Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6585108 Napisano: 29.03.2019 14:14:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
gocha542 napisał(a):

Zestaw Nivea-sms przed chwilą

A z czego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6585005 Napisano: 29.03.2019 11:05:49 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Miałam dzisiaj iść na 18-tą na wygrany zabieg depilacji pach.Jeszcze wczoraj wysłali mi stamtąd smsa przypominającego o dzisiejszej wizycie.Przed chwilą dzwoni Pani z tej kliniki, że zepsuł im się laser i zmuszeni są odwołać dzisiejszą wizytę emotka Mają mi dać znać, kiedy będzie laser naprawiony,ech. Mam dziś zamiar także na 20 iść na koncert Tribute to Abba we wrocławskiej Hali Orbita- mam chociaż nadzieję, że tego wydarzenia nie odwołają emotka emotka

Nie ma tego złego, zamiast grzywą machniesz na koncercie pachą emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6584765 Napisano: 28.03.2019 14:49:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy te wygrane w Jordan sa tylko z Natury, czy z C4 też? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6584490 Napisano: 27.03.2019 23:07:11 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

nswe69 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

W sumie nie wiem, czy mnie wkurza, czy potraktować to jako dobry omen, ale... 
Otwieram tictaci, wklepuję, a tam "podany kod został już wykorzystany"  emotka

a żeby ktoś wygrał,kto źle wpisał, a ja wygram za niego z rezerwy  emotka

hahaha  emotka  trzymając się tej zasady znowu w poniedziałek wygram, bo właśnie identyczny komunikat  emotka

teraz już wiem, że to dobry omen, więc luzik.

btw. ciekawe swoją drogą, 2.wykorzystany niby kod na +-15 wklepanych w tym okresie, jednak bardzo duży odsetek... emotka  ciekawe czy innym się zdarza...

Nie zdarza się, więc jeśli miałeś zamknięte opakowania to obstawiam Twoją pomyłkę w kodzie. Np. bardzo łatwo pomylić B z 8.

Jesli się pomyli kod to nie przejdzie. Będzie pisało że źle wpisane... także nie da się pomylić. U mnie wczoraj wyklepanych 10 kodów i 2 też wykorzystane, a ledwo co wyjęte tic taci z niego... emotka  

O, to jestem zdziwiona. Błędny kod przejdzie, jeśli taki jest "na rynku". Ale skoro sytuacja powtarza się, to trzeba do nich pisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6584483 Napisano: 27.03.2019 22:02:17 w Wkurza mnie...
nswe69 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

W sumie nie wiem, czy mnie wkurza, czy potraktować to jako dobry omen, ale... 
Otwieram tictaci, wklepuję, a tam "podany kod został już wykorzystany"  emotka

a żeby ktoś wygrał,kto źle wpisał, a ja wygram za niego z rezerwy  emotka

hahaha  emotka  trzymając się tej zasady znowu w poniedziałek wygram, bo właśnie identyczny komunikat  emotka

teraz już wiem, że to dobry omen, więc luzik.

btw. ciekawe swoją drogą, 2.wykorzystany niby kod na +-15 wklepanych w tym okresie, jednak bardzo duży odsetek... emotka  ciekawe czy innym się zdarza...

Nie zdarza się, więc jeśli miałeś zamknięte opakowania to obstawiam Twoją pomyłkę w kodzie. Np. bardzo łatwo pomylić B z 8. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6583795 Napisano: 25.03.2019 20:59:41 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

Z Tajwanem jest podobna sytuacja jak z Krymem na Ukrainie.  Niby to Ukraina, ale jednak coś tam nie gra. Byłam na Tajwanie prawie miesiąc na wakacjach w zeszłym roku. Dla mnie to zupełnie inny kraj niż Chiny. Inna polityka, inne zasady, nie ma komunizmu i jest większy luz. Zresztą powiedz na Tajwanie, że Tajwan to Chiny i zobacz, co się będzie działo  emotka .  

Tajwan nie zostaje uznany jako niepodległe państwo tylko i wyłącznie dlatego, że Chiny grożą zerwaniem umów handlowych z każdym krajem, które to zrobi. Wyobrażasz sobie, żeby Polska coś takiego zrobiła? I nagle kończy się chińszczyzna na naszym rynku  emotka

Ależ oni sami mianują się Republiką Chińską i tak nazwali swój kraj emotka  Znam te wszystkie zawiłości, nie trzeba mi robić wykładu, ale sprawa dotyczyła poczty, a nie historii Tajwanu. Skoro nawet telewizję mają powiązaną z Chinami (Chińską Republiką Ludową), to dlaczego nie pocztę? Powiem więcej, moja kuzynka załatwiała sobie stypendium i miała do wyboru Szanghaj lub Tajwan i obie te lokalizacje były załatwiane przez stronę Chińską jakby równolegle. Nie ma o co się spierać, bo oni sami nie potrafią się dogadać w tym temacie, a co dopiero my, niech paczka dojdzie prędzej czy później.   Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

asantesana

#6583791 Napisano: 25.03.2019 20:30:43 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

Tyle że Tajwan to nie Chiny.

