Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Kamila, absolutnie nie siedzieć z założonymi rękami, a pisać gdzie się da. Są trzy strony organizujące konkurs i do każdej musi pójść reklamacja. Do pana Sławka to tylko formalność, bo on i tak nic nie zrobi. A są sponsorzy i Tesco, którzy tracą (wg mnie) kasę i twarz, Sławek nie ma twarzy więc nie ma co tracić. Fb jest tylko po to, żeby zrobić szum i o to chodzi. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Oj tak...pan Sławek będzie sobie rwał włosy z głowy i z każdym wyrwanym będzie mówił o ja brzydki Sławek, kąsam rękę która mnie karmi, brzydki Sławek Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Rany, ale jak my pierdniemy w inną stronę niż stoi napisane w regulaminie, to po ptakach. A Sławek chodzi po tym świecie i śmieje nam się w twarz, no nie mogę tego pojąć... Idę studiować prawo... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wg nich wszystko jest ok... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
O rany, repliki? Jeszcze do mnie piłka nie dotarła, ale jak zobaczę replikę to chyba pogryzę MC. Tyle czasu walki a oni sobie w żywe oczy jaja robią. I zamiast robić burrito dla gości to się zdenerwowałam... Co możemy zrobić, pisać reklamacje do Tesco, do nich, kurcze... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To czym one idą od piątku, chyba się toczą bo nóg nie mają
Będę omijać tę agencję szerokim łukiem, z reklamacji sobie jaja robią i w ogóle nie jestem w stanie pojąć jak można takiej agencji zlecać przeprowadzanie konkursów
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Sprawiedliwie nie znaczy równo - usłyszałam kiedyś od bardzo mądrego człowieka i to jest moment, w którym ponownie chylę przed nim czoła.
Odnośnie konkursu - dziękuję bardzo wszystkim Wam za ten świetny czas, zwłaszcza tym, dla których była to zabawa, a nie konkurencja za wszelką cenę. Jednocześnie jestem szczęśliwa, że Biedronka była dla mnie tak łaskawa i dziękuję organizatorowi za świetne wykonanie. Łezka w oku się kręci gdy pomyślę, że to już koniec...
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Hurrrraaa!
Z piątku uprzedzając pytania
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Właśnie pytałam kolegę informatyka, bo też mnie to zdziwiło, twierdzi że to błąd programowy, który sam wrzuca kolejne dni. Oby:) Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A że Wasi przyjaciele są naszymi przyjaciółmi, to lista zwycięzców już przed konkursem była oczywista
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A moje przykładowe:
Agent Max. Gdy zarazki WC atakują i z higieny sobie dworują, nadciąga z ładunkiem chloru, jak ratownik ze Słonecznego Patrolu Agent Max i dokonuje ocalenia akt! Wyświetl w wątku >>