Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5344793 Napisano: 29.08.2012 12:28:23 w Inne mniejsze markety
ja gdy zaczynałam grać w konkursach, słyszałam, że samochody wygrywają ludzie z takimi pięęęknymi hasłami, trudno im dorównać. Przeczytałam, pierwsze, drugie, piąte hasło... i jakoś tej niezwykłości nie znalazłam, za to błędy językowe tak. To oznacza, ze każdy z nas może wygrać samochód i nie dlatego, że ma najlepsze hasło, tylko dlatego, że ma największe szczęście... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5343996 Napisano: 28.08.2012 08:24:42 w Inne mniejsze markety
cc_investigator napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mia napisał(a):

asante napisał(a):

No to leclerc to dla mnie gwoźdź do trumny konkursowej, wydawało mi się że wzbiłam się na wyżyny swoich możliwości i nic. Jeden konkurs za drugim pudło i to od ponad miesiąca, chyba czas znaleźć inne zajęcie... emotka

To samiutko... Trzeci konkurs Swifta i trzeci do tyłu. emotka
Może w Leclercu ja akurat nie wzbiłam się na wyżyny, ale nie mam już pojęcia co mogłabym stworzyć, żeby się spodobało tej agencji...
Ogólnie tak fatalnego miesiąca jak sierpień od zimy nie miałam - porażka za porażką emotka

Dziewczyny jeśli chodzi o swifta, to nie macie co się dołować, bo co tam nie napiszecie nie ma znaczenia - ONI LOSUJ¡ i nikt mi nie wmówi, że nie emotka

Przybić sobie piątkę w takim towarzystwie, to nie wstyd.

Ja jestem wobec siebie dosyć krytyczna, ale żeby nic/zero/null?

Miło mi, że zaliczam się do tak zacnego grona Trochę mnie pocieszacie, bo dzisiaj straciłam wiarę w siebie. I myślę, że losowanie jest jak najbardziej realne, bo jakiś czas temu wygrałam u nich 2 nagrody z 20 takimi sobie hasłami, a teraz kilka konkursów, fajne hasła i cisza... emotka
Niech ten sierpień się już skończy, bo wrzesień to dziewiąty miesiąc, a dziewiątka to mój szczęśliwy numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5343417 Napisano: 28.08.2012 01:26:36 w Inne mniejsze markety
No to leclerc to dla mnie gwoźdź do trumny konkursowej, wydawało mi się że wzbiłam się na wyżyny swoich możliwości i nic. Jeden konkurs za drugim pudło i to od ponad miesiąca, chyba czas znaleźć inne zajęcie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5341890 Napisano: 27.08.2012 12:49:13 w Inne mniejsze markety
inka113 napisał(a):

czy z Tchibo z weekendu dzwonili już do kogoś?

Też czekam, gdyby do kogoś zadzwonili prosimy o info coby się nie stresować. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5338700 Napisano: 23.08.2012 09:24:38 w Rossmann
asante napisał(a):

justyna93 napisał(a):

sabikus napisał(a):

Jak to sprawdzacie ile jest uczestników w konkursie zawsze to widziałam a teraz przy tym nowym układzie nie widze ?? Dopiero to widze to wzieciu udziału w konku

no bo teraz nie widać, ja sprawdzam tylko jak rośnie liczba zgłoszeń po tym jak wziełam udział w tym konkursie, inaczej się nie da

Trochę widać - na głównej stronie Rossnetu po prawej stronie jest okienko konkursy. Zawsze jest lista 3 konkursów, które się zmieniają (taka forma reklamy). I tam jest liczba uczestników, zauważyłam to przez przypadek.

