Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5430921 Napisano: 02.11.2012 06:16:30 w TESCO konkursy
kamila10001 napisał(a):

asante napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

Napisali na fejsie że przekażą sprawę organizatorowi konku

ooo, w Media Contact na pewno przejmą się skargami na swój temat emotka

Oj tak...pan Sławek będzie sobie rwał włosy z głowy i z każdym wyrwanym będzie mówił o ja brzydki Sławek, kąsam rękę która mnie karmi, brzydki Sławek

Więc co proponujecie? Lepiej siedzieć z założonymi rękami uważając że pan Sławek jest nietykalny?

Kamila, absolutnie nie siedzieć z założonymi rękami, a pisać gdzie się da. Są trzy strony organizujące konkurs i do każdej musi pójść reklamacja. Do pana Sławka to tylko formalność, bo on i tak nic nie zrobi. A są sponsorzy i Tesco, którzy tracą (wg mnie) kasę i twarz, Sławek nie ma twarzy więc nie ma co tracić. Fb jest tylko po to, żeby zrobić szum i o to chodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5430906 Napisano: 02.11.2012 06:06:30 w TESCO konkursy
ciasssteczko napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

Napisali na fejsie że przekażą sprawę organizatorowi konku

ooo, w Media Contact na pewno przejmą się skargami na swój temat emotka

Oj tak...pan Sławek będzie sobie rwał włosy z głowy i z każdym wyrwanym będzie mówił o ja brzydki Sławek, kąsam rękę która mnie karmi, brzydki Sławek Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5430764 Napisano: 02.11.2012 04:11:02 w TESCO konkursy
cc_investigator napisał(a):

asante napisał(a):

Widzieliście komentarz Tesco? emotka
Wg nich wszystko jest ok...

Tam siedzą ludzie, którzy:
1. nie mają pojęcia o konkursie, nie czytali regulaminu itd., być może nawet nie wiedzą jaka agencja go orgzanizowała
2. nie odróżniają oryginalnej meczowej adidasa od repliki również adidasa
3. mają za zadanie odpierać bezmyślnie wszystkie zarzuty, które się na fanpejdżu pojawią

pamiętam co się działo przy aferze z odkurzaczami (maa tam pokrzywdzona była m.in.)

już widzę powtórkę z rozrywki emotka

Rany, ale jak my pierdniemy w inną stronę niż stoi napisane w regulaminie, to po ptakach. A Sławek chodzi po tym świecie i śmieje nam się w twarz, no nie mogę tego pojąć... Idę studiować prawo... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5430742 Napisano: 02.11.2012 03:54:28 w TESCO konkursy
Czy te piłki, które dostaliście mają napis replika tak jak w linku wklejonym przez joan? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5430737 Napisano: 02.11.2012 03:49:01 w TESCO konkursy
Widzieliście komentarz Tesco? emotka
Wg nich wszystko jest ok... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5430447 Napisano: 02.11.2012 12:07:12 w TESCO konkursy
A czy ktoś kto dostał piłkę mógłby zacząć jakąś akcję na fb na stronie tesco? Dopiszę się natychmiast jak zobaczę replikę. Im więcej szumu tym lepiej, może tesco wreszcie pójdzie po rozum do głowy i zmieni agencję. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5430336 Napisano: 02.11.2012 10:39:51 w TESCO konkursy
Ja czuję się jak bohaterka filmu Truman Show (kto oglądał, wie o czym mówię), a po drugiej stronie kamery jest jakiś twór pod nazwą MC, który przeprowadza badanie jak bardzo da się ludzi zrobić w bambuko. Bo to jest niemożliwe, aby zleceniodawcy nie widzieli absurdu działania tej agencji. Dopóki nie dostanę swojej piłki nie mogę napisać reklamacji, ale zrobię to i będzie to moja pierwsza i mam nadzieję ostatnia reklamacja. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5430228 Napisano: 02.11.2012 09:23:36 w TESCO konkursy
Dziewczyny, jeśli macie jakiś pomysł odnośnie piłek lub wzór podobnej reklamacji, piszcie tutaj lub na pw., ja tego tak nie zostawię (choć piłki jeszcze nie dostałam). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5430213 Napisano: 02.11.2012 09:11:18 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Jak ja Wam współczuję, tych przejść z MC...