Cytat z Wikipedii: Republika Chińska (chiń. upr. 中华民国; chiń. trad. 中華民國; pinyinZhōnghuá Mínguó), Tajwan (chiń. upr. 台湾; chiń. trad.臺灣 lub 台灣; pinyinTáiwān wymowa i), na arenie międzynarodowej często Chińskie Tajpej – państwo nieuznawane przez większość społeczności międzynarodowej, leżące w południowo-wschodniej Azji na wyspie Tajwan u wybrzeży Chińskiej Republiki Ludowej. Republika Chińska kontroluje również wyspy PeskadoryKinmen i Mazu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6583780 Napisano: 25.03.2019 20:07:47 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

ivanotta napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Poczta polska stale i niezmiennie. 
List polecony wysłany z kuponem z faktu w poniedziałek wciąż w transporcie. Tydzień temu dotarł w poniedziałek czyli na styk. Oczywiście polecony ekonomiczny wg poczty polskiej może tyle iść. Ba, może iść do 14 dni. 
emotka

Przebije Cię. Wysłałam 15 grudnia paczkę na święta na Tajawan do koleżanki ( zapłaciłam za paczkę ponad 80zł) i do dzisiaj nie została doręczona.  Być może dotrze na kolejne święta jeśli się znajdzie. Ślad po niej urywa się 28.12  emotka . Reklamacja już złożona. Jestem ciekawa co nasz  krajowy specjalista od przesyłek odpowie. 

Mam nadzieję, że Twoja reklamacja zostanie pozytywnie rozparzona i otrzymasz odszkodowanie, bo to jakieś nieporozumienie. Nigdy nie przepadałam za pocztą polską, ale ostatnio mam ich po kokardy. 

Tyle, ze Poczta Polska ma niewiele wspólnego z niedotarciem paczki na Tajwan, przecież to nie oni ją tam dostarczają emotka  A Chiny cieszą się własnymi prawami, czasami paczka dojdzie, czasami nie, a najczęściej dochodzi niekompletna - sprawdzone niejednokrotnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6582739 Napisano: 21.03.2019 15:56:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

Ale nas przeciągnęli z tą Milką w c4.. 

No czapki jak znalazł będą na wiosnę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6581980 Napisano: 19.03.2019 15:02:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

elizam napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Czy jest jeszcze ktoś na forum kto nic nie wygrał w tictakach od początku ? emotka
Czy tylko ja? emotka  

Ja... ale w ogóle mnie to nie dziwi, bo nawet, gdy było kilka tys. książeczek z kinder to wygrałam tylko 1 na kilkanaście zgłoszeń  emotka

Na - uwaga - 45 zgłoszeń w tic tac wygrałam... NIC 

To i ja się dołącze. Tak źle jak w Tic Tacach nie było daaaaaaaawno.....

U mnie na 50 kodów nic, ale ja jestem loteryjny miszczuniu emotka Wyświetl w wątku >>
2 notta, nkba 0

asantesana

#6581942 Napisano: 19.03.2019 13:57:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co z Pudliszkami? Wyniki 15.03 + 3 dni minęły, ktoś coś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6581496 Napisano: 18.03.2019 13:55:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

monkakk napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy komuś przyszła dzisiaj zwrotka z C4 Loreal? 

Nikomu nie przychodzą. Po 13 ma być w firmie babeczka odpowiedzialna za konkurs i ma to sprawdzić.

Będę wdzięczna za podzielenie się informacją jak będzie wiadomo co i jak.  emotka

Są zwrotki emotka

Ja też dostałam, ale tylko podziękowanie. Czy wcześniej przychodziły te zwrotki, gdzie trzeba było odpisać ZGODA jak w regulaminie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6581483 Napisano: 18.03.2019 13:32:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

monkakk napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy komuś przyszła dzisiaj zwrotka z C4 Loreal? 

Nikomu nie przychodzą. Po 13 ma być w firmie babeczka odpowiedzialna za konkurs i ma to sprawdzić.

Będę wdzięczna za podzielenie się informacją jak będzie wiadomo co i jak.  emotka

Po 13 tez brak zwrotki... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6580885 Napisano: 15.03.2019 14:55:38 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

No to wyobraź sobie te śmieci x 10 przy takim rozwiązaniu. Wg mnie podstawa to edukacja od najmłodszych lat, bo starego konia już niczego nie nauczysz, ale wyobraź sobie, ze idzie dziadek z wnuczka i dziadek rzuca niedopalenie papierosa na chodnik, a wnuczka mu robi wykład i miną "wstydź się dziadku". Więcej nie rzuci (przynajmniej przy wnuczce emotka ) Wiem, wiem, marzenia, ale widzę, że moich rodziców wnuki wiele uczą. 

Zgadza się, ale do czasu wyedukowania społeczeństwa i wymiany pokoleń nie mam ochoty sponsorować patologii.
Postanowiono zmniejszyć sprzedaż jednorazówek w sklepach; wg mnie serio ludzie kupują je rzadziej. Ale nie dlatego, że im zależy na środowisku. Pijondz się liczy, tylko pijondz.

