Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6588493 Napisano: 09.04.2019 13:40:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy jaja Farmio mają ograniczenie znaków? Jest mowa o koszcie jednego smsa, ale tylko tyle.

Też mam ten dylemat. W regulaminie nie ma żadnej konkretnej informacji...

pisałem do Farmio i mam odpowiedź:

Dzień dobry,Zgłoszenie konkursowe nie ma limitu znaków.
Informacja w regulaminie mówi, że 1 SMS to 160 znaków, ale jeśli hasło konkursowe jest dłuższe, to po prostu będzie policzony przez operatora koszt wysłania jako kilka SMSów, ale w systemie konkursowym taki SMS zapisze się jako jedna wiadomość.

Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie.

Pozdrawiamy
Zespół Farmio

Pioge, jesteś niezawodny! Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

asantesana

#6588477 Napisano: 09.04.2019 12:58:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jaja Farmio mają ograniczenie znaków? Jest mowa o koszcie jednego smsa, ale tylko tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6588129 Napisano: 08.04.2019 17:19:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dzwonili na nieodebrane  z nałęczowianki Tesco czy nie?

oddzwoń do nich bez problemu odbierają

Dzwonilam nie ma dzis tej Pani i jutro maja oddzwaniac 

Chyba im jeszcze zostało kilka dni do obdzwonienia (skończyli w piątek na 22.03 ), więc luz blues. Wyświetl w wątku >>
2 vivi, darog 0

asantesana

#6588053 Napisano: 08.04.2019 14:26:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Nałęczowiance Albedo tym razem chce tylko dane? Bez oświadczeń? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6588004 Napisano: 08.04.2019 13:08:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

monisss napisał(a):

jokan napisał(a):

monisss napisał(a):

wyslalam 2 smsy na colgate biedronka i e na 4321 i nie mam zwrotek?!

jesli z virgina, to ich nie otrzymasz.....

własnie Play..  emotka  nie doszły.. wiec pewnie nie wezma pod uwage ;(  

no właśnie, co jest z wysyłaniem z Virgin na nr 4321? wiadomość niby wysłana, ale nie ma zwrotki. czy ten sms poszedł w kosmos? Ktoś wie, czy Virgin nie obsługuje smsów z numeru 4321?

Virgin nie obsługuje 4321, poszło w eter, ale zwrotki nie dostaniesz; prawdopodobnie nie naliczylo za smsy

A czy z Tchibo normalnie są zwrotki? Bo na Virgin nie mam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6587958 Napisano: 08.04.2019 11:25:35 w Wkurza mnie...
cleo25 napisał(a):

justfine napisał(a):

Pensje nauczycieli są oderwane od rzeczywistości, bo tylko w sektorze państwowym osoby z największym doświadczeniem, wiedzą i umiejętnościami oraz sukcesami krajowymi i międzynarodowymi (mówię o nauczycielach dyplomowanych, których znam i którzy inspirują mnie do rozwoju i stawania się lepszym belfrem) przy normalnym wymiarze godzin nie zobaczą na swoim wyciągu bankowym trójki z przodu (o wyższych liczbach nie wspominając). Popatrzcie, kto strajkuje - osoby z tytułami Nauczyciela Roku, członkowie grupy Superbelfrzy RP. To są prawdziwi giganci. Ci przeciętni, zasiedziali - oni nie będą strajkować, bo boją się zmiany status quo.

" Przy normalnym wymiarze godzin " - czyli ile ? 170-180h/ miesiąc emotka
Niech pokażą PIT wtedy każdy sobie policzy ile zarabiają miesięcznie. A w to, że nie mają "trójki" z przodu, nie wierzę emotka

Pensja nie jest kwestią wiary, tylko faktów. Żadna z moich 2 sióstr (jedna po nastu latach pracy, druga ok. 10) nie ma trójki z przodu. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6587617 Napisano: 06.04.2019 11:37:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

konkurs Monte... każą zatrzymać i paragon i opakowanie, co to w praktyce znaczy, jeśli chodzi o te opakowanie? Czy wylizany kubeczek, czy oderwane wieczko, czy to i to? Myślałam, że jeśli już, to kawałek tego wieczka z kodem, ale całe opakowanie, jak myślicie?

Myślę, że spokojnie można zostawić wieczko, a gdyby agencja nagle chciała całe opakowanie, to dokupi się w przypadku wygranej i podłoży :) Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

asantesana

#6587392 Napisano: 05.04.2019 13:00:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Z jakich dni poinformowała Nałęczowianka, może ktoś napisać?

