Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6664111 Napisano: 05.12.2019 18:45:05 w Zdjęcia naszych wygranych
Co zdjęcie to ogonek o jeden zawijas dłuższy emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6663197 Napisano: 02.12.2019 15:57:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
annnoniii napisał(a):

Były wynik z biedronki z colgate? Z pierwszego dnia.

W regulaminie jest jasno napisane, że wybór nastąpi 2.01. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6662388 Napisano: 29.11.2019 15:03:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

Nagrodami w Loterii są: plecak z krówką oraz 1 litr mleka Wypasione... serio? Te konkursy schodzą na psy...

Nie na psy, od pewnego czasu schodzą na krowy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6662036 Napisano: 28.11.2019 16:37:54 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

(...) na piętrach mamy otwory do zsypu na odpady tzw. komunalne. (...)

Powinni wloty zabetonować, zsypy to wylęgarnia szczurów i nic więcej.

Ja to bym się nadawała do jakiejś takiej śmieciowej agencji detektywistycznej - szukałabym sprawców wszelkiego zła śmieciowego, a potem ich bezlitośnie karała emotka

Nie do końca, po pierwsze nigdy nie widziałam u nas szczura, a po drugie to jest tylko wlot, śmieć wpada do tego samego pomieszczenia, w którym stoją pojemniki do segregacji, jest po prostu podstawiony niebieski kosz pod wylot zsypu, regularnie wymieniany, a dla nas to wygoda.
Co do agencji detektywistycznej, mieliśmy w dzieciństwie taka dozorczynię emotka  Moja siostra bała się wyrzucić śmieci do kosza, bo latały osy i wyrzuciła obok kosza. Wieczorem przyszła dozorczyni i kazała moim rodzicom wysprzątać cały śmietnik, bo znalazła jakiś rachunek z nazwiskiem w tych śmieciach. No i siostra sprzątała emotka  Ale jakie mieliśmy czyste osiedle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6662019 Napisano: 28.11.2019 16:11:42 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

To na razie całkiem nieźle emotka

U mnie zdjęć nie ma (chyba?), natomiast w mieście są naklejki na koszach na odpady zmieszane. I w całym swoim życiu widziałam bodajże 2 takie kosze z naklejką "ok" - cała reszta syf emotka Moi rodzice mają sąsiadów tak prymitywnych, że dosłownie teleportowanych z epoki kamienia łupanego. Do śmietnika wywalają wszystko, nawet tv; przy czym u mnie w mieście za darmo przyjeżdża ekipa po elektrośmieci, więc to trzeba mieć pusto we łbie, żeby go targać dwa piętra samemu i na śmietnik wywalić. I pewnie rodzice dostaną podwyżkę, że szok. Ja na ich miejscu chyba kupiłabym zamykany, indywidualny kosz na odpady zmieszane, ale nie wiem, czy taki układ z jest w ogóle możliwy.

Ja po ostatniej akcji u mnie w bloku stwierdzam, że głupota ludzka jest nieskończona. Mieszkam w wieżowcu, wszystkie pojemniki do segregacji mamy w zamykanym pomieszczeniu na dole (pomijam fakt wrzucania do złych kubłów nawet, gdy ktoś już łaskawie posegreguje), a na piętrach mamy otwory do zsypu na odpady tzw. komunalne. Większe gabaryty są odbierane raz w miesiącu. Któregoś dnia zsyp się zatkał, przyjechali panowie, coś utknęło między piętrami. Nie dało się w żaden sposób tego przepchnąć, pojechali po ciężki sprzęt, 2 dni próbowali, skończyło się na wybijaniu wielkiej dziury w ścianie, żeby mieć dostęp do tego czegoś. Okazało się, ze ktoś wrzucił... odkurzacz i to razem z przypiętą rurą. Musiał się bardzo namęczyć, żeby w ogóle przez te drzwiczki go przepchnąć. Kurtyna.    Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6660519 Napisano: 25.11.2019 14:56:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

Czy macie zwrotki z Henkela w Kaufland- konkurs w zapowiedziach?

