Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6655850 Napisano: 10.11.2019 14:53:15 w Kupię...
fantagiro napisał(a):

kupie paragon na milkę BIEDRONKA z jutrzejszą datą 

Napisałam w Dyskusjach, że jutro te sklepy są zamknięte (dzwoniłam na infolinię Biedronki). Wyświetl w wątku >>
1 Ferdia 0

asantesana

#6655839 Napisano: 10.11.2019 13:22:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dla tych gdybających i tym, którym "się wydaje" - zadzwoniłam na infolinię Biedronki i te przydworcowe, które są czynne w niedzielę niehandlową są zamknięte 11.11, zatem nikt nie wygra. I dobrze. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6655682 Napisano: 09.11.2019 15:12:24 w Czy informują/ informowali?
FBewelina13 napisał(a):

Wogole te konkursuly ostatnio z itm są podejrzane, ktoś napisał że informowali z "kawa czy herbata" a na forum nikt nie pochwalił się wygrana 

Przeczytaj jeszcze raz to co wytłuściłam powyżej emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6655680 Napisano: 09.11.2019 15:10:35 w Czy informują/ informowali?
awe napisał(a):

bethan napisał(a):

Dianka26 napisał(a):

Pisałam do organizatora konkursu jesień z Wawelem ITM i niby wszystkie nagrody zostały juz rozdane. 

Przypuszczam, że wątpię.

ja też wątpię

Z Auchan też niby wcześniej poinformowali, to kłamczuszki są i nigdy nie rozwiązują konkursów w terminie emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6655480 Napisano: 08.11.2019 14:08:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostał już ktoś polaroid z VI etapu tic taców? Widzę ze ślą już nagrody z VII etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6655323 Napisano: 07.11.2019 22:17:13 w Popraw sobie humor...
Powinno być w wątku wkurza mnie, ale wkleję tu:

– Halo, czy to pizzeria Giuseppe?
– Dzień dobry, nie, to pizzeria Google.
– Źle się dodzwoniłem?
– Nie, proszę pana, Google kupiło tę pizzerię.
– OK. To chciałbym złożyć zamówienie.
– Dobrze, czy zamawia pan to, co zwykle?
– To, co zwykle? A pan mnie zna?
– Zgodnie z pańskim ID dzwoniącego, ostatnie 12 razy zamawiał pan pizzę serową z dodatkową porcją pepperoni i szynki.
– OK! Taką zamawiam!
– Czy mogę panu zasugerować tym razem, ser ricottę z rukolą i suszonymi pomidorami?
– Co? Nie, ja nie lubię warzyw!
– Ale ma pan podwyższony cholesterol.
– Skąd o tym wiecie?!
– Z pańskiej karty pacjenta w klinice. Mamy wyniki pańskich badań z ostatnich 7 lat.
– No dobrze… ale ja nie chcę pizzy z warzywami – już biorę leki na cholesterol.
– Cóż, nie brał pan ostatnio ich regularnie. 4 miesiące temu zamówił pan opakowanie 30 tabletek w aptece internetowej.
– Kupiłem więcej w innej aptece!
– Nie ma tej płatności na pańskiej karcie kredytowej.
– Zapłaciłem gotówką!
– Ale nie wypłacił pan wystarczającej sumy z bankomatu według wyciągu z pańskiego konta.
– Nie trzymam wszystkich zarobionych pieniędzy w banku.
– Nie widać tego na pańskim ostatnim zeznaniu podatkowym, chyba że jest to przychód, który zataił pan przed urzędem skarbowym.
– Co to jest???? Dosyć! Mam powyżej uszu Google, Facebooka, Twittera i innych WhatsAppów! Wynoszę się w Bieszczady, albo nie, wyjadę na wyspę – bez internetu, gdzie nie ma sieci komórkowych i gdzie nie będziecie mogli mnie szpiegować!
– Rozumiem. Będzie pan musiał odnowić paszport, bo skończył swoją ważność miesiąc temu… Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6655201 Napisano: 07.11.2019 17:30:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Sprezentuj sobie kartę, za jakie dni macie wygrane?

Też mnie interesuje, wszystkie maile jednocześnie wysłali? czy dniami ślą?

Do końca poszły. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6654705 Napisano: 06.11.2019 11:50:10 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Ja nie wiem, że akurat mnie to musiało spotkać... Gość przede mną przy kasie potłukł wódkę (brał kilka butelek), ja cała zalana, ciuchy - też, jakbym normalnie z baru wyszła świeżo emotka , a kasjerka mój piękny, nawet nieźle wydrukowany paragon - sruuu! - wprost na zalane miejsce przy kasie, które potem dopiero pościerała...  emotka  Wydruk na paragonie pływa i pije...  emotka

Ja nie wiem co można wygrać za ten paragon, ale chyba grubą nagrodę, skoro zapowiedź jej oblewania jest z takim rozmachem emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6654423 Napisano: 05.11.2019 13:29:28 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

freyja88 napisał(a):

kreatia napisał(a):

smalltrol napisał(a):

Czy poszly kozel za 24.10 ?

niestety...

Jak dla mnie jednak jest poinformowane do 23go. Za dużo jest osób bez nagrody w ten dzień. W zasadzie wygrała tylko magie emotka

Sprawdziłam w zapiskach i słowo harcerza. Odpowiedz na męża slalam 24tego wieczorem. Może oni mają burdel, ale ja jestem przekonana...

