Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5406494 Napisano: 17.10.2012 01:33:37 w Biedronka
joan napisał(a):

asante napisał(a):

W ramach czekania zapraszam na krem z dyni polany czekoladą z listkiem bazylii, mniam... Kto ma ochotę?

Ja mam ochotę emotka Mogę przyjść jutro? Od kilku dni nie gotuję, wszyscy tacy szczodrzy, że mniam mniam! emotka Dziś jemy obiad u bardzo uzdolnionej kulinarnie koleżanki; kazała przybyć na czczo emotka

U mnie goście zawsze mile widziani emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406456 Napisano: 17.10.2012 01:10:53 w Biedronka
joan napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

może dziś nie zadzwonią Ktoś by się pochwalił

Może już dzwonili? W końcu prac na finał łapie się kilkaset, a wybierają 20.

Joan, Ty coś wiesz/sugerujesz czy to tylko przemyślenia?

Sugeruję, że czekam, a nie ma komu gratulować. Wczoraj koło trzynastej nie dzwonili, dziś też cisza. W każdym razie: u mnie, jak makiem zasiał.

Uff.. to mi ulżyło.
W ramach czekania zapraszam na krem z dyni polany czekoladą z listkiem bazylii, mniam... Kto ma ochotę? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406416 Napisano: 17.10.2012 12:54:47 w Biedronka
joan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

może dziś nie zadzwonią Ktoś by się pochwalił

Może już dzwonili? W końcu prac na finał łapie się kilkaset, a wybierają 20.

Joan, Ty coś wiesz/sugerujesz czy to tylko przemyślenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406059 Napisano: 17.10.2012 10:29:43 w Biedronka
antuanetta napisał(a):

emotka Muszę się wyżalić, gram, gram i nic nie wygrałam. Czuję sie jak twórczy nieudacznik emotka Jak to możliwe, że niektórzy wygrywają prawie codziennie, a ja nic, zero.Może mam złą strategię?? Wysyłąm o złej godzinie, bo akurat w czytanie tekstów nie wierzę, przy takiej ilości, gdyby chociaz te teksty trafiały na stronkę to byłoby wszystko jasne.

Błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406026 Napisano: 17.10.2012 10:17:16 w Biedronka
sydariameki napisał(a):

asante napisał(a):

Od Felixa proszę się odstosunkować, bo ja zamierzam dzisiaj wygrać stówkę za hasło z nim w roli głównej emotka Jeśli wygra to zdradzę do czego porównałam jego skok, tylko muszą mieć podobne poczucie humoru do mojego emotka

Ja nawiązałam i nie trafiłam w ich gust emotka

No ja czytając swoje hasło śmiałam się sama do siebie - kwestia chyba na kogo się trafi i jak nawiążesz do skoku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406012 Napisano: 17.10.2012 10:14:17 w Biedronka
Od Felixa proszę się odstosunkować, bo ja zamierzam dzisiaj wygrać stówkę za hasło z nim w roli głównej emotka Jeśli wygra to zdradzę do czego porównałam jego skok, tylko muszą mieć podobne poczucie humoru do mojego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5405559 Napisano: 16.10.2012 09:29:57 w Biedronka
mia napisał(a):

bethan napisał(a):

Aaa, Mia, już wiem! Koszalin emotka

Isz, bo Cie ugryzę, złośliwa kobieto! emotka

Nie powiem teraz i koniec kropka.
Na PW mogę napisać emotka

No przecież widać, że Zielona Góra króluje emotka
Ja właśnie skończyłam pisać - dobry likier, blask świec wprowadziły mnie w taki nastrój, że Biedronko trzymaj się... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5405038 Napisano: 16.10.2012 03:56:47 w Biedronka
mia napisał(a):

asante napisał(a):

A mnie obudziły 2 biedronki, grunt to nie czekać, u mnie zawsze się sprawdza emotka

Ja niby nie czekałam,
łazienkę sprzątałam,
ale podświadomości oszukać się nie da,
w związku z tym - z Biedronki bieda! emotka

Dlatego trzeba iść spać, zastanawiałam się co za idiota mnie budzi tymi smsami, aż do mnie dotarło, ze już może być 17 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404988 Napisano: 16.10.2012 03:33:14 w Biedronka
efelinkaaa napisał(a):

asante napisał(a):

A mnie obudziły 2 biedronki, grunt to nie czekać, u mnie zawsze się sprawdza emotka

masz dobry patent na ten konkur s:) gratuluję i zazdroszczę (ale tak pozytwynie)

I reszcie też gratuluję!

Patent to dobre pisanie, możecie nie wierzyć, ale mózg mi paruje od wymyślania czym ich jeszcze zaskoczyć i każde wybrane hasło (moim subiektywnym zdaniem) jest niezłe i jest czytane. emotka I w dodatku każde wyróżnia się czymś innym, czyli patentu nie ma.

