Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Joan, Trebor, macie rację - nie wolno spuszczać z bon tonu. Tak mi się przyśniło
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Aby wilk był syty i owca cała,
jedyny sposób - owieczka mała
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To ja poczekam aż nadejdzie Miłosz na wiosnę,
zabawy z intelektem są bardziej radosne,
Czesio i Zenek niech zajmą się swym fachem,
bo ich rola tutaj staje się wg mnie obciachem.
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Trebor, jak pisałam wyżej, spuść z bon tonu, bo pan Czesio w tym tygodniu nie ma humoru. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Przecież powiedziałaś, że wygrywają te same osoby i maja taktykę, czyżby taktyką było szczęście w losowaniu? Kupy się nie trzyma. Ja na to, że idę tworzyć swoje taktyczne hasła, jeśli ktoś będzie miał konkretne pytanie, chętnie odpowiem. A tworzenie teorii zostawiam teoretykom. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja piszę o produkcie z własnego punktu widzenia - co ja w nim widzę, czym jest dla mnie, co dzięki niemu mam itd. Jeśli opisuję jego cechy to nie takie ogólne, tylko jak ja to widzę. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie zbanowali, moim zdaniem postanowili nagradzać inne grono ludzi, ja też mniej trafiam niż w zeszłym tygodniu. Dlatego przyjęłam taktykę pisania w różny sposób, czyli na 5 wysyłanych smsów jeden jest z jajem, drugi poetycki, trzeci jakby pisał mugol itd. Wygrywają różne, czyli wygląda na to, że różne osoby czytają i trzeba konkretnie trafić w gust, choć zauważyłam, że ostatnio brakuje im poczucia humoru
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No to spróbuj nie zajmować się niczym nie popartą teorią tylko praktyką
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A w co wierzysz? To bardzo słuszna teoria. Jeśli ktoś ma konkretne pytanie, spróbuje na nie odpowiedzieć (tu, nie na pw). Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Cudaczku, jako starsza i doświadczona w tej materii koleżanka bardzo polecam nauczenie się asertywności, nawet gdybyś miała ją ćwiczyć przed lustrem. Ty nie masz obowiązku jechać z mamą, a ona nie ma prawa od Ciebie tego żądać. Poza tym sugeruję powiedzieć mamie, że gdybyś umiała gotować, to niepotrzebne byłyby Ci warsztaty pani Gessler. Co do narzekania na dzieci - pierwszą i podstawową rzeczą jaką rodzice powinni przekazać/nauczyć dziecko to poczucie własnej wartości. Masz dwa wyjścia, albo porozmawiać na ten temat z mamą i jej to wyłożyć (niestety wątpię w powodzenie) albo jak najszybciej zamieszkać osobno, co nie oznacza braku kontaktu z mamą. Możesz myśleć, że się wymądrzam, ale uwierz mi, im szybciej tym lepiej (zwłaszcza, że piszesz, że pracujesz). Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie mam pojęcia jak to jest, ale ostatnio ludzie odbierają moje wypowiedzi jako złośliwość, może to szarość za oknem tak działa... muszę dokonać głębokiej analizy
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I tu muszę pokiwać głową, bo ja też uważałam inne swoje hasła za te (cyt. klasyka) z przytupem. To było ładne, mojego zażenowania nie budzi, aczkolwiek sama wybrałabym inne... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W tych Puławach to muszą czymś fajnym karmić
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja posłałam esemesa drugi raz i nadal brak zwrotki. Trzeba będzie jutro do nich pisać. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10