Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5423985 Napisano: 28.10.2012 09:44:14 w Biedronka
Moje zgłoszenia też już poleciały, choć przyznam, że chyba dzisiaj najgorsze. Brak czasu, brak weny, brak humoru i jakoś tak brak... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5422237 Napisano: 27.10.2012 10:46:50 w Biedronka
Nowy dzień, nowe myśli, nowe pomysły.
Joan, Trebor, macie rację - nie wolno spuszczać z bon tonu. Tak mi się przyśniło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5421964 Napisano: 26.10.2012 09:35:57 w Biedronka
joan napisał(a):

trebor1 napisał(a):

uwaga z ogniem!
bo o tej świeczki może być latorośl podpalana,
w postaci czarnej owcy albo barana emotka

Uważam z ogniem,
lecz gdy płoną pochodnie
i mnie żar nie jest obcy,
do wilka w skórze owcy.

PS: Ziolko nie bij, dodaję grzecznie konkursiki emotka

Aby wilk był syty i owca cała,
jedyny sposób - owieczka mała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5421876 Napisano: 26.10.2012 08:40:06 w Biedronka
Ja jestem szczęśliwa, że udało mi się osiągnąć tyle w tym konkursie. Dzisiaj wpadł ostatni zaplanowany bon, jeśli coś jeszcze się trafi, to będzie tylko BONus. Zatem podchodzę do ostatnich dni bez zbędnego ciśnienia i życzę wszystkim, którzy jeszcze nie wygrali, aby poczuli w poniedziałek smak BONobrania. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5421507 Napisano: 26.10.2012 06:12:46 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

wczoraj się ochłodziło i zrobiła się heca,
Pan Czesio, daje teraz tylko do pieca,
zmienił go pan Zenek co wcześniej grabił liście,
a za jego rządów - to nie wpadnie bon intelektualiście!

To ja poczekam aż nadejdzie Miłosz na wiosnę,
zabawy z intelektem są bardziej radosne,
Czesio i Zenek niech zajmą się swym fachem,
bo ich rola tutaj staje się wg mnie obciachem.
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5421422 Napisano: 26.10.2012 05:07:31 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

pola731 napisał(a):

asante napisał(a):

No to spróbuj nie zajmować się niczym nie popartą teorią tylko praktyką emotka Zadawaj pytania, spróbuję na nie odpowiedzieć, jak też pewnie kilak osób, które częściej wygrywa. Trudno dyskutować z teoriami na temat systemu emotka

to ja poproszę o informację jaki styl się teraz podoba - bo zeszły tydzień trafiłam - a ten jest do bani zupełnie ...

to samo mam i ja,
ślę tak jak zwykle, nie spuszczając z bon tonu,
i mimo, że powinienem już poznać system, to dopiero dziś padł mi pierwszy bon w tym tygodniu

Trebor, jak pisałam wyżej, spuść z bon tonu, bo pan Czesio w tym tygodniu nie ma humoru. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5421276 Napisano: 26.10.2012 03:54:57 w Biedronka
puma napisał(a):

a wiecie jak ja to widzę???
codziennie spływa do nich tysiące haseł, nie wierzę że komukolwiek chciałoby się czytać jedno po drugim, wybaczcie ale to mnie nie przekonuje emotka myślę że robią losowanie i wtedy czytają te wylosowane jak są ok ,czyli dopuszczone do publikacji bez wulgaryzmów itd. wtedy akceptują i po ptokach a jak nie to zmieniają te brzydkie na ładniejsze emotka stąd różnorodność wygrywanych haseł emotka Co wy na to?

Przecież powiedziałaś, że wygrywają te same osoby i maja taktykę, czyżby taktyką było szczęście w losowaniu? Kupy się nie trzyma. Ja na to, że idę tworzyć swoje taktyczne hasła, jeśli ktoś będzie miał konkretne pytanie, chętnie odpowiem. A tworzenie teorii zostawiam teoretykom. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5421237 Napisano: 26.10.2012 03:44:31 w Biedronka
efelinkaaa napisał(a):

a ja mam takie pytanie: piszecie dlaczego produkt jest ulubiony, czy opisujecie go?

Ja piszę o produkcie z własnego punktu widzenia - co ja w nim widzę, czym jest dla mnie, co dzięki niemu mam itd. Jeśli opisuję jego cechy to nie takie ogólne, tylko jak ja to widzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5421214 Napisano: 26.10.2012 03:37:37 w Biedronka
mia napisał(a):

pola731 napisał(a):

asante napisał(a):

No to spróbuj nie zajmować się niczym nie popartą teorią tylko praktyką emotka Zadawaj pytania, spróbuję na nie odpowiedzieć, jak też pewnie kilak osób, które częściej wygrywa. Trudno dyskutować z teoriami na temat systemu emotka

to ja poproszę o informację jaki styl się teraz podoba - bo zeszły tydzień trafiłam - a ten jest do bani zupełnie ...