CC Investigator - ja do Biedronki piszę na 5 starterów, więcej po prostu nie posiadam, nie przekładam kart, bo bym się pogubiła. Zawsze uważałam, że nie ilość a jakość się liczy, tutaj szczególnie, a 30-tu dobrych haseł niestety nie byłabym w stanie napisać Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404936 Napisano: 16.10.2012 03:12:51 w Biedronka
A mnie obudziły 2 biedronki, grunt to nie czekać, u mnie zawsze się sprawdza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404597 Napisano: 16.10.2012 12:16:18 w Rossmann
joan napisał(a):

kazolka napisał(a):

A ktoś się może orientuje, jaki jest limit czasowy wygranych na osobę, na gospodarstwo domowe, na nazwisko i na dane miasto, bo nie wiem, czy brać udział w nowych konkursach czy sobie darować.
;)

Może patrzą na zdjęcie profilowe.
Łysy nie wygra szamponów.
Szczerbaty może zapomnieć o szczoteczce do zębów.
Nie dla szpetnego kosmetyki.

A kto w ogóle nie ma zdjęcia profilowego, na wszelki wypadek nie wygra nic emotka

A co z perfumami? Nie dla tych, których zapach brzydko wygląda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404345 Napisano: 16.10.2012 10:17:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalia81 napisał(a):

adamadam napisał(a):

ja w poprzedniej edycji AG raz wygrałem 100

Ja mam pytanie dot. konkursu AG, jak myślicie czy można zarejestrować kod z czekolady kupionej przed 15.10.2012r.. Bo niby sprzedaż promocyjna miała się rozpocząć 15.10.2012r. a ja mam opakowanie promocyjne wraz z paragonem z wcześniejszą datą.
Może głupie pytanie, ale będę wdzięczna za odpowiedź.

O ile czekolada nie poskarży, ze kupiłaś ją wcześniej to możesz emotka A serio kod to kod, nie ma znaczenia kiedy kopiłaś. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404305 Napisano: 16.10.2012 10:08:42 w Biedronka
ilonar2301 napisał(a):

puma napisał(a):

o której dziś eski? bo widzę lista wczorajsza uzupełnia się ekspresowo emotka )

Już były.

Jak to były??? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404282 Napisano: 16.10.2012 09:59:32 w Biedronka
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Przez chwilę, dosłownie ułamek sekundy, pomyślałam, że pinga to produkt z Biedronki emotka

Niestety nie, trzeba sobie samemu skombinować emotka
emotka

Oplułam laptopa herbatą...
Magda, obawiam się, że gdyby pingi sprzedawali w Bedronce, to byłyby ciągle puste półki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404227 Napisano: 16.10.2012 09:39:24 w Biedronka
joan napisał(a):

emotka

Ciekawa sprawa. Może gdyby ci nasi lokalni miłośnicy skarpet mieli cokolwiek wspólnego z klasyczną urodą, domyśliłabym się wcześniej, że to po prostu tradycyjny strój wojownika emotka

Mnie zaś przychodzi na myśl się inna sprawa, a mianowicie fragment podróżniczej książki Wojciecha Ce, gdzie wspomniał, iż mieszkańcy dżungli nie zakrywają ciała. U nich uważa się, że zakryć należy tylko coś ohydnego/chorego. I to mi się zawsze przypomina, gdy widzę faceta z zestawem sandały + skarpety emotka

PS: Mogłaby już Biedra zadzwonić, nie ma komu gratulować emotka

Myślisz, że to dlatego zakrywają pinge? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404161 Napisano: 16.10.2012 09:13:57 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
ziolko napisał(a):

koper - tłuszcz był gorący, sprawdziłam lejąc odrobinkę ciasta na niego i burzył się

Ziółko, robi się dokładniej ciasto takie jak na naleśniki, ale sporo gęstsze. Żeby było smaczniejsze, ja daję pół na pół mleko i wodę mineralną gazowaną - ciasto jest wtedy pulchniejsze i bardziej chrupiące (tak samo gdy robię naleśniki). Nie dodaję cukru, bo banany same w sobie są bardzo słodkie, a po usmażeniu wydobywa się z nich dodatkowa słodycz. I można po wierzchu polać rozpuszczoną czekoladą. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404114 Napisano: 16.10.2012 08:58:31 w Rossmann
U mnie też brak neutrogeny, ale mnie się walizka marzy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5403839 Napisano: 15.10.2012 09:43:26 w Biedronka
79magda napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

Pardon, ale dla mnie to raczej wulgarne, a nie twórcze... O prezerwatywach można pisać w dowcipny, ale kulturalny sposób emotka

Zgadzam się
emotka

Jeśli to serio to ja na miejscu komisji dałabym bana na ten numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5403290 Napisano: 15.10.2012 03:55:09 w Biedronka
A ja mam wrażenie, że mi ktoś jakieś zaworki w głowie zakręcił... nawet pomysły wpadają do głowy, ale wykonać nie potrafię... Jeszcze nic nie napisałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5402906 Napisano: 15.10.2012 01:03:12 w Biedronka
joan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

może dadzą niedziele o 17tej bo w zeszłym tygodniu później były eski

Przeca pisałam, że właśnie puścili. Nikt mi nie wierzy, czy co emotka Jam nie z tych, co wkręcają w takich sprawach...

Odebrałaś mi nadzieję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0