Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6623062 Napisano: 23.07.2019 21:09:04 w Wkurza mnie...
pc174 napisał(a):

Ja już nie chcę więcej fartuchów z Kasztelana. Dajcie coś innego emotka  

Oddawaj fartucha, ja nic nie mogę wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
2 pc174, maryam 0

asantesana

#6622728 Napisano: 23.07.2019 09:35:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Doszły kosmetyki L'oreal od Columbita, kurier TNT. Wyświetl w wątku >>

asantesana

asantesana

#6622091 Napisano: 20.07.2019 11:52:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

darog napisał(a):

BIC Stokrotka.
Dokładnie około 10 grudnia 2018 kupowaliśmy = cena i dziś "promocja" ta sama.
Skąd u organizatora w regulaminie wartość nagrody 299zł?

https://puccini.pl/walizki/walizka-na-kolkach-mala-twarda-rhodes-abs07c-1

Agencje reklamowe chyba zawyżają ceny, by dostać więcej kasy od sponsorów.
Wiele lat temu zadzwoniłam do Albedo Marketing i wprost zapytałam, dlaczego
voucher, który wygrałam, ma w regulaminie dwukrotnie (!!!) wyższą wartość.
Wiedziałam jaka jest cena, bo dzwoniłam do hotelu, do którego był ten voucher. 
Pani coś tam bąknęła i dała mi do zrozumienia, żebym się nie interesowała.
Dlatego uważam, że zawyża się wartość nagród, by dostać więcej pieniędzy od sponsora.

Albo pralnia lewych pieniędzy emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

asantesana

#6620081 Napisano: 14.07.2019 18:29:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy do rowerów z Milki C4 dostaliście jakiś paragon? Jest karta gwarancyjna, ale nie ma dowodu zakupu.

Ja oprócz podbitej karty gwarancyjnej dostałam także protokół.

O, ciekawe, bo ja nie. No to muszę do nich napisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6620071 Napisano: 14.07.2019 17:13:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy do rowerów z Milki C4 dostaliście jakiś paragon? Jest karta gwarancyjna, ale nie ma dowodu zakupu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6618469 Napisano: 09.07.2019 19:41:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

asantesana napisał(a):

lowmacp napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy próbował ktoś z Was ściągnąć z roweru ten napis milka & oreo? Czy to jest usuwalne?

Obawiam się, że trzeba zedrzeć razem z lakierem emotka

No to fatalnie...

A te napisy duze? Bo do mnie rower jeszcze nie dotarł 

Duże, nie duże, ale w najbardziej widocznym miejscu, tam gdzie powinien być napis plumbike. Porąbany pomysł.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6618467 Napisano: 09.07.2019 19:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy próbował ktoś z Was ściągnąć z roweru ten napis milka & oreo? Czy to jest usuwalne?

Obawiam się, że trzeba zedrzeć razem z lakierem emotka

No to fatalnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6618421 Napisano: 09.07.2019 17:22:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy próbował ktoś z Was ściągnąć z roweru ten napis milka & oreo? Czy to jest usuwalne? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6617595 Napisano: 07.07.2019 15:45:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś może pytał z Was u źródła o sosy Łowicz w Tesco? W regulaminie jest "kup jeden dowolny", na stronie kup minimum 2 sosy. Kupiłam jeden i trochę zgłupiałam.

możesz podać stronę, gdzie jest mowa o 2 sosach?

https://www.amooco.com/ekspresem-do-pelni-smaku/
proszę - w sklepie też jest promocja przy zakupie 2 sosów, jakby pod konkurs, dlatego mam wątpliwości.

Na stronie jest napisane
W dniach od 4 do 31 lipca 2019 r. kup dowolny sos marki Łowicz i zachowaj paragon.

wiec 1 

Już tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6617593 Napisano: 07.07.2019 15:41:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś może pytał z Was u źródła o sosy Łowicz w Tesco? W regulaminie jest "kup jeden dowolny", na stronie kup minimum 2 sosy. Kupiłam jeden i trochę zgłupiałam.

proszę - w sklepie też jest promocja przy zakupie 2 sosów, jakby pod konkurs, dlatego mam wątpliwości.