I u mnie to samo - wygląda, jakby mnie zbanowali naprawdę... emotka

Nie zbanowali, moim zdaniem postanowili nagradzać inne grono ludzi, ja też mniej trafiam niż w zeszłym tygodniu. Dlatego przyjęłam taktykę pisania w różny sposób, czyli na 5 wysyłanych smsów jeden jest z jajem, drugi poetycki, trzeci jakby pisał mugol itd. Wygrywają różne, czyli wygląda na to, że różne osoby czytają i trzeba konkretnie trafić w gust, choć zauważyłam, że ostatnio brakuje im poczucia humoru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5421199 Napisano: 26.10.2012 03:30:04 w Biedronka
puma napisał(a):

asante napisał(a):

puma napisał(a):

kasik00 napisał(a):

trudno tu cokolwiek podpowiedzieć,tu chyba wiele zależy od szczęścia i jak jurorom teksty podpasują

akurat w to to nie wierzę emotka

A w co wierzysz? To bardzo słuszna teoria. Jeśli ktoś ma konkretne pytanie, spróbuje na nie odpowiedzieć (tu, nie na pw).

jak to mówią teoria teorią a w praktyce to już wiadomo emotka

No to spróbuj nie zajmować się niczym nie popartą teorią tylko praktyką emotka Zadawaj pytania, spróbuję na nie odpowiedzieć, jak też pewnie kilak osób, które częściej wygrywa. Trudno dyskutować z teoriami na temat systemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5421177 Napisano: 26.10.2012 03:23:14 w Biedronka
puma napisał(a):

kasik00 napisał(a):

trudno tu cokolwiek podpowiedzieć,tu chyba wiele zależy od szczęścia i jak jurorom teksty podpasują

akurat w to to nie wierzę emotka

A w co wierzysz? To bardzo słuszna teoria. Jeśli ktoś ma konkretne pytanie, spróbuje na nie odpowiedzieć (tu, nie na pw). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5421138 Napisano: 26.10.2012 03:08:23 w Biedronka

asantesana

#5420150 Napisano: 25.10.2012 09:07:06 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie moja Mama,która wiecznie narzeka i krytykuje swoje córki i męża-od jej znajomych dowiaduję się,że im to nie odpowiada i Mama powinna się pohamować.Wkurza mnie,że Wygrałam warsztaty kulinarne z Gesslerową,a moja mamuśka mówi,że koniecznie MUSI tam ze mną iść,bo nie umiem gotować i na pewno przyniosę jej wstyd emotka A ja wolałabym zaprosić kogoś innego emotka

Cudaczku, jako starsza i doświadczona w tej materii koleżanka bardzo polecam nauczenie się asertywności, nawet gdybyś miała ją ćwiczyć przed lustrem. Ty nie masz obowiązku jechać z mamą, a ona nie ma prawa od Ciebie tego żądać. Poza tym sugeruję powiedzieć mamie, że gdybyś umiała gotować, to niepotrzebne byłyby Ci warsztaty pani Gessler. Co do narzekania na dzieci - pierwszą i podstawową rzeczą jaką rodzice powinni przekazać/nauczyć dziecko to poczucie własnej wartości. Masz dwa wyjścia, albo porozmawiać na ten temat z mamą i jej to wyłożyć (niestety wątpię w powodzenie) albo jak najszybciej zamieszkać osobno, co nie oznacza braku kontaktu z mamą. Możesz myśleć, że się wymądrzam, ale uwierz mi, im szybciej tym lepiej (zwłaszcza, że piszesz, że pracujesz). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5420118 Napisano: 25.10.2012 08:44:40 w Biedronka
Tak sobie usiadłam i myślę, że też zacznę urywać moim hasłom nóżki, bo dzisiaj nic nie wpadło, a storpedowałam ich najlepszymi hasłami, które napisałam przez ostatnie 2 tygodnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5418975 Napisano: 25.10.2012 12:33:21 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

asante napisał(a):

trebor1 napisał(a):

są już główne też rozpisane,
szczerze powiedziawszy myślałem, że moje hasło z innego dnia wygrało... bo akurat tego wycenionego na BoNusa, to z lekkim zażenowaniem bym upubliczniał

I tu muszę pokiwać głową, bo ja też uważałam inne swoje hasła za te (cyt. klasyka) z przytupem. To było ładne, mojego zażenowania nie budzi, aczkolwiek sama wybrałabym inne...

(cyt. klasyka) z przytupem - trochę złośliwe, ale ładne to było emotka

Nie mam pojęcia jak to jest, ale ostatnio ludzie odbierają moje wypowiedzi jako złośliwość, może to szarość za oknem tak działa... muszę dokonać głębokiej analizy emotka A serio - nie było ani krztyny złośliwości i ja Ciebie szczerze podziwiam i wirtualnie uwielbiam Twoje zwoje mózgowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5418949 Napisano: 25.10.2012 12:19:44 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

są już główne też rozpisane,
szczerze powiedziawszy myślałem, że moje hasło z innego dnia wygrało... bo akurat tego wycenionego na BoNusa, to z lekkim zażenowaniem bym upubliczniał

I tu muszę pokiwać głową, bo ja też uważałam inne swoje hasła za te (cyt. klasyka) z przytupem. To było ładne, mojego zażenowania nie budzi, aczkolwiek sama wybrałabym inne... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5417978 Napisano: 24.10.2012 08:19:06 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

miałem już sobie zrobić przerwę
i spocząć na laurach,
ale nie znalazłem dwóch kobiet o tak rzadkim imieniu,
wiec nie ma na czym spocząć,
trza pisać co począć!

W tych Puławach to muszą czymś fajnym karmić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5417924 Napisano: 24.10.2012 08:01:06 w Biedronka
awe napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kammaro napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

dostaliście dziś zwrotki po odesłaniu danych?

Nie

dzięki emotka

u mnie też brak zwrotek
emotka

Ja posłałam esemesa drugi raz i nadal brak zwrotki. Trzeba będzie jutro do nich pisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5417622 Napisano: 24.10.2012 05:28:28 w Biedronka
Czy ktoś dostał normalnie zwrotkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5417434 Napisano: 24.10.2012 03:49:02 w Biedronka
U mnie też brak zwrotki. Wyświetl w wątku >>
0 0