Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6653349 Napisano: 31.10.2019 20:59:07 w Czy informują/ informowali?
Czy informowali już z konkursu foto Hochland? Na stronie dalej wisi info "wyniki do 31.10.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6653348 Napisano: 31.10.2019 20:56:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Z jakiego nr informowali ITM o mlynkach?Mam pytanko może trochę dziwne ale czy jak mam włączoną na tel. Blokadę na sms przychodzace z nr Premium tj. O podwyższonej opłacie to SMS z nr konkursowych mogą nie docierać?

Przecież to chyba oczywiste, ze jak jest blokada na smsy przychodzące to nie przychodzą  emotka  Tutaj niby nr był normalny, ale ten nr jest traktowany jako premium. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

asantesana

#6652991 Napisano: 30.10.2019 21:47:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
normafia napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

100 zl wawel  emotka sms teraz

To samo, chwilkę temu emotka

Jeszcze smsują  emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6652879 Napisano: 30.10.2019 16:26:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co z tym Wawelem? Puszczali 50-tki przez pół dnia, teraz obradują nad setkami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6652641 Napisano: 30.10.2019 09:21:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

szukam konkursu E z Kauflandu ? chyba się dziś kończy?   nie mogę go znaleźć

podbiję. ktoś podrzuci regulamin ?

Jest na forum, bruce wkleiła cały, trzeba poszukać. Sklep nie udostępnił regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6652174 Napisano: 28.10.2019 16:58:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama-l-k-m napisał(a):

asantesana napisał(a):

Z jakich dni informował Kozel? Do 19.10 na pewno, a dalej?

20.10 też

Ktoś da więcej? emotka  Oby nie. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6652172 Napisano: 28.10.2019 16:56:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z jakich dni informował Kozel? Do 19.10 na pewno, a dalej? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6651957 Napisano: 27.10.2019 21:53:11 w Wkurza mnie...
buziolek napisał(a):

Byłam dzisiaj w biedronce, wydałam 90,72 zł, dałam kasjerce 200 zł i końcówkę 72 gr. Wydała mi 10 zł, nawet nie wzielam tych pieniędzy bo powiedziałam od razu że dałam 200 zl, kasjerka szła dalej w zaparte że 100 zł dalam. Zadzwoniła po kierowniczkę i sprawdziła monitoring, powiedziala że nie widać jaki banknot w ręce trzymam. Chciałam zobaczyć zapis monitoringu, to kierowniczka powiedziała że nie może mnie wpuścić bo ochorniarza dzisiaj nie ma. Kierowniczka zamknęła kasę i poszła z kasjerką przliczyć pieniądze, powiedziala że im się pieniądze co do grosza zgadzaja. Ja jestem przekonana na 100% że dałam 200 zł, miałam w gotowce tylko 50 i 200 zl, w porftelu zostało mi po zapłaceniu 50 zł. Co mogę jeszcze zrobić? 100 zl szkoda mi żeby przepadło, jak jestem pewna że dalam 200 zl? Gdybym nie była pewna to bym odpuścia, ale ja wiem ile dałam. Niby 100 zł nie jakaś zawrotna kwota, ale czuję się oszukana. 

Wiesz co, ja byłam kiedyś, dawno temu, po drugiej stronie kasy. Pani tez twierdziła, ze dala mi 200 zł, ja ze 100, poprosiłam kierowniczkę o przeliczenie kasy przy niej, okazało się, ze kasa się zgadza, pani coś tam wybełkotała i szybko się zwinęła. Chciała mnie oszukać, więc nie dziwię się ekspedientce. Jeśli byłabym pewna, napisałabym do Biedronki prośbę o sprawdzenie i udostępnienie Ci fragmentu nagrania z monitoringu, zobaczysz jak na to zareagują.   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6651541 Napisano: 25.10.2019 13:46:39 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
zielonaszpilka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dlaczego od dzisiaj przychodzą mi powiadomienia, gdy ktoś dodaje komentarz niezwiązany z moim wpisem w danym temacie? Dzisiaj dodałam komentarz w wątku "dyskusje" i za każdym razem, gdy ktoś doda jakikolwiek wpis w tym temacie przychodzi mi powiadomienie. Wcześniej miałam tylko w przypadku nawiązania do mojego komentarza. Strasznie to irytujące. Mam nadzieję, że nie zagmatwałam za bardzo. 

