Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6723438 Napisano: 20.08.2020 23:45:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Tak sobie siedzę i myślę, że pisanie DROGIE Odido, co prawda jest zgodne z prawdą, ale nie całkiem uprzejme chyba... emotka   emotka

Możesz zastosować wymiennie NAJDROŻSZE ODIDO emotka  Tak zaczęłam swój tekst, ale w porę się opamiętałam emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6723201 Napisano: 20.08.2020 10:33:19 w PLAGIATY
A ja się zastanawiam nad sytuacją z trochę innej strony, bo temat plagiatu jest oczywisty, tłumaczenie się żenujące, ale u licha wytłumaczcie mi intencje organizatora. Jak można nagrodzić główną nagrodą nie tylko plagiat (odrobina chęci, żeby to sprawdzić), ale jeszcze zdjęcie nie pokazujące dania + przepis, który na pierwszy rzut oka osoby mającej minimum pojęcia o gotowaniu jest niezjadliwy? Najchętniej przyrządziłabym jury danie z tego przepisu i kazała zjeść. Nie kumam współczesnego świata konkursowego. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6722134 Napisano: 14.08.2020 22:42:05 w SZUKAM....
Kochani, dzisiaj wątek WC należy do Pionasa emotka , więc piszę tutaj - szukam prezentu dla 10-latki (już mocno "młodzieżowej" i mającej niemal wszystko) i wyjątkowo mam pustkę w głowie. Może któraś z Waszych córek w tym wieku dostała coś wyjątkowo fajnego, może ktoś zna jakąś super grę (lubi gry), albo cuś... Help mi!  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6721663 Napisano: 12.08.2020 17:30:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBemilia6 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Matko i córko, przeca Ty bladego pojęcia nie masz skąd ona ma ten paragon, a wrzeszczysz. Wysnucie teorii o śmietniku jest grubo przegięte, masakra... jak mnie wkurzają tacy świetoje...wi... 

Paragon to pół biedy, nawet z kosza. Mnie brzydzi zbieranie zaplutych kapsli po piwie, często przez dzieci  emotka

Nie wiem, nie zbieram, ale nie bardzo wiem po co ktoś miałby pluć do kapsli... Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6721655 Napisano: 12.08.2020 17:19:29 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Zaraz mnie coś trafi normalnie. Od rana szukam pilota do telewizora. Cały dom ogarnęła na błysk i nie ma . Czy ma ktoś pomysł ,gdzie dzieciaki mogły go schować? Sprawdzałam piekarnik,lodówkę,zmywarkę,pralkę i nawet w śmietniku grzebałem. No kurde nie ma go nigdzie 

Moja siostra tydzień szukała ładowarki do elektronicznej niani - była w kieszeni szlafroka siostrzeńca emotka  Posprawdzaj kieszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6721648 Napisano: 12.08.2020 17:10:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

darog napisał(a):

as32572 napisał(a):

Czy wody Żywiec w Carrefour mają różne ceny jeśli chodzi o ngaz i gaz? Na paragonie mam woda Żywiec więc nie wiem czy to się da jakoś rozróżnić czy muszę iść po pieczątkę.

Tak to jest z wyciąganymi "znalezionymi" paragonami.
Ile to razy w kolejce do BOK stoi ktoś i prosi o sprawdzenie: np "jaka to pasta do zębów"? ma na paragonie colg ale czy to "colg MAX"? 
Ten kto rzeczywiście kupuje WIE JAKĄ WODĘ KUPIŁ I ZA JAKĄ CENĘ.

Ma ochotę, niech wyjmuje z kosza zakupowego. Czy to naprawdę taki problem? ????
Woda NG i gaz 1.85 zł. Przynajmniej u mnie. 

mi chodzi o koronawirusa i higiene.
w tych czasach można odpuścić grzebanie w koszu, nawet "na wierzchu"

a pytając czy jest różnica  w cenie wody gaz i NG wskazuje na "inne" pochodzenie paragonu niż kupno towaru. Moja najbliższa rodzina - lekarz życie naraża przez innych: "głupotki - konkursiki - śmietniki"

Matko i córko, przeca Ty bladego pojęcia nie masz skąd ona ma ten paragon, a wrzeszczysz. Wysnucie teorii o śmietniku jest grubo przegięte, masakra... jak mnie wkurzają tacy świetoje...wi...  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6721483 Napisano: 11.08.2020 21:29:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

asantesana napisał(a):

nikos napisał(a):

anialistopad napisał(a):

I co w końcu z brefem,gdzie odsyłać dane? List czy email?

e-mail: info@albedomarketing.pl

Ale to jest jakieś info od nich? Ma ktoś potwierdzenie? Co za paranoja z tą dezinformacją...

