Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5451577 Napisano: 14.11.2012 05:03:18 w TESCO konkursy
O, już po... chyba zacznę wysyłać hasła, które mnie się nie podobają... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5451052 Napisano: 14.11.2012 01:00:18 w Kaufland konkursy
Kurcze, ja też mam inny adres zamieszkania niż zameldowania. Nie dość, że cierpię z powodu braku własnego mieszkania to jeszcze mam mieć problemy z tego tytułu... Co za życie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5450965 Napisano: 14.11.2012 12:27:06 w TESCO konkursy
Czegoś tu nie rozumiem, może mnie ktoś oświeci... Wysłałam zgłoszenie na Hortex dłuższe niż 1 sms (wg organizatora nie ma limitu znaków). A przyszły mi 2 raporty. Najpierw się wkurzyłam, że obcięło hasło i straciłam paragon i hasło. Ale po zastanowieniu stwierdziłam, że przecież przyszły dwie poprawne zwrotki, a w drugim nie było prefiksu. Myślicie, że doszło to w całości, tylko płaci się za dwa (co nie jest dziwne)? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5450912 Napisano: 14.11.2012 11:59:51 w Rossmann
O...! Nie było mnie jakiś czas w tym wątku, bo postanowiłam sobie zrobić przerwę od Rossnetu, bo poczułam lekkie zniechęcenie po kilku ostatnich konkursach zakończonych fiaskiem. A widzę, że się duuużo zmieniło emotka Czy zmiany są dobre? Musze przemyśleć... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5450267 Napisano: 13.11.2012 10:58:07 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wiem co u Merkany i jak jej samopoczucie... emotka

Też tu często zaglądam sprawdzając, czy może pojawiły się jakieś wieści... Ta sprawa mnie mocno poruszyła. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5448877 Napisano: 13.11.2012 12:04:52 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

masza napisał(a):

jeszcze zestawy z Colgate Inter wyruszyły do nas w zeszły piątek nieznana trasą emotka

no jak nieznaną .... w 80 dni dookoła świata !
emotka

Wisielczy humor emotka Ciekawe, czemu Osławiony tak łże, przecież od kłamstwa nos rośnie, a nie...

ego miałaś na myśli ?

Ego w majtkach emotka

Może on stoi na głowie, próbuje bajki przechytrzyć i myśli, że mu owe ego urośnie zamiast nosa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5448820 Napisano: 13.11.2012 11:42:30 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Jeśli się im odpuści to dalej sobie będą w kulki lecieć, lepiej się poświęcić i napisać reklamację, nie olewajcie tego!
Joan, jak Twoja sprawa z MC, jest na właściwych torach?
Jeszcze Ziółko się ma za nich wziąć z racji sprzedawania naszych danych. No ciekawe na ile starczy Sławkowi zdolności aktorsko-prawniczych emotka

Ja nie odpuszczę na pewno emotka Mnie nie chcieli w ogóle uwierzyć, że coś jest nie tak, musiałam strasznie długo wisieć na telefonie emotka Potem się okazało, że no rzeczywiście, regulamin mówił wyraźnie, co należy wysłać klientowi emotka Ale przecież MC nie jest żadnym tam organizatorem, o nie nie, oni tylko zalepiają koperty emotka To są ludzie, którzy nie wiedzą, co czynią!

Czekam, co będzie dalej, moja reklamacja jeszcze trwa...

My też piłek nie odpuścimy. Piłki, bella, sprzedawanie danych, co jeszcze nas czeka... Było siedem plag egipskich, MC dawno je pobiło... i w dodatku jest gorsze od szarańczy, bo trudniej to wyplenić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5448775 Napisano: 13.11.2012 11:22:55 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

Mamy składać reklamacje pocztowe do Media Contact emotka - no to lepiej niech już sobie tą Belle na cokolwiek zużyją emotka

http://www.facebo...;notif_t=share_reply

Zużyć to sobie mogą, ale na okłady, bo wcześniej skopiemy im d* emotka

Jeśli się im odpuści to dalej sobie będą w kulki lecieć, lepiej się poświęcić i napisać reklamację, nie olewajcie tego!
Joan, jak Twoja sprawa z MC, jest na właściwych torach?
Jeszcze Ziółko się ma za nich wziąć z racji sprzedawania naszych danych. No ciekawe na ile starczy Sławkowi zdolności aktorsko-prawniczych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5448092 Napisano: 12.11.2012 09:27:35 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

ziolko ja tam dawno nie grałam, ale czy mc nie wysyłała zawsze smsa z prośbą o zgode na wykorzystywanie nr i jeśli się takowej nie odsyłało nie powinni wykorzystywać nr ?

Dla mnie to co wyprawia ta agencja nadaje się do jakiegoś programu typu Uwaga. Koleś robi sobie jawne żarty ze wszystkich i będąc prawnikiem sprzedaje nasze dane... Przecież ona za wszystkie oszustwa już powinien siedzieć... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5447702 Napisano: 12.11.2012 07:13:52 w TESCO konkursy
Eksperci Tesco Niestety sprawa wymaga również u nas zaangażowania wielu osób i wyjaśnienia tematu bezpośrednio z Organizatorem tego konkursu. Nie mamy wpływu na przedłużenia wynikające z tego tytułu, dlatego też prosiliśmy Was o zrozumienie - my również chcemy wyjaśnić tę sprawę.