Niech mnie ręka boska broni przed wysłaniem jakiegokolwiek zgłoszenia na te ich niby-konkursy.... emotka

Również dostałam od nich inną nagrodę, niż przewidywał regulamin i jeszcze Mój na mnie spojrzał, jak na debilkę, że się w ogóle z tymi kretynami zadaję, skoro wiem, co to za jedni emotka Ale współczuć to w moim przypadku możesz akurat MC, bo ja tego tak nie zostawię emotka

O rany, repliki? Jeszcze do mnie piłka nie dotarła, ale jak zobaczę replikę to chyba pogryzę MC. Tyle czasu walki a oni sobie w żywe oczy jaja robią. I zamiast robić burrito dla gości to się zdenerwowałam... Co możemy zrobić, pisać reklamacje do Tesco, do nich, kurcze... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5429251 Napisano: 31.10.2012 10:53:18 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wiadomo co z nagrodami z konkursu Mistrzowska promocja 16 kart na start” emotka

ponoć wysłane w piątek

To czym one idą od piątku, chyba się toczą bo nóg nie mają emotka
Będę omijać tę agencję szerokim łukiem, z reklamacji sobie jaja robią i w ogóle nie jestem w stanie pojąć jak można takiej agencji zlecać przeprowadzanie konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5428819 Napisano: 31.10.2012 05:52:01 w Biedronka
edzia100 napisał(a):

Powiem tak: (nie złośliwie oczywiście...może troszeczkę)...
Organizator moim zdaniem źle skonstruował Regulamin...
Nie urażając Forum-owiczków, niektórzy garnęli po kilka bonów + 2 koła a niektórzy NIC!!!
Troszkę niesprawiedliwe... emotka
też tak uważacie?

Sprawiedliwie nie znaczy równo - usłyszałam kiedyś od bardzo mądrego człowieka i to jest moment, w którym ponownie chylę przed nim czoła.

Odnośnie konkursu - dziękuję bardzo wszystkim Wam za ten świetny czas, zwłaszcza tym, dla których była to zabawa, a nie konkurencja za wszelką cenę. Jednocześnie jestem szczęśliwa, że Biedronka była dla mnie tak łaskawa i dziękuję organizatorowi za świetne wykonanie. Łezka w oku się kręci gdy pomyślę, że to już koniec...
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5428513 Napisano: 31.10.2012 02:07:39 w Biedronka
Ja jestem ciągle w szoku, chodzę i szczypię się po rękach, bo nie mogę uwierzyć... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5428448 Napisano: 31.10.2012 01:38:21 w Biedronka
Do mnie tez przyleciała emotka
Hurrrraaa!
Z piątku uprzedzając pytania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5428000 Napisano: 31.10.2012 10:24:05 w Biedronka
pola731 napisał(a):

ciekawe czemu w wynikach się pojawiły dwa dni : 29 i 30 października , wczoraj był tylko 29 -a ostatnim dniem konkursu był 28

Właśnie pytałam kolegę informatyka, bo też mnie to zdziwiło, twierdzi że to błąd programowy, który sam wrzuca kolejne dni. Oby:) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5426391 Napisano: 30.10.2012 11:37:32 w Biedronka
I u mnie jakiś wyalienowany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5425512 Napisano: 29.10.2012 07:06:16 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

joan napisał(a):

merkana napisał(a):

szalonakisia1 napisał(a):

strzelec02 napisał(a):

i znów wygrały te same osoby:(

pewnie mają znajomości u organizatora

emotka emotka emotka emotka naaaa baaaaank.

A jak! Przecież znasz adres organizatora, a on Twój, pisaliście do siebie esemesy, to co, znajomymi nie jesteście? emotka

mało tego organizator jest przecież przyjacielem mojej rodziny...
ja to nawet w wigilię zostawiam jedno miejsce dla zbłąkanego organizatora:)

A że Wasi przyjaciele są naszymi przyjaciółmi, to lista zwycięzców już przed konkursem była oczywista emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5425060 Napisano: 29.10.2012 03:28:38 w Biedronka

asantesana

#5424336 Napisano: 29.10.2012 09:55:55 w Biedronka
Ja myślę, że te hasła zamkną buzię wszystkim zwolennikom teorii spiskowych, bo hasła są świetne, w dodatku różnorodne i o losowaniu oraz taktykach nie ma mowy! Widać to teraz jak na dłoni. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5424320 Napisano: 29.10.2012 09:50:42 w Biedronka
joan napisał(a):

mundek2004 - podoba mi się, z historycznym podtekstem emotka

asante sana - a Ty nie jesteś za młoda, żeby widzieć, co to Słoneczny patrol? emotka

efelinkaaa - dałabym woń emotka Grałaś w weekend? Trzymam kciuki, chyba nie złożyłaś broni, co? emotka

emotka Chyba jednak nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5424303 Napisano: 29.10.2012 09:41:47 w Biedronka
Ale numer, u mnie też pomarańcze tańczyły i to w dwóch hasłach emotka

A moje przykładowe:

Agent Max. Gdy zarazki WC atakują i z higieny sobie dworują, nadciąga z ładunkiem chloru, jak ratownik ze Słonecznego Patrolu Agent Max i dokonuje ocalenia akt! Wyświetl w wątku >>
0 0