Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6625642 Napisano: 31.07.2019 13:32:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

A w tym konkursie stokrotka palma nie ma w regulaminie wartości nagród czy ja nie widzę?

Nie ma, tutaj wszystko może się zdarzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6625596 Napisano: 31.07.2019 12:20:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przychodzę z pytaniem o margaryny w Stokrotce, bo ja nie rozumiem tego zapisu w regulaminie. Czy najpierw trzeba posłać sms z prefiksem i nr paragonu, oni coś odeślą i mam odpowiedzieć na tego smsa, czy klasycznie słać prefix.nr paragonu.odpowiedź? I czy jest tam jakieś ograniczenie znaków? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6625397 Napisano: 30.07.2019 20:02:37 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Przecież to stara praktyka konkursowa. Nikt nigdy nie wysyłał zgłoszenia bez spacji? emotka Wierszyk mi się nie podoba, bo wyniki z niego, że to Włosi są na szczycie. Ale skoro nagradzają takie zgłoszenie to może w kolejnym konkursie jednak wezmę udział emotka

Nigdywżyciunieprzyszłobymidogłowywysłaćzgłoszeniebezspacji,botozwyczajnienadajesiedośmieci,aniedonagrodzeniaautem.Treśćzgłoszeniatorzeczgustu.

ALEzamiastSPACJImożnaZASTOSOWAĆtakiTRIKiJUŻinaczejSIĘtoCZYTA emotka Dla mnie tak czy tak dramat, ale takie zgłoszenia są wysyłane przez konkursowiczów od lat i wygrywają emotka Jak komisji chce się to czytać to ich sprawa. Mi też by się nie chciało emotka Ale ja cierpię nawet jak mam wysłać i doczytać smsa bez polskich znaków emotka

Zatem komisja nie tylko dodała spacje wg Ciebie, ale jeszcze zmieniła wielkie litery na małe,żeby "lepiej się czytało". Komisja to powinna zająć się pisaniem bajek, a nie przerabianiem zgłoszeń.  Wyświetl w wątku >>
1 onmyown 0

asantesana

#6625388 Napisano: 30.07.2019 19:44:25 w Wkurza mnie...

Przecież to stara praktyka konkursowa. Nikt nigdy nie wysyłał zgłoszenia bez spacji? emotka Wierszyk mi się nie podoba, bo wyniki z niego, że to Włosi są na szczycie. Ale skoro nagradzają takie zgłoszenie to może w kolejnym konkursie jednak wezmę udział emotka

Nigdywżyciunieprzyszłobymidogłowywysłaćzgłoszeniebezspacji,botozwyczajnienadajesiedośmieci,aniedonagrodzeniaautem.Treśćzgłoszeniatorzeczgustu. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6625054 Napisano: 29.07.2019 23:44:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

i zapewne były również dzienne...tylko zapomnieli o ty wspomnieć emotka wydaje mi się, że jutro bdzie ciąg dalszy (u mnie też wygrane z 2 ostatnich dni). Jak na 90 nagród to zdecydowanie za mało wpisów...a albedziaki lubią rozkładać informowanie na kilka dni. Raczej maile zautomatyzowane nie były. 

Niestety śmiem wątpić, myślę, że kolejny raz pojechali po bandzie. Dzwonili czasem 2 dni, ale maile wysyłali zwykle hurtem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6625050 Napisano: 29.07.2019 23:36:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

A jak macie opisany Silan na paragonie, bo nie wiem czy dobry kupiłam?

Kupowało się dowolny Silan, więc jak tylko będziesz mieć nazwę Silan to bęxzie dobrze.

No nie wiem czy dowolny. Punkt B na początku regulaminy mówi:
"... to okres, w którym można dokonywać zakupów produktów marki Silan Supreme oraz zgłosić się do konkursu"
https://relaxmome...ulamin_biedronka.pdf

Silan Supreme był w poprzednim konkursie w Kauflandzie, zapomnieli sobie usunąć. Zarówno w temacie konkursu jak i w pytaniu chodziło o silan Relax Moments, który był w Biedronce, ten Supreme ni przypiął ni przyłatał, dalej juz było o zakupie dowolnego Silana. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6624908 Napisano: 29.07.2019 18:21:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Albedo nagrodziło tylko 2 ostatnie dni w Silanie? Czy ktoś może potwierdzić wygraną z jakiegoś wcześniejszego dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6624120 Napisano: 26.07.2019 15:04:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy działa Wam link do wypełnienia formularza w Astra Auchan? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6623989 Napisano: 26.07.2019 10:47:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

anaesth napisał(a):

No a niestety coraz mniej ludzi pisze o swoich wygranych.

