Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6618421 Napisano: 09.07.2019 17:22:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy próbował ktoś z Was ściągnąć z roweru ten napis milka & oreo? Czy to jest usuwalne? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6617595 Napisano: 07.07.2019 15:45:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś może pytał z Was u źródła o sosy Łowicz w Tesco? W regulaminie jest "kup jeden dowolny", na stronie kup minimum 2 sosy. Kupiłam jeden i trochę zgłupiałam.

możesz podać stronę, gdzie jest mowa o 2 sosach?

https://www.amooco.com/ekspresem-do-pelni-smaku/
proszę - w sklepie też jest promocja przy zakupie 2 sosów, jakby pod konkurs, dlatego mam wątpliwości.

Na stronie jest napisane
W dniach od 4 do 31 lipca 2019 r. kup dowolny sos marki Łowicz i zachowaj paragon.

wiec 1 

Już tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6617593 Napisano: 07.07.2019 15:41:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś może pytał z Was u źródła o sosy Łowicz w Tesco? W regulaminie jest "kup jeden dowolny", na stronie kup minimum 2 sosy. Kupiłam jeden i trochę zgłupiałam.

proszę - w sklepie też jest promocja przy zakupie 2 sosów, jakby pod konkurs, dlatego mam wątpliwości.

I gdzie tam jest info o zakupie dwóch sosów, bo na serio nie widzę  emotka

Na 100% był zapis o 2 sosach, może coś zmienili

Był, nie był - nie wiem, nie widziałam takiego zapisu (nie zaglądałam tam)  emotka  aczkolwiek teraz jest już wszystko klarowne - wystarczy 1 sos emotka

Wklejając Ci linka były jeszcze 2 sosy, to znaczy nic innego, jak to że ktoś jest na tym forum z agencji i szybko poprawił emotka  Albo miałam nieodświeżoną stronę od wczoraj i już poprawili. Tak, teraz jest jasne, zostało poprawione emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

asantesana

#6617576 Napisano: 07.07.2019 14:59:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

proszę - w sklepie też jest promocja przy zakupie 2 sosów, jakby pod konkurs, dlatego mam wątpliwości. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6617574 Napisano: 07.07.2019 14:53:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może pytał z Was u źródła o sosy Łowicz w Tesco? W regulaminie jest "kup jeden dowolny", na stronie kup minimum 2 sosy. Kupiłam jeden i trochę zgłupiałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6617529 Napisano: 07.07.2019 10:13:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy da sie wygrać cokolwiek w zywcu nie znajac magicznych sposobów innych konkursowiczow?
Kilkadziesiąt kodow..tak samo kasztelan....
I wielkie zero...

To samo pytanie sobie zadaję, wygrałam raz 30 zł na chyba 200 kodów. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6616389 Napisano: 03.07.2019 23:11:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

A  skąd wiecie co wygraliście w milce c4? Ja wszystko odesłałam ,przesyłka dotarła do nich 19.06 i nie mam ani maila ani smsa.

a to dzisiaj jakos informowali czy samemu trzeba do nich napisac? ja tez nic nie mam

Podpinam się pod pytanie, bo wpisy są tak lakoniczne, ze nic z nich nie wynika - pytaliście sami, czy rozsyłali maile z rodzajem nagród?  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

asantesana

#6616283 Napisano: 03.07.2019 17:25:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Karlsbad informuje mailowo o rodzaju nagrody po weryfikacji paragonu (chodzi mi o Milkę w C4), czy dopiero jak zobaczę kuriera z kopertą lub rowerem, to się dowiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6615351 Napisano: 01.07.2019 13:46:30 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

A mnie wkurzają mole spożywcze  emotka  przegapiłam sprawę, jak było kilka na lepach, to teraz mam nawet larwy na suficie  emotka  i latam z odkurzaczem.. zaś taka pogoda sprzyja ich szybszemu rozmnażaniu i wylęganiu  emotka
Mendy wlatują mi przez otwarte okna... teraz już za późno, ale na przyszły rok montuję moskitiery!  emotka

Pewnie masz kasztanowce w pobliżu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6613604 Napisano: 26.06.2019 11:15:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Just222 napisał(a):

asantesana napisał(a):

onmyown napisał(a):

melancholia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktos się orientuje czy te karty kaufland, które dziś smolar wysyłał są już zasilone?

Też bym się chciała dowiedzieć emotka    

Tak, są

A czy jest ktoś, kto dzisiaj nie dostał karty?