I gdzie tam jest info o zakupie dwóch sosów, bo na serio nie widzę  emotka

Na 100% był zapis o 2 sosach, może coś zmienili

Był, nie był - nie wiem, nie widziałam takiego zapisu (nie zaglądałam tam)  emotka  aczkolwiek teraz jest już wszystko klarowne - wystarczy 1 sos emotka

Wklejając Ci linka były jeszcze 2 sosy, to znaczy nic innego, jak to że ktoś jest na tym forum z agencji i szybko poprawił emotka  Albo miałam nieodświeżoną stronę od wczoraj i już poprawili. Tak, teraz jest jasne, zostało poprawione emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

asantesana

#6617576 Napisano: 07.07.2019 14:59:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

proszę - w sklepie też jest promocja przy zakupie 2 sosów, jakby pod konkurs, dlatego mam wątpliwości. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6617574 Napisano: 07.07.2019 14:53:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może pytał z Was u źródła o sosy Łowicz w Tesco? W regulaminie jest "kup jeden dowolny", na stronie kup minimum 2 sosy. Kupiłam jeden i trochę zgłupiałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6617529 Napisano: 07.07.2019 10:13:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy da sie wygrać cokolwiek w zywcu nie znajac magicznych sposobów innych konkursowiczow?
Kilkadziesiąt kodow..tak samo kasztelan....
I wielkie zero...

To samo pytanie sobie zadaję, wygrałam raz 30 zł na chyba 200 kodów. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6616389 Napisano: 03.07.2019 23:11:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

A  skąd wiecie co wygraliście w milce c4? Ja wszystko odesłałam ,przesyłka dotarła do nich 19.06 i nie mam ani maila ani smsa.

a to dzisiaj jakos informowali czy samemu trzeba do nich napisac? ja tez nic nie mam

Podpinam się pod pytanie, bo wpisy są tak lakoniczne, ze nic z nich nie wynika - pytaliście sami, czy rozsyłali maile z rodzajem nagród?  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

asantesana

#6616283 Napisano: 03.07.2019 17:25:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Karlsbad informuje mailowo o rodzaju nagrody po weryfikacji paragonu (chodzi mi o Milkę w C4), czy dopiero jak zobaczę kuriera z kopertą lub rowerem, to się dowiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6615351 Napisano: 01.07.2019 13:46:30 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

A mnie wkurzają mole spożywcze  emotka  przegapiłam sprawę, jak było kilka na lepach, to teraz mam nawet larwy na suficie  emotka  i latam z odkurzaczem.. zaś taka pogoda sprzyja ich szybszemu rozmnażaniu i wylęganiu  emotka
Mendy wlatują mi przez otwarte okna... teraz już za późno, ale na przyszły rok montuję moskitiery!  emotka

Pewnie masz kasztanowce w pobliżu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6613604 Napisano: 26.06.2019 11:15:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Just222 napisał(a):

asantesana napisał(a):

onmyown napisał(a):

melancholia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktos się orientuje czy te karty kaufland, które dziś smolar wysyłał są już zasilone?

Też bym się chciała dowiedzieć emotka    

Tak, są

A czy jest ktoś, kto dzisiaj nie dostał karty?

Tak, ja nie dostałam  emotka

Edit: jednak dostałam  emotka  kurier w skrzynce zostawił  emotka

A czy były wcześniej maile od kuriera o nadaniu przesyłki? Napisali w mailu, że poinformują o nadaniu, a nie mam ani tego, ani przesyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6613468 Napisano: 25.06.2019 22:58:50 w WC - rozmowy o wszystkim
glena napisał(a):

melancholia napisał(a):

Kochani, czy ktoś z Krakowa orientuje się, czy zostały tam jakieś sklepy Piotr i Paweł? Wiem, że wiele zamknęli i ta lista z ich strony jest nieaktualna emotka  Byłabym wdzięczna za informację. Nie mam kogo podpytać z Krakowa.

nie wiem jakie są na liście, ale ten, który był na ul. Lubicz zamknięto parę miesięcy temu  
http://www.portalspozywczy.pl/handel/wiadomosci/siec-piotr-i-pawel-znika-z-krakowa,166434.html tu piszą, że w Serenadzie też już nie ma i że to był ostatni krakowski

W Serenadzie zamknięty od grudnia, ale był przy Kuklińskiego i ostatnio nadal widziałam szyld, ale czy sklep został to nie wiem.
Ps. Sprawdziłam, zamknięte, czyli już nie ma żadnego sklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0