Podbijam. Ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6587326 Napisano: 05.04.2019 11:00:20 w Wkurza mnie...
reniii napisał(a):

Nauczyciele to taki ŚWIĘTE KROWY ktōrym się wszystko należało i nadal należy. Pracują połowę wymiaru czasu przeciętnego pracującego,wolne wakacje, ferie, ferie okołoświąteczne, płatne wczasy pod gruszą czyli zwrot za ich wczasy i ich rodzin, 13tki, premie, dodatki itp. płatny urlop na poratowanie zdrowia i można by wymieniać ale po co. Niech każdy się zastanowi czy nie chciałby takiego pakietu przywilejów u siebie w pracy.  A co nauczyciele mają inną gębę do jedzenia i d... do ....niż przeciętny zjadacz chleba. Od dawna się przyjęło że zagwarantowano im to wszystko w karcie i chcą teraz udrzeć dla siebie jak najwięcej a nikt ich nawet nie rozlicza czy uczą dobrze czy źle bo to jedna banda. Może i są nauczyciele z prawdziwego zdarzenia ale tych jest garstka bo inni przychodzą żeby się pobujać w szkole i niewiele nauczą (ci którzy mają dzieci w szkole to wiedzą o czym piszę)a rodzice są niestety bezsilni bo uweźmie się taki na dziecko i będzie miało przerąbane pozostają korepetycje i nauka w domu żeby dziecko miało dobre oceny i start do lepszych szkół gdzie znowu korepetycje itd. Pewno będą oburzenia że trzeba było zostać nauczycielem ale nistety szkoła nie jest z gumy i wszystkich chętnych do pracy w niej nie pomieści a i piekarzem też ktoś musiał zostać żeby można było kupić chleb albo rolnikem aby to zboże wyprodukować i wiele innych zawodów potrzebnych nam wszystkim do życia a tak nie dostrzeganym bo każdy człowiek jest ważny ale nie każdego dostrzegą i zwykły Kowalski też chciałby podwyżkę zapewne ale najważniejsi są obecnie tylko nauczyciele i ich roszczenia. Teraz czekam na grom środowiska nauczycielskiego ale i tak zdania w tym temacie nie zmienię.

Jako siostra dwóch nauczycielek mam ochotę zacytować klasyka: "W d... byłaś, g... widziałaś".
Ryzykując karniaka. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6587247 Napisano: 04.04.2019 22:20:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy w konkursie Toblerone Auchan wysyłając odpowiedz mailem nie ma limitu znaków? Bo nie wiem czy dobrze rozumiem 250 znaków sms,  a e-mail dowolnie? 

no właśnie tego nie określili, wynika z tego, że tak...tylko jak to będą oceniać teraz?

Zadanie Konkursowe polega na udzieleniu kreatywnej odpowiedzi (tj. przygotowanie tekstu) przezUczestnika na pytanie konkursowe „Jak może wyglądać Twoja wymarzona, szwajcarska przygoda
z Toblerone”, zwanego dalej „Zadaniem Konkursowym” przy czym w odpowiedzi na pytanie musi
być użyte słowo Toblerone i nie może być dłuższa niż 250 znaków i musi wyłącznie zawierać tekst. 
Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6587245 Napisano: 04.04.2019 22:18:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy w konkursie Toblerone Auchan wysyłając odpowiedz mailem nie ma limitu znaków? Bo nie wiem czy dobrze rozumiem 250 znaków sms,  a e-mail dowolnie? 

no właśnie tego nie określili, wynika z tego, że tak...tylko jak to będą oceniać teraz?

Najgorzej zastanawiać się co autor miał na myśli... 

Określili, że w każdej formie ma byc 250 znaków - nie pamiętam punktu, ale jest na początku gdzieś. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6586978 Napisano: 04.04.2019 09:33:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Jordan w C4 (tego z plecakami). Na moim paragonie nie ma info, że jest to szczoteczka Jordan (jest: A_SZCZOTKA D/ZEB.DL) Czy mogę taki par. odesłać do Bluemilk, czy muszę popylać do Carrefoura po pieczątkę z info o marce Jordan emotka  

Miałam tak samo, zrobiłam zdjęcie paragonu na tle produktu, niech sobie sami sprawdza w sklepie jak im się nie będzie podobać. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

asantesana

#6586582 Napisano: 03.04.2019 11:01:47 w WC - rozmowy o wszystkim
jednataka napisał(a):

A jak ma się koty czy psy, to też się wspomina? emotka   mam się tłumaczyć, że mam czas? A może skąd go mam? emotka owszem. Mogłam udzielić wywiadu anonimowo. Mogłam go też nie udzielać. Mogłam. Mogę. Przede wszystkim sama podejmować takie decyzje. I przykro mi, ale nie czytasz między wierszami. Nie masz nawet pojęcia, o czym piszesz, pisząc o mnie, ale próbuj dalej emotka  I przestań rozliczać mnie z mojego czasu, z tego, ile wygrałam, nie wypowiadaj się o promocji nie mając wiedzy, nie siej plotek o wynagrodzeniu - to zwyczajnie mało kulturalne emotka  a teraz drogi rozmowco życzę Ci miłego dnia. I czasu na twórczość. Chętnie przeczytam o Twoich sukcesach!