Jeśli piszesz o tym z iPhonami, to ja też nie mam (play) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6660434 Napisano: 25.11.2019 12:17:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tytomaszszczescie napisał(a):

Czyli najlepiej zarejestrować i traktować ją jak kartę płatniczą?
Chyba od płacenia w sklepie już prowizji nie pobiera...?

Tak i najlepiej wykorzystać w ciągu 1 miesiąca, czyli np. zacząć w grudniu, wtedy zostaje 499 zł, bo do pierwszej transakcji jest doliczane 1 zł. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

asantesana

#6660415 Napisano: 25.11.2019 11:41:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

awe napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

awe napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Karta 500 zł  z Albedo z konkursu Jesiennego - Citi Bank trzeba aktywować? Ktoś podpowie?

Tak- z pełnymi danymi- inaczej nie działa

dzięki, możesz napisać więcej? jakie dane potrzebne?

pesel, data urodzenia, nr dowodu, adres, imię nazwisko

Ja już rejestrowałam, kilka minut to zajęło, ciekawa jestem czy można wypłacić kasę w sklepie (Cashback), bo niby pisze, że tak, na stronie znalazłam nawet, że kartą mastercard można 500zł, a na infolinii babka mówiła, że casbacka nie obsługuje emotka  W bankomacie można, ale 3% prowizji, więc lepszy cashback, bo w tym przypadku tylko 1,5 zł,  tylko pytanie czy się da.

nie dość, że chcą jeszcze od nasz wszystkie dane do banku, to jeszcze kasują prowizję.... daj znać jak z wypłatą kasy w bankomacie citi - czy też jest prowizja?

Tak, jest prowizja 3% (min. 7 zł), czyli wychodzi 15 zł, do tego od każdej pierwszej transakcji w danym miesiącu pobierają 1 zl, czyli nawet w bankomacie prowizja to już 16 zł. Niech Wam nie przyjdzie do głowy dopłacać do tej karty, żeby wypłacić pełną sumę, bo koszt wpłaty to 20 zł. Gorszej karty prepaid nie widziałam. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

asantesana

#6660204 Napisano: 24.11.2019 14:11:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ita1987 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy komuś udało się zrobić zakupy czy wypłacić pieniądze z karty z Milki (mam na myśli wcześniejszy konkurs, nie ten ze skoczkami). U mnie odrzuca kartę mimo dopełnienia formalności. Ponoć ze skoczkami jest to samo.

Zgadza się, w obu kartach mam podobną sytuację. Jutro zamierzam zadzwonić do Karlsbad 

Żadna karta nie zadziała online. Fizycznie nie jest aktywowana mimo, że są na niej pieniądze. Najpierw trzeba takie karty użyć w bankomacie lub np. płatności w sklepie stacjonarnym, aby była aktywowana. Wystarczy zakup za 1 zł w sklepie i potem można bez problemu taką kartą płacić online.

Problem w tym, że nie można własnie. Karta jest w sklepie odrzucana. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6660177 Napisano: 24.11.2019 12:23:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komuś udało się zrobić zakupy czy wypłacić pieniądze z karty z Milki (mam na myśli wcześniejszy konkurs, nie ten ze skoczkami). U mnie odrzuca kartę mimo dopełnienia formalności. Ponoć ze skoczkami jest to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6659451 Napisano: 21.11.2019 16:53:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były wyniki z H&S w C4? (Karlsbad)? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6657640 Napisano: 15.11.2019 19:06:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A Wawel ITM to sobie tak w kuli leci, czy jednak ktoś tam wygrał? Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

asantesana

#6657604 Napisano: 15.11.2019 16:58:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Milka milczy, czy jest może jakiś laureat na forum? Albo koleżanka/kolega laureata?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

asantesana

#6656509 Napisano: 12.11.2019 19:40:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kurcze, konkurs Farmio od 15.11, a tu lepsze jaja... emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6656438 Napisano: 12.11.2019 17:36:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basiag napisał(a):

kto wysyłał w ITM na ten konkurs ?   Jak osładzam jesienną słotę?
w regulaminie jest całkiem inne pytanie emotka   „Mój czas z rodziną to Familijnei …
poza tym na ulotce jest że trzeba wysłać sms : Colian.numer paragonu.odpowiedź konkursowa
                                         w regulaminie że :  Colian.numer kasy.numer wydruku.odpowiedź konkursowa

a przez stronę to niby jak ? w polu na odpowiedź też te numery pisać ?
Zwariować można emotka

Prawidłowy regulamin jest na stronie Intermarche, bez stresu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6656375 Napisano: 12.11.2019 16:52:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
thomasny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy Wy widzicie wpis w informują? emotka

Przecież chwalił się w tym wątku, że wysłałam zgłoszenie z fejkowym numerem... emotka  a Karlsbad szczęśliwy, ze biedry pootwierane i zgłoszenia napłynęły - wszystko gra.

