Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5467954 Napisano: 23.11.2012 11:05:46 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Wkurza to za mało jestem wściekła!! W paczce przeprosinowej ze słodyczami Wedla (którą dostałam od Wedla na przeprosiny ponieważ paragon z winy agencji nie dotarł na czas i nie otrzymałam piłki ) znalazłam piękne, białe, tętniące życiem istoty, larwy, których jest kilkanaście albo kilkadziesiąt! Termin ważności galaretek jest do listopada tego roku ;/ Nigdy w życiu nie widziałam czegoś tak obrzydliwego w jedzeniu;/ FUUUUUUJJJJ Takim przepraszam chętnie poczęstowałabym organizatorów ;/

ja ostatnio kupiłam ryż i w ten sam dzień robiłam pomidorową. spieszyłam się i z pośpiechu nawet do niego nie zajrzałam tylko wsypałam ryż do zupy. nalewając na talerz zauważyłam wkładkę w postaci robaczków emotka

Oj, cieszcie się, że nie włożyłyście tego do szafki z jedzeniem. Ja po tygodniowej nieobecności w domu ugotowałam ryż, szkoda tylko, że był w czarne kropki. Prawie zwymiotowałam, ale zaczęłam przeglądać inne rzeczy i wyrzuciłam dosłownie wszystko, rozlazły się wszędzie, nawet do zamkniętych nowych paczek, wyrzuciłam cały zapas cudownych włoskich makaronów, które trzymałam na specjalne okazje,kasze, mąki, soczewice, nawet orzechy. Dwa kartony jedzenia poszły do kosza, a te badziewia wyłaziły z jakiś zakamarków szafki jeszcze przez dwa tygodnie. Pomogło dopiero kilkakrotne mycie szafek octem, a od tej pory każdy produkt jest w słoiku lub szczelnie zamkniętym pudełku. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5464979 Napisano: 22.11.2012 01:34:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co z mailami z Drogerii Natura, dostał ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5463370 Napisano: 21.11.2012 03:19:00 w TESCO konkursy
kamila10001 napisał(a):

asante napisał(a):

Ja proponuje za każdym razem pisać nowy post na fb w sprawie wszelkich reklamacji MC, niech mają tam za przeproszeniem nasrane negatywnymi opiniami, bo te z 7 listopada dawno zniknęły i są niewidoczne dla nowych osób. A Listerin wcale nie widzę, niech ktoś, kto dostał niepełną nagrodę wpisze się, to samo z bellą.

O ja też tak myślę, napisać i kopiować go codziennie

Pierwsze poszło, proponuję ich tam zawalić wpisami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5463365 Napisano: 21.11.2012 03:14:45 w TESCO konkursy
Ja proponuje za każdym razem pisać nowy post na fb w sprawie wszelkich reklamacji MC, niech mają tam za przeproszeniem nasrane negatywnymi opiniami, bo te z 7 listopada dawno zniknęły i są niewidoczne dla nowych osób. A Listerin wcale nie widzę, niech ktoś, kto dostał niepełną nagrodę wpisze się, to samo z bellą. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5463352 Napisano: 21.11.2012 03:07:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mały napisał(a):

Poinformowali już kogos z konkursu Drogeri natura i aster???

Podbijam pytanie, fajnie byłoby wiedzieć czy te literki na liście to ja... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5462543 Napisano: 20.11.2012 11:20:51 w TESCO konkursy
barszcz napisał(a):

Szukam,czy ma ktos jakis pomysł na wojnę w sprawie piłek replik z Tesco?Czy pozostawiamy temat?
Tesco w żenujący sposób udzielilo mi odpowiedziwartośc piłki spadła po Euroi wszystko jest ok!

