Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5162332 Napisano: 26.04.2012 11:31:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

asante napisał(a):

aurorcia napisał(a):

asante napisał(a):

Czy mógłby mi ktoś napisać czy w Wiośnie Pachnącej jest jakieś ograniczenie znaków? Nie widzę tego ani w regulaminie ani przy rejestracji na stronie.

sama się zastanawiałam!Nie znalazłam tego nigdzie,ale stwierdziłam,że za długo nie piszę,bo może im się nie chcieć czytać emotka

No do podobnego wniosku doszłam emotka Kilka sensownych zdań wystarczy.

Zważywszy na to, że jedna osoba wygrała voucher smsem, wolę posyłać zgłoszenia przez stronę też mniej więcej długości smsa emotka

A myślisz, że to może mieć znaczenie czy wysyła się przez stronę czy sms? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5162317 Napisano: 26.04.2012 11:26:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

asante napisał(a):

Czy mógłby mi ktoś napisać czy w Wiośnie Pachnącej jest jakieś ograniczenie znaków? Nie widzę tego ani w regulaminie ani przy rejestracji na stronie.

sama się zastanawiałam!Nie znalazłam tego nigdzie,ale stwierdziłam,że za długo nie piszę,bo może im się nie chcieć czytać emotka

No do podobnego wniosku doszłam emotka Kilka sensownych zdań wystarczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5162206 Napisano: 26.04.2012 10:22:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mógłby mi ktoś napisać czy w Wiośnie Pachnącej jest jakieś ograniczenie znaków? Nie widzę tego ani w regulaminie ani przy rejestracji na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5159983 Napisano: 25.04.2012 08:17:50 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

vilemo napisał(a):

zastanawiam się czy to kurczę ze mną jest coś nie tak? że wysyłam zgłoszenia zgodne z regulaminem? co to za satysfakcja wygrać nieregulaminowym hasłem? teraz zastanawiam się ile zgłoszeń za długich zostało w Palette nagrodzonych...

Można policzyć. emotka

Z Tobą jest wszystko ok, jak najbardziej.
A wyniki podniosły mi samoocenę, bo do tej pory sadziłam, że moje hasła były za słabe... emotka

Moja samoocena również trochę odżyła, wydawało mi się że nie potrafię pisać i ciągle chciałam lepiej... Wygląda na to, że nie ważne jak, byle pisać i to jest smutne. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5158503 Napisano: 24.04.2012 09:40:07 w Konkurs na forum2?
Mariolakal, jesteś wielka, że mi wybaczasz emotka
A nowa jestem tylko fizycznie, sercem dawno byłam z Wami emotka
Może nie zdążyłyście na zabieg? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5158019 Napisano: 23.04.2012 10:25:20 w Konkurs na forum2?
No to mnie zastrzeliłaś... Albo nie wzięła jakiegoś dokumentu (np. książeczki zdrowia) albo sie nie przygotowała, w sensie np. jadła a nie powinna. Ostatnie co mi przychodzi do głowy - zabieg okazał się niepotrzebny. Więcej pomysłów nie mam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5158016 Napisano: 23.04.2012 10:17:01 w Konkurs na forum2?
No oczywiście lekarza nie było, zachorował albo wziął urlop, to normalne:) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5158011 Napisano: 23.04.2012 10:05:12 w Konkurs na forum2?
mariolakal napisał(a):

asante napisał(a):

Ale mój sprzęt ogrodowy to olałaś, no ładnie...

Twój sprzęt ukazał się dopiero po huśtawce... A propos: chcesz jakiś kodzik w ramach tak zwanej rekompensaty za stracony czas ??? emotka

Nie, dziękuje, nie tracę czasu, dobrze się bawię:) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5158004 Napisano: 23.04.2012 09:49:21 w Konkurs na forum2?
Ale mój sprzęt ogrodowy to olałaś, no ładnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5157932 Napisano: 23.04.2012 09:01:55 w Konkurs na forum2?
jakis sprzet ogrodowy - krzesla itp.:) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5157917 Napisano: 23.04.2012 08:56:40 w Konkurs na forum2?

asantesana

#5157845 Napisano: 23.04.2012 08:23:07 w Konkurs na forum2?
Środki czystości...ale Anglicy? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5155073 Napisano: 22.04.2012 11:40:45 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

kaki76 napisał(a):

mia napisał(a):

kaki76 napisał(a):

A tak się zastanawiam jak mogli ci z tej karty kasę zawinąć jak masz ją przy sobie ?

Tu chodzi o kartę kredytową... emotka

to już tym bardziej nic z tego nie rozumiem może mnie ktoś oświecić jak to możliwe?