Pewnie przyvdodawaniu komentarzs zaznaczylas okienko Powiadom mnie gdy ktoś odpowie. Wejdz w wątek i na gorze nad postami bedziesz mogla to odhaczyć emotka

Dzięki, tyle że zawsze mam to kliknięte i pokazuje mi tylko odpowiedzi na mojego posta, a tu wszystkie. Odhaczone emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6651522 Napisano: 25.10.2019 12:49:26 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Dlaczego od dzisiaj przychodzą mi powiadomienia, gdy ktoś dodaje komentarz niezwiązany z moim wpisem w danym temacie? Dzisiaj dodałam komentarz w wątku "dyskusje" i za każdym razem, gdy ktoś doda jakikolwiek wpis w tym temacie przychodzi mi powiadomienie. Wcześniej miałam tylko w przypadku nawiązania do mojego komentarza. Strasznie to irytujące. Mam nadzieję, że nie zagmatwałam za bardzo.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6651493 Napisano: 25.10.2019 12:04:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

A artykul na veneo jest dla mnie bez ladu i składu. Początek o czym innym, środek o czymś innym, jakieś wymyślone przez autora problemy które wg niego są zmorą organizatorów a wszystko po to, żeby móc napisać że oni mają na to rozwiazanie w postaci systemu, ktory zapewne bardzo chetnie sprzedadzą biednym organizatorom konkursow:D

Edit. Ale masz racje. Pomylilam. Cytat jest zveneo;) ale i tak nie lamie tym rodo. emotka   Reszta jak wyzej. Oba artykuly slabe i mnie nie ruszaja emotka

Miło, ze jednak przyznajesz mi rację emotka
Łamie RODO. Wg RODO dane w postaci nazwisk, maili, nr telefonów nie mają prawa krążyć po firmach, nie mogą mieć do nich dostępu członkowie jury dla porównania czy delikwent już wcześniej wygrał. My w zgłoszeniu wyrażamy zgodę na dostęp do naszych danych "na potrzeby konkursu X". Nie znam ich regulaminów, ale w wielu jest napisane, że dane sa usuwane po zakończeniu konkursu. Wszyscy wiemy, że tak się nie dzieje, ale tutaj przedstawiciel firmy przyznaje się do tego publicznie.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6651468 Napisano: 25.10.2019 11:23:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

faworek napisał(a):

asantesana napisał(a):

Konta, nazwiska, adresy e-mail, a nawet awatary krążą po profilach marek, powtarzając się w bazach zgłoszeń kolejnych konkursów.
A tu Pan przyznaje, ze jego firma ma w nosie RODO emotka

Mam dla nich złotą receptę.
Niech kupią sobie koło i jeb ną się w czoło, ewentualnie blaszkę, a wtedy w czaszkę  emotka  
Stosować w takich skrajnych przypadkach 3x dziennie. Lek nierefundowany, więc muszą najpierw sami wygrać we własnym konkursie, żeby go opłacić. 
Dziękuję,

Ale widzicie, że to artykuł sprzed kilku lat. I pani pisze w nim o konkursach na lajki? Pomijam formę w jakiej to robi, ale ten artykuł jest nie bardzo aktualny i myślę, że nie bardzo nas dotyczy emotka I RODO też wtedy nie było emotka Poza tym, co ma RODO do tego, ze ktoś zauważa, że te same osoby biorą udział w konkursach na różnych profilach?