Nie mam na piśmie. Info przez telefon od Pani, która obdzwaniała, więc z pierwszej ręki.

To znaczy kiedy obdzwaniała? Bo powiadomienia przyszły smsem, dzwonił ktoś do Ciebie później? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6721439 Napisano: 11.08.2020 18:54:12 w Wkurza mnie...
ODIDO emotka  Czy ktoś myśli, ze to jakaś fajna zabawa w szukanie sklepu, który nie jest czasowo zamknięty, lub już przestał być Odido?!!! No mam dzisiaj mega wk....a. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6721436 Napisano: 11.08.2020 18:15:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

anialistopad napisał(a):

I co w końcu z brefem,gdzie odsyłać dane? List czy email?

e-mail: info@albedomarketing.pl

Ale to jest jakieś info od nich? Ma ktoś potwierdzenie? Co za paranoja z tą dezinformacją... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6720795 Napisano: 08.08.2020 11:24:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z jakich dni macie przelewy z loterii Familijnych? Czekam na 17.07, czy były już z tej daty? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6719036 Napisano: 30.07.2020 15:12:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Amooco śpi, czy już wszyscy powiadomieni z Herbapolu? Może ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6718723 Napisano: 29.07.2020 11:13:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kurcze, co z wysyłką past z konkursu Parodontax w Auchan? emotka  Smolar raczej był terminowy, a powinny być wysłane do 27.07. Wyjeżdżam i znów paczki będą krążyć po sąsiadach, bo nic nie może iść tak jak powinno...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6718457 Napisano: 28.07.2020 11:46:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Upiję się butelką Tullamore (sms) emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6718237 Napisano: 27.07.2020 12:40:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może ma jakieś info na temat Tullamore? Mnie niestety zlali, nie odpisali na pytanie co z wynikami. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6717865 Napisano: 24.07.2020 12:50:20 w Czy informują/ informowali?
azalia111 napisał(a):

Czy Tullamore dew Biedronka informowali ?

Nie i chyba trzeba im przypomnieć, ze są po terminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6717636 Napisano: 23.07.2020 11:52:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy nikt nie grał w Tullamore? Cisza na forum, a termin wyników minął... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6717498 Napisano: 22.07.2020 18:24:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adriannaa napisał(a):

Rok temu wygrałam u First Line głośnik JBL Flip 4, jednak się zepsuł i chciałam reklamować ale wpisując numer seryjny jest informacja, że nie ma produktu o tym numerze i może to być podróbka, mam dwa inne sprzęty jbl w domu i numer seryjny jest prawidłowy, miał ktoś kiedyś podobny problem?

Sprawdź na jaki rynek był produkowany, miałam kiedyś problem ze smartwatchem, którego nie obejmowała gwarancja w Polsce na podstawie nr seryjnego, bo był produkowany na rynek łotewski. Agencje szukają oszczędności w dziwny sposób. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6717486 Napisano: 22.07.2020 17:31:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

No i Innova-colian nie poinformuja dziś?:(

Dorzucam do tego Tullamore - dzisiaj mija im termin nawet licząc dni robocze, przesadzają te agencje. Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

asantesana

#6716909 Napisano: 20.07.2020 13:04:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Bezpieczne lato ze sprawdzonymi markami Intermarche, przychodzi potwierdzenie ? Bo u mnie cisza  emotka

Przychodzi z innego numeru

Uf. Właśnie przyszło. Dziękuję 

Po jakim czasie przyszła? Czekam dość długo i cisza (Orange) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6716359 Napisano: 16.07.2020 23:49:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tullamore milczy?

Może zabalował emotka

Doczytałam, że liczą dni robocze, czyli mają jeszcze czas. Wyświetl w wątku >>
0 0