Ja też nie mam karty kredytowej, więc taka super obeznana to nie jestem, ale wiem, że można nią płacić w internecie np. i tu tkwi niebezpieczeństwo.
Poczytaj tu:
http://www.vipkredyt.pl/najlepsze-karty-kredytowe/jak-placic-karta-kredytowa-w-internecie/

Joan, nie chce Cie martwić, ale znam dwa przypadki podobnego zniknięcia pieniędzy - jeden zrobił ponoć zakupy w Egipcie (chociaż nie ruszał się z domu), a drugi dwie transakcje w Peru i gdzieś tam. Do tej pory nie udało się wyjaśnić sprawy, oni maja jakieś kosmiczne sposoby. Jeśli to w porę zauważyłaś, ja bym próbowała walczyć z bakiem bo jutro pieniądze wyjdą z banku i będzie po ptakach. Dzwoń gdzie się da, choćby to miał być prezes banku. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5152163 Napisano: 20.04.2012 12:37:16 w Paragony
bip napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

Siostra wygrala usb z reala blendamed i ma nie taki paragon kupila zwykla paste a nie ta z plynem wiec szukam dla niej paragonu do 4 kwietnia

na 4 ostatnich stronach szukasz 4 paragonów emotka

na moim paragonie jest napisane tylko BAM, wiec skad bedą wiedzieli czy pasta była z płynem czy bez? (akurat była ale nigdzie nie jest to zaznaczone).

U mnie też nie jest zaznaczone więc chyba nie ma się co przejmować. Przeciez trzeba bylo kupic w Realu, musza miec jeden system i wiedzą że nie ma tego na paragonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5151970 Napisano: 20.04.2012 11:24:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asior24 napisał(a):

bartula napisał(a):

schoczka napisał(a):

a nie wiecie kiedy będą dzownić ze Smaku?

Sa wyniki na stronie, oni chyba już dzwonili do głównych a z parasolami to trzeba się samemu znaleźć i odesłać im paragon(y) i oświadczenie ze strony. Tak było przy poprzednich nagrodach pocieszenia.
A tak przy okazji,mam z komórki 2 smaki,muszę dwa paragony czy jeden wystarczy, bo nie wiem czy się dogrzebie do tych smakowych nieopisanych paragonów?

Jeśli ktoś wygrał blender lub nagrodę pocieszenia to wysyłają do wszystkich smsy - na ogół są następnego dnia po publikacji wyników na stronce, ale skoro jutro sobota to może w poniedziałek.

Ok dzięki, to czekam cierpliwie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5151938 Napisano: 20.04.2012 11:13:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

schoczka napisał(a):

a nie wiecie kiedy będą dzownić ze Smaku?

Sa wyniki na stronie, oni chyba już dzwonili do głównych a z parasolami to trzeba się samemu znaleźć i odesłać im paragon(y) i oświadczenie ze strony. Tak było przy poprzednich nagrodach pocieszenia.
A tak przy okazji,mam z komórki 2 smaki,muszę dwa paragony czy jeden wystarczy, bo nie wiem czy się dogrzebie do tych smakowych nieopisanych paragonów?

No właśnie mój nr jest chyba jako wygrany blender, a nie dzwonili. I co mam teraz robić? Ma ktoś do nich namiar żeby się upewnić że to mój numer? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5151929 Napisano: 20.04.2012 11:10:31 w Carrefour konkursy
0 0

asantesana

#5145450 Napisano: 17.04.2012 08:55:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie ciągle cisza, nawet jakiejś drobnostki nie mogę wygrać od dwóch tygodni. Czy to jakieś czary? a może ktoś rzucił na mnie klątwę! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5144794 Napisano: 16.04.2012 07:45:07 w Wkurza mnie...
plocia napisał(a):

plocia napisał(a):

kurna a powie mi ktoś jaki nr tel. powinnam wykręcić dzwoniąc do męża który jest w Egipcie ?? dzwonię normalnie a tam mi komunikat nie ma takiego numeru emotka noś kurw... jak nie ma, jak pod ten nr dzwonię od 9 lat emotka no ja pierd.....zielę

już wiem jak dzwonić:

Natomiast z Polski do Egiptu poprzedzamy numer kodem kraju – 0020
emotka

I udało się? Nigdy na komórkę nie poprzedzało się numerem kraju. Istotne za to jest, abyś jego numer u siebie miała wpisany z +48. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5144643 Napisano: 16.04.2012 06:52:05 w Wkurza mnie...
plocia napisał(a):

wkurza mnie że mała ciągle pyta gdzie tata gdzie tata -a jest w Egipcie - i nie mogę nawet zadzwonić bo nie wiem jaki jest cennik,kurna nawet na www.orange nie mogę go wyszukać emotka

Ale to zapłaci Twój mąż a nie Ty, więc jego problem emotka Ty płacisz tak jak przy rozmowie krajowej. Ja byłam w Egipcie kilka lat temu i płaciłam za odbiór ok. 2 zł za minutę, ale nie znam cen aktualnych. Wyświetl w wątku >>
0 0