Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5436251 Napisano: 06.11.2012 01:10:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Elite... emotka
Pocieszcie się, że jest jeszcze taka druga sierota jak ja, żeby wysłać w sumie 25 zgłoszeń (słownie dwadzieścia pięć) i wygrać całe 2 (słownie dwie) karty! emotka

Jedyne, co dzisiaj wygrałam to kolejne choróbsko emotka

Powiedz, że żartujesz... emotka
Chciałabym być taką sierotą... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5435906 Napisano: 06.11.2012 10:29:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania1234 napisał(a):

Wszystkie dni już obdzwonione z Elite? emotka

Chyba już końcówka. Jest mi zupełnie nie po drodze z Albedo, choćbym stawała na rzęsach... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5435493 Napisano: 05.11.2012 09:46:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja się poddaję, dla mnie dyskusja polega na wzajemnym przedstawianiu argumentów, faktów. Dla mnie fakt jest tylko jeden - lista wygląda dziwnie. Reszta to próba wmówienia innym swojego zdania. A już powtarzanie jak mantry dla was te wyniki są ok (pomimo tłumaczenia, że nie są) zniechęcają do jakiejkolwiek dyskusji. Nienawidzę, gdy wkłada mi się lub komuś w usta słów, których nie powiedział. Dobranoc wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5435413 Napisano: 05.11.2012 09:17:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
luko922 napisał(a):

aga17 napisał(a):

Dlaczego niektórym przeszkadza dyskusja jaka tu się toczy?Jeśli ktoś gra uczciwie to nie ma się czego obawiać.Ja zainwestowałam jakieś tam swoje pieniądze w ten konkurs i mam prawo pytać.Nic nie wygrałam.A patrząc na listę zwycięzców konkursu Nestle można nabrać podejrzeń co do uczciwości niektórych zwycięzców.

Dokładnie tak samo myślę !
Skoro uważacie, że wyniki są ok to spoko. Nikt nie broni.

A czy wszystko musi być białe lub czarne? Jeśli ja proszę o uspokojenie, to nie oznacza, że wyniki mi się podobają i jest super ok. Bo tez widzę, że coś jest nie w porządku. Warto dyskutować, zadawać pytania organizatorom itp. Ale nie rzucać kamieniami BEZ DOWODU! Jest ogromna różnica między podejrzeniami, a pewnością i oskarżeniami. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5435312 Napisano: 05.11.2012 08:42:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
Proponuje się ciut uspokoić. To są tylko domysły, nikt nikomu nic jeszcze nie udowodnił. Piszcie zapytania, jeśli taka jest Wasza wola, ale nie oskarżajcie nikogo bez dowodu... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5434966 Napisano: 05.11.2012 06:10:20 w TESCO konkursy
A ja jeszcze nie dostałam piłki... Czy jestem osamotniona, czy ktoś jeszcze nie dostał? Muszę do nich jutro dzwonić... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5434744 Napisano: 05.11.2012 04:14:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
loczeq napisał(a):

asante napisał(a):

loczeq napisał(a):

nie bądz w szkou bo jeden mądry coś wymyśli na forum a otem reszta klepie to samo

może ktoś ma sklep? co za problem nakupić 10 tys. towaru do sklepu a pozniej go odsprzedawac (gdzie koszt jego produktu na te konkurs to było 49 gr) - paluszek Nestle emotka

ja sam wysłałem ponad tysiac paragonow (nie drukowanych!) i wiem ze to nie sciema emotka bo swoje wygralem - wiec nie pomawiajcie od razu wszystkich emotka

Co prawda jestem blondynką, ale:
- 1000 paragonów (5 produktów na każdym po 49 gr) to 2500 zł, a 10000 paragonów to koszt 25000 zł. Ok, może dla sklepikarza to nic, ale nabijając te paragony na kasę primo musiałby to robić w nocy bo inaczej musiałby zamknąć sklep (a gdzie czas na rejestrację przez stronę), secundo musi produkty wyrzucić lub rozdać ubogim, bo drugi raz ich nie sprzeda. Po trzecie, przy takim obłożeniu konkursu, wydaje mi się mało prawdopodobne, że nikt inny w ostatnich dniach nie wstrzelił się w wygraną. 10 tys. paragonów raczej nie załatwiłoby sprawy. Jeśli się mylę, to wyjaśnij proszę, bez zbędnego obrażania innych.