A...i zmieniają się przy każdym przeładowaniu strony, czyli w miarę szybko można znaleźć interesujący nas konkus. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5338697 Napisano: 23.08.2012 09:22:01 w Rossmann
justyna93 napisał(a):

sabikus napisał(a):

Jak to sprawdzacie ile jest uczestników w konkursie zawsze to widziałam a teraz przy tym nowym układzie nie widze ?? Dopiero to widze to wzieciu udziału w konku

no bo teraz nie widać, ja sprawdzam tylko jak rośnie liczba zgłoszeń po tym jak wziełam udział w tym konkursie, inaczej się nie da

Trochę widać - na głównej stronie Rossnetu po prawej stronie jest okienko konkursy. Zawsze jest lista 3 konkursów, które się zmieniają (taka forma reklamy). I tam jest liczba uczestników, zauważyłam to przez przypadek. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5338239 Napisano: 23.08.2012 02:28:28 w Carrefour konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Sooorry jak się dubluję, bo przyznam, nie przeglądałam wcześniejszych postów....czy nagrody z BAM - tam było 200 nagród w postaci MAx FActor i Vaio ...zostały już wysłane? emotka tak mi się teraz przypomniało

bam było chyba w tesco, ale wysłali tylko vaio, a kosmetyków nie wysyłali choc są spóżnieni

Dzisiaj do mnie przyszły też kosmetyki, było info na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5334766 Napisano: 20.08.2012 08:45:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pustynia... dawno się tu nie wpisywałam, ale dzisiaj już nie wytrzymałam, od tak dawna nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5329586 Napisano: 16.08.2012 09:35:29 w Rossmann
Czy ktoś wie o co chodzi z konkursem Pampersów? Dodałam zdjęcie kilka dni temu i do tej pory nie ma go w galerii. I od tamtej pory nie zostało dodane żadne zdjęcie, a liczba uczestników konkursu znacznie się zwiększyła. Czy te zdjęcia nie są na bieżąco dodawane? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5321898 Napisano: 10.08.2012 08:59:41 w Rossmann
joan napisał(a):

xjustx napisał(a):

Właśnie grałam w układankę AA, poszło mi nieźle. Ale patrze w ranking.. szok! 34 sekundy! Biorąc pod uwagę, że na zmianę plansz traci się z 10-15 sek to taki wynik jest raczej nieosiągalny. Chyba muszą to robić jakimś programem, bo nie jestem sobie w stanie tego inaczej wytłumaczyć.

Też mnie to zastanawia, aczkolwiek zdarzało mi się zrobić pierwszą planszę w 5 sekund. Ale żeby wszystkie tak szybko ułożyć? Szok! Biorę jednak pod uwagę, że:
- mam słaby sprzęt do grania,
- mam niewyrobiony refleks (bo w nic nie gram),
- mam zerowe doświadczenie w układankach.
Jeśli ktoś ma porządny sprzęt, dobry refleks i od lat śmiga w układankach... kto wie, może 34 sekundy to standard emotka

Też się nad tym zastanawiałam, bo poszło mi nieźle, ale wyniki 30 sek. są dla mnie jawnym oszustwem. Na zmianę planszy i zapis końcowy traci się min. 10 sek. Zakładając, że ktoś tam miał ok 70 ruchów, a pozostaje 20 sek. to wchodzi mi, ze musiałby robić ponad 3 ruchy na sekundę. A gdzie tu czas na pomyślenie jaki ruch wykonać? I takich super speców od układanek jest tylu? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5319719 Napisano: 08.08.2012 05:05:52 w Inne mniejsze markety
szprotka napisał(a):

aurorcia A czy rozwiązali już Nałęczowiankę w Stokrotce?