Pytałam o to samo, ja dzisiaj wystosowałam kolejne maile, jutro planuję napisać do rzecznika zapytanie co można z tym zrobić, mam nadzieje, że starczy mi sił. Najbardziej zastanawia mnie milczenie Unilevera, przecież oni chyba wykładają na to kasę... A A'propos oczywiście nikomu nie odpisało, może takie coś w ogóle nie istnieje... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5461735 Napisano: 20.11.2012 03:31:32 w Wkurza mnie...
Fajnie, że dostaliście pakę produktów... ja mam inne doświadczenia - moja siostra kupiła nad morzem pokrojony już chleb zrobiła sobie i małym dzieciom kanapki. Na szczęście pierwsza ugryzła chleb i coś jej zachrzęściło pod zębami. Okazało się, że była to... równo z kromkami pokrojona żyletka. Wysłała pismo do piekarni i do sanepidu, od którego otrzymała informację, że widocznie była to żyletka, którą nacina się bułki i przepraszają... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5461320 Napisano: 20.11.2012 11:37:35 w Kaufland konkursy
ewachem napisał(a):

Kiedy mają teoretycznie rozsyłać smsy z ostatniego Kauflanda?

Wyniki 29.11 + 7 dni na powiadomienie Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5461255 Napisano: 20.11.2012 11:03:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

asante napisał(a):

Czy z tej Drogerii Natura przyjdą maile? emotka Skąd mam wiedzieć że na tej liście to ja a nie ktoś inny? emotka

jutro mają byc maile

Dzięki emotka Uwielbiam takie listy... i w dodatku nie wiadomo co się wygrało. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5461250 Napisano: 20.11.2012 11:01:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z tej Drogerii Natura przyjdą maile? emotka Skąd mam wiedzieć że na tej liście to ja a nie ktoś inny? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5461209 Napisano: 20.11.2012 10:48:12 w TESCO konkursy
Ludzie, co z piłkami, czy wszyscy olali temat czy robimy coś dalej? Czy ktoś otrzymał jakaś odpowiedź od A'propos? Ja dostałam dzisiaj odpowiedź z Infolinii Tesco - taką samą jak od ekspertów. Napisałam stosowną odpowiedź. Unilever milczy, A'propos również. Chcecie to tak zostawić??? Czy ktoś wie jak można zgłosić sprawę gdzieś wyżej? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5458963 Napisano: 18.11.2012 11:46:44 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

jeszcze był taki E... Wedel, mu chyba było, ale nastawienie się na niego, wedele mnie też nie wiele tu da

Ja to bym się na tego E. nastawiła z dziką przyjemnością, ale szukam go i szukam w domu i tylko echo mi odpowiada, a stacja benzynowa daleko...
Ziółko, to wszystko na temat E gdybyś przyszła tu z miotła...
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5458951 Napisano: 18.11.2012 11:32:03 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

nie wiem kim jest,
ale mówią na niego MC Kwadrat,
czyli ma cos z hip hopem wspólnego,
a może to jest MC który ma kwadrat, a w tym kwadracie łazienkę a tam pralkę,

E... to B ma pralkę, nawet dużo pralek. A MC ma piłki (i to cudze). A o MC Kwadrat coś słyszałam, chyba chodziłam z nim do szkoły - tak mi się wydaje... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5458941 Napisano: 18.11.2012 11:21:05 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

konwaliowa napisał(a):

Z E nastaw się na pranie mózgu. emotka

ta, ten tytuł promocji szczególnie o tak późnej porze nabiera jakiegoś pokrętnego znaczenia
Nastaw się i wygrywaj!
ale rano znów będę go pewnie odczytywał, jako sugestie, żebym się nastawił na to że wygram emotka

Hmm... ciekawe kim jest tajemniczy/a E... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5456818 Napisano: 17.11.2012 03:07:24 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

a ja nie mam napisane,ani wyslane i pewnie tak zostanie dzis mega imprezka swietujemy moje niedawne urodziny Start o 20 mala osloda na dzis mam zamiar poszalec jak dawniej, wiec kafelka odpuszczam dzis,a jutro znajac zycie nie bede miala sil na myslenie

w tym zaproszeniu -wszystko pięknie, okazja wyłuszczona, godzina też... adresu nie widzę emotka