5 x 0,50 zł x 1000 szt = 2500 zł emotka

kuujesz w innym sklepie pozniej towar sprzedajesz wlasnmu sklepowi (jako osba fizyczna) i pozniej ze swojego sklepu srzedajesz sobi emotka

Przy obecnych cenach w hipermarketach to jeszcze n niektorych produktach zarobisz emotka

To samo napisałam, ze to 2500 zł, ale napisałeś, ze to nie problem mieć 10 tys. paragonów. Próbuję sobie wyobrazić siebie stojącą w Tesco i prosząca kasjerkę o skasowanie choćby 1000 paragonów... Potem wprowadzam to do swojego sklepu... znowu 1000, a potem muszę chyba poprosic o fakture w tesco, bo skoro wysle organizatorowi paragony, to musze mieć jakiś dowód zakupu u siebie w dokumentach. To przy 1000, a 10000? Moja wyobraźnia chyba tak daleko nie sięga...
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5434711 Napisano: 05.11.2012 04:00:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
loczeq napisał(a):

luko922 napisał(a):

Z tym drukowaniem paragonów jestem w szoku normalnie... Ale jaja... Ja też mogę coś napisać jak trzeba. Szkoda w takim razie, że tak wygląda sytuacja. Że można sobie grać w loterii i nic z tego...

nie bądz w szkou bo jeden mądry coś wymyśli na forum a otem reszta klepie to samo

może ktoś ma sklep? co za problem nakupić 10 tys. towaru do sklepu a pozniej go odsprzedawac (gdzie koszt jego produktu na te konkurs to było 49 gr) - paluszek Nestle emotka

ja sam wysłałem ponad tysiac paragonow (nie drukowanych!) i wiem ze to nie sciema emotka bo swoje wygralem - wiec nie pomawiajcie od razu wszystkich emotka

Co prawda jestem blondynką, ale:
- 1000 paragonów (5 produktów na każdym po 49 gr) to 2500 zł, a 10000 paragonów to koszt 25000 zł. Ok, może dla sklepikarza to nic, ale nabijając te paragony na kasę primo musiałby to robić w nocy bo inaczej musiałby zamknąć sklep (a gdzie czas na rejestrację przez stronę), secundo musi produkty wyrzucić lub rozdać ubogim, bo drugi raz ich nie sprzeda. Po trzecie, przy takim obłożeniu konkursu, wydaje mi się mało prawdopodobne, że nikt inny w ostatnich dniach nie wstrzelił się w wygraną. 10 tys. paragonów raczej nie załatwiłoby sprawy. Jeśli się mylę, to wyjaśnij proszę, bez zbędnego obrażania innych. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5434406 Napisano: 05.11.2012 01:47:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

ksantypa napisał(a):

a zauwazyliście-na finiszu w wynikach odbywala sie potyczka między tymi tzw tuzami -wymiataczami-pewnie kto ma bardziej wydajny ten program albo wiecej czasu emotka

Nie sądzę, kochana. To pewnie jest jedna ekipa w stylu: szwagier / sąsiad / dziadek.

Też myślę, że szło do jednego worka...
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5434375 Napisano: 05.11.2012 01:35:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
ksantypa napisał(a):

asante napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ale kazdy paragon musial byn na inny nr.telefonow-chyba by taki delikwent musiał miec setke kart sim
emotka

No dlaczego? Odsyłasz zwycięski nr paragonu, nie ma jak widać ograniczenia dziennego. Czemu na różne telefony?

no bo dwa razy ten sam paragon nie pzrejdzie na ten sam nr.telefonu - przynajmniej tak mi się zdaje -

No ale jaki problem ustawić program, żeby losowo przydzielał nr lub przesuwał o 1? To potrafi byle student informatyki... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5434362 Napisano: 05.11.2012 01:30:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
ksantypa napisał(a):

ale kazdy paragon musial byn na inny nr.telefonow-chyba by taki delikwent musiał miec setke kart sim
emotka

No dlaczego? Odsyłasz zwycięski nr paragonu, nie ma jak widać ograniczenia dziennego. Czemu na różne telefony?
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5434351 Napisano: 05.11.2012 01:25:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

W loteriach rzadko można spodziewać się czegoś innego.