Mniej osób się chwali, czy mniej osób rzeczywiście wygrywa? Gdzieś mi mignęła wypowiedź, że w trakcie wakacji ogólnie wpada mniej nagród - to prawda? Zastanawiałam się, czy ta posucha u mnie to kwestia pecha, zbyt małej liczby zgłoszeń, czy po prostu taki mamy trudny czas.  :

ja przestałam pisać o tym co udaje mi się wygrać, po dziwnych komentarzach i wiadomościach właśnie z forum.. Nie lubię jak mi ktoś z butami wchodzi w konkursowe życie  emotka

Podpisuję się dwiema rękami. Niestety sami sobie stworzyliśmy taki stan rzeczy. Dorzuciłabym jeszcze pytania na pw w sprawie wygranej, a potem brak jakiegokolwiek słowa "dziękuję" za odpowiedź. I następna wygrana i ta sama osoba leci z pytaniem i zapomina podziękować, bo jej się chyba należy. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6623348 Napisano: 24.07.2019 15:30:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
azaflora napisał(a):

asantesana napisał(a):

faworek napisał(a):

Czy znalazł ktoś kawę Astra w Biedronce? Może jest w jakimś innym miejscu niż kawy? 3 Biedronki i nic... emotka

Ja sprawdziłam 3 miasta i nic emotka

W najbliższej Biedronce jest pełno, tylko ja nie biorę udziału, a różnych mielonych i ziarnistych /wygranych/ mam zapas  emotka

A gdzie ta najbliższa Biedronka (region)? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6623334 Napisano: 24.07.2019 15:08:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

Czy znalazł ktoś kawę Astra w Biedronce? Może jest w jakimś innym miejscu niż kawy? 3 Biedronki i nic... emotka

Ja sprawdziłam 3 miasta i nic emotka Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

asantesana

#6623258 Napisano: 24.07.2019 12:48:41 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

Czy tylko ja się tak panicznie boję tych białych, obrzydliwych robaczków w wiśniach i czereśniach? Czuję jakby to one miały mnie zjeść, a nie ja je  emotka Każdą dokładnie przeglądam, żeby mieć pewność, że przy okazji nie zjem białka emotka Wkurza mnie to!

Nie przeglądaj, wrzuć wszystkie do zimnej wody na 20-30 minut, wszystkie wypłyną, jak jest za dużo to wywalam wszystko, bo się ich brzydzę, jak są pojedyncze sztuki to wywalam tylko te wiśnie/czereśnie z dziurką, bo wiem że stamtąd wypłynął robaczek i jest ok emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

asantesana

#6623062 Napisano: 23.07.2019 21:09:04 w Wkurza mnie...
pc174 napisał(a):

Ja już nie chcę więcej fartuchów z Kasztelana. Dajcie coś innego emotka  

Oddawaj fartucha, ja nic nie mogę wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
2 pc174, maryam 0

asantesana

#6622728 Napisano: 23.07.2019 09:35:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Doszły kosmetyki L'oreal od Columbita, kurier TNT. Wyświetl w wątku >>

asantesana

asantesana

#6622091 Napisano: 20.07.2019 11:52:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

darog napisał(a):

BIC Stokrotka.
Dokładnie około 10 grudnia 2018 kupowaliśmy = cena i dziś "promocja" ta sama.
Skąd u organizatora w regulaminie wartość nagrody 299zł?

https://puccini.pl/walizki/walizka-na-kolkach-mala-twarda-rhodes-abs07c-1

Agencje reklamowe chyba zawyżają ceny, by dostać więcej kasy od sponsorów.
Wiele lat temu zadzwoniłam do Albedo Marketing i wprost zapytałam, dlaczego
voucher, który wygrałam, ma w regulaminie dwukrotnie (!!!) wyższą wartość.
Wiedziałam jaka jest cena, bo dzwoniłam do hotelu, do którego był ten voucher. 
Pani coś tam bąknęła i dała mi do zrozumienia, żebym się nie interesowała.
Dlatego uważam, że zawyża się wartość nagród, by dostać więcej pieniędzy od sponsora.

Albo pralnia lewych pieniędzy emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

asantesana

#6620081 Napisano: 14.07.2019 18:29:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy do rowerów z Milki C4 dostaliście jakiś paragon? Jest karta gwarancyjna, ale nie ma dowodu zakupu.

Ja oprócz podbitej karty gwarancyjnej dostałam także protokół.

O, ciekawe, bo ja nie. No to muszę do nich napisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6620071 Napisano: 14.07.2019 17:13:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy do rowerów z Milki C4 dostaliście jakiś paragon? Jest karta gwarancyjna, ale nie ma dowodu zakupu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6618469 Napisano: 09.07.2019 19:41:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

asantesana napisał(a):

lowmacp napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy próbował ktoś z Was ściągnąć z roweru ten napis milka & oreo? Czy to jest usuwalne?

Obawiam się, że trzeba zedrzeć razem z lakierem emotka

No to fatalnie...

A te napisy duze? Bo do mnie rower jeszcze nie dotarł 

Duże, nie duże, ale w najbardziej widocznym miejscu, tam gdzie powinien być napis plumbike. Porąbany pomysł.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6618467 Napisano: 09.07.2019 19:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy próbował ktoś z Was ściągnąć z roweru ten napis milka & oreo? Czy to jest usuwalne?

Obawiam się, że trzeba zedrzeć razem z lakierem emotka

No to fatalnie... Wyświetl w wątku >>
0 0