Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6590403 Napisano: 15.04.2019 22:50:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

asantesana napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Czy ktoś kiedyś w Kaufland budżet wysyłał paragon szczegółowy?
Właśnie robię porządki w paragonach, patrzę A paragon sprzed 2 tyg wyblakl i ledwo co widać...Kurczę A gdzie tam ogłoszenie wyników?
Wkurza się jak wygram A tu lipa bo paragon blady,dlatego w razie w... chciałam wziąć szczegółowy ale nie wiem czy przejdzie u nich

A po co masz czekać na wyniki, wystarczy odrobinkę pomyśleć i zrobić zdjęcie/skan dzisiaj, a nie czekać aż wyblaknie. Najwyżej się nie przyda. W programie graficznym można ewentualnie potem trochę wyostrzyć i gotowe.

a jeśli np paragon żle opisany>? tj np
zamiast Pudliszki to sos...
zamiast Palmolive to płyn...
i zdjęcie paragonu przed wyblaknięciem nie uchroni..a w POK powiedzą: my dopisków nie robimy, pieczątek nie stawiamy, tak jest opisany paragon i już.

A czemu mnie pytasz co "jeśli"? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6590399 Napisano: 15.04.2019 22:36:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

asantesana napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Właśnie robię porządki w paragonach, patrzę A paragon sprzed 2 tyg wyblakl i ledwo co widać...Kurczę A gdzie tam ogłoszenie wyników?
Wkurza się jak wygram A tu lipa bo paragon blady,dlatego w razie w... chciałam wziąć szczegółowy ale nie wiem czy przejdzie u nich

A po co masz czekać na wyniki, wystarczy odrobinkę pomyśleć i zrobić zdjęcie/skan dzisiaj, a nie czekać aż wyblaknie. Najwyżej się nie przyda. W programie graficznym można ewentualnie potem trochę wyostrzyć i gotowe.

Ja brałam w sklepie paragon zastępczy . Wydrukowali ma dużej kartce i im odsyłałam . Bez problemu uznali o bon dotarł

Teraz już maja zakaz dawania paragonów zastępczych, chyba że odda się oryginał. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6590395 Napisano: 15.04.2019 22:26:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

A po co masz czekać na wyniki, wystarczy odrobinkę pomyśleć i zrobić zdjęcie/skan dzisiaj, a nie czekać aż wyblaknie. Najwyżej się nie przyda. W programie graficznym można ewentualnie potem trochę wyostrzyć i gotowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6589794 Napisano: 13.04.2019 17:00:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Coś tu nie gra. U nas około w sumie 10 zgłoszeń, jeszcze śledztwo nie zrobione kto ile ze znajomych w pracy wysyłał - tak 2-3 ostatnie dni. 
Rozumiem, że mogli wybrać coś lepszego,,,ale tam zdaje się było po 5 nagród każdego dnia? 
Dziwnie ucichli.
Kiedyś tez tak dziwnie ucichli przy fa? syoss? było tam ponad myśle 100 nagród w ostatnim etapie i jak wpisów było zawsze sporo- to nikt nie słyszał by powiadamiali ostatni.
listy laureatów nigdy nie ma. losowania nawety głównych niejawne. 

A GŁÓWNE ROZDAJĄ? czy nie wiadomo jak "to" jest...?

Problem polega na tym, że na plakatach była mowa o 5 nagrodach dziennie, ale w regulaminie już nie, więc teoretycznie mogą powiedzieć, ze nic im się nie podobało z 4 ostatnich dni i "co nam panie zrobisz". No pojechali po bandzie.
Wiem, że główne rozdali. Wyświetl w wątku >>
3 monkakk, mia, andii 0

asantesana

#6589123 Napisano: 11.04.2019 11:05:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

estrelitta napisał(a):

monkakk napisał(a):

freyja88 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy wygrał ktoś w Nałęczowiance z dni 23-27.03? Skoro Albedo obdzwania już E z Polo, to wygląda jakby skończyli...

23 byl. Poza tym chyba cos im sie pomieszalo...

A może ostatnie dni były tak obłożone, że nikt z forum nie trafił?

eee tam, chyba sam w to nie wierzysz emotka

Ktoś coś wie czy dzwonili?

Jak już poszły eski na nieodebrane to prawdopodobnie skończyli. przynajmniej zawsze tak było...
APELUJĘĘĘĘ...!!! Niech zgłosi się ten, kto ma wygraną 24.03 wzwyż! Żeby rozwiać wątpliwości emotka

Albedo twierdzi, że poinformowało do końca. Nie chce mi się w to wierzyć... Nikt ze znajomych nie ma nic od 24 wzwyż.

Ja grałam w ostatnie dni i nie mam info 

Niestety nie pierwszy raz ma miejsce identyczna sytuacja. Komuś z agencji wyjątkowo nie chce się czytać zgłoszeń do końca...