No to ciekawie tam musi być... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5446921 Napisano: 12.11.2012 02:06:04 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

asante napisał(a):

masza napisał(a):

asante napisał(a):

masza napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Odpisali komuś na reklamacje Piłki Tango12 emotka

chyba nikomu, z tego co piszą Eksperci Tesco, mamy cierpliwie czekać emotka

Może trzeba się znowu przypomnieć na fb, żeby nie myśleli, że zapomnieliśmy...

cały czas przypominamy, a oni każą czekac...

Raczej myślałam o nowym wpisie, tamtego już nie widać, żeby ta sprawa ciągle była na pierwszym miejscu...

ja dodałam nowy wpis w piątek....

Jest i nowy dzisiaj:) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5446879 Napisano: 12.11.2012 01:42:47 w Biedronka
barti978 napisał(a):

kupie bony biedronka
pw

To kupuj, nie wiem po co wszystkich ciągle o tym informujesz, ja nie piszę ciągle kupię chleb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5446797 Napisano: 12.11.2012 01:10:25 w Kaufland konkursy
Zadziwiający jest ten brak informacji na forum dzisiaj... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5446778 Napisano: 12.11.2012 12:59:56 w Wkurza mnie...
Niebieska Linia emotka Pierwszy krok jest najtrudniejszy, potem samo się dzieje.
I zrób to jak najszybciej, bo wieczór się zbliża... Trzymam kciuki, bo przypuszczam, ze to musi być bardzo trudne. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5446740 Napisano: 12.11.2012 12:46:09 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

Czuję się przegrana, nikt z rodziny nie chce mnie poprzeć, bo boją się plotek. Taki wstyd by był, syn zabił ojca. Aż mi się ryczeć chce, nigdy się taka bezradna nie czułam.

Merkana, zrób tak, żeby nie czuć do końca życia wyrzutów, że nic nie zrobiłaś... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5446670 Napisano: 12.11.2012 12:12:30 w Kaufland konkursy
kotmarian napisał(a):

czy wystarczy zgodę na przetwarzanie danych umieścić w tresci maila z paragonem czy trzeba napisac wydrukowac podpisac zeskanować?

Ponoć wystarczy w treści maila, tak ktoś pisał - ja zwykle skanuję.
Co taka cisza, nie wiadomo dokąd doszli... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5446604 Napisano: 12.11.2012 11:29:45 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

6 sklepów do mojego zostało, może zdążą dziś emotka

W tym tempie do piątku jest szansa... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5446592 Napisano: 12.11.2012 11:21:49 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

asante napisał(a):

masza napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Może trzeba się znowu przypomnieć na fb, żeby nie myśleli, że zapomnieliśmy...

cały czas przypominamy, a oni każą czekac...

Raczej myślałam o nowym wpisie, tamtego już nie widać, żeby ta sprawa ciągle była na pierwszym miejscu... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5446572 Napisano: 12.11.2012 11:09:59 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Może trzeba się znowu przypomnieć na fb, żeby nie myśleli, że zapomnieliśmy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5443494 Napisano: 09.11.2012 11:18:14 w TESCO konkursy
marla napisał(a):

asante napisał(a):

marla napisał(a):

Dostał ktoś już nagrodę z konkursu Bella z magazynu Tesco? Moja siostra wygrała i dziś dostała zestaw, w którym było tylko 5 produktów. W regulaminie zestaw jest o wiele większy i określili jego wartość na 150zł, tymczasem to co dostała jest warte max 30zł. Czy oni wysłali taki nędzny zestaw czy to komuś na poczcie się coś spodobało, bo koperta była mocno pognieciona i jakoś słabo zaklejona?

A czy w tej kopercie zmieściłoby się 5 razy więcej produktów?:)Skoro to jest warte 30 zł, to żeby było 150 zł, paczka musiałaby być 5 razy większa, zatem mało prawdopodobne, żeby ktoś wyjął. Kto był organizatorem, czy nasze kochane MC i nadal niczego się nie nauczyło...?

Koperty nie widziałam, ale siostra mówiła, że duża i była słabo zaklejona więc myślałam, ze ktoś się skusił. Ale już widziałam na forum, że ktoś pisał, że to właśnie dostał więc sobie MC w kulki poleciało emotka Da się z tym coś zrobić? Jest sens pisać reklamację?

Oczywiście, że jest. Poczytaj sobie wątek Tesco, jest akcja odnośnie piłek tango. Im więcej szumu będzie teraz w związku z tą agencją, tym lepiej. No i piszcie na fb (Eksperci Tesco), na razie nie wiedza jak wywinąć się z poprzedniej sprawy, a już dostaną kolejną. Tylko policzcie dokładnie wartość paczki wg cen w Tesco. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0