Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6640569 Napisano: 17.09.2019 12:07:13 w Informują
androm napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nałęczowianka dzwoni z nr 61 początek z bonami 50 zł

biorą adres czy tylko informują i tyle?

Tylko informują. Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

asantesana

#6640567 Napisano: 17.09.2019 12:05:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nałęczowianka dzwoni z nr 61 początek z bonami 50 zł

o, żesz. jakby nie mogli puścić smsów...

Zaczęli informowanie od pierwszych dni czy od końca?

Od środka, albo na chybił trafił emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6640545 Napisano: 17.09.2019 11:55:36 w Informują
Nałęczowianka dzwoni z nr 61 początek z bonami 50 zł Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

asantesana

#6639802 Napisano: 14.09.2019 16:30:47 w Gratulacje! Dla wygranych!
vivi napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

vivi napisał(a):

dwaburekotygratuluję wygranego domku Almette, wygrana marzenie emotka emotka

Ale domku jeszcze chyba nikt nie wygrał w tej edycji  emotka

dwaburekoty

chwalił się w wątku Twoja najcennejsza nagroda, może chodzi o poprzednią edycje.

Poczytaj między wierszami w tym wpisie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6639606 Napisano: 13.09.2019 18:01:32 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Kochani, zachciało mi się knedli ze śliwkami, a nigdy w życiu nie robiłam emotka  Ma ktoś sprawdzony przepis z idealnymi proporcjami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6639330 Napisano: 12.09.2019 22:53:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Studio Versus rozsyłał już vouchery do Yasumi z konkursu Nivea w Tesco? Widzę termin do 20.08 dostarczenia, a nie dostałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6639024 Napisano: 12.09.2019 09:47:34 w Wkurza mnie...
malenka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Mamy firmę 24 lata i mimo, że było na prawdę gorzej nikt nie uciekał za granice- teraz też nie mamy ochoty uciekać. W końcu nie po to rodzice( w tym też i moi) walczyli o nasz kraj żeby teraz sprzedawać się za granicami jako sługusy. Poza tym normalne też, że ludzie chcą podwyżki. Fachowcy i tak zarabiają sporo powyżej najniższej a lepsze pensje zachęcą do pracy. Pracodawcy spokojnie sobie dadzą radę, bo mam ich też sporo wokół siebie. Każdy narzeka na rząd a jednak dług Polski maleje a nam nie ubywa więcej z kieszeni...
https://www.usdeb...dGS08t8p60wMRW7MQ-cw

Co z tego, ze ktos tam "zarobi wiecej", jak na bochenek chleba bedzie musial wywalic 40 zl. Do niczego innego to nie prowadzi. Jestem przerazona.

Oficjalnie w tym momencie inflacja jest na poziomie 2,8%. Natomiast ja już od kilku lat kontroluję wszystkie swoje zakupy. I moja prywatna inflacja jest dużo wyższa. Kawa którą w zeszłym roku kosztowała 26,99 teraz kosztuje 29,99, kocie jedzenie 8,99-->9,99, konkretny rodzaj mięsa 18,99--> 21,99. Ceny warzyw poszybowały w tym roku niebotycznie, cieszę się, że mam własny ogródek. Ludzie powinni zarabiać więcej, ale pensje powinny być zróżnicowane w zależności od zawodu/wykształcenia/odpowiedzialności pracy. Tak duży, przymusowy wzrost pensji spowoduje mniejsze ich zróżnicowanie. Tylko czy zasada "każdemu po równo" będzie w tej sytuacji sprawiedliwa? A przy tym wszystkim mamy śmiesznie małe stopy procentowe, w zasadzie nie opłaca się teraz oszczędzać, bo inflacja zjada zyski. I znów ceny mieszkań i gruntów, które już i tak przekroczył granice absurdu, pójdą w górę. To nie jest kraj dla pracowitych ludzi.