Obawiam się, że nie poczytasz o sukcesach superloser, bo ona cały swój czas marnuje na pyskowanie na tym forum. 
A Tobie gratuluję tak spektakularnych sukcesów w konkursach emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6585615 Napisano: 31.03.2019 23:44:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy wysyłając na konkurs Garnier w Kauflandzie dostajecie zapytanie o zgodę? Ja tylko otrzymałam informacje iż dostali zgłoszenie i najlepsi zostaną powiadomieni sms

Też nic nie otrzymałam. Nie wiem czy coś odesłać. Pomoże ktoś?

Nad tym samym się zastanawiam

Ja nic nie odsyłam, w smsie napisali, ze zgłoszenie przyjęte, więc wierzę im na słowo emotka  Dawniej przychodził sms z prośba o odesłanie zgody, teraz tego nie ma. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6585476 Napisano: 31.03.2019 13:46:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

caramela napisał(a):

Czy ktoś mi podpowie, czy w konkursie z Garniera chodzi o numer transakcji (ten na dole) czy numer paragonu?

Cytat:
Treść wiadomości SMS powinna być poprzedzona słowem GARNIER oraz numerem systemowym (numerem transakcji) umieszczonym na dole paragonu.

Kurcze, no to zawaliłam, bo odruchowo posłałam standardowy numer... Ma ktoś z nimi doświadczenie czy zabierają nagrodę? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6585135 Napisano: 29.03.2019 15:14:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Przeżywacie te nagrody w loteriach, jakbyście chociaż już wygrali. Do tego: dają chiński szajs w ilości kosmicznej - źle, dają kilka wartościowych nagród - jeszcze gorzej. Kolejna loteria, kolejny raz to samo. Nie podoba się? Ok, nikt Was do gry nie zmusza emotka

Myślę, że poszłaś o krok za daleko.
Po pierwsze, ja zanim gram, to myślę czy chcę, wiec stwierdzenie "Przeżywacie te nagrody w loteriach, jakbyście chociaż już wygrali" jest troche kulą w plot.
Po drugie - "przeżywacie" to uogólnienie na jakie mam alergię i uważam, ze jak ktoś nie ma argumentu, to stosuje takie chwyty.
Po trzecie - "Nie podoba się? Ok, nikt Was do gry nie zmusza" - parafrazujac - Nie podoba się? Ok, nikt do czytania nie zmusza.
No i poklaskajmy chińskim badziewiom. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6585133 Napisano: 29.03.2019 15:07:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

alan84 napisał(a):

asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czytam regulamin loterii kasztelan i licząc ile trzeba dopłacić, to interes dla bogatych, a do tego rozłożył mnie zapis:
Zamawiający zapewni zakwaterowanie dla 6-osobowej ekipy montażowej na czas montażu(około 24 dni roboczych).

Wynajmij mieszkanie na miesiąc i za 2000 masz 300000 emotka  
Edit: no tak, jeszcze transport min.

Jakie 300000 emotka  To jest domek bez działki, pozwoleń, wszystkich instalacji, uwaga: fundamentów! Do tego liczą sobie 2 tys. za dowóz materiałów i każą jeszcze zakwaterować ekipę. 

jak tak narzekacie to pamietajcie... jak wygracie to odkupie nagrodę za 100 tys;)

Niestety, ostatnio konkursowicze cierpią na przypadłość dzielenia skóry na niedźwiedziu...a znając przewrotność losu, zapewne w przyszłości i tak nie będzie to ich "bolączką"  emotka

No to z takim stwierdzeniem nie dyskutuję, poddaję się  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6585130 Napisano: 29.03.2019 15:01:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czytam regulamin loterii kasztelan i licząc ile trzeba dopłacić, to interes dla bogatych, a do tego rozłożył mnie zapis:
Zamawiający zapewni zakwaterowanie dla 6-osobowej ekipy montażowej na czas montażu(około 24 dni roboczych).

Jakie 300000 emotka  To jest domek bez działki, pozwoleń, wszystkich instalacji, uwaga: fundamentów! Do tego liczą sobie 2 tys. za dowóz materiałów i każą jeszcze zakwaterować ekipę. 

jak tak narzekacie to pamietajcie... jak wygracie to odkupie nagrodę za 100 tys;)

To nie jest kwestia narzekania, tylko zasadności takiej nagrody. Jak ktoś ma działkę i to uzbrojoną to ekstra, ja nie mam i nie wiem czy poradziłabym sobie sama z jej zakupem, pozwoleniami, wylewaniem fundamentów itd. Pewnie bym przy tym osiwiała. Co nie znaczy, ze nie chciałabym wygrać.  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

asantesana

#6585125 Napisano: 29.03.2019 14:54:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Jakie 300000 emotka  To jest domek bez działki, pozwoleń, wszystkich instalacji, uwaga: fundamentów! Do tego liczą sobie 2 tys. za dowóz materiałów i każą jeszcze zakwaterować ekipę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6585121 Napisano: 29.03.2019 14:44:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zamawiający zapewni zakwaterowanie dla 6-osobowej ekipy montażowej na czas montażu(około 24 dni roboczych). Wyświetl w wątku >>
0 0