Tak, ja nie dostałam  emotka

Edit: jednak dostałam  emotka  kurier w skrzynce zostawił  emotka

A czy były wcześniej maile od kuriera o nadaniu przesyłki? Napisali w mailu, że poinformują o nadaniu, a nie mam ani tego, ani przesyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6613468 Napisano: 25.06.2019 22:58:50 w WC - rozmowy o wszystkim
glena napisał(a):

melancholia napisał(a):

Kochani, czy ktoś z Krakowa orientuje się, czy zostały tam jakieś sklepy Piotr i Paweł? Wiem, że wiele zamknęli i ta lista z ich strony jest nieaktualna emotka  Byłabym wdzięczna za informację. Nie mam kogo podpytać z Krakowa.

nie wiem jakie są na liście, ale ten, który był na ul. Lubicz zamknięto parę miesięcy temu  
http://www.portalspozywczy.pl/handel/wiadomosci/siec-piotr-i-pawel-znika-z-krakowa,166434.html tu piszą, że w Serenadzie też już nie ma i że to był ostatni krakowski

W Serenadzie zamknięty od grudnia, ale był przy Kuklińskiego i ostatnio nadal widziałam szyld, ale czy sklep został to nie wiem.
Ps. Sprawdziłam, zamknięte, czyli już nie ma żadnego sklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6613464 Napisano: 25.06.2019 22:35:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onmyown napisał(a):

melancholia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktos się orientuje czy te karty kaufland, które dziś smolar wysyłał są już zasilone?

Też bym się chciała dowiedzieć emotka    

Tak, są

A czy jest ktoś, kto dzisiaj nie dostał karty? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6613163 Napisano: 25.06.2019 12:02:00 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Wkurzyła Mnie pleśń w serkach Bakuś  emotka emotka Otwieram a tu taka niespodzianka  emotka Wszystkie cztery bakusie zakupione w Carrefourze!!!!Uważajcie na swoje serki!!!Gdzie mogę zgłosić takie g.....no  ?????Jestem wściekła mama prawie nic nie widzi i dobrze że nikomu nie dała  emotka

ja mam wrażenie,że carrefour źle przechowuje produkty, często zdarzyło mi się kupić w tym markecie coś zepsutego (np mleko, surówka) mimo dobrej daty ważności. Dużo cześciej kupuję w Kauflandzie i nie kojarzę takiej sytuacji. A już trzymanie produktów mrożonych na hali przez długi czas zanim rozłożą do lodówek to chyba zmora wszystkich marketów...

Dokładnie, ostatnio przy okazji konkursu Pudliszek w Carrefourze pokazałam pani całą półkę sosów Pudliszki w rozszczelnionych słoikach (klik) i z grubą warstwą pleśni u góry każdego.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6612449 Napisano: 23.06.2019 11:22:21 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

Trochę mnie pocieszyłaś. Mój tata nie kaszle prawie wcale, więc może to nie to, czego się tak boimy...

Joasiunia, spokojnie, wiem że to tata, ale 90% rzeczy, o które się martwimy nigdy się nie wydarza emotka   Dobrze, że idziecie do lekarza, ze starszymi ludźmi zaczyna być jak z dziećmi, czasami trzeba być stanowczym, pod pachę i do lekarza emotka  A poważniej, zwróć uwagę też na tarczycę, to częsty problem nagłego spadku/wzrostu wagi i często temat pomijany przez lekarzy. Ściskam mocno i trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego.emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

asantesana

#6611677 Napisano: 20.06.2019 16:14:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pini napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy w Nivea Tesco jest ograniczenie znaków? Nie widzę zapisu w regulaminie.

A to Columbita? Podobno oni 160 zawsze chcą.

Nie, nie Columbit. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6611668 Napisano: 20.06.2019 14:42:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Nivea Tesco jest ograniczenie znaków? Nie widzę zapisu w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6610870 Napisano: 17.06.2019 18:40:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy wyście ludzie powariowali z tym kurierem?  emotka  Upał Wam zaszkodził?
Wiadomo, ze 3 dni robocze na nadanie przesyłki, Karlsbad to nie jest nowa agencja na rynku, żeby robić taki cyrk. 

ale w regulaminie tak napisano, a regulamin jest podstawą, nie to czy agencja jest stara czy nowa
widocznie zrobili błąd w regulaminie skoro mailem sprostowali już komuś, ale nasza czujność jest jak najbardziej uzasadniona

Skoro napisali, że liczy się data stempla (3 dni), to oczywistością jest, że 3 dni na dostarczenie jest pomyłką. W dodatku w mailu informującym tez napisali, ze trzeba wysłać w ciągu 3 dni. Wiem, że regulamin jest ważny, ale trzeba zachować odrobinę zdrowego rozsądku i przed rozpoczęciem paniki zapytać u źródła.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6610822 Napisano: 17.06.2019 16:48:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wyście ludzie powariowali z tym kurierem? emotka  Upał Wam zaszkodził?
Wiadomo, ze 3 dni robocze na nadanie przesyłki, Karlsbad to nie jest nowa agencja na rynku, żeby robić taki cyrk.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6610268 Napisano: 15.06.2019 18:48:46 w Kupię...
Kupię nowy telefon Samsung S9+ w rozsądnej cenie. Oferty proszę na pw. Wyświetl w wątku >>
0 0