A to było jedyne zgłoszenie na męża? Bo estrelitta pisze, że ma jakąś rezerwę z początku. Sprawdź po nr paragonu jeśli słałaś na niego więcej zgłoszeń.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6654272 Napisano: 05.11.2019 09:47:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy wiadomo coś na temat gofrownic z Łowicza, było ich 20, wygrał ktoś? Czy agencja zostawiła sobie emotka

Mnie też to zastanawia, pozostałych nagród sporo, a z gofrownicami cisza.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6654146 Napisano: 04.11.2019 19:25:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
gryszelm napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Jeśli poszły już esy z KOZEL za 24 to nie mam nawet kufla emotka emotka

Mi też się to udało! Nawet kufla za 24...no żesz trzeba mieć szczęście emotka

Chyba jednak to jakiś falstart, bo ja też nie mam kufla. Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

asantesana

#6653864 Napisano: 03.11.2019 21:58:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

asantesana napisał(a):

darog napisał(a):

Wawel Auchan przyślew w końcu te oświadczenia na mail?
Do kiedy czas na wysyłke ?

Oświadczenia są na stronie do pobrania.

? O! A w smsie jest info, że przyśla na maila, 
może przepadła nagroda? dziś nie ma jak drukować i wypełniać

Tak było w pierwszych smsach podobno, tyle że oni nie mieli naszych maili jeśli wysyłało się zgłoszenie via sms, więc nie wiem skąd to info. W kolejnych smsach już pisali, żeby oświadczenia pobrać ze strony. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6653859 Napisano: 03.11.2019 21:30:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Wawel Auchan przyślew w końcu te oświadczenia na mail?
Do kiedy czas na wysyłke ?

Oświadczenia są na stronie do pobrania. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6653615 Napisano: 02.11.2019 13:30:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

Październik -> wydziobałam tak pi razy drzwi około 150 porażek w bramkach emotka

Jeszcze raz zobaczę komunikat, że TYM RAZEM nie wygrałam i zamkną mnie w pokoju bez klamek...

Tak! Ja się zawsze pytam "a którym razem wygrałam, że tym razem nie, bo sobie nie przypominam". I potem to SPRÓBUJ JESZCZE RAZ wrrr... Bramki to najgłupszy marketingowy wymysł ever, wiadomo kto wygrywa. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6653610 Napisano: 02.11.2019 13:07:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy otwiera Wam się strona Wawelu w ITM? 

U mnie działa normalnie.

Już działa, dzięki za info. Czyli mają kogoś tam na straży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6653605 Napisano: 02.11.2019 12:34:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pini napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy otwiera Wam się strona Wawelu w ITM? 

U mnie nie...

No to ciekawe czy awaria potrwa do poniedziałku, bo to ostatni dzień...
Dzwoniłam, nikt nie odbiera, w sobotę nie pracują. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6653602 Napisano: 02.11.2019 12:30:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy otwiera Wam się strona Wawelu w ITM?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6653401 Napisano: 31.10.2019 23:36:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

w sensie, że każdą blokadę należy oddzielnie likwidować (nie wiem jak w innych sieciach), są i inne typu : rodzicielska, numery zastrzeżone, etc..

Zgadza się, dlatego zapytałam jak udało się wysłać smsa i dostać zwrotkę, skoro jest blokada. Ale zainteresowana osoba nie odpowiedziała jeszcze, być może nie dostała zwrotki, albo nie wie, ze jej się sms wcale nie wysłał. Numer był klasyczny 9-cio cyfrowy i wyglądał jak zwykły, ale gdy próbowałam wysłać smsa z nr virgin, to mi nie poszedł, taka sama sytuacja jak z nr 4321, stąd wiem, że to nr traktowany jak premium. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

asantesana

#6653362 Napisano: 31.10.2019 21:43:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

asantesana napisał(a):

slomkab napisał(a):

asantesana napisał(a):

slomkab napisał(a):

Z jakiego nr informowali ITM o mlynkach?Mam pytanko może trochę dziwne ale czy jak mam włączoną na tel. Blokadę na sms przychodzace z nr Premium tj. O podwyższonej opłacie to SMS z nr konkursowych mogą nie docierać?

Przecież to chyba oczywiste, ze jak jest blokada na smsy przychodzące to nie przychodzą  emotka  Tutaj niby nr był normalny, ale ten nr jest traktowany jako premium.

Dziękuję.Mam nowy nr i tel i dopiero zauważyłam że mam włączoną blokadę na nr Premium.

To jak udało Ci się wysłać smsa i dostać prawidłową zwrotkę?

to jest możliwe.
są 2 blokady premium
- wychodzące sms
- przychodzące sms
przynajmniej tak jest w orange.
wysłać można/ ale dostać zwrotkę już nie.

Czyli wyjaśniłeś, że nie jest to możliwe emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

asantesana

#6653356 Napisano: 31.10.2019 21:22:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

asantesana napisał(a):

slomkab napisał(a):

Z jakiego nr informowali ITM o mlynkach?Mam pytanko może trochę dziwne ale czy jak mam włączoną na tel. Blokadę na sms przychodzace z nr Premium tj. O podwyższonej opłacie to SMS z nr konkursowych mogą nie docierać?

Przecież to chyba oczywiste, ze jak jest blokada na smsy przychodzące to nie przychodzą  emotka  Tutaj niby nr był normalny, ale ten nr jest traktowany jako premium.

Dziękuję.Mam nowy nr i tel i dopiero zauważyłam że mam włączoną blokadę na nr Premium.

To jak udało Ci się wysłać smsa i dostać prawidłową zwrotkę? Wyświetl w wątku >>
0 0