Tyle, że tam były nagrody dzienne...
I u mnie brak wygranej z ostatnich dni, a poszło kilka zgłoszeń wtedy. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6588551 Napisano: 09.04.2019 16:28:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy były już wyniki z Nivea Kaufland (Studio Versus)? 

Nie, czekamy. Do 11.04 mają czas emotka

Aha, to zgubiłam jakieś 2 wolne dni w liczeniu. Dzięki. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

asantesana

#6588549 Napisano: 09.04.2019 16:22:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były już wyniki z Nivea Kaufland (Studio Versus)?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6588500 Napisano: 09.04.2019 14:00:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wygrał ktoś w Nałęczowiance z dni 23-27.03? Skoro Albedo obdzwania już E z Polo, to wygląda jakby skończyli... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6588493 Napisano: 09.04.2019 13:40:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy jaja Farmio mają ograniczenie znaków? Jest mowa o koszcie jednego smsa, ale tylko tyle.

Też mam ten dylemat. W regulaminie nie ma żadnej konkretnej informacji...

pisałem do Farmio i mam odpowiedź:

Dzień dobry,Zgłoszenie konkursowe nie ma limitu znaków.
Informacja w regulaminie mówi, że 1 SMS to 160 znaków, ale jeśli hasło konkursowe jest dłuższe, to po prostu będzie policzony przez operatora koszt wysłania jako kilka SMSów, ale w systemie konkursowym taki SMS zapisze się jako jedna wiadomość.

Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie.

Pozdrawiamy
Zespół Farmio

Pioge, jesteś niezawodny! Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

asantesana

#6588477 Napisano: 09.04.2019 12:58:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jaja Farmio mają ograniczenie znaków? Jest mowa o koszcie jednego smsa, ale tylko tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6588129 Napisano: 08.04.2019 17:19:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dzwonili na nieodebrane  z nałęczowianki Tesco czy nie?

oddzwoń do nich bez problemu odbierają

Dzwonilam nie ma dzis tej Pani i jutro maja oddzwaniac 

Chyba im jeszcze zostało kilka dni do obdzwonienia (skończyli w piątek na 22.03 ), więc luz blues. Wyświetl w wątku >>
2 vivi, darog 0

asantesana

#6588053 Napisano: 08.04.2019 14:26:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Nałęczowiance Albedo tym razem chce tylko dane? Bez oświadczeń? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6588004 Napisano: 08.04.2019 13:08:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

monisss napisał(a):

jokan napisał(a):

monisss napisał(a):

wyslalam 2 smsy na colgate biedronka i e na 4321 i nie mam zwrotek?!

jesli z virgina, to ich nie otrzymasz.....

własnie Play..  emotka  nie doszły.. wiec pewnie nie wezma pod uwage ;(  

no właśnie, co jest z wysyłaniem z Virgin na nr 4321? wiadomość niby wysłana, ale nie ma zwrotki. czy ten sms poszedł w kosmos? Ktoś wie, czy Virgin nie obsługuje smsów z numeru 4321?

Virgin nie obsługuje 4321, poszło w eter, ale zwrotki nie dostaniesz; prawdopodobnie nie naliczylo za smsy

A czy z Tchibo normalnie są zwrotki? Bo na Virgin nie mam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6587958 Napisano: 08.04.2019 11:25:35 w Wkurza mnie...
cleo25 napisał(a):

justfine napisał(a):

Pensje nauczycieli są oderwane od rzeczywistości, bo tylko w sektorze państwowym osoby z największym doświadczeniem, wiedzą i umiejętnościami oraz sukcesami krajowymi i międzynarodowymi (mówię o nauczycielach dyplomowanych, których znam i którzy inspirują mnie do rozwoju i stawania się lepszym belfrem) przy normalnym wymiarze godzin nie zobaczą na swoim wyciągu bankowym trójki z przodu (o wyższych liczbach nie wspominając). Popatrzcie, kto strajkuje - osoby z tytułami Nauczyciela Roku, członkowie grupy Superbelfrzy RP. To są prawdziwi giganci. Ci przeciętni, zasiedziali - oni nie będą strajkować, bo boją się zmiany status quo.

" Przy normalnym wymiarze godzin " - czyli ile ? 170-180h/ miesiąc emotka
Niech pokażą PIT wtedy każdy sobie policzy ile zarabiają miesięcznie. A w to, że nie mają "trójki" z przodu, nie wierzę emotka

Pensja nie jest kwestią wiary, tylko faktów. Żadna z moich 2 sióstr (jedna po nastu latach pracy, druga ok. 10) nie ma trójki z przodu. Wyświetl w wątku >>
2 mugolinka, mia 0

asantesana

#6587617 Napisano: 06.04.2019 11:37:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

konkurs Monte... każą zatrzymać i paragon i opakowanie, co to w praktyce znaczy, jeśli chodzi o te opakowanie? Czy wylizany kubeczek, czy oderwane wieczko, czy to i to? Myślałam, że jeśli już, to kawałek tego wieczka z kodem, ale całe opakowanie, jak myślicie?