Z tego co pamiętam mają obradować 8.08 emotka

Ja mam zapisane 9.08 + 48h na powiadomienie Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5319704 Napisano: 08.08.2012 04:55:19 w Rossmann
wojtoj napisał(a):

asante napisał(a):

O, szok emotka
Rossnet mnie docenił, toż to własnym oczom nie wierze. Wie ktoś może co miało być w zestawie kosmetyków i jakiej wartości?

zestaw Soraya Piękne ciało
• Wartość nagrody: 60 zł

Dziękuje bardzo za info. To więcej niż myślałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5319424 Napisano: 08.08.2012 01:59:44 w Rossmann
O, szok emotka
Rossnet mnie docenił, toż to własnym oczom nie wierze. Wie ktoś może co miało być w zestawie kosmetyków i jakiej wartości? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5316607 Napisano: 06.08.2012 08:21:11 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

Czy ktoś sobie zapisał do kiedu MC ma dostarczyć piłki oryginałki z Amino/ Knorr? Bo regulamin juz znikł...

am ten sam problem, nie zapisałam terminu, a boję się tej agencji. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

asantesana

#5311671 Napisano: 02.08.2012 09:29:32 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

a mnie wkurza, że wolność słowa to fikcja emotka
wypowiedziałam się w necie na jeden temat, dość kontrowersyjny, przyznaję... ale prawie że zostałam zlinczowana za to, że mam odmienne zdanie

w dodatku ogólnie nie ja jedna tak uważam, ale akurat w tym momencie byłam jedyna w tym miejscu, co tak napisała (3 osoby inne nie ciągnęły dłużej tematu, wolały zamilknąć)
a ogólnie jest masa ludzi, którzy uważają tak jak ja, ale cóż... zostałam zakrzyczana.

i teraz mi smutno... emotka emotka emotka

Ziółko, niech Ci nie będzie smutno! Konformizm jest paskudny i pamiętaj, że wszyscy wielcy nie bali się głosić swoich poglądów, chociaż byli opluwani. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5309572 Napisano: 01.08.2012 01:24:28 w Rossmann
bloblebla2 napisał(a):

W pierwszym etapie było napisane że po otrzymaniu nagrody mają możliwość udziału w 2 etapie co nie jest jednoznaczne z tym że ci którzy nie nie wygrali nie mają możliwości przystąpić do 2 etapu pozdro mia

Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, to jeśli ja nie zaproszę Ciebie na imieniny, to nie jest jednoznaczne z tym, ze nie mam ochoty Cie tam widzieć, bo nie napisałam, że nie jesteś zaproszona? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5306882 Napisano: 30.07.2012 10:41:00 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

Wkurza mnie ,że mój 19 letni syn w czwartek zachorował na różyczkę emotka W sobotę dolączyla angina ropna i antybiotyk a ponieważ nic nie przechodziło a było coraz gorzej kolejna dzisiaj wizyta u innego lekarza który natychmiast kazal odstawić antybiotyk bo ma grzybicze zapalenie jamy ustnej emotka Co lekarz to co innego,kupe pieniędzy na lekarstwa wydane jak się okazuje niepotrzebnie,urlop przerwany i żali patrzeć jak cierpi mimo,że to duży chłopak emotka Kto miał ropne zapalenie jamy ustnej to wie jaki to ból emotka

Czy to ropne zapalenie jamy ustnej wygląda jak angina i atakuje dziąsła? Jeśli tak, to napisz do mnie jak najszybciej, powiem Ci co to jest i jak to leczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5306176 Napisano: 30.07.2012 02:53:44 w TESCO konkursy
Ja nawet kleju nie dostałam, nie docenili mojego sprytnego hasełka... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5305075 Napisano: 29.07.2012 05:53:25 w Wkurza mnie...
O Matko, weszłam tu, żeby się pożalić i stwierdziłam, że w sumie nie mam tak bardzo prze...e i dobrze, ze mi tutaj nikt nie leży na kanapie... Joan, nie wiem jak Ty to wytrzymujesz,bo ja nie wytrzymałam utrzymywania faceta, choć tez był piękny jak Apollo. Z perspektywy czasu myślę, że była to jedna z najlepszych decyzji w życiu. Co do nie mam talentu i nie mam szczęścia, a Tobie to tak łatwo przychodzi to mam ochotę strzelać z kuszy... Wyświetl w wątku >>
0 0