Wpis był w tym wątku i widziałam go. Tylko po co to wszystko, bo tego nie rozumiem.

Ja również emotka  może się wypowie osoba, która wpadła na tak genialny pomysł...co z tego teraz ma?

Ma nagrodę. Proste.

Proste czy prostackie? Nagrody nie ma, a Karlsbad uzna, że rzeczywiście Biedry były otwarte i nic nie zrobi, bo brak właściwego paragonu zweryfikują już po konkursie. Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

asantesana

#6656347 Napisano: 12.11.2019 16:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

No dobra, ale była chociaż Jedna Polsce otwarta? Dajcie znać emotka  

Na stronie Biedry jest lista SIEDMIU sklepów na całą Polskę, nieobjętych zakazem handlu w niedzielę:
https://cdn.biedr...OptVqhEaAlwnEALw_wcB
Nie wiem, czy były wczoraj czynne.

Karlsbad jest z Warszawy i - zupełnym przypadkiem - dwa z tych k* siedmiu sklepów znajdują się w Warszawie. Nie trzeba żadnej teorii spiskowej, wszystko widać, jak na dłoni...

Dodam jeszcze, że sklepów Biedronka w Polsce jest około 3000. Szkoda słów.

Ktos na forum pisal, ze dzwonil na infolinie i uzyskal info, ze sklepy Biedry nieobjete zakazem handlu w niedziele sa zamkniete 11 listopada, jak pozostale sklepy...a Karlsbad ma zaupelnie inne info jak widac, pytanie: kto kreci?

Ja dzwoniłam, pani jeszcze poszła dopytać kierownictwa, bo nie była pewna (młoda stażem) i taką mi przekazała informację, co zresztą potwierdziły inne osoby organoleptycznie. Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

asantesana

#6656048 Napisano: 11.11.2019 14:53:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

darog napisał(a):

ZWROT KASY

czy można założyć taki wątek? są zwroty a to na rexone, a to na mole, a to na ....
ale trzeba solidnie przeszukać forum by znaleźć dyskusje za co można dostać ZWROT KASY
- to ani konkurs, ani loteria.

Jest wątek 
co można dostać gratis...
po co kolejne... jak tam większość jest zrzeczy ze zwrotem gotówki 

Zwrot nie jest tym samym co gratis, ale tutaj proponowałabym zmianę nazwy wątku na "Gratisy i zwroty" i po kłopocie.

Może i tak, ale jak kupisz i dostaniesz za to kasę to dostałaś to za free emotka czyli gratis emotka
pale faktycznie, dobrze by było zmienić nazwę wątku i byłoby najlepiej. Po co tworzyć kolejne i szukać potem   

Nie, bo najpierw muszę kupić, a przy gratisie nie ponoszę kosztów (a i mogę się nie załapać jeszcze na pulę zwrotów;)). Jak zwał tak zwał, ale zmiana nazwy rozwieje wszelkie dylematy emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

asantesana

#6656043 Napisano: 11.11.2019 14:24:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

darog napisał(a):

ZWROT KASY

czy można założyć taki wątek? są zwroty a to na rexone, a to na mole, a to na ....
ale trzeba solidnie przeszukać forum by znaleźć dyskusje za co można dostać ZWROT KASY
- to ani konkurs, ani loteria.

Jest wątek 
co można dostać gratis...
po co kolejne... jak tam większość jest zrzeczy ze zwrotem gotówki 

Zwrot nie jest tym samym co gratis, ale tutaj proponowałabym zmianę nazwy wątku na "Gratisy i zwroty" i po kłopocie. Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, darog 0