Myślę, że spokojnie można zostawić wieczko, a gdyby agencja nagle chciała całe opakowanie, to dokupi się w przypadku wygranej i podłoży :) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6587392 Napisano: 05.04.2019 13:00:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Z jakich dni poinformowała Nałęczowianka, może ktoś napisać?

Podbijam. Ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6587326 Napisano: 05.04.2019 11:00:20 w Wkurza mnie...
reniii napisał(a):

Nauczyciele to taki ŚWIĘTE KROWY ktōrym się wszystko należało i nadal należy. Pracują połowę wymiaru czasu przeciętnego pracującego,wolne wakacje, ferie, ferie okołoświąteczne, płatne wczasy pod gruszą czyli zwrot za ich wczasy i ich rodzin, 13tki, premie, dodatki itp. płatny urlop na poratowanie zdrowia i można by wymieniać ale po co. Niech każdy się zastanowi czy nie chciałby takiego pakietu przywilejów u siebie w pracy.  A co nauczyciele mają inną gębę do jedzenia i d... do ....niż przeciętny zjadacz chleba. Od dawna się przyjęło że zagwarantowano im to wszystko w karcie i chcą teraz udrzeć dla siebie jak najwięcej a nikt ich nawet nie rozlicza czy uczą dobrze czy źle bo to jedna banda. Może i są nauczyciele z prawdziwego zdarzenia ale tych jest garstka bo inni przychodzą żeby się pobujać w szkole i niewiele nauczą (ci którzy mają dzieci w szkole to wiedzą o czym piszę)a rodzice są niestety bezsilni bo uweźmie się taki na dziecko i będzie miało przerąbane pozostają korepetycje i nauka w domu żeby dziecko miało dobre oceny i start do lepszych szkół gdzie znowu korepetycje itd. Pewno będą oburzenia że trzeba było zostać nauczycielem ale nistety szkoła nie jest z gumy i wszystkich chętnych do pracy w niej nie pomieści a i piekarzem też ktoś musiał zostać żeby można było kupić chleb albo rolnikem aby to zboże wyprodukować i wiele innych zawodów potrzebnych nam wszystkim do życia a tak nie dostrzeganym bo każdy człowiek jest ważny ale nie każdego dostrzegą i zwykły Kowalski też chciałby podwyżkę zapewne ale najważniejsi są obecnie tylko nauczyciele i ich roszczenia. Teraz czekam na grom środowiska nauczycielskiego ale i tak zdania w tym temacie nie zmienię.

Jako siostra dwóch nauczycielek mam ochotę zacytować klasyka: "W d... byłaś, g... widziałaś".
Ryzykując karniaka. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6587247 Napisano: 04.04.2019 22:20:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy w konkursie Toblerone Auchan wysyłając odpowiedz mailem nie ma limitu znaków? Bo nie wiem czy dobrze rozumiem 250 znaków sms,  a e-mail dowolnie? 

no właśnie tego nie określili, wynika z tego, że tak...tylko jak to będą oceniać teraz?

Zadanie Konkursowe polega na udzieleniu kreatywnej odpowiedzi (tj. przygotowanie tekstu) przezUczestnika na pytanie konkursowe „Jak może wyglądać Twoja wymarzona, szwajcarska przygoda
z Toblerone”, zwanego dalej „Zadaniem Konkursowym” przy czym w odpowiedzi na pytanie musi
być użyte słowo Toblerone i nie może być dłuższa niż 250 znaków i musi wyłącznie zawierać tekst. 
Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6587245 Napisano: 04.04.2019 22:18:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy w konkursie Toblerone Auchan wysyłając odpowiedz mailem nie ma limitu znaków? Bo nie wiem czy dobrze rozumiem 250 znaków sms,  a e-mail dowolnie? 

no właśnie tego nie określili, wynika z tego, że tak...tylko jak to będą oceniać teraz?

Najgorzej zastanawiać się co autor miał na myśli... 

Określili, że w każdej formie ma byc 250 znaków - nie pamiętam punktu, ale jest na początku gdzieś. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6586978 Napisano: 04.04.2019 09:33:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Jordan w C4 (tego z plecakami). Na moim paragonie nie ma info, że jest to szczoteczka Jordan (jest: A_SZCZOTKA D/ZEB.DL) Czy mogę taki par. odesłać do Bluemilk, czy muszę popylać do Carrefoura po pieczątkę z info o marce Jordan emotka  

Miałam tak samo, zrobiłam zdjęcie paragonu na tle produktu, niech sobie sami sprawdza w sklepie jak im się nie będzie podobać. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0