Co do palaczy, to temat ciężki wielce. Nie znam ani jednego kulturalnego palacza - może powinny być organizowane kursy w tym temacie, powaga. Natomiast znajoma mojej koleżanki pali papierosy tylko na balkonie i zbiera pety do pojemniczka, więc da się emotka

To jeden z przykładów właśnie edukacji przez dzieci/wnuki, mój ojciec też rzucał pety z balkonu, teraz ma zakręcany słoik, do którego wrzuca i opróżnia jak się zapełni, bo młodsze pokolenie suszyło mu głowę emotka  
Piniondz oczywiście że najważniejszy, dlatego jestem za dużymi karami za śmiecenie itd., odniosłam się tylko do opłat za ilość, bo wiem jak na ten moment by to wyglądało. Kto jest porządny, będzie nadal porządnie segregował, kto jest prostak, wywiezie do lasu, obok na osiedle, albo spali gumnioki w piecu.  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

asantesana

#6580875 Napisano: 15.03.2019 14:30:55 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Bój sie Boga! Już sobie wyobrażam to nocne podrzucanie worków do osiedlowych śmietników albo do lasu, byle płacić jak najmniej! 

A teraz to niby lasy są czyste? emotka Byle gdzie pójdziesz i w środku pustkowia znajdziesz wszystko: worki z hasiem zmieszanym, opony z ciężarówek i lodówki. U mojej krewnej nocami materializują się obce śmieci, w tym sporo elektroniki i syf wszelkiej maści. Reakcja spółdzielni? "Zapłacimy (Waszymi pieniędzmi) za wywiezienie tego i będzie czysto (na jakiś czas)." Oczywiście chciałabym, żeby znaleziono rozwiązanie problemu śmieciowego, ale ja go nie widzę. Czasami chyba pozostaje tylko wpiedrol i tyle.

No to wyobraź sobie te śmieci x 10 przy takim rozwiązaniu. Wg mnie podstawa to edukacja od najmłodszych lat, bo starego konia już niczego nie nauczysz, ale wyobraź sobie, ze idzie dziadek z wnuczka i dziadek rzuca niedopalenie papierosa na chodnik, a wnuczka mu robi wykład i miną "wstydź się dziadku". Więcej nie rzuci (przynajmniej przy wnuczce emotka ) Wiem, wiem, marzenia, ale widzę, że moich rodziców wnuki wiele uczą.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6580847 Napisano: 15.03.2019 13:32:38 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Jestem zdania, że za śmieci powinno się płacić, jak za wodę - od ilości. Oczywiście początkowo wywołałoby to rozruchy i hejt społeczny na poziomie rewolucji burżuazyjnej, ale chyba nie ma innej drogi...

Bój sie Boga! Już sobie wyobrażam to nocne podrzucanie worków do osiedlowych śmietników albo do lasu, byle płacić jak najmniej!  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6580474 Napisano: 14.03.2019 13:52:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

gutka94 napisał(a):

Czy ktoś miał problem z kodem tic-tac?

Wpisuje kod z dopiero co kupionego opakowania a info "Podany kod jest błędny."

Moze wpisujesz zero zamiast litery O ? Poza tym Q też jest podobne do O. Ewentualnie wpisujesz S zamiast 5 lub odwrotnie.  Może tez inna litera jest niewyraźna.... Błędny kod to raczej nie będzie tylko źle go odczytujesz  emotka

Też tak myślę Jeszcze może być 2 zamiast Z

Ja miałam kiedyś problem z literka C, która okazała się G Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6579725 Napisano: 12.03.2019 17:27:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

asantesana napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

asantesana napisał(a):

W przypadku zostania wybrańcem w loterii tic tac czego sobie agencja życzy? Tylko danych czy wysyłki opakowania też?

dane plus zdjęcie kodu z opakowania

Dziękuję. A ile jest czasu? Wyjeżdżam na 2 dni i nie mam możliwości brania opakowań. No i jak oni sobie wyobrażają zdjęcie kodu ze środka? emotka

5 dni Zdjęcie można zrobić bez problemu przez opakowanie.

Dziękuję, no to bez stresu. 
Serio da się? Ja mam problem z odczytaniem emotka Ale najpierw trzeba wygrać, a potem się martwić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6579718 Napisano: 12.03.2019 17:16:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

asantesana napisał(a):

W przypadku zostania wybrańcem w loterii tic tac czego sobie agencja życzy? Tylko danych czy wysyłki opakowania też?

dane plus zdjęcie kodu z opakowania

Dziękuję. A ile jest czasu? Wyjeżdżam na 2 dni i nie mam możliwości brania opakowań. No i jak oni sobie wyobrażają zdjęcie kodu ze środka? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6579710 Napisano: 12.03.2019 17:03:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W przypadku zostania wybrańcem w loterii tic tac czego sobie agencja życzy? Tylko danych czy wysyłki opakowania też? Wyświetl w wątku >>
0 0