To nie forum polityczne i fajnie, gdyby zostało apolityczne, ale dodam do tego co napisałaś jeszcze kwestię eksportu, który stanie się mało konkurencyjny, a za tym lawina problemów, upadek firm zajmujących się eksportem czy produkujących towary na eksport itd. Zatem myślenie, że pracownik chce zarobić, pracodawca sobie poradzi (tylko podnosząc ceny towarów/usług, skoro najtańszy pracownik będzie go kosztował 5 tys. brutto) to jest bardzo wąskie i nieperspektywiczne myślenie.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6638664 Napisano: 11.09.2019 12:33:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy macie zwrotki z Kamisa w ITM? (Orange) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6637347 Napisano: 06.09.2019 23:30:45 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Przez długie lata brania udziału w konkursach zupełnie zatraciłam wiarę w ludzi.Coraz bardziej mnie irytuje traktowanie konkursowiczów przez wielkie firmy i wielkie agencje .Chociaż większość agencji to jest jakieś domek gdzieś tam bez większego znaczenia.Jedyna agencja która szanuje uczestnika to ta na S.Są drobiazgowi,dokładni,mili.Czy tak trudno o takie standardy pracy.To niby tak mało a tak dużo.Aż mi się odechciewa grać jak myślę o tym wszystkim i gdyby nie to ,że  mam grę we krwii dawno bym to walnęła w diabły:(Ostatnie przykre doświadczenia zupełnie mi odebrały radość z udziału w czymkolwiek:(Czuję się czasami serio jak jakaś zagubiona w przestrzeni ,że chcę sprawiedliwości czy dobrego traktowania.Bo co może 1 osoba w  świecie tak zepsutym i skorumpowanym:(Tak i wkurza mnie to i jednocześnie bardzo smuci:

Historia pokazuje, że jedna osoba może zmienić cały bieg zdarzeń  emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6636418 Napisano: 04.09.2019 13:39:33 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Nie wiem co to woreczki na pranie  emotka
W Auchan, Kaufland oblepia sie warzywa oraz owoce NALEPKAMI Z CENA - kupowanie bez woreczeka to radocha dla złodzieja ... na wage 3 jablka a do koszyka 5  emotka

Jakieś 20 lat "modnych torebek" ciężko zapomnieć z dnia na dzień. Brak edukacji, wychowania odbija sie na obrazkach polskich miast, ulic.
Dziś jest złem coś co było piękne 10-20 lat temu ... a w Polsce nawet brak kasy na KOSZE oraz ich "obsługe"...

Superloser, a czy Ty gdziekolwiek widzisz coś dobrego, czy założyłaś czarne okulary już na zawsze? Chyba nie widziałam ani jednego Twojego pozytywnego wpisu. Jaka różnica u licha jest dla złodzieja czy kupuje z woreczkiem czy bez, tak jak doda do koszyka 2 jabłka gratis, tak doda do woreczka jeśli tylko zechce coś ukraść. Sama kupuję po 2-3 jabłka luzem i nigdy nikt mi nie robił problemów. 
Co do woreczków - mam w najbliższych planach uszycie woreczków ze starych siateczkowych firanek, zaciąganych na zwykły sznurek, w różnych wielkościach, aby własnie nie brać tych nieszczęsnych foliówek ze sklepu. Pierzesz takie raz na czas i jeszcze zamiast wyrzucić starą firankę to masz pożytek. 
Zmiany następują, powoli, to normalne, ale są - widzę je u siebie, widzę w swoim otoczeniu, a zmienianie świata zaczyna się od siebie, nie od sąsiada.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6636184 Napisano: 03.09.2019 20:25:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wiecie może co z wynikami z ostatniego etapu Tampaxów w Kauflandzie? Nie było maili, czy laureaci siedzą cichutko? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6636149 Napisano: 03.09.2019 18:57:07 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Wchodzę sobie w galerię nagrodzonych zdjęć w Nestle.I uwaga owszem jest moja fotka ale podpisana danymi innej osoby.Do tego nikt do mnie nie dzwonił ,że wygrałam.No z takim czymś to się jeszcze nie spotkałam jak żyję:(Wszystko mi się zagotowało.
I teraz pytanie czy pomylili zdjęcia i tej pani zdjęcia nie dodali tylko moje?Czy ja wygrałam a do tej pani poszła informacja o wygranej.Ale tym razem to się nie tylko wkurzyłam.Tak już do nich napisałam ale niesmak wielki:(

Poczekaj na wyjaśnienie i daj znać na forum jak się sprawa rozstrzygnęła, bo to jest niezła konkursowa ciekawostka. I też bym się zagotowała emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6636027 Napisano: 03.09.2019 13:31:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

joan napisał(a):

.......

Tutaj pojawiają się dwie kwestie:
1) rozpapranie ogromnej kwoty pieniędzy na mniejsze nagrody -> jestem w stanie w jakimś stopniu zrozumieć opinię case'a, chociaż się zawsze zastanawiam, kto robi te badania, co to są później podstawą marketingowych działań emotka
2) kompletnie walnięte w dekiel wybieranie owych mniejszych nagród -> byle śmieć, byle plastik, byle nie wspierać rodzimego rękodzieła, byle bylejakość, byle... tanio. To już lepsze są zestawy produktów, bo z logicznego punktu widzenia, jeśli niekonkursowy klient dany produkt kupuje, ucieszą go następne.