Trebor, nie znasz adresu? www.e-konkursy.info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5456614 Napisano: 17.11.2012 12:29:49 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

asante napisał(a):

trebor1 napisał(a):

rodos napisał(a):

Szukam inspiracji do aktualnego konkursu Kauflandu. Za konkretne hasło zapłacę 10zł teleprzelewem na konto Simplusa.Zainteresowanych zapraszam na PW

polecam to jako inspirację:)
http://www.youtub.../watch?v=2UVy5Z-AAAo

2:40 listopadowa noc... Trebor siada w fotelu i pisze o jesieni... myślałam, że tylko ja cierpię na bezsenność... padłam emotka

...taka pora, no bo jesień to taka pora
wieczory są takie długie, czasem nawet do 4 na ranem
a co do jesiennej inspiracji:
Maria KONOPnIcka, ponoć polecała palenie opadłych liści emotka

Tja... a potem w szkole uczą, że w Dymie chodziło o dym z komina... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5456459 Napisano: 17.11.2012 10:51:27 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

rodos napisał(a):

Szukam inspiracji do aktualnego konkursu Kauflandu. Za konkretne hasło zapłacę 10zł teleprzelewem na konto Simplusa.Zainteresowanych zapraszam na PW

polecam to jako inspirację:)
http://www.youtub.../watch?v=2UVy5Z-AAAo

2:40 listopadowa noc... Trebor siada w fotelu i pisze o jesieni... myślałam, że tylko ja cierpię na bezsenność... padłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5454260 Napisano: 15.11.2012 10:28:24 w Pomocy!!!!
l0ginka napisał(a):

No i chyba pomogło i Mariolka wisi na telefonie emotka zapomniawszy o nas.

Nabijajcie się nabijajcie emotka
Jakis czas temu pracowałam w salonie pewnej sieci komórkowej. Miny klientów były bezcenne gdy wyjmowałam kartę, pocierałam o spodnie i oddawałam telefon z hasłem już działa. Nie wiem jakie Mariolka nosi majtki, jak takie grube z twardego materiału to się nadadzą, bo miękkie nie działają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5454207 Napisano: 15.11.2012 10:05:30 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

W telefonie plusa mam komunikat: odrzucanie przez sieć... Nie mogę nigdzie zadzwonić /tylko alarmowe/... Do tego numeru też nie da się dodzwoni ć... Nadmieniam, że tę kartę mam od niedawna, ale była zasilana sposobem na rok, a później za 5 zł... Na koncie powinno być jakieś 9 zł... emotka

Mariolka, jeśli coś takiego się dzieje jest kilka możliwości. Pierwszy sposób to wyjmij kartę i potrzyj nią o spodnie, bywa, ze jest jakiś pyłek, tłuste miejsce od palców i zakłóca połączenie. Drugi najczęstszy - wina telefonu. Spróbuj włożyć do innego, jeśli będzie ok, to wina telefonu. Możesz do swojego włożyć kawałek papierka, żeby dociskał kartę do styków. Trzeci najgorszy - wymiana karty sim, mogły zostać uszkodzone jakieś linie. Polecam zacząć od tarcia o spodnie, wielu kartom pomogło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5453629 Napisano: 15.11.2012 05:31:46 w TESCO konkursy
visserarthur napisał(a):

asante napisał(a):

visserarthur napisał(a):

jestescie dziwni... probowaliscie bezposrednio do knorr dzwonic? (nie mowie o infolinii)- wiem, powtarzam sie...

Dlaczego dziwni? Jeśli masz na myśli Unilevera to wszyscy pisaliśmy do nich reklamacje i nabrali wody w usta.

do unilevera czyli gdzie?

Czyli do Knorra - to jest moim zdaniem jedna ze stron konkursu. Reklamacje poszły do wszystkich stron - MC, Tesco i Unilever (Knorr). Odpowiedziało tylko Tesco, wiadomo jak. Wyświetl w wątku >>
0 0