Ale jednak w każdej loterii ktoś chwali się wgranymi, sama wygrałam kilka razy. A tutaj mnóstwo osób pisało, że wysyła i nic nie wygrywa. A wyniki są dla mnie...cóż..zaskakujące...

Bo co innego loteria z kodem w środku (3Bit, PrincePolo, AlpenGold, Delicje), a co innego takie kpiny, jak w przypadku Nestle.

PS: Się na Cif/Domestos nie nastawiajcie, macie przedsmak tego, co będzie...

Właśnie o tym samym pomyślałam, rozważałam zakup cifów, ale... emotka
Masz racje, po zastanowieniu stwierdzam, że wygrywałam w loteriach z kodami. Ciągle się czegoś uczę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5434330 Napisano: 05.11.2012 01:15:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

W loteriach rzadko można spodziewać się czegoś innego.

Ale jednak w każdej loterii ktoś chwali się wgranymi, sama wygrałam kilka razy. A tutaj mnóstwo osób pisało, że wysyła i nic nie wygrywa. A wyniki są dla mnie...cóż..zaskakujące... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5434324 Napisano: 05.11.2012 01:12:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
Wielu z nas zainwestowało w ten konkurs mnóstwo pieniędzy, aż mną telepie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5434300 Napisano: 05.11.2012 01:04:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
http://www.nestle...pl/pdf/laureaci2.pdf
Niech mi ktoś wytłumaczy o co tutaj chodzi emotka To byla loteria, na którą większość z nas wysyłała mnóstwo zgłoszeń... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5434121 Napisano: 05.11.2012 11:32:14 w PLAGIATY
hittmanka napisał(a):

no nie wiem jak to ugryźć... moim zdaniem to nie plagiat... ciężko jest zrobić u nas zdjęcie okapi a np. gdyby temat dotyczył kuli ziemskiej... jak zrobić samemu jej zdjęcie ??? a przecież nie można wykluczyć że ktoś będzie takiego zdjęcia,rysunku potrzebował... a zawsze byłby to plagiat wg Waszego rozumowania emotka

Wiem, że temat plagiatu się rozwiązał, ale:
- wyobraź sobie, że ja potrzebuję do konkursu zdjęcie palmy, no nie mam takiego zdjęcia, ale widziałam w necie, że Ty takie masz, to sobie go zabiorę, bo przecież nie pojadę 2 tys. km żeby zrobić zdjęcie, byłoby to wtedy ok?
- tematem pracy nie było wstawienie okapi, to była koncepcja autora, a skoro ma taką koncepcję, to musi mieć narzędzia do jej realizacji.
Moim zdaniem temat nie podlega dyskusji, plagiat to plagiat i nie ma tłumaczenia, że się potrzebowało... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5433676 Napisano: 04.11.2012 10:36:37 w Konkurs na forum2?
Bry, a worek np. na śmieci? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5431564 Napisano: 03.11.2012 10:45:01 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

asante napisał(a):

masza napisał(a):

asante napisał(a):

A ja piłki nie dostałam i nie mogę napisać reklamacji... Jaki kurier je woził?

To zwykły polecony PP

emotka Oryginały wysłali pocztą emotka

emotka i to zwykłym poleconym, w kopercie bąbelkowej

Toż to świetny argument, który można ująć w reklamacji! Przecież sami w ten sposób pokazali niską wartość piłki... nie omieszkam tego ująć jeśli już dostanę przesyłkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5431552 Napisano: 03.11.2012 10:25:47 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

asante napisał(a):

A ja piłki nie dostałam i nie mogę napisać reklamacji... Jaki kurier je woził?

To zwykły polecony PP

emotka Oryginały wysłali pocztą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5431405 Napisano: 03.11.2012 12:24:40 w TESCO konkursy
A ja piłki nie dostałam i nie mogę napisać reklamacji... Jaki kurier je woził? Wyświetl w wątku >>
0 0