Joan w pełni się z Tobą zgadzam!
Oczywiście, że lepsze produkty firmowe niż ta chińszczyzna za parę groszy. No chyba, że organizator winduje sobie cenę nagrody (np princepolo), że coś warte niby 250 zł a u innego to samo 50 zł. W końcu On i tak dostaje na kampanie konkretną kwotę a kosztorys, no cóż...
No i też zastanawiam się kto i gdzie te badania robi??? Bo wśród konkursowiczów analiza byłaby zupełnie inna. Jest bardzo wielu konkursowiczów, którzy zainwestują połowę wartości auta żeby wygrać nowe a "mugol" tylko grosze. A na przykładzie mojej wsi i znajomych mogę spokojnie stwierdzić, że jeśli "mugol" nie wygra badziewia to potem i tak już nie zagra!

Nikt sobie niczego nie winduje. W regulaminach podawane są tzw. wartości rynkowe brutto danej nagrody, bo takie są wymogi prawa; cena, za jaką nagroda jest faktycznie kupowana/produkowana nie ma żadnego znaczenia.

Niestety niektórzy sobie "windują". Może Twoja agencja tego nie robi, ale mistrzowskim przykładem są leżuchy w Prince Polo, w jednym konkursie wartość 250 zł, w innym 450 zł, a w sklepie 50 zł.
Swoją drogą jestem Ci wdzięczna za te wszystkie wyczerpujące odpowiedzi, niektóre rozjaśniają w głowie emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6635930 Napisano: 03.09.2019 10:32:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
magie1982 napisał(a):

Glade karta podarunkowa, czyli 100?

Nie, czyli 1000 do Leroy merlin emotka
W temacie karta przedpłacona, czyli 100 zł Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6635204 Napisano: 31.08.2019 22:33:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były wyniki z ostatniego etapu Tampaxów w Kauflandzie? Regulaminowo powinny być do wczoraj... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6635145 Napisano: 31.08.2019 19:53:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szesnaście napisał(a):

Macie problemy ze zwrotkami z numeru 4321? Dziś kończy się Rama i Palmolive w Hebe i nie mam zwrotek na te konkursy. Godzinę temu wysłałam z innego tel i zwrotkę na Ramę miałam. Oba numery ma z tej samej sieci Virgin mobile.

Numer 4321 nie obsługuje wszystkich nowych numerów Virgin, ten na który dostałaś zwrotkę był pewnie starszy. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6633614 Napisano: 27.08.2019 12:24:19 w Informują
Tchibo informuje mailowo z 23.08 Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

asantesana

#6632941 Napisano: 24.08.2019 13:19:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

superloser napisał(a):

reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

tak mi się w oczy rzuciło to zdjęcie:

https://milkonadr...galeria-konkursowa13
https://www.faceb...p;type=3&theater

ten sam pomysł tylko inne marki emotka

Faktycznie osoba chyba ta sama, ten sam pomysł i różne produkty konkursowe wydoklejane na kartonach. Pewno ten ktoś tamtym zdjęciem wygrał i teraz też zamierza.

Tutaj chyba też ktoś poprzycinał i wydoklejał siebie do innego zdjęcia.
https://www.googl...docid=dZloAt0v68QqcM

Skad wiesz, ze "SIEBIE"???
Jak robic wyklejanke z pożyczonych elementów to głupio siebie ujawniać  emotka
Żałosne jak leniwi sa pracownicy agencji w weryfikacji zgłoszeń... promocja braku zainteresowania...

W sumie to racja, pewno i nie siebie użyła do tego zdjecia. Celna uwaga. 

Raczej zdjęcie jest ok, ona nie jest wklejona, ale opakowanie Milko na pewno jest wklejone i to bardzo nieudolnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6632532 Napisano: 22.08.2019 18:06:59 w WC - rozmowy o wszystkim
pini napisał(a):

No nie wiem, nie szukałam w necie, taka kwota wydała mi się "rozsądna". 

Serio jest to kwota rozsądna? emotka  W kraju, w którym większość tyle zarabia przez cały miesiąc?
Jak dla mnie - tyle na ile chrzestnego stać i ile ma ochotę dać. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6631767 Napisano: 20.08.2019 14:43:54 w Wkurza mnie...
Do białej gorączki doprowadziła mnie aplikacja Tchibo, cały czas wyskakiwał mi błąd captcha i nic nie dało się zrobić, jak spróbowałam wysłać z innej przeglądarki to paragon już wykorzystany, co za k... aplikacja! I teraz mam iść po kolejny paragon?! Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0