny, bez dźwięku, spotkanie, na zewnątrz, mój styl i samolotowy...
Wczoraj spotkałam długo niewidzianą koleżankę, która zaczęła pić po 10 latach abstynencji i przez całą noc i dzień nęka mnie telefonami, opowiada bzdury przez 15 minut i blokuje mi telefon... Nikt się do mnie dodzwonić nie może... Chciałabym mieć chociaż spokojną noc, a telefonu wyłączyć nie mogę, gdyż zawsze ktoś z rodzinki może coś potrzebować... Już nie wspomnę o konkach /chociaż w promocyjnych raczej nie gram/, ale chcę mieć jakiś zasięg...
PS. Dzisiaj mam od Niej 36 nieodebranych i 25 odebranych... emotka emotka

Mariolka, Ustawienia>Dźwięki>i zaznacz opcję: Sygnalizacja Wibracjami wybierając TAK.
Jeśli nie działa, możliwe, że coś padło, bo ta funkcja akurat w tym modelu lubi się psuć (znalazłam takie info w necie) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5468620 Napisano: 24.11.2012 02:49:12 w Wkurza mnie...
Mia, Trebor, u mnie to było takie cuś:
http://www.fakt.p...rtykulu,50458,1.html
W temacie wkurza mnie, że nie mam w życiu pod górkę, ale zawsze w poprzek... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5468256 Napisano: 24.11.2012 11:00:21 w Wkurza mnie...
O rany, współczuję Ziółko. To ja się cieszę, że miałam te chodzące a nie latające. I u mnie każdy produkt jest w osobnym słoiku/pojemniku, nawet gdy otwieram makaron to przesypuję resztę do słoika np. po kawie. Drugi raz bym tego nie przeżyła. A te 44 tygodnie to mnie rozwaliły. I dzięki za info o tych plastrach i płytkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5468001 Napisano: 23.11.2012 11:53:44 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

trochę wkurzyła mnie dziś zasłyszana rozmowa w pociągu, bohaterzy dwójka młodych asystentów na uczelniach (humaniści), pomijając wielce egzaltowany ton dialogu, i przeświadczenie, że teraz to do nich świat należy...
jeden z tematów dotyczył jednej kropki w jakiś redagowanym tekście, który ostatnio był u nich w pracy na tapecie, i był szeroko konsultowany nawet w PWNenie,
ja wszystko rozumiem, ale nie lepiej wydać te granty naukowe na jakieś techniczne innowacje!
oczywiście jako inż Mamoń zdaje sobie sprawę, że mogę być trochę skrzywiony w praktyczną stronę nauki,ale ta kropka mnie ostatecznie rozwaliła

Poznałam kiedyś osobę, która napisała pracę magisterską o wykrzykniku emotka
Cóż, pewnie skrzywiony ciut jesteś, ja się tylko zastanawiam co trzeba mieć w głowie, żeby pasjonować się kropką i uznać ją za doskonałą towarzyszkę podróży pociągiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5467993 Napisano: 23.11.2012 11:41:33 w Wkurza mnie...
Dzięki dziewczyny, kupie coś takiego, bo nie macie pojęcia jaka traumę przeżyłam. Nie miałam kompletnie pieniędzy i płacząc wyrzucałam cały zapas jedzenia. Minęły dwa miesiące, a ja oglądam każdy kawałek jedzenia przed ugotowaniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5467963 Napisano: 23.11.2012 11:14:11 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

Te larwy to przyszle mole spożywcze świństwo które wszędzie wejdzie i tka swoje obrzydliwe pajęczyny polecam zakup-bo jest bardzo skuteczny- spożywcze plastry do szafek na mole spożywcze naprawdę działają emotka

Edith, a gdzie to można kupić?
U mnie nie były to larwy tylko takie małe czarne cuś przypominające wszy, pierwszy raz takie coś widziałam, ale sprawdziłam w necie i niestety taki rodzaj badziewia też istnieje. Ponoć pomagają tez listki laurowe wkładane do szafek, ale te plastry to ciekawa sprawa, napisz coś więcej.
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5467958 Napisano: 23.11.2012 11:10:10 w Inne mniejsze markety
trebor1 napisał(a):

koper napisał(a):

trebor1 napisał(a):

wczoraj co dzwonili ze stokrotki z życzeniami,to był I czy II etap?

Podobno I etap

ale z Iszego etapu to się w ubiegłym tygodniu chwalili... nie ogarniam

To dwa różne konkursy emotka Teraz był etap I Wyświetl w wątku >>
0 0