Mylisz dwa artykuły. Artykuł, o którym piszę jest ze stycznia tego roku i nie pisze go pani.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6651440 Napisano: 25.10.2019 10:10:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Konkursowicze. Plaga, czy błogosławieństwo?https://veneo.pl/...y-blogoslawienstwo  emotka

"Jak zatem traktować konkursowiczów? Nagradzać, ale tylko w ostateczności! emotka
No tak. Przecież nagradzamy osoby, a nie najlepsze odpowiedzi/hasła reklamowe/zdjęcia/grafiki/filmy itd.  emotka
Ciekawe czy jak w Veneo dają podwyżki to też tylko nowym pracownikom, no bo wiadomo... "Przemo, ty już kiedyś dostałeś".  emotka

Konta, nazwiska, adresy e-mail, a nawet awatary krążą po profilach marek, powtarzając się w bazach zgłoszeń kolejnych konkursów.
A tu Pan przyznaje, ze jego firma ma w nosie RODO emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6651436 Napisano: 25.10.2019 09:55:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zielonooka85 napisał(a):

Konkursowicze. Plaga, czy błogosławieństwo? https://veneo.pl/...y-blogoslawienstwo  emotka

Z ostatnim zdaniem s

Warto poczytać w necie wypowiedzi Moniki Czaplickiej (właścicielki agencji Wobuzz)- z takim ... emotka   podejściem do konkursowiczów nigdy się wcześniej nie spotkałam emotka Tekst z pierwszego linku w większości skopiowany z tej strony: https://czaplicka...cze-plaga-cholera/  Nazywa konkursowiczów oszustami a w swoim konkursie nagrodziła np swoją partnerkę życiową...

O matko z córką, ta pani powinna się leczyć... Najlepsza jest jej wypowiedź w postach pod artykułem, ona woli zarabiać nie tracąc czasu na głupoty jakim jest konkursowanie. Tyle, ze ona te konkursy organizuje i na nich zarabia. Coś się tej pani mocno pomyrdało. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6651156 Napisano: 24.10.2019 10:53:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzę w MDW wpisy z Wawelu, czy to Wawel Auchan i czy dzwonią, smsują, czy mailują? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6650789 Napisano: 23.10.2019 11:09:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Zaczynam podejrzewać, że to stary konk jakiś im się "przypadkowo" do gazetki wtrynił...  emotka emotka

Nie, bo zwrotka przychodzi prawidłowa emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

asantesana

#6650785 Napisano: 23.10.2019 11:07:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy udało się komuś zdobyć regulamin konkursu E w Kauflandzie? U mnie w BOK nie mają, kierowniczka nic nie wie.

Zadzwoniłam teraz, bo nadal nie mam żadnej odpowiedzi pisemnej; pani z infolinii stwierdziła po poszukiwaniach, że ma ten regulamin i obiecała zamieścić go na stronie kaufa. 

Super, dzięki za info. Jak dobrze, że Pani ma w szufladzie regulamin emotka  Dzwoniłaś do Albedo czy do Kauflandu? Bo w Albedo nie mają ochoty udostępnić regulaminu.

Do kaufa, tylko, jednocześnie na moje ponaglenie mi teraz kauf odpowiedział na FB, że... nadal sprawę weryfikują...  emotka

o matko, weryfikują konkurs, który trwa od 17.10... Rynce opadają. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

asantesana

#6650781 Napisano: 23.10.2019 10:58:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy udało się komuś zdobyć regulamin konkursu E w Kauflandzie? U mnie w BOK nie mają, kierowniczka nic nie wie.

Zadzwoniłam teraz, bo nadal nie mam żadnej odpowiedzi pisemnej; pani z infolinii stwierdziła po poszukiwaniach, że ma ten regulamin i obiecała zamieścić go na stronie kaufa. 

Super, dzięki za info. Jak dobrze, że Pani ma w szufladzie regulamin emotka  Dzwoniłaś do Albedo czy do Kauflandu? Bo w Albedo nie mają ochoty udostępnić regulaminu. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

asantesana

#6650667 Napisano: 22.10.2019 21:35:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy udało się komuś zdobyć regulamin konkursu E w Kauflandzie? U mnie w BOK nie mają, kierowniczka nic nie wie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6650604 Napisano: 22.10.2019 16:55:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
red-dress napisał(a):

Na facebooku napisali, że już poinformowali sms-owo laureatów nagród dziennych (dotyczy Wawel Auchan)

Tja, sr.ły muszki będzie wiosna emotka  Niech ten pan już się nie wypowiada.  Wyświetl w wątku >